Kedden került nyilvánosságra az a fotó, amelyből kiderült: Orbán Viktor hétfő este egy Münchenből Budapestre tartó repülőgépen utazott.

Három gyerekével ruccant ki Orbán Bordeaux-ba

A Bors egyik olvasója éppen azon a járaton utazott. Állítása szerint:

Orbán a felesége – Lévai Anikó – nélkül, három gyermeke – Ráhel, Gáspár és a legfiatalabb, a 12 éves Flóra – társaságában repült. Utóbbi folyamatosan édesapját ölelgette az út során, de a két nagyobb gyerek meglehetősen szótlannak tűnt. A miniszterelnök viszont kedves és közvetlen volt, szóba elegyedett az őt megszólító utasokkal. Két kisfiúval, majd egy tanárnővel még fotózni is en­gedte magát, s elárulta, hogy Bordeaux-ban voltak, Münchenben csak átszálltak. Ráhelnek és Gáspárnak láthatóan nem tetszett, hogy apjuk rájuk vonta az utasok figyelmét, Gáspár még a kezét is felrakta, mintha azt mondaná: még valaki? Olvasónk szerint Gáspár ezután a Biblia Újszövetségét kezdte olvasgatni.

Ráhel egyedül volt, egy hónapja született lányára, Alizra valószínűleg férje, Tiborcz István vigyázott otthon.

