Az energiaügyi miniszter találkozik a magyar miniszterelnök feleségével. Ez a címe a Bahrein-i Olaj és Gázügyi Hatóság oldalára tavaly szeptemberben kikerült hírnek – írja a 444.hu.

A képen viszont nem a magyar miniszterelnök felesége, hanem a lánya, Orbán Ráhel és férje Tiborcz István látható. A cikkben, amúgy végig feleségezik Orbán lányát.

Orbán Ráhel tárgyalt Bahreinben az olajbizniszről?

Ennél sokkal izgalmasabb, hogy miért Orbán Ráhel tárgyal Bahreinben a magyar állam és gazdaság fontos ügyeiről. Arról írnak, hogy

energetikai, konkrétan olaj és gázügyekről tárgyaltak az ottani miniszterrel és arról, hogyan tudja szorosabbra fűzni a két ország a gazdasági együttműködés szálait. A beszámoló szerint Orbán és delegációja (köztük a képen mellette ülő Tiborcz István) megköszönték a vendéglátást, és reményüket fejezték ki, hogy fenntartható üzleti kapcsolat alakul a két ország között új befektetési lehetőségekkel.

Sem Tiborcz Istvánnak sem Orbán Ráhelnek nincs hivatalos állami tisztsége, közhivatala Magyarországon, nem világos, hogy miért velük beszéli meg egy Perzsa-öböl menti arab ország minisztere, hogy mi legyen az olajüzlettel. A 444.hu kereste a miniszterelnök szóvivőjét és a kinti követséget és a külügyminisztériumot, hogy mi erre a magyarázat.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
Családi válllakozás lett az ország irányítása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem mindegy, hogy milyen kamu dumákat eregetnek?
komolyan azt hiszi valaki, hogy Orbán, Kövér vagy Rogán bármiféle értelmes dolgot ki tud nyögni?
ők is csak utazgatnak, ahogy az Első-leány és az Első-vej is teszi!
bencemacska
Hát tessék, Rühelke feltört, mint a talajvíz Óbudán. Mindenben apja nyomdokaiba lép!!!
Lassan a rasszjegyek is mutatkoznak rajta!
silber13
Egyikőjüknek sincs semmilyen titulusa, megbízatása. Akkor kérdem én: mi a fenét keresnek ott és milyen jogcímen tárgyalnak?
oncogito
Kéremszépen, már megint a gyucsány-féle komcsilibsibaloshazaárulók áskálódnak.
A királylány miért is nem feleség? Attól, hogy a férje nem király, attól ő még királylány és feleség.
A király veje meg szintén hatalmasság, nem?
Hát akkor most mi a gond? Alattvalók - több alázatot!
bencemacska
@silber13: Nagyon sok magán érdekeltsége van a közel keleti arab országokban a pálinka töltögető vőnek!!!
Kovács Gizella
Családi válllakozás lett az ország irányítása.
Főlökött
Polt urunk regnál még, avagy lecsukták örökre ? Már nem vagyok képben...
wagabund
@Kovács Gizella: erre akár nagy összegben is fogadhatsz..a jövőbelátó képességed így tudnád kamatoztatni..

nálad a pont.
dr. prédikátor
Hát ez aztán kurva jó!!! A rühelke meg a buzi férje tárgyal Magyarország nevében??Ez aztán már mindennek a teteje!!! Szemét mocskos tetű bagázs,de ezt érdemeljük ! mert hagytuk hogy egy ilyen mocsok féreg család a nyakunkra üljön!!!Nemtisztelt otthonmaradó nemszavazók!! Miattatok szívjuk most!!!A jó qurva anyátokat!!!
nezelodo
Miért ők tárgyaltak? Csak!! "Dafke Lovasberényig", nem hallotta a publikum? Akkor meg mire a felháborodás?
wagabund
@Horizont: ..."Úristen ez több mint szörnyű..."...

