Szinte az összes kínai ügynökségnél fél áron is részt lehet venni a magyar letelepedési programban – írja a Magyar Nemzet.

A Kajmán-szigeteken bejegyzett Hungary State Special Debt Fund (HSSDF) nevű cég 63 cégnek adott megbízást arra, hogy értékesítsék a magyar letelepedési kötvényeket, amelyek hivatalosan 300 ezer euróba (93 milló forintba) kerülnek.

A jogszabályok szerint 300 ezer eurós, vagyis 93 millió forintos, erre a célra kibocsátott, ötéves futamidejű magyar állampapírt kell lejegyezni a külföldi bevándorló nevében. A kínai cégek azonban igen segítőkésznek mutatkoznak, hiszen ha az ügyfélnek csak 150 ezer eurója van, akkor is részt vehet a programban. Ebben az esetben is ki kell fizetni az 50 ezer eurós szolgáltatási díjat, viszont a közvetítőcég, a HSSDF hitelt vesz fel a fennmaradó 150 ezer euró biztosítására, így jön ki a kötvény 300 ezer eurós vételára.

A 29 ezer eurós kamatot az ügyletet bonyolító Chine Construction Bank kapja, bár az MNO szerint elképzelhető, hogy a hiteleket a kajmán-szigetei cég saját forrásból finanszírozza.

Eddig 4000 külföldi jutott a programon keresztül letelepedési engedélyhez, családtagokkal számolva 16 ezer bevándorló előtt nyitotta meg a kormány Magyarország kapuit.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
És persze Európa kapuját!!! Ezek közül érdemes lenne megvizsgálni hanyan maradtak Magyarorszáhon. Lakhelyük elképzelhető, hogy van, de nem orbán magyarországában élnek az biztos!!!
A baj, hogy az EU mindezt szó nélkül engedi!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Gyertek illibsi faszfejek tapsoljatok a kormányotoknak...akcósan engedik be a gazdasági bevándorlókat...néha átcsusszan egy két terrorista meg adócsaló is...
Főlökött
Írtózatosan halkan megjegyezve, ebből lejáratkor, akkora balhé lesz, hogy nem lesz elég az ott található lámpavas mennyisége és a mostmár nem fiatal, nem is demokraták, de szövetség még tán még van, bele fog bukni.
Nem tudom, hogy ezen befektetéseket, illetve a piaci árnál magasabb kamatokat, miből fogják majd kifizetni, de gyanítom ehhez, különadót kell majd kivetni, mert akkora tétel lesz.
Jozefina
És persze Európa kapuját!!! Ezek közül érdemes lenne megvizsgálni hanyan maradtak Magyarorszáhon. Lakhelyük elképzelhető, hogy van, de nem orbán magyarországában élnek az biztos!!!
A baj, hogy az EU mindezt szó nélkül engedi!!!
levarosbukta
Nesztek nemmel szavazó orbánfartúrók, saját vezíretek köp szemközt benneteket.
bencemacska
@levarosbukta: Még csak nem is nyállal, hanem, sz...ral!!!
Főlökött
@levarosbukta: Nagyon elnézést kérve, kérdezném, hogy a migrációs bevándorlásnak, pontosabban fogalmazva egy átjáróház nyitás - befogadás miatti népszavazásnak, mi köze is lenne, illetve van a letelepedési kötvényeknek ?

Az, hogy valaki ott, a népszavazáson, vette a fáradságot - pénzt - időt, elment és szavazott, bárhogy is, mégha nemmel is, ahhoz, hogy befektetési kötvényt vesz valaki, mely a piaci ár sokszorosát hozza majd lejáratkor számára és azt ki is kell fizetni akkor, a kettőnek mi köze van - lenne egymáshoz ? Utóbbi esetében horrorisztikus összegek röpködnek, hatalmas jutalékkal. Ezen teljes összeget tehát a nettó összeget + jutalékok (ami előre kifizetésre került)+kamatok = ezt mind a költségvetésből, közpénzből fogják rendezni. De mivel a költségvetés erre képtelen lesz, így jön majd a különadó, de ne legyen igazam...de több mint valószínű, ez lesz, mivel igen nagy tételü kötvény lett kibocsátva és gazdaságilag nem kicsit - érdekelté tették a forgalmazót, az értékesítésben. Mi lesz a vége ? Hatalmas nagy lufi pukkanás, nemzetközi jogi perek halma, leminősítéssel, stb., avagy fizetünk, mint a katonatiszt, de nincs midől ennyit, ezért jön a különadó.