A kormányfő sajtóirodája nem árulta el, miért látogatott az Orbán család Bor­deaux-ba.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat mert biztosan ottfelejtette a szotyijat a meregdraga bordeaux-i etteremben, mikor egyutt kajaltak a meccs elott...:o))) Recsolkenek biztos muszaj volt szemelyesen kiutaznia, mert neki kellett szemelyesen a banki papirokat alairni... A tiborcz gyerek mar egyparszor elqrta a kapanyelet: a turai kastely (Vagy az egerszaloki 200 szobas szallo?) utan o maga fizette be szemelyesen az illeteket...:o))) Megeccer ekkorat mar nem tevedhetnek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Talán Nizzaban is volt??? Eligazítani a kamionost??!!!
karma1
Hat mert biztosan ottfelejtette a szotyijat a meregdraga bordeaux-i etteremben, mikor egyutt kajaltak a meccs elott...:o))) Recsolkenek biztos muszaj volt szemelyesen kiutaznia, mert neki kellett szemelyesen a banki papirokat alairni... A tiborcz gyerek mar egyparszor elqrta a kapanyelet: a turai kastely (Vagy az egerszaloki 200 szobas szallo?) utan o maga fizette be szemelyesen az illeteket...:o))) Megeccer ekkorat mar nem tevedhetnek...
moareka
...és ki fizette a "révészt"?...engem csak ez érdekel...természetesen közpénz!
RonaGyuri
Hiába no ezek a saját-lábon álló dolgozó nők, már csak ilyenek! =))
karma1
@moareka: Mar meg is nyerted a hangszorot!...:o))))
lampa laz
Valszeg 1 pár nagyon fontos pénzügyi tranzakciót hajtottak végre, mert egy normális anya máskülönben nem hiszem, hogy ilyen pici babát napokra a férjére vagy nevelőnőre hagyna. Amúgy apu éjszakai életet él a vendéglátó vállalkozásaiban, vagy taxizik és elvárja, h felismerjék, hogy ő a zorbán veje...
Csodálkozó
Kár, hogy nem bevásárlóközpontot látogattak meg Münchenben!
kamazuka
Ha é lennék a miniszterelnök,én is ezt tenném!
Mennék bordóban,zöldben ,feketében!
Igazán bejárni gondtalanúl a világot,csak közpénzből lehet!
karma1
@lampa laz: Ugyanezt irtam. Semmi masrol nincs szo. Esetleg aniko asszony babazik egyet otthon. Nem hiszem, hogy a ferj nagyon odaig lenne a gyerekert, a csajjal se volt tul sokat egyutt a ket ev alatt...
nezelodo
Remélem, most szól a Lencinek, ne értetlenkedjen, ha csattan néhány milliárd a lakossági konyhapénzes számláján, és fizesse be az osztalékadót.
human
Vannak pénzügyek, amiket csak személyesen intézhet. A család meg jó álca hozzá.
Bringás
Elutaztál, Miniszterelnök Úr?
Jó pihenést kívánunk Neked,a többség!
Csodálkozó
Mekkora nagy potrohos zsírsertéssé hízott orbánc! Vágósúlyban van, jöhet a böllér!
magyarbakancs
Lehet,hogy új kezelő orvost keresett magának Bordeaux-ban?
Osztrákoknál már sokan látták?
magyarbakancs
Ment a paraszt vakítás, hogy vonaton utazott.
Kiderül, hogy mégis csak repülő volt.
Ezeknek elhinni soha semmit.
Hazudnak, mint a vízfolyás.
pbalage
@Bringás: legközelebb az írásjelek közé tegyél spacét, úgy talán nem tűnsz akkora hülyének.
lampa laz
@karma1: Flóra kisasszony bankszámláját tömték meg, hogy pár év múlva ő is meg tudjon állni a saját lábán. Gondolom a másik 2 luvnya már le van tudva e téren.
karma1
@lampa laz: Te el tudod kepzelni, hogy recsolke nem rakott be penzt a sajatlabu ferjenek, meg Aliznak?
De persze amennyi penz folott rendelkeznek, Flora sem maradhatott ki a szorasbol, es a gazsi gyeroknek is koll a zse' a sajat "tortenelmi" egyhazacskajat felepitgetni...
lampa laz
@karma1: basszus azt meg el is felejtettem, hogy van 1 új családtag is. Így aztán még többet fognak tőlünk lopni.
karma1
@lampa laz: Nagy hiba ez, Dragam! Hat ha kihagyod az uj jovevenyt, hogy fogod felallitani a hiteles orokosodesi lancot? Asszem, ezek szerint majd lehet noi agon is uralkodni I.avagy pocakos orban utan, hiszen az elso kedvenc lanyka vo'na, a gazsi gyerek nem nagyon kamelja a fatert...:o))))
papa.49
@karma1: A ,,fatert nem nagyon,, de a pénzét igen))))))))))))
Desischado
Tuti, hogy a titkos bankszámlákat mentek rendezni. Számomra ez biztos, mert a rasika a gáspár és a kis flórácska mit keresett volna ott? És az is beszédes, hogy gáspár és rasi nem örültek a figyelemnek.
