A csütörtöki kormányinfón Lázár Jánost többen kérdezték Habony Árpádról. Róla már több fideszes politikus és kormánytag elismerte, hogy tanácsokat ad, ám hivatalosan senkivel nincs szerződése.

Egy pár nappal ezelőtti nem sajtónyilvános beszélgetés egy rövid hanganyaga került napvilágra, amin Kósa Lajos 7 percen át, több-kevesebb összefüggéssel magyarázza, miért nem alkalmazza hivatalosan sem a kormány, sem a Fidesz Habony Árpádot. Kósa szerint Habony nem fegyelmezett, ezért a leszerződtetése nem megszüntetné a problémákat, hanem további problémák forrása lenne. Sőt:

„Habony egy életveszély”

Lázár ezt kommentálta úgy, hogy a frakcióvezető egy zárt körű fórumon "tette ki magát", hogy felvegye valaki a beszélgetést. Habony Árpádról pedig azt mondta:

azért nem kötünk szerződést az érintett magyar állampolgárral, mert nem tartunk igényt a munkájára és a tanácsaira.

- magyarázta a miniszterelnökséget vezető miniszter, amiből persze nem következik, hogy Habony akkor ezután már biztosan nem is adhat majd tanácsot a kormánynak – legfeljebb azok "kéretlen" tanácsok lesznek.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nagyon bűzlik ez...mondtam már...Takony árpi nemzetbiztonsági kockázat...nomrális országban ilyen ember nem érvényesülhetne...nemhogy közpénzből meggazdagodva narkózzon luxushelyeken.
Toby
Figyeld a piti mesét:

"...Lázár ezt kommentálta úgy, hogy a frakcióvezető egy zárt körű fórumon "tette ki magát", hogy felvegye valaki a beszélgetést."

Világos ! Azért kapott egy nem mindennapos kritikát habo ny, hogy azt felvehesse valaki és ezzel lőszert adnak az ellenfélnek !
Hát, wazze lézer-piszkos, azért ennél értelmesebbnek néztél ki...-...már a zakó meg a nyakkendő miatt !
leszúrt rittberger
Az év porhintése...

"Mond azt, amit hallani szeretnének" a Fidesz tipikus taktikája... Ezután aztán majd bárki Habonyozik, el lesz zavarva a náthásba, hogy hát kérem, mi kirúgtuk, megmondtuk a kormányinfón, hogy kirúgtuk, el lehet ballagni.
christike
@leszúrt rittberger: jó meglátás! L. János jól kommunikál , s nem először. Nehogy félreértsen bárki , de Ő nemcsak "jó",hanem igen ravasz is !!!
javit
Kirúgta?
Honnan?
Eddig se volt sehol.
Ez a Láz-álom egy varázsló.
Azt is kirúgja ,aki nincs.
A 150 ezer ,hivatalnokával,egyetemben.
Figyelj Láz-alom.
Tudod honnan rúgd ki?
A banki kifizető pénztári helyéről,sorszámosan.
Akkor nem szállsz vele együtt.
Bár én mind a kettőtöket ,kirúglak.
Fiksz X-re veheted.
Csutakoddal egyetemben.
Nyerő tipp-mixesen.
Mobil123
azt mondja értékes tanácsokat ad habonyka ! Te szerintem ebben országban még több millió ember tud értékes tanácsod adni csak nem hallgatjátok meg b+!
bakegya
@leszúrt rittberger: ez a cigánytempó...kérdés,VAN...
...válasz,NINCS...
Habrongy sincs-csakkk egy nekik kedves EMBER .(korrupt,rohadék élősködő-férgek, egypárt vezérelt kurmánya van az országnak)
human
Lázár szerintem élvezi, hogy hazudhat. Minél ordasabbat tud hazudni, annál büszkébb magára.
justhpeter
Lázár leszarja a hallgatóságát, csak azért megy oda, mert hülyeségeket mondani még mindig könnyebb, mint követ hordani.
Szókrakész
8 millió magyar állampolgár?
Ki a többi?
nemjoezigy
Ez a féreg vigyorogva mondja a semmit, hülyének tetteti magát, pedig nem kell!
"értékes ember" a habony, hm én az emberi mivoltját is megkérdőjelezem, azt meg hogy értékes, hát a lázár és a fideSS szerint biztos az, mert szerintük mindenki annyit ér, amennyije van. Ennek a másik féregnek meg sok van, mert az orbán sokat juttatott neki a közösből, mint ahogy a többi féregnek is!
Felelősségről is beszélt, de ez megint annak az elfedése. Mutasson nekem valaki olyant akit felelősségre vontak, pedig a felelősség azt jelenti, hogy anyagi, büntető következménye kellene lenni a szar munkának!
A fideSS-kdnp bagázsban meg jóformán csak az van!
(Amit jól csinálhatnának azt is elrontják, lásd a migráns kérdést.)
JAJMÁR
Na de ne már, miért? Talán nem volt jó habonyosdolog tréfának, meg viccnek, meg ilyesminek értékelni a tanári tüntit? Ugyan, szerintem tök nevetséges volt :)
nusika
Ki adott engedélyt, belépőt az országházba? Orbán és a többi "okosok" mellett sétálgat!!! Ez tényleg viccccccc ?? Csak nem tréfálnak(röhögnöm kell) Velünk??
Desischado
lézer aljas, hazug, hiteltelen, és egyébként, egy élősködő parazita. Épp hogy csak a képé nem röhögött nyíltan a kérdező újságírónak. És habony aljadék értékes?!?! Neki biztos, szerintem meg egy here! Többek között!
huKKK
"azért nem kötünk szerződést az érintett magyar állampolgárral, mert nem tartunk igényt a munkájára és a tanácsaira.