Szóval ezen két dolog, kicsit eltérő vonal lenne. Bocsika.
simmering73
Remélem ennek ezek a gennyes fideszbirkák is örülnek, élükön bringással.
dr. prédikátor
Na bazd meg!!! 1200 menekült sok!!! 16 ezer akik fizetnek nem sok!!!Féleszű félkerekű ,verőce, macskás!!! Mos miért nem veritek a pofátokat???Nagyon lekushadtatok!!!Vélemény???Viktoe szopkin ! éljen veled nemi életet az elefántbika!!!
justhpeter
@Főlökött: Értem és. Csak kend nem számol azzal, hogy pénzért mindenki jövet, a terrorista és a kém is. Meg boldog, boldogtalan. Aztán lesz csak, amikor törleszteni kell és visszaadni az alapösszeget is.
Főlökött
@justhpeter: Én azzal számoltam közgazdászként, hogy a kibocsátott mennyiség és milyen jutalékért és kamatért, melyre az állam-bácsi még kezességet is vállalt, tehát a jövőben, kifizetésre kerülő összeg mennyi is lesz a kontónkra.
Az, hogy valaki tenorista, avagy terrorista, netán kém, valahogy hidegen hagy. Csak a puszta számokról és a felállt helyzetről próbáltam regélni. Tenoristákat, terroristákat, kémeket, hova kinek kell visszaadni ? Majd a Tek megoldja, ez a feladatuk :))))
szaboria1
@Főlökött: De nem csak ezzel lesz baj hanem a lakosságnak kiadott államkötvény is amit 5 évre adtak igen magas hozamra az is egy két éven belül lejár.
bencemacska
@Főlökött: ma, 14:04
Annyi köze van a kettőnek egymáshoz, hogy a kb. 1300 "migráncs" kérelmének /esetleges!/ elbírálása miatt rendezték a népszavazást sok milliárdért, miközben - az általad leírt következményekkel járó - több ezer kötvényvásárlót ráengedjük, nemcsak M.o-ra, hanem Európára!!!
levarosbukta
@Főlökött: Kedves Fölököttke! Azért van bibi az okoskodásodban mert azokat akiket megetettek ezzel a migráns dumával nem látták a fától az erdőt. Mert ide aztán irgum-burgum egyetlen bevándorló se jöjjön se kvótával se anélkül mert megleszünk erőszakolva, meg elveszik a munkánkat. Az hogy az egész kvótaszavazás egy átverés azt az agy mosott csürhe nem veszi, vette észre. Közben meg a letelepedési kötvénnyel kiárusítják az országot ugyan olyan migránsoknak. Nahát!
Hellcat
Holvannak innen a verőce-bringás félék?
papa.49
A hazugovicsék úgy kalkuláltak mire a kötvényeket vissza kell váltani ők már árkon,bokron túl lesznek, és oldja meg az akkori kormány!!!
Nessy
Van egy apró különbség A esetlegesen betelepítendő migránsokért ( 1300 fő )nem kell fizetni, a körvényesekért ( 4000 fő ) meg kamatostul! Igaz, egyik sem akar itt maradni!
sziha
@Hellcat: probaljak betuszkolni az egy bitjukbe a fentrol jovo magyarazatot.
quadrocopter
@Hellcat: " A bárányok hallgatnak!" Vagy kussolnak! Hamarosan a Propeller is megszűnik, micsoda dolog olyan cikket lehozni, amelyik egy az egyben cáfolja ( hazugságon fogja!) a felcsúti agyhibbant mini ducsét és a sáska csicskahadat!