Karma véleményét én is osztom, szerintem is főleg a haszon miatt vette el a tiborz gyerek a ráhelt. Már az esküvői képek nagyon beszédesek voltak. A csaj fülig szerelmes, de a férj felől nem vagyok ilyen biztos. Szép maffia család, az biztos!
karma1
@Desischado: Guba a gubahoz, suba a subahoz... Regen is a vagyoni erdekeltseg dontott: az elmult ket evben nem is nagyon mutatkoztak egyutt, meg recsolke operai bulikazasan se volt ott...
lampa laz
@Desischado: @karma1: vejkót illetően nagyon igazatok van, mert ő kizárólag annak a hatalmas vagyonnak a szerelmese amit zorbán összelopott. Remélem a bulvár lapoknak rengeteg témával fog szogálni majd kicsapongó életvitelével, amit ott a taxiban már kezdett bemutatni. Buli, nők, pia, drog...hát érje utol minél előbb.
pbalage
@Bringás: jahh... ha valaki gondolkodik is, az szarra se való.
Szerinted, mélyen tisztelt Félázsiai Biciglis Maffiózó Gazdaállatocskám.
36
Szerintem, meglátogatta Alain Juppé-t. Ő Bordeaux polgármestere. Konzervatív és 2017-ben indul a francia elnökválasztáson.
human
@Desischado: Végül is régen is hagyomány volt az érdekházasság. Orbán pedig hagyománytisztelő.
bence
Miért utazott volna ?! A lopott milliárdokat ellenőrizgetni !
human
@36: Nem fél az orbáni átoktól? Tudod. Akit Orbán dicsér vagy meglátogat az általában megbukik.
36
@human: Akkor mi van, ha Orbán bukik meg? Az átok, visszafelé is hat.
bence
@Bringás: Utazzatok utánuk és vissza se gyertek !
tutajos
Rachel helett Pisti szoptatta a purdét ???
papa.49
Én csak azt nem értem, hogy ha most szült alig 1 hónapja, hogyan hagyhatta itthon a ,,szeme fényét,,???Mikor nekünk születtek a gyermekeink egyetlen lépést se tettünk nélkülük!!!
Más volt itt a háttérben, apropó a képen kilógó női láb biztos a rühelké volt, mert jó komoly lábnak nézett ki, ő pedig a saját ,,oszlopain ácsorog,,))))))))))))))
Rózsika Hatházi
@Bringás: ma 10:04-re. Hol a gyászod? A sűrű, sötétfekete könnyáradat? Letelt a gyászév, hónap, hét, nap, óra? Haverod a minielnök, hogy tegezed? Miért nem teszed személyesen? Mekkora lúzer vagy, bakker!
eugen4402
Ha - tegyük fel - a makao nevű tiltott szerencsejátékon elnyerném a fizikai Nobel-díjat, bevallom, én is Bordeaux környékén vennék egy kisebb szőlőbirtokot, persze, nem valami mai telepítést, hanem egy ismertebbet. Kerül, amibe kerül...
Perwool
@eugen4402: ma.09.:11(mint az amcsi ikertorony támadás) Nem kell ilyen nagyra törő dolgokat véghez vinned! Elég ha gázszerelő bizonyítványt szerzel...akár az ecserin, vagy elég ha mondod, de hozzá teszed, hogy nem találod...-:)))
Bringás
Jó pihenést Miniszterelnök Úr!
Ismét összehozzuk a kétharmadot 2018-ban!
eugen4402
@Perwool: Köszi a bátorítást. Amikor döntenem kellett (1989-90) úgy döntöttem, mégsem akarok bordeaux-i szőlősgazda lenni, ezért lemondtam a gázszerelésről. Nem bántam meg, mert baromi kényes tudok lenni, pl. a permetezőgéptől megfájdul a hátam...:-)))
Perwool
@eugen4402: Miért, gondolod, hogy Orbán vagy a neje (Tokaj) akár egy metszőollót is a kezébe vett, hogy akár egy kacsot is lemetsszen a szőlőbirtokon?Permetezőgép? Te! vizuálisan: pókhas, gumicsizma(felemás) háti permetező lyukas szalmakalap...Na mit szólsz?
Amúgy Orbán az életében nem dolgozott egy percet sem.. Tudod a mondást, munkával nem lehet pénzt keresni...
karma1
Rajottem, hogy mi volt olyan furcsa ezen a kepen: repulogepen kozeben nincs olyan vilagitotest, mint ami itt a mennyezeten lathato. (Ezen a kepen teljesen elvalik a mennyezettol a lampabura.) Viszont talaltam egy hasonlo meretu repulogep-belso illusztraciojat, www.google.co.nz/search?hl=en&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=malev+hungarian+airlines&oq=malev+&gs_l=img.1.0.0l3j0i30l2j0i5i30j0i30l2j0i5i30j0i24.81109.85120.0.92422.6.6.0.0.0.0.287.1317.2-5.5.0...0...1ac.1.64.img..1.5.1316.bJxwvJw6khs#tbm=isch&tbs=rimg%3ACetqWganx8viIjieg2EmQ88QsNOuU22dz7E-PycVePvHFEMyDpqr6fam9BSxHiAMBOFQkW5cO1d_1BkOD3WJh1VeeIyoSCZ6DYSZDzxCwEacZGXAjg_1RMKhIJ065TbZ3PsT4RpxkZcCOD9EwqEgk_1JxV4-8cUQxGnGRlwI4P0TCoSCTIOmqvp9qb0EUPGGs-XjySAKhIJFLEeIAwE4VARicOqNsepSdQqEgmRblw7V38GQxGnGRlwI4P0TCoSCYPdYmHVV54jETRsx8te6Cu1&q=malev%20hungarian%20airlines%20seats&hl=en&imgrc=065TbZ3PsT6tMM%3A