- magyarázta a miniszterelnökséget vezető miniszter, amiből persze nem következik, hogy Habony akkor ezután már biztosan nem is adhat majd tanácsot a kormánynak – legfeljebb azok "kéretlen" tanácsok lesznek."

Szerintem ez úgy (is) értelmezhető, hogy a kormány elég értelmesnek tartja magát ahhoz, hogy külső tanácsadók nélkül is megoldja a megoldandókat,
de biztosítja minden állampolgárnak a véleménynyilvánításhoz való jogot.
Természetesen egyenlő mértékben.

Szabassság,
egyelllősség,
tesssvériség.
huKKK
Habony urat megkérdezték már ezzel kapcsolatban?
Ő mit mondott?
Cicamama55
Kirúgni csak olyan embert lehet, akit alkalmaznak. Akkor Habony mégiscsak szerződésben áll valakivel? Mondjuk azzal akitől a parlamenti belépőjét is kapta, közös képeik is voltak, mégsem ismerte?! Ez amolyan titok miniszter...A közelébe kerülők titokzatosan meggazdagodnak...Egy csodatevő...:((
nezelodo
Azért rendes a rendszer a senkikhez, mert ugye a Habony egy senki. Senki nem tudja ki ő, nem tudja senki hol és mit dolgozik, nem tudja senki miből él fényűző életet, (nehogy vegyen egy hallókészüléket, mert felfigyel rá a Tállai hivatal, hogy honnan a pénz), senki nem tudja, honnan a parlamenti belépő, senki nem érti honnan az offshore cégbirodalom, ahol árulják a filléres magyar állampolgárságot, senki nem tudja miért az olcsó műtárgy bérlet, senki nem tudja miért piszkálják a ma született bárányra hasonlító vezetőinket miatta, senki nem érti miért szipoghat a csíktól, és nincs a törvény elé citálva, mint más aki ezt teszi. Erre föl kirúgják, azt aki nincs, se rokona se ismerőse... Ki érti ezt?
KERKA
Jogos a kérdés. Ha senki nem alkalmazta és sehol sem volt munkaviszonyba, honnan és milyen alapon rúgta ki? Legfeljebb elküldte a zivatarosba, aminek már éppen ideje volt.
De!Mint szellemember, még fel fog tűnni, itt, vagy ott, ekkor és akkor, mikor hol lesz rá szükség.
Szókrakész
@Mobil123: Azok már fidesz állampolgárok?
Mobil123
@Szókrakész: Hát nem ? Ebből a szövegből ez derül ki számomra. Mivel csak 8 millió embert említett ez a barom így egyértelmű hogy a maradék segg nyaló akiket nem kell átvilágítani mert azok maguk a szent emberek . Mi csak élősködők vagyunk hogy a hogy vajda is megmondta.
Szókrakész
@Mobil123: Azaz mi jelentünk veszélyt az országra?
A fidesz, a bevándorlók, Hablaty és tsa, vagy az általuk becsempészett akárkik nem?
Mobil123
@Szókrakész: Nekem ez jött le az elmúlt napok és a jelen szövegből. Lassan ott tartunk hogy takarodhatunk a francba .
Szókrakész
@Mobil123: Tagadhatatlan.
Viktor megmondta:
Aki nem velünk, az ellenünk.
Borsodi