Lesz nemulass!

Az ukrán nyugdíjasok jól ( el) vannak a magyar közpénzből kifizetett nyugdíjaikkal?
Főlökött
@levarosbukta: Tisztelt Hölgyem - Uram, az itteni nevem Fölökött és nem "Fölököttke" Én sem lekvárosbuktácskának címeztem mondanivalómat.
Szóval egymáshoz beszéljünk és ne egymásról, ha megkérhetem ! Személyeskedés, kissebbségi jelzők használata, nem a világom !
A kvóta és a letelepedési kötvény kibocsátása, két teljesen más irány.

A kötvény kibocsátás, egy teljesen üzleti visszaélés, mely során mi leszünk a visszafizető - kifizető polgárok, úgy, hogy a fidesz nyerészkedik ezen.
A kvóta kérdésében pedig már a dánok is bemondták az unalmast, elegük lett a nyitott, aláírt egyezményből. tehát ha nem tetszik tudni különbséget tenni, az sajnálatos.

Tessék a tények :
napimigrans.com/kvo%c2%adtastop-a-danoknak-elege-lett-nem-fogadnak-be-tobb-me%c2%adne%c2%adkul%c2%adtet/
Főlökött
@bencemacska: A baj viszont ott kezdődik, hogy ezen kibocsátott kötvényeket, kamataival együtt, vissza is kell ám fizetnünk ! Nem másnak, nekünk. Mit is ír, az alaptörvény gránitszilárd 6. verziója ( mivel a 7.et még nem szavazták - nem valósították meg ) ? Ha nincs elég keret a rendezéshez, különadók módjára behajtható a lakosságtól az összeg.
Na tsokolom, akkor erre mi lenne a reflektálása ? Passz - piros ? Olin ?

Nem véletlenül pampogunk, emeljük fel a hangunkat. Gond van és nem is kicsi ! Nem a migráció kapcsán, gazdaságilag !!!
bencemacska
@Főlökött: Csak azt nem értem min vitatkozol!
Megismétlem: "...rendezték a népszavazást sok milliárdért, miközben -AZ ÁLTALAD LEÍRT KÖVETKEZMÉNYEKKEL JÁRÓ - több ezer kötvényvásárlót ráengedjük, nemcsak M.o-ra, hanem Európára!!!
Azonosság: Mindkettőt mi fizetjük, a csókosok meg zsebre teszik a hasznot. A népszavazás árát most fizetjük, a kötvények árát meg később.
Különbség: A népszavazás 1300 emberről szólt, a kötvényesek meg - család tagjaikkal együtt - kb. 16 ezren vannak!!!
telegdilaci
@quadrocopter Erről is szó van miért fizetjük az Ukránoknak a mi keservesen befizetett,nyugdíjjárulékunkból, nyugdíjat el kellene törölni ez akkora igazságtalanság a Magyar emberekkel szemben! mindent el tud törölni a kormány egy toll vonással,ezt miért nem teszik meg,az az érzésem hogy nem is akarják,
Főlökött
@szaboria1: Ezt hívják annak, hogy halmozzuk az élvezeteket. Ehhez jön még rendszerszinten egy MNB. és annak állítólagos felügyelete - felügyeleti szerve, mely bizonyítottan - alkalmatlan is a feladatra, jön hozzá a semmiresemjó-töketlen Fő és 'alügyészség', mely teljes rendszer nem látja a fától az erdőt, pedig függetlenül, agyon dotálják Őket közpénzből! Folytassam ? Szerintem felesleges lenne...

Egy halom kifizetés keletkezik a jövőben, melyre fedezet nincs, így szerintem, térdre - imához részünkről! Ezt a csodafickók, majd úgy tudják megoldani, hogy az alaptörvény szerint, különadót fognak kivetni, megoldásként. Ne legyen igazam, de más járható utat nem látok...Ezen politikusok, akik a saját bérüket rendezték már rég EU.-szerintire és el is várják, szívrebbenés nélkül legyalulnak bárkit azért, hogy csak az életszinvonaluk - megélhetésük biztosítva maradjon, akkor őszintén, mit is kéne várnunk ? Mit is szeretnénk ?