egyetértek..
Ludmilla
családi vállalkozásnak tekintik " Mária országát"
I.raptor
Lehet, h qrvára le vagyunk maradva?
Orbán elvette a lányát?
Lehet, h a gyerek is az övé?
Abban a "rasszban" (egy fajon belüli kisebb csoport, akik a többiektől különböző sajátosságokkal rendelkeznek.) ez szokás!
De, akkor mit keres ott a Tiborc gyerek? :-)
moareka
@Horizont: Minden szavaddal egyetértek, ide jutottunk, majd lesz ennél cifrább is... Ennek a familiának nincs a pofáján bőr...
solidedge
Orbán Ráhel hazaérkezve tudta meg, hogy nem étolajról volt szó.
bencemacska
@I.raptor: Ejnye, ejnye... A látszat ...-:))))
Valamit félreértettek az arabok.
Vajon volt magyar tolmács is, vagy csak az arab? Az meg nem kötelezhető igazmondásra a gyaurokkal szemben!!!
Ezt fel lehetne tenni a plakátra is:
TUDTA? BAHREINBEN OV LÁNYÁT AZONOSÍTJÁK A FELESÉGÉVEL?
(Többnejűség lesz a divat?)
Hofipisti
@Kovács Gizella: Mi, a nép pedig megelégedetten fogadja ezt a nagyszerű hírt!
Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
justhpeter
Én roppant értékeltem a hírt, de mit szóltak az igazi hívek ? Most nem fog indulni a békamenet ? Birkaország polgárai most kussolnak ? Bayer sem kurvázik ?
Nem kellene Bringás "kollégára" vigyáznuk ? Mi lesz, ha ettől a hírtől depi lesz, aztán nem marad más számára csak az öngyi ?

Komolyra fordítva a szót Kovács Gizellának van igaza. Mert vagy kamu a hír, vagy a Gazdaállat a nevére vette az országot és valóban Orbanisztán lettünk.
egyvandor
Családi vállalkozás alattvalói lettünk.
egyvandor
@oncogito: No upvote Ez már annyira siralmas hogy már iróniától is hányhatnékom van. Ezek e suttyók mindenhová odatolják a képüket. Nincs bennük az elvárható önkorlátozás csírája sem.
egyvandor
@Főlökött: polttisztisztitópéter nertárs teszi a dolgát. A gorbán banda sérthetetlen.
Rózsika Hatházi
Orbánrühelkét csókoltatom a ragyával. Ja, meg a Devlával is. Azért beszarás, hogy itthon "tudta" plakátokkal uszít a csüngőhas, a purdét meg elküldi tárgyalni. Apropó: mi van a kis orbáncivadékkal? Az anyának nem a pár hónapos csecsemője mellett lenne a helye? Vagy megfejte magát, oszt lefagyasztotta a tejcsit és a bébiszvetter megeteti a csimotát? Azt a kurva...
egyvandor
@dr. prédikátor: Gorbán már már akkor kifejezte gátlástalanságát amikor rákérdeztek hogy magas jövedelme ellenére nem érzi-e hogy nem kellene segélyt felvennie. A válasza "Mert jár."
Vagy Hornnak adott válaszában a hatalommal való visszélésről. "-Ti mért nem éltetek vele?"
Gorbán egy közönséges suttyó.
oncogito
@egyvandor: - nézd, a jogos heves felháborodás, vagy az irónia teljesen hatástalan. Most kellene kivonulni az utcára, most kellene összefogni a képviselőknek, hogy amit azok ott tárgyaltak, annak semmi, de semmi következménye nem lehet az országra nézve, mert nekik senki, de senki felhatalmazást nem adott.
Ha ezt le tudják nyomni a torkunkon, akkor tényleg jöhet a megkoronázás és tényleg csak a rokonok számítanak politikai és gazdasági téren.
Ezt egy önérzetes nemzet nem hagyná.
Mi meg csak háborgunk, meg ironizálunk...
mekkelek
Hol van ilyenkor a "Bringás" meg a többi talpnyaló? Az ország családi vállalkozáskét való üzemeltetésére biztos van valami teljesen elfogadható magyarázatuk.
El tudjátok képzelni mi lett volna ha Gyurcsány csinált volna hasonlót? Amúgy ez a fajta gátlástalanság - és fôleg az hogy következmények nélkül meg lehet tenni - nagyob imponáló az ex-komcsi országok kormányainak, ezért megy ennyire a V4 a dakota vezír után...
Dr plágium
Ha a viktátorból király lesz, ráhel a trónörökös...
simmering73
@mekkelek: Szerintem Bringás a boxutcában van kerékcserén.
Törölt felhasználó
Egy dolog, hogy kitömöt és ezt élvezi is morálisan a miniszterelnök lánya, de ez...pffff. Ki a faszom az az Orbán Ráhel... Lopjon neki az apja játék közbeszerzéseket, de apja faszát képviselgesse az országot... Lehet ezt magyarárni, hogy azt hitték a felesége, halkan jegyzem meg a felesége ki lenne olaj és energia terén... A el kell takarítani ezt a maffia familiát a közéletből és le is kéne sittelni a fél családot.
Hellcat
Hol vagytok faszkalap fidesznyikek! JÓL VAN EZ ÍGY???
bakegya
A Perzsa -öböl ezen államában királyság a hivatalos államforma-az eredeti angol nyelvű hírben a rühellke mint orbán felesége,a tiborc pedig mint nagykövet (más néven) mutatkozott be...ezt kapjátok ki Magyar Nemzeti kutyafaxák-EZ BŰNSZERVEZETBEN ELKÖVETETT CSALÁS,SZÉLHÁMOSSÁG-
Orbán Ráhelt KORONAHERCEGNŐKÉNT MUTATTÁK BE-na ez a legszebb-REMÉLHETŐLEG EZT A NEMZETPOLITIKAI CSELEKEDETÉT az orbán pereputtynak a POLT SEM BECSÜLI LE-FELÉRTÉKELŐDNEK A KIS G...A BELÜGYES LOPÁS UTÁN A KÜLÜGYES CSALÁSAIKBAN IS.
Kamcsatka
@Dr plágium: Ezt azért még el kell fogadtatni az EU- val. Vagy akkor már a putyini Oroszországgal.
Rózsika Hatházi
Helyesbítek, mert most hallottam, hogy ez az eset tavaly szeptemberben történt. Rühelke akkor lehet, hogy még nem volt viselős. Úgyhogy, kedves propi, tán nem kőkorszaki hírrel kellene a zemberek agyát felgyakni. Jó, mondjuk akkor is mijafaxot tárgyal récsőlke?
Szókrakész
Most mi ez a nagy felháborodás.

