Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában – mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.

A kormányfő szerint Európa számos vezetője nem vállalja a küzdelmet az újkori népvándorlás, a beözönlő törvénytelen és törvénysértő migránsáradattal szemben. Az eredmény a közbiztonság hanyatlása, fenyegető erőszak és általános elégedetlenség – mondta, kijelentve ugyanakkor,

Magyarország éppen az ellenkező irányba indult el, az elmúlt években magyarok milliói kapták vissza abba vetett hitüket, hogy az ország élhető, biztonságos hely.

Úgy látja, "a mai rendetlen Európa" képtelen megoldásokat találni a határokat "ostromló" illegális migránsok, a virágzó embercsempészet és a terrorizmus jelentette kihívásokra.

Márpedig a jövőben azok az országok lesznek előnyös helyzetben, amelyek rendezettek maradnak, biztosítani tudják a biztonságot, törvényességet – hívta fel a figyelmet a miniszterelnök, aki szerint rend nélkül nincs gazdasági növekedés, nincsenek beruházások és "nincsen jó élet".

"Minél inkább sikerül önöknek megőrizni a rendet és a rendezettséget Magyarországon, annál nagyobb mértékben javul majd hazánk pozíciója a nemzetek versenyfutásában"

- szólt a hallgatókhoz.

Orbán Viktor kitért a brit EU-népszavazásra is – amelyen a kilépéspártiak győztek –, amit úgy kommentált: az Egyesült Királyság polgárai úgy döntöttek, ismét saját kezükbe veszik sorsuk irányítását, "nem kérnek többé a kioktatásból", elegük lett a bizonytalanságból, a bénultságból, "a tettek nélküli szóözönből" és abból, hogy lassan nem érezhették otthon magukat Európában.

A miniszterelnök arra számít, hogy az EU most gyorsan meg fog változni, "újra kell és újra is fogjuk gombolni az európai kabátot". A sakkból kölcsönzött példával élve úgy fogalmazott: "ha leveszünk egy figurát, az egész játék megváltozik, és ha egy tisztet veszünk le – márpedig az Egyesült Királyság tiszt az európai politikában –, akkor mindent újra kell gondolni".

Orbán Viktor beszédében köszönetet mondott a hallgatók szüleinek és tanárainak, a végzősökhöz szólva pedig azt hangsúlyozta:

"önök a hazát szolgálják, és ez nem munkahely, nem állás, hanem hivatás, aki pedig a haza hívó szavának engedelmeskedik, bátor ember".

A miniszterelnök méltatta a magyar egyenruhások munkáját, akik "az elmúlt években nagyszerű teljesítményt nyújtottak". 2010-ben még az volt a cél – folytatta –, hogy Magyarországon az egyenruha ne félelmet, hanem tiszteletet keltsen a becsületes emberekben, ma viszont "már ott tartunk, hogy a tisztelet mellé a köszönet és a hála érzése is társul".

A bűnüldöző és rendészeti szervek munkájának eredményeként Magyarország elérte, hogy tartós rend legyen az országban – jelentette ki a kormányfő.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Milyen rendet ?
A lopást, csalást, hazugságot, a terhelő iratok megsemmisítését ...
Ez a te rended wazze !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csodálkozó
Delirál, ez már a vég!
Nyughelye a felcsúti stadion legyen!
nyanya001
Milyen rendet ?
A lopást, csalást, hazugságot, a terhelő iratok megsemmisítését ...
Ez a te rended wazze !
pbalage
Ja. Nálunk bezzeg a rendőrfőnök az olajmaffiózó, a legfőbb ügyész az eltakarító, a többi meg a befosi lopásadminisztátor.
Na így kell rendet csinálni.
Szerinte.
Mert szerinem inkább libasorba állítva kellene őket egy golyóval elintézni. (nem vagyok az ólompazarlás híve)
Sziszifusz
Rendteremtés, idegenek gyűlölete, az állam szerepének fokozása, bankok állami befolyás alá vonása, összeesküvés elméletek hangoztatása... stb.
A felsoroltak jellemzőek a mostani Magyar Kormányra, de ismerősnek tűnnek a történelemből is úgy az 1930-as évek tájáról.
karma1
Akkora rendet vagtak a magyarok, hogy boven jutott majdnem 600 ezer megelhetesi bevandorlo abba a rendetlen Angliaba is...

Haver, olyan hulye vagy, hogy az mar faj! legalabb neha figyelj arra a szep emberre, a kovacsek zolikajara, hogy ne mondjal mindenfele baromsagot osszevissza. Mert lehet, hogy nem is te irtad egy hete, hogy jaj, Cameron, maraggya ma' a zEU-ba, mer en nagyon szorosan mogotted allok?!
Nem te irtad egy tekintelyes angol lapban?