No én így látom. Ezek alapján, hogy tetszik látni ? Mi lenne még a kérdés ?
Főlökött
@bencemacska: Állítólagosan - korlátozottan engedjük rá :)) Azaz, a vett kötvény után, vizsgálják az alkalmasságot is. Tudom, szende szűz vagyok :)
Éngem csak a gazdasági háttér érdekelt, hogy milyen tenoristákat engednek be, ne az én dolgom legyen. Könyörgöm van egy államaparátus, egy rendszer. melyet mi tartunk fenn, saját pénzünkből. Mindennel nekünk keljen foglalkozni ?
Valaki csinálja is a dolgát rendesen, mert összeborul minden.
levarosbukta
@Főlökött: Kikérheted magadnak egész nyugodtan a becézést, kettőnk között azért van egy óriási különbség! Ugyanis te még arra sem vetted a fáradtságot hogy a nevemet rendesen elolvasd, de spongyát rá!
JAJMÁR
Soha nem elég! Képtelenek abbahagyni. Ha úgy adódik, 2x is eladják az országot.
egyvandor
@dr. prédikátor: "16 ezer akik fizetnek"
Kiknek?
Mi fogunk fizetni a kötvény lejáratakor.
Hofipisti
Kleine Fische - gute Fische! Kaszáljunk, mielőtt netán lehúzzák a rolót!
TomasP
Ezt is lehet, hiszen ha olcsóbb, akkor többen tudnak jönni. Ez az államnak, nem lesz jó, mert kevesebb hozadéka lesz. Viszont az offshore cégeknek ugyan annyi bevétele keletkezik. Ezzel a könnyítéssel is csak maguk hasznát gyarapították nekünk a sok ellenőrizetlen ismeretlen migránson kívül csak a költségek és a kiadások maradnak. Viszont amivel senki nem számol a kormánynak 5 év múlva a teljes összeget és a hozamait is vissza kell térítenie. Azokat is, amit az offshore cégek kerestek az üzlettel. Természetes a mi adó forintjainkból nem az offshore cégek bevételeiből.
karma1
@Főlökött: 14.04-re: Igenis nagyon nagy az osszefugges: 8 honapon keresztul azt sulykolta az agyakba orban es a prop. miniszter hivatala, hogy mi nem akarunk 1294 embert befogadni penzert, parlamentunk donterse nelkul. Ezeket az emberekety nem ingyen kellett volna itt tartanunk, hanem az Unio fizetett volna ertuk rendkivul sulyos euro-szazezreket, fejenkent. Igenam, de annak a penznek minden fillerjevel el kellett volna szamolni, hogy mire koltotte a magyar allam, es figyelemmel kiserte volna a penz felhasznalasanak az utjat. Ha nem ellophato a penz, orbant mar nem is erinti, helyette zengte a lozungot, hogy minden menekult potencialis terrorista, aki mindenkit megeroszakol, megol, tehat egyet se kerunk beloluk.
A masik oldalon meg megadta rogannak, hogy kizarolag az o ket bejegyzett ugyvedi irodajan keresztul 4 ezer letelepedesi engedelyt mar ki is adtak. Nehany honappal ezelott a kamu 6 honapos "atvilagitasi idot" (ami alatt allitolag megvizsgaltak a kerelmezo biztonsagi hatteret), leszallitottak nehany honapra, hetre, mert hat hogy is nez az ki, hogy az a derek "befekteto" annyit varjon arra, hogy a 300 ezer eurojat + az 50 ezer euro intezkedesi+kezelesi koltseget ne tudja robantonyonak odaadni?