Csak kimentek kicsit dubajozni Bahreinbe.
kkalman
Ki a t¤k¤m bízta meg Rühelkét és a tolvaj férjét, hogy Magyarországot képviselve bárhol, bármiről tárgyaljanak? A g**i és bandája már a látszatra se ad. Piszkos akasztófa szökevények!
hetöndöe
Suttyó idóta parvenük kezébe került az ország,a "libsibolsik" ezekhez képest finom úriemberek.
herczeg0210
A vajda lánya csak a saját lábán áll. Az Országot leszarja...
human
Miért ne lennének ebben is illetékesek. Hisz Habony Árpádot sem ismeri Orbán hivatalosan, mégis ő a főtanácsadója és ő főpolgármester is vele konzultál egyes ügyekben. Ebben mondjuk az a jó, hogy így senkinek nincs felelőssége semmiben.
human
@human: jav.: Felelsősség van, csak nem lesz megállapítható.
Kovács Gizella
@wagabund: Ahogy olvasom az a moskos bahreini hatóság hazudik
mondta Orbán Ráhel.
Na most mondd meg, mit merészelnek ezek ... ez kérem skandalum !
human
@Kovács Gizella: Követeljenek helyreigazítást az araboktól.
egyedül
@Kovács Gizella: Nem is értem minek vannak a Kormány tagok ha nincs tudomásuk arról hogy mi zajlik körülöttük?Itt senki nem tud semmit !!!
Kovács Gizella
@egyedül: Szíjjártó is azt nyilatkozta, " nemtom " ...
nezelodo
Az az érzésem, hogy csak a korábbi módszert követik, mert eddig mindig bevált ha lebuktak, csak simán hazudnak, ebben az ügyben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.