Szedjel valami mast, ez a bogyo nem valt be...:O(((
pbalage
@karma1: kiváló arzén- meg ciántabletták kaphatók a neten, teljesen egészséges dolgok,
szerintem ki kéne próbálniuk, a profik is mind ezt használják.
Állítólag aki beveszi, az százszor jobban tud tőle lopni.
karma1
@pbalage: Amilyen hulyek, meg be is veszik... R u OK?
pbalage
@karma1: yes. Semmi sincs, akik tegnap mondták, hogy ma lesznek, észrevették hogy vasárnap van, elhalasztották hétfőre.
(akkor meg sajnos éppen nem leszek, mert éppen bepakolom a kaját meg a többi elektromos szart, amire az emberek vágynak)
magyarbakancs
"Orbán megszólalt a "rendetlen Európa" kapcsán – bár ne tette volna"
Igaza van Orbán úrnak a lopás és lenyúlás rendét képviseli Magyarország.
Az ön politikája a legocsmányabb egész Európában.
Törvényeket írnak a lopáshoz.
Egyetlen egy ország nem szentesíti a lopást az EU-ban csak önök.
Csizmás Kond
...szeretném látni ha minden településen egy négertelepet kellett volna létesíteni most mennyire örvendenétek Orbánnak...
lampa laz
Erre az elmeállapotra amiben ez a sík hülye szenved, sajnos az orvostudomány még nem találta fel a gyógymódot. A baj az, hogy fertőző, mert akik körülveszik azokon is ezek a jegyek látszódnak. Mielőbb el kell zavarni őket a búbánatos p*csába.
moon
"Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén" tart előadást egy bűnöző diktátorhajlamú, és mondja meg a frankót?
És ehhez még tapsolnak is a leendő rendészettudományi karon végzők, ahelyett hogy lerohannának és puszta kézzel tépnének szét egy ilyen undorító szar szemét embert?
Ez katasztrófa!

Na most megyek el ebből a kurva országból.
Elég volt!!! !!! !!!
adrenalink
Még itthon van? Inkább a hitet, és az erőt sugározná a nemzet lábaiba:-)
Clavigo
A Gazdaállat csak azért pofázik,,hogy gyomrát szellőztesse...
koszpeko
@Csizmás Kond: Romániában van ilyen,hogy így tudod milyen rossz az?
wagabund
tegye fel a kezét, aki tudja, hogy hány migráncsot fogadott be Kuwait, Szaudi, Japán?

naugye.
sentinel216
Inkább saját magánál követelje meg a rendet! A ganéhányó öltönyét vasvillával dobálták rá. Úgy áll ott a csoport elején, mint faluvégi bolond Józsi.
www.civilhetes.net/sites/default/files/kepek/6suvmoccdxckxhdjs_0.jpeg
koszpeko
@wagabund: :D Ez olyan római katonás a Brian életéből.
Toby
A nyugodt, zavartalan lopás, hűtlen kezelés rendjét - te piszkos mocsok!
Toby
Ja és neked - te mocsok! - papírod van arról, hogy hazudsz, ha kérdezel, akkor is!
papa.49
Hiába nem tud parancsolni már a nyelvének (mindig kilóg mint a kutyáé a melegben), se a szájának ( az meg mint a kacsapicsája állandóan jár), szegény hibbant elmebeteg)))))))))))))))))))
moon
sokadszorra igazolódik a mondás: Egy kép többet ér ezer szónál.

Képaláírás:Orbán Viktor - A paraszt
Mézike
@moon: Most nem jól szóltál. A paraszt az dolgozik. Most te benn a hűvösön osztod az észt. A paraszt + a tűző napon arat.
moon
@Mézike: SOHA nem a maga értelmében használom ezt a szót!
Csak és kizárólag pejoratívé, a magukat okosaknak gondolókra.
2016-ban hadd ne kelljen ezt már megmagyarázni, vagy emiatt bocsánatot kérni!

A legnagyobb magyar paraszt Orbán Viktor, - most már érted?
Kurva sok milliárdja van, de agyilag mégis csak egy vödör korom.
És rossz indulatú.
És gané... ganészagú, mert reggeltől estig fogat moshatna, de csak a bűz ömlik ki a szájából.

orbán rossz pénz.
Tudod, megnézik UV alatt, és nem fogadják el.
orbán ilyen.

7,3 milliárdan élnek a világon.
Erre a ganéra szavaznak 2 millióan egy országban, amit sokan nem is ismernek, de ez a kőbunkó - mert csak a kőbunkók feltételeznek ilyet magukról - mer beszónil az egész világnak.