Kozben kiderult - a belga biztonsagiakon keresztul - hogy a bataclani robbanto 3 x is megfordult Ma.o.-n, ahol elokeszitette az egesz terrorcselekmenyt.
En azota is azt mondom, mint egy papagaj (de senki nem figyel ram), hogy az Interpol korozesi listajat es a roganek altal eladott letelepedesi kotvenytulajdonosok nevet egyszeruen ossze kellene hasonlitani, es ha csak egy nev is kozos lenne a ket listan, akkor bebizonyosodna, hogy orban potencialis terroristaknak penzert arulta az Unioban valo szabad atjarast.
kb. 2 ev mulva lejar az elso 344 fo 5 eves terminusa, ha a magyaroknak pechjuk van, akkor mar Paks2-t is el kell kezdeni torleszteni, mikozben orban szereti a napi keszpenzforgalmat is a kezeben tartani.
papa.49
@karma1: Na ekkorra datálható amikor elhúznak a náthásba!!!
A cigány, hogy fizessen hová gondolsz!!!
karma1
@Nessy: Az ide betelepitendo 1294 menekult utan az Unio rengeteg eurot adott volna, fejenkent. Csak azt a zsezset nem lehet lenyulni. Hat az nem is jo penz, ergo: az olyan menekult se jojjon, mert azzal TENYLEG erdemben kene foglalkozni...:o((((
Hazaarulo bagazs, az ide kommentelo fide$$-es trollok most lapitanak, mint szar a gazban, mert erre egyaltalan nincs helyes valasz, ami elfogadhato lenne a meregdraga , felesleges es ervenytelen szavazas fenyeben.
Patkanyok ok, akik nem mernek elojonni a gazdaalatt seggebol, kulonben kapnanak hideget-meleget rendesen, es annyit osszesen nem ernek meg, hogy bennunket tiltsanak ki miattuk... Na meg a fobolond miatt (Nem Te vagy az, Kedves Folokott, hanem a tudodgi???)
karma1
@TomasP: Az allamnak semmikeppen nem okoz problemat: ha figyelmesen atnezed az ezzel kapcsolatos sajtot, az egesz ugyletben eppen az a verlazito, hogy az allam LEMOND arrol az 50 ezer eurorol, ami a rogan ket irodajan keresztul jon be az orszagba,: ez a nyereseg egyedul roganekat es az o kocos tarsasagait gazdagitja, az allamnak ebbol semmi haszna nem lesz, viszont majd az allami bevetelekbol kell 5 ev mulva a lejaratkor visszafizetni az alaptoket + a kamatot es a hozadekot is.
3 evvel ezelott az Alapkatyvaszba belecsempesztek azt a kedves kis passzust, hogyha a kormany netan tan csinalna egy rossz huzast (pl. rafizetnenk Paks2-re, vagy az olimpiara, vagy a veszteseges 600 stadionra,), akkor nem a kepviselok a sajat munkakorukben elkovetett hanyagsagert felelnenek a sajat vagyonukkal, (mint mondjuk egy csemegeboltos penztarosnak a hianyat levonjak a fizetesebol,), hanem akkor azt a nepre kivetett egyszeri adobol, vagy meghatarozott, hosszabb ideig tarto adobol hajtanak be.
Rohadt egy tarsasag...
eugen4402
"Szezonvégi kiárusítás! Amíg a készlet tart!!! Európai uniós letelepedés 50 %-os kedvezménnyel! Most vegye, vigye..."
Mézike
Ezek kiaiak nem migránsok! Azért ez nem mindegy!
Yoda69
Egyre kevesebb a lenyulhato penz, igy belehuznak a fijjuk
picike1
tyúúúúúúúúúúúúúúúúú milyen drágák lesznek a magyar állampolgárok !!! felértékelédünk ám !!!
Törölt felhasználó
"A 29 ezer eurós kamatot az ügyletet bonyolító Chine Construction Bank kapja, bár az MNO szerint elképzelhető, hogy a hiteleket a kajmán-szigetei cég saját forrásból finanszírozza."