Milliókat fizetnek ki tanácsokért,nem értem miért kell egy okos miniszternek bárkinek a tanácsa? Orbán ,úgysem hallgat csak magára .Mi ezen az oldalon ingyen adunk neki egy jó tanácsot,nézzen magába, próbáljon le szállni a földre ,és viselkedjen úgy,hogy a magyar népnek ne keljen a minisztere miatt szégyenkezni.Legalább magának ne hazudjon,elég ha mi élünk hazugságban. Lássa be hogy az országot nem vezette ki a bajból.Legtöbb Magyar siralmasan él,ezt ők nem akarják tudomásul venni.Milliós fizetéseikkel,nincsenek megélhetési gondjaik.Sokuk azt sem tudja mi a fizikai munka .Nagyon könnyen gúnyolódnak,törnek pálcát emberek felett,mert azt hiszik magukról egyedül ők tökéletesek.Pedig nagyon sok a selejt ,ingyen élő a fideszben akik csak szórják a milliárdokat fölösleges dolgokra , őket nem lehet számon kérni.
coni
Parlamenti belépő? Minden életveszélyesnek jár?
Fradigege
Ez csak kommunikációs trükk. Ha megszavaztok engem és nyerek, gulágra rakom ezeket. És aztán kiderül mit művelt Árpika.
nusika
...egyáltalán, miért van a parlamentbe? ...ha nem "kell" senkinek, miért van ott??? ...és mé veszélyes is!!!
Cicamama55
@Eriksson:Sok igazság van @Szuperapa2 hozzászólásában. Például a legutolsó nagy nyilvánosságot is kapott. A FM tanácsadója, aki egy professzor anyagát adta be sajátjaként. Lázár János az ügyön van, mert a professzort jól ismeri, s a szerzői jogdíjat kiköveteli számára. A plagizálást az adott személy is elismerte. Az oktatásügy tanácsadói gárdáját sem ártana meneszteni, a tanárok lázongása rá a bizonyíték, hogy ott sem működik a rendszer. Magam azt gondolom, hogy csak a gyakorlatban jól vizsgázott projektek tanácsadóit kellene díjazni, a többi feleslegesen kidobott pénze az államnak.
nezelodo
@Cicamama55: Ezek a "tanácsadók" sokszor saját pici életében, a saját családjukban az egykori civil munkájukban hoztak létre csődtömeget. Mitől lettek hirtelen annyira jók szakmailag, hogy egy ország irányítását rájuk lehet bízni? Olyanok mint az aki egy becsődölt házasságban leélt élet tanulságaként a családtervezésről írt könyvet, persze szigorúan vallási alapon. Persze az ő családi csődjének még az árnyéka sem vehető ki az erkölcsi verdiktből! Azóta is elfog a röhögés, ha eszembe jut.
bence
@Desischado: ! De még mekkora ! Ami a legjobban dühít , hogy ezeket mind nekünk kell eltartani !
Eriksson
@Cicamama55: @Szuperapa2-től vártam volna a választ. Nem értem, hogy mit akart írni.
Amiről meg te írsz, megint egy más téma.
Yoda69
Probalnak kihatralni hablaty mogul, de eleg izadsagszagu probalkozas. A hablaty a fideSS megiamogulja, es orban a tokenel fogva rangatja. Meg egyebkent is, hogy lehet kirugni azt, akivell nincs is szerzodesuk?
Cicamama55
@Eriksson: Bocsánat hogy közbeszóltam! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.