A miniszterelnök lányát az elmúlt időszakban finoman szólva is a szájára vette az internet, miután kiderült, hogy az apja jóvoltából részt vehetett egy turisztikai szakmai konferencián. Ezután következett a Corvinus-ügy, amelyből kiderült, hogy a legidősebb Orbán lány óraadóként dolgozik az egyetemen. A Subba Blog most ráakadt egy válogatásra, ami Ráhel legendás szakdolgozatának legjobb részeit gyűjtötte össze. Ezekből szemezgettünk.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mézike
Háááát ezekért az okosságokért nem kellett volna a mi pénzünkön saját lábon tanulni .
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mézike
Háááát ezekért az okosságokért nem kellett volna a mi pénzünkön saját lábon tanulni .
JAJMÁR
Csak gondolat nincs bennük. Még én is jobbat tudnék írni, pedig nem foglalkoztam turisztikával, gondolom akik igen, most kaparják az arcukat.
Mézike
@JAJMÁR: Akik turisztikával foglalkoznak nem hiszem hogy ihletet merítenének eme eszemenésből...
papa.49
Ezt a néhány ,,épületes eszmefuttatást,, olvasva megállapítom számomra semmivel nem ,,okosabb,, az apjától, és legalább annyira unszimpi)))))))))))
kamazuka
Végűl is nem plagizált!
A sötétségben az a szép,hogy plagizálás nélkűl is tudható!

Nem süt a nap!
Leojtották a villanytot!

Éjjtitek?
RonaGyuri
Apja lánya; kellően el van ájúlva magától! =))
bakegya
@Mézike: a Balaton adja az egyik,a Duna pedig a másik pofont azoknak -MÉLYEN ELÍTÉLEM ÉS BETILTANÁM SZABAD ÉS ZÁRT TÉREN IS- akik aztokat a mentális ártalmakat vonszolják magukon amit a dobgépzene -bona -vigalom kaszál ezen maffiózók zsebébe akik ezeket a bulikat ALKOHOLLAL-DROGGAL FŰSZEREZVE NYELETIK AZ IFJÚSÁGGAL!!!-ILYEN DOLGOZATÉRT NEM DIPLOMA JÁR.Ennek alapján a a tudomány a hülyeséget is acreditálta.
agnes200
Nekem erről az jut eszembe, hogy Putyin lánya pedig egy moszkvai egyetemen tanít. És még kutató munkát is végez. Idézet a cikkből: "Katerina kutatói teljesítménye amúgy elképesztő sebességgel ívelt felfele, több komoly publikációja is volt az utóbbi években ..."

444.hu/2015/11/11/putyin-lanya-sajat-erejebol-boldogul-hatalmas-vagyona-putyin-korehez-tartozo-ferje-es-kiugro-egyetemi-palyafutasa-van-a-nyilvanossagot-kerulo-nonek
Fradigege
Dobrev Klára is "tanít", "tanított?" az ELTE-n. Csinos gázsit vesz fel érte. Ez márcsak így megyen. Egyfajta álláshalmozás.
Toby
Szegény svédek, készülhetnek a Nibeldíj átadására... miután jól kiröhögték magukat !

Az egész orbánci kancsal világ benne van ebben a "szakdiplomata munkában " ! Nagy semmiért, még nagyobb akasztás a közpénzből !
Varga József hallgatót úgy kivágták volna egy ilyen "munkával" mint macsekot kakilni !
Rumcájsz
Upsz...
Többet kinéztem volna ebből, de nem.
Szólni kellett volna palibácsinak, hogy másoljon valami értelmeset! :)
F_Viktor
A szakdolgozatban egy nyolcadik osztályos következtetései olvashatók...

Ne feledjétek, "Az év turisztikai témájú szakdolgozata" címet is elnyerte a mű!

Ráhelke referense Nemes Andrea volt, aki éppen az NGM Turisztikai és Vendéglátóipari Főosztályának vezetője. Az NGM főosztálya értékelte a szakdolgozatot, Nemes Andrea jelölte a fenti díjra, s adta át a díjat!