:)
Főlökött
@karma1: Meg ne haragudj ! De a betelepítési dologgal kapcsolatban, maximálisan egyetértek velük. Miért ? Mert olvastam független külföldi lapokban, hogy mi a helyzet ott, ahol maflára várták, örömmel fogadták és meghökkentek utána.
Oroszok : Helyi szórakozóhely, kikezdtek lányokkal, úgy rémlik 20-30 ember korházban, szétcsapták migránsokat rendesen. 30-40 ember őrizetben.
Svédeknél : Migránskámnak orvosi papírja van arról, hogy nem tud munkát vállalni és a nyelvet sem tudja megtanulni ! De az 1 feleség és a 12 gyerek mellé, a családeggyesítés címszóval, még 2 asszonyt és 8 gyereket akar, az ottani közpénzből oda hozatni, hogy azokra is kapja a segílyt :) Így is több a keresete, mint az itteni több magyarnak...
Mondhatok még példákat, de szerintem felesleges lenne...
A Magyaroknak, a magyar népnek nincs szüksége arra, hogy megmondják, hogy eddig ennyi és majd még jönnek típusú, erőszakos betelepítés címszóval, szétdobják a jelenlegit és a még jövőket is, úgy, hogy ellátást - oktatást - lakhelyet - munkát, szabad vallásgyakorlást - család - eggyesítést biztosítsuk, az ORSZÁG, mert erről nem született döntés, hogy dotálják -> de még ugy sem kellene ! Legutóbb a Dánoknak lett elege a nyitott kvótával kapcsolatban, ezért felmondták a szerződést. Itt találod :
napimigrans.com/kvo%c2%adtastop-a-danoknak-elege-lett-nem-fogadnak-be-tobb-me%c2%adne%c2%adkul%c2%adtet/

Tehát azon nem kell csodálkozni, hogy nem kívánjuk Őket. A Japánok megoldották rendesen, tanulható példa lenne! Bevándorlás - befogadás igen korlátozott, iszlám gyakorlása tíltott, sőt büntetendő. Mitagadás, nincs is náluk robbantgatás, migráns erőszak, stb. Tehát kellene mindez nekünk ? Nem igazán. Jó helyen voltak, onnan, ahonnan jöttek, tipegjenek is vissza, a saját pénzükön! Érdekes mód, a közelükben lévő, 1/2 misis befogadásra képes tábor pedig üres. Véletlenül. Arról már nem is beszélve, 20-30 éves, ifjú, érett fiatal fiúk. Lásd : Szerbeknél slattyogtak - azok 90%-a az volt.
Főlökött
@levarosbukta: Bocsánat, de egy régi oktató és tanítómesterem mondta annó, hogy a : "Személyeskedés primitívségre utal, így javaslom kerülni, ezen ténykedést." Annyira igaza volt, és tiszteltem is Őt annyira, betartottam javallatát. Annyira igaza volt, hogy nem lehetek eléggé hálás neki ezért a mondatáért.
Tetszik tudni egy dologról lehet beszélni egymással és egymásról is, sokan keverik a kettőt. Na ezen iránymutatás alapján, én valamiről szeretek beszélgetni értelmesekkel és nem egymásról, egymást minősítve, bármilyen jelzővel. Remélem meg tetszette érteni, mondanivalóm lényegét.
Én olvastam a "Ugyanis te még arra sem vetted a fáradtságot hogy a nevemet rendesen elolvasd, de spongyát rá!", csak tessék azt is megérteni, neveltetésem - jó okítókkal - nem veszi be a ...-két->et, mivel, ezen fóromon, nem kének, kécskének hívnak. Ezen lekicsinylő jelző valahogy nem a világom, én sem írtam, buktácska. Azért nem, mert megtisztelem a másikat azzal, hogy a nevén szólítom. Ha már szeretnék vele beszélgetni.