Nincsenek tovabba sem az uleseken, sem a kozepso mennyezeti savban a lehajthato monitorok, ami meg a regi gepeken is alapfelszereles. Hmmm,... Meg mindig ugy hiszem, hogy ez a kep egy photoshop...Annak viszont elfogadhato.
Bringás
Van ahol luxus az ekezetes billentyuzet! :-)
eugen4402
@Perwool: Brrr..! Azt a vizuális leírást soha nem bocsátom meg... Gyötrelmes rémálmomból felriadva ez a kép kísért majd, felborzolom a hajam és hangosan sikoltozni kezdek... Persze annyira nem vagyok naiv, hogy azt képzeljem, ezek az új "birtokosok" sk. művelik az ültetvényeket, néha a vendégeknek megmutatják, ők belefáradnak a vagyongyarapodás megértésébe, egyre többen el is felejtenek ezt-azt...
human
@Bringás: Kis agyad nem tud összerakni egy szöveget, ha nincs benne ékezet? Nem vagyok meglepve.
Manhattan
Sajnos Orbánt azonosítják Magyarországgal, mint a történelemben, már sokszor. Ő nagyon is veszélyes, és ez a mai helyzet még nem a vége. Nagyon sok probléma forrása lehet ez az elmebeteg és a tőle félő udvari bolondok.
Perwool
@eugen4402: Bocsi!-::)))))
Gyere beszéljük meg ezt a bocsánat kérést, egy kávé mellett! Egyszer régen már bejött!-:))))
kepkezelo.com/images/bz4xbi0d0kmzma1opt47.jpg
Szerintem feledteti veled a vizuális képet. És hát, nem is a hajad...-:)))
eugen4402
@Perwool: Hiába, no! Rém-látomás törölve, de hogy van az, hogy még emlékszel arra, hogy egyszer régen már örömtáncot lejtettem ettől a képtől..?
Lehet, tényleg nem a hajam indul el, inkább - ha már itt az alkalom -, akcióba kezd az alkarom... Bocsi! :-)))
Perwool
@eugen4402: Óóóóó, hát, tudlak én elfelejteni?-:)))))
eugen4402
@Perwool: Csak arra kérlek, maradjon is így az idők végezetéig, mindörökké Amen.
:-)))))
qrfly
BRINGÁS ELVTÁRS!! KÖSZÖNJÜK az eddigi helytállást...a trollkodás feladatát innétől a központ átveszi... kérlek ne felejtsd : kifizetés a fszt.2-ben 15.30-ig van..
Perwool
@eugen4402:ma.11:17 Rajtam nem múlik... a modi mondjuk közbe szólhat(volt már rá példa-:)))),de megoldható!-:)))
Tódor
...de a sarki kocsmába nem merne lemenni...
Rózsika Hatházi
@Tódor: persze, hogy nem. Egy kricsmiből már kitiltották. :)))
wyatt
"Három gyerekével ruccant ki Orbán Bordeaux-ba"