Akit ennek ellenére is érdekel Ráhelke műve, az itt elolvashatja:
publikaciok.lib.uni-corvinus.hu/publikus/szd/Orban_Rahel.pdf

fityesz trolloknak kötelező olvasmány!
agnes200
Ez a feudalizmus, nem? Ha nem dícséred a dolgozatot, az egyetemed jövőre nem kap támogatást, vagy hasonló retorzió vár. Melyik egyetemi tanár vállalná be, hogy aztán miatta kerüljön az egész iskolája még nagyobb szarba, mint ahogy úgy általában ahogy az iskolák vannak?
Desischado
Ezért tanult kint?! Ez egy rakás sz@r nulla! Erre kapott díjat?! Akármelyik hallgató különbet írna! Ez ű"szakember"?! Mit tanít ez?!
eszegfu
@F_Viktor: Tettem egy kisérletet... kb. 28 oldalt elolvastam, a többit meg csak átlapoztam.
Lehet, hogy maximalista vagyok, de nem igazán egy szakdolgozat, ami a "nyelvezetét" illeti... pl. "balhék", vagy 1x Károlyként, 1x Gerendaiként, majd egyszerüen Karcsiként ir, ill. hivatkozik a forrásra...de találtam olyant kifejezést is, ahol a müszaki berendezésekről ir: "bérelni szokás" ... igy még nem is látszik a helytelen használat, de a mondatban nekem szörnyü. Aztán meg a konkluzió: "...fesztiválok versenye erős és állandóan változik..." ezt akár minden piaci ágazatról el lehet mondani. De itt 68 oldalon keresztül először a fesztiválok kialakulásával, a nagyobb külföldi fesztiválokkal, majd a hazaiakkal foglalkozik (kizárólag "forrásmunkákból"), aztán a magyar humán és technika szervezési, felszereltségi kérdéseivel foglalkozik (itt is a forrás a Sziget vezetőinek elmondása) és megemliti: mióta nyereségesek... de pontosan mondjuk a klf. bevételek, hirdetések, stb ill. a költségek alakulásáról 1 szó sincs, ami bizony egy fesztivál sikerének, vagy sikertelenségének egyik fontos tényezője. Na már most ezt a dolgozatot ebben a formában "összehozni" a turizmus fellenditéséhez vezető koncepcióval képtelenség. Nem találom egyáltalán olyan "tanulmánynak", mely a tényekre alapozva megállapitja a hibákat és ezeket kijavitva a jövőben más alapokra, vagy módositva szervezzenek fesztivált, ezzel is növelve M.o. turisztikai bevételét. Hozzáteszem: természetesen én nem tudnék ez ügyben letenni semmit sem az asztalra, mert nem értek hozzá, én csak egy olvasó vagyok, de akár "felhasználó" is lehetnék.
Hellcat
Egy nagy tányér betűleves után okosabb baromságok jönnek kis a seggemből...és még díjat is kapott baszki
Sámannus
Most már értem miért nem tud a gyerek szarral sem mit kezdeni.
Buta mint a segg!
Commenter
@Yoda69: @papa.49: ahogy itt valaki írta ez bizony Elena Ceausescu jelenség. Elena Ceausescu a kémiatudományok doktora és a Román Tudományos Akedémia Elnöke volt. A könyveit amit számos nyelven publikáltak hírneves tudósok írták. Csak a kivégzésük után derült fény a csalásra, Elena Ceausescu még a keresztnevét is lopta. Lenuta Petrescu néven született és négy elemije se volt. De a luxust azt szerette. És a vége pedig ez lett, ez Elena Ceausescu a maga valójában:

www.youtube.com/watch?v=OY_cWGmfOrg
Sámannus
Három dolog nagyon pozitív: nem lopta senkitől, és még sokat fogják idézni, és csodálni, mint a 888888 888888, vagy dúúúúrbincs főrajongó scsikiri elmeháborodott. a kétharmaddal a MI -től.
Commenter
@papa.49: Így legyen papa. Egyre inkább erre tart. Röhejke témavezetője most államtitkár vmelyik minisztériumban,
papa.49
@Commenter: A szarok szeretik egymás társaságát csupán csak ezért meg a havi 1.5 -2 milláért !!!
karma1
@Fradigege: Jaj, legalabb Te ne csinald mar! Dobrev Klaranak o kozgazdasz, jogasz vegzettsegu (diplomaval) angol, nemet, bolgar , orosz felsofoku nyelvvizsgaval.
mar miert ne tanitana az egyetemen? Hol lehet egy napon emlegetni ezt a ket not?
Mert szerintem sehol!
kokopelli
@karma1: ...de, a fidesz-sajtóban! (vagy a présben)? ;-)
kokopelli
@papa.49: nem is értem,hogy Germániában senkinek nem jutott eszébe,hogy a berlini
Múzeum-szigetről, ahol múzeumok is vannak,szakdolgozatot írjon!Lehet,hogy a "mosoly-
góban végezte volna félcédulával,és nem diplomával! A régi közmondást kiegészítve:
"Az USA a korlátlan lehetőségek országa,M.o pedig korlátolt lehetetlenségeké!"
Ugye Viki"! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.