Egyetlen egy példát nem tudnál hozni, az itteni ténykedésem kapcsán, hogy valakit lealacsonyítottam, lenéző voltam vele, minősítettem, jelzőkkel láttam el. Azért nem, mert voltak olyan okítóim, akik ezen határ érzékelését segítettek megtalálni és betartani. Én betartom és Te ? No itt a válasz :)
quadrocopter
Csak ma, csak Önöknek, 50 %-os leárazás a Gagyisztán webáruház Mese emeletén, ólcsó, piti hazugságok ajándékba, várja Önoket a verőfényes Illiberália, ahol, semmi sem az, mint aminek látszik, ahol a vereség is győzelem, aki háromszor egymás után ki tudja mondani, hogy " blöf, blöff,blöff" az nyereményjátékunkon vehet részt és belenézhet Matolcsy Dzsordzsi valamelyik szemébe, de ha ügyes, egyszerre mindkettőbe, vagy kezet foghat Nárcisz kutyussal és bádogtányérból, kerítésen belül megetetheti Mészáros Lőrincet a "csodaszerelőt" vagy lenyírhatja a műfüvet a felcsúti arénában!
Megéri, mindezt csak ma, csak Önöknek 300.000 Euróért kínálja a Rogán kft, doo, Ltd. alapáron, de a mai kedvezmény 50 %-os!
Lepényleső
Lám mindent lehet,ha tömik a fydes zsebet,amit vissza majd a nép fizet.
glorianna
@Főlökött: És kb. 3 év múlva kezdődik a visszafizetés...
karma1
@Főlökött: Igen, a magyaroknak nem kellenek a menekultek , jol van. Bar azt hiszem, meg mindig felreertesben vagy: nepszavaztattak errol, orban erosen veri a mellet,. hogy jaj de jo, a magyarok NEM akarnak migransokat! SzuPER!
Igenam, de akkor a rogantonyo 2 cege miert hozhatja be szamolatlanul a penzert letelepedest vasarlokat? Hat csak azert, mert azok fejenkent 300 ezer eurot hoznak, + 50 ezret minden migrans a rogantoni feneketlen zsebebe.
A svedek nem hiszem, hogy ennyiert arulnanak letelepedesi kotvenyeket, mikozben verik a melluket, hogy nem fogadnak be senkit. orban 2 perc alatt csinalt a szajabol segget: lezarta latvanyosan a szerb hatart, embertelenul banik mindenkivel, aki csak AT akar menni Ma.o.-n, nem is letelepedni, viszont az atjarashoz kell neki egy papir, es ezt a letelepedesi kotvennyel megkapja.
A mult heten a ferjemmel el voltunk a szomszed varos nagy gazdaboltjaban oltoanyagot venni az allatainknak. Van ott egy kis helyiseg, ahol ket asztalhoz le lehet ulni, es ingyen kavet lehet inni, es ott vannak a napi olvasnivalok is. Amig mi ott kaveztunk a vasarlas utan, bejott egy nagyszakallu , lathatoan iszlamista ferfi, a fejkendos, fiatal felesegevel, kedvesen koszontek, es kerdeztek, hogy van-e hely az asztalunknal. Mondtuk: termeszetesen. Aztan beszedbe elegyedtunk, es kiderult hogy a hazaspar a wellingtoni egyetemen ismertek meg egymast. Persze, megkerdeztuk, hogy honnan jottek, hol szulettek - ez itt egyaltalan nem serto. Kiderult, hogy a 41 eves ferfi agrarmernok, a holgy pedig biogenetikus, es 3 gyerekuk van, es a kozelben van egy 400 tehenes tejgazdasaguk. A ferfi borneoi szuletesu, a holgy Hollandiaban szuletett, a papaja diplomata volt, ezert O elt Egyiptomban , Iranban, Indoneziaban, es idejott tanulni.
karma1
@Főlökött: Folyt.: Szoval ha a latszatbol iteled meg az embereket, a "menekulteket", akkor lattal volna egy hosszu, feketeszakallas kozepkoru ferfit, es egy hosszuszoknyas (de nem burkas) not, aki az itt divatos "vietnami" papucsban volt, nagyon szep viragmintas ruhaba oltozve. A ferfi kivalo angolsaggal beszelt, a holgy is, aki rendkivul szereny volt, es amikor megkerdeztem, hany nyelven beszel vegulis, akkor kiderult, hogy 5 nyelven, + az egyetemi biogenetikus vegzettsege van...