És?
A fajtájuknak, mint halottnak a csók.
Elmentek Bordeuxba.
Ott tettek, amit tettek, gondoltak, amit gondoltak - rosszul.
Mert a folyamatosan "hanyatló" nyugaton mit lehet tenni, mit lehet gondolni?
Miért nem Moszkvába mentél, vagy Azerbajdzsán valamelyik senki nem ismert vidékére?

Selejt vagy Orbán.
Csak egy selejt..
Tódor
@Rózsika Hatházi: ez a senkiháci cigány hosszú évek óta még egy élelmiszer boltban sem járt. Ha megkérdezném tőle mennyibe kerül 1 kiló kenyér, egy liter tej, tíz deka párizsi, nem tudna válaszolni. Mi a faszt tud ez a geci az emberek életéről, egyáltalán a munkáról. De azt tudja, hogy Bordeaux-ban mennyi a homárral töltött lazac.
Csodálkozó
Hogy a mozdony szabjon rá rövidnadrágot!
wyatt
Bordeaux, a hanyatló nyugat
Nincs ott semmi látnivaló - vagy mégis?
wyatt
Eddig egész életemben azt hallgattam, hogy hanyatlik a nyugat.
Orbántól megint.
Minden ugyanaz:

A nyugat ne hanyatlik annyira, mint a pártvezérek sulykolják, de valamiért (senki nem éri miért) mi vagyunk aduászok.
Hengerelünk.
Mi magyarok arról vagyunk híresek, hogy hengerelünk.
Ezt rajtunk kívül senki nem így látja, de azért mi hengerelünk.
A magyar fő-fő mélynbuta vezető szerint.
kisrigó
Micsoda elhízott lúzernek néz ki! Nem telik személyi edzőre? Persze az előírná, hogy mit változtasson az étkezésen pl. Gondolom, nem okoz nehézséget, hogy jóminőségü egészséges ételeket egyen. No, de neki ne parancsoljon senki! Azt nem viselné el az "élő isten"! Az igényes megjelenéshez igény is kell!! Azért az is furcsa, hogy nem látni a feleségét szinte soha.
bakegya
Nindenki csakkk találgat,feltételezget,vagy tudni véli,milyennek szeretné látni ezt a született erőszakszervezetet-hol ITT EGYÉRTELMüEN NYOMON KÖVETHETŐ A CSELEKEDETEI ÉS A VISELKEDÉSE ALAPJÁN,HOGY KI IS EZ A BÜDÖS ... a javából a teljes pereputtyal együtt!
A sárát látogatták meg,miközben bankoltak is egy hatalmasat-nehogy a migrik kiegyék a gyerekeit a "vagyonukból"!
Kovács Béla
Ez a per Orbán?

Ezt az embert kétszer kétharmaddal választották meg a magyarok miniszterelnöküknek! Egyszerűen leorbánozni őt, igazi almáriumszagú vörösborítós brosúrákon nevelkedett húgyagyú páviánra vall.
Persze, pocakot eresztett. De emlékszem én egy pörköltkedvelő, pocakos, nagybajszú,tajtékpipázó magyar politikusra, akit úgy hívtak vissza zalai birtokáról, hogy ugyan üsse már nyélbe a hosszú Bach korszak után a kiegyezést . És ő addig pipázott Ferenc Jóska orra alá, hogy az ezután következő időben élhették a magyarok történelmük egyik legfényesebb 47 békeévét.

Valami Deák Ferencnek hívták.
Rózsika Hatházi
@Kovács Béla: A második kétharmad nem azért volt, mert úgy írták át a választási törvényeket és úgy szabták a választási kerületeket, hogy minden a fityisz felé lejtsen? Nehogy azt mond, hogy 27%= 2/3-ad.
batukán
...és csak úgy, nagy littyeslöttyösen kivonult a 3 gyerekével...nahát,elfelejtették hozzátenni azt a 10-15 főt, akik kísérték...
batukán
@Kovács Béla: Orbánt Deákhoz hasonlítani, több, mint merészség...sőt egyenesen pofátlanság!
Tódor
A kép alapján úgy gondolom görögdinnyét csempészik.
vukkocska
Miért nem Svájcba ment? :) "De utálom ezeket a pocakos tábornokokat" mondta. Orbáné különb? Egy elhízott hájas disznó.
Csodálkozó
@Kovács Béla: Per orbánc, egy undorító betegség, ami erről a sunyi tolvaj kártevőről eszembe jut.
A vörös borítós brosúrákon nevelkedett KISZ-titkár orbáncnak apja (orbánc Győzike bácsi) MSZMP-titkárként küzdött a "kommunizmus" (vagyis szocializmus) ellen, anyja (Sipos Erzsike néni) pártnyüzsgönc volt.
Ember, ha te ezt a szélkakast Deákhoz méred, mehetsz orbánccal együtt pszichiátriai kezelésre!
silber13
ne csodűlkozz, ez is olyan. mint a setét éjszaka! De olvasva az ömlengését felmerült bennem egy gyanú, azt hiszem másokban is.@Csodálkozó:
Aki Én
@Kovács Béla: Aki választotta tisztelje és felejtse el a vörös borítós felmenőit is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.