Lop, csal, hazudik, tömeggyilkos (több embert, magyar embert haláláért felelős, mit az összes terrorista együttvéve), és ez... ez a fajta szól be a világnak?
A Q anyját az ilyen ősgeciknek
Nulla tisztelet!
Nulla bocsánat!
Csak kerüljön karnyújtásnyira, majd megismeri a magyarok Istenét ez a förmedvény buta magyar paraszt!
Perwool
"A kormányfő szerint Európa számos vezetője nem vállalja a küzdelmet az újkori népvándorlás, a beözönlő törvénytelen és törvénysértő migránsáradattal szemben. Az eredmény a közbiztonság hanyatlása, fenyegető erőszak és általános elégedetlenség – mondta, kijelentve ugyanakkor,..."
Kár, hogy ez senkinek se jutott eszébe a XV. század környékén. Most a fajtád nem lenne ebben az országban. Orbán és bandája persze pénzért állampolgárságot árul bárkinek, aki hajlandó tejelni neki. Lehet, hogy a kínaiak is rokonok, mint a kazahok? Esetleg nekik...
simmering73
A rendet képviseljük - mondá az anarchia és káosz ura.
Toby
Ismét a birkáinak mesélt a pondró!
advocat
Szegény rendőrtisztek! Hülyítésük megkezdődött.
vonotok
Tudod Viktor az a Te legnagyobb bajod, hogy ezeket a hülyeségeket még ráadásul el is hiszed!
Néz már körül ebben az országban az elmúlt 7 évben micsoda nyomorúságot, emberi tragédiákat okoztatok, a nagyképű, arrogáns kormányzásotokkal.
" Ha bár felül a gálya , alul víznek árja, azért a víz az úr " És ezt soha ne feledd !
papa.49
@vonotok: Egyenlőre még nem ,,foglalkozik,, a bukással, remélem mire az egy bitje érzékeli, meg már neki késő lesz!!!
Vizual
Hát a "Rend" társadalma nem demokratikus találmány. Valahol a Mein Kampfban olvastam a mibenlétéről.
justhpeter
Orbán már váltott. Korábbi hülyítő ígéretei szerint folyamatosan ejlődő gazdasági vezetői leszünk a V4-gyel együtt az Uniónak. Ez nem jött be. Most azért beszél a rendről, mert abban bízik, hogy nyugaton is olyan megfoghatatlan fogalom, mint itthon és ezért nem veszik észre, hogy megint mellébeszél.
gulyasgyula
Nem számolom a véleményeket de egyforma mind ...MIND ORBÁNT szidja ..Én már belefáradtam 1992- óta szidom őket ..Talán egy pár év kimaradt 2002-után mikor Gyurcsányba láttam a megváltót ..Annál nagyobb volt a csalódás mikor GEBINBE ADTA AZ ORSZÁGOT --B A J N A I N A K --A kormány váltáskor felveszik a nagy végkielégítéseket . az új kormány az elődjére hivatkozva emeli az adókat és minden marad a régibe ..26-év kevés volt egy rendes elszámoltatáshoz , nincsenek felelősök ,Brüsszel seggnyalói harcolnak a hatalomért ..Azt itt háborgók képtelenek elmenni szavazni de szidják a Fidesz szavazókat , egy valamire való tüntetést nem lehet összehozni ..Váltsuk le Orbánt de ki legyen helyette ?? Ti látok valami értelmes politikust végre az országért dolgozna nem a saját zsebére ???
Desischado
orbán mer ugatni a rendről?! A lopás, a káosz, a hazudozás, a módszeres országrabló ember nyomorító tevékenysége a rend?! Hogy rohadna meg elevenen, ez az aljas mocsok féreg!
Kutyuska
Azért ment el az országból minimum 500 ezer magyar külföldre az elmúlt 3-4 évben,mert élhető és biztonságos hely.
Orbán melyik országról beszél?
namihami
@Kutyuska: Természetesen arról ahová KImentek.
nezelodo
Gondolom, nem érti még mindig, miért nem tanulja el a rendet Európa, az általa bevezetett gyakorlatot utánozva, az alábbi sorvezetők mentén: Trafikmutyi, Manyup mutyi, kaszinó mutyi, kredit mutyi, telefonos pénzgyűjtés mutyi, pályázat mutyi, földmutyi, biogazdaság mutyi, led-világítás mutyi, stadion mutyi, parlagfűmutyi, rezsicsökkentés mutyi, gázbeszerzés mutyi, paksi mutyi, Quaestor mutyi, Mészáros mutyi, Simicska mutyi, és a törvényesség etalonja a hazai főügyész jogi tisztessége.
Persze a lista korántsem teljes, mindenki tudja a környezetében hol nem hasonlít némelyik történet a törvényességre, és etikussággal sem lehet megvádolni a fijjukat.
vonotok
@papa.49: Vajon lesz-é olyan ütőképes ellenzék - mindegy milyen áron -amely hatalomra kerülése esetén megbirkózik a rá váró irdatlan feladatokkal???
papa.49
@vonotok: Ez egy jó kérdés, perpillanat én nem látok az ellenzéki oldalon ilyen képességű vezetőt, sajna!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.