Mivel vagy egy jo felorat beszelgettunk, nekik a gyerekek miatt menniuk kellett, hat ezutan a nagyon erdekes beszelgetes utan erosen elgondolkodtam, hogy orban valahol nagyon elkurta ezt az egesz dolgot.
Meg egy adalek, mert ezzel nagyon sokan nincsenek tisztaban: Ujzelandon 4.6 millio ember el, kozel 650 ezer vallja magat maorinak, az osszes tobbi nepesseg rendkivul vegyes, mert ide mindenki bevandorolt valahonnan (meg a maorik is, Cook Islandrol, csak a sziget felfedezese elott kb. 120 evvel.)
Itt minden evben 100 000 (!!!) uj bevandorlo erkezik, ami az elmult evben 15 ezer fovel csokkent, es a parlamentben mar arrol kezdtek vitat, hogy enyhitsenek a bevandorlasi torvenyeken, mert nem lesz, aki megtermelje a nyugdijat , kell a frissites, a munkaero.
Es orban a GDP oriasi reszet elszorja egy al-nepszavazasra, mikozben a masik oldalon a kiskapun mar 16 000 ellenorizetlen gazdasagi bevandorlot meg beengedett. Es mar all is a balhe ebbol, mert a bataclani robbanto 3x jart Ma.o.-n, mig elokeszitette a terrorakciot,.
Ezert kepmutatas es aljas hazugsag, amit orban muvel, de ezt az atlagos polgar nem lathatja, mert nem mindent ver nagydobra, csak amit o akar kozvetiteni az agymosott birkainak,.
solidedge
Mivel az orosz gazdaság több, mint 70 %-át a maffia uralja nagy valószínűséggel a bűnözést engedik be, sőt a korrupt magyar gazdaság is tovább fog fertőződni.
Főlökött
@karma1: Nem látszatból itélem meg, hanem próbálok utánaolvasni. Amit írtál, sajnos 'csak' egy házaspár, értelmiségi. Mondhatni kivételek...
Tessék, itt vannak a számok, hogy a menekülteknek milyen végzettségük van :
napimigrans.com/megsem-agysebeszek-felmeresek-szerint-csak-segedmunkara-alkalmasak-a-migransok/
Kvota alapján 'szétdobottak' hol kötnek ki utána (?), itt :
napimigrans.com/visszamentek-muttiekhoz-az-eu-kvota-alapjan-lettorszag-nyakaba-varrt-betolakodok/
Valahogy úgy vagyok, hogy amim van, megdolgoztam érte és nem kaptam. Ezen bevándorlók, családeggyesítés után ingyen kérnek és kapnak ingatlanokat. Még az is bajuk, hogy az 5 hálószoba mellé, nincs étkező, ezért nem fogadták el :
www.dailymail.co.uk/news/article-3777922/Jobless-couple-eight-children-say-neglected-council-offered-new-five-bed-home-didn-t-dining-room.html
Nem véletlen, ez sem :
pestisracok.hu/ezert-akarnak-magyarorszagra-koltozni-holland-lanyok/
Akkor egy kis bűnözési statisztikai adatsor :
napimigrans.com/545-88-99-5675-55454-a/
Itt a beilleszkedésük :
jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/ich-darf-das-ihr-habt-mich-eingeladen/
jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/wir-sind-merkels-gaeste-asylbewerber-verweigern-arbeit/
Itt a Lengyeleknél műveltek 1-2 dolgot, melyre megérkezett a válasz :
www.youtube.com/watch?v=jf07BcKVTKI&feature=youtu.be
Itt vannak a szakképzett munkások :) :
video-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t42.1790-2/14545891_960861270707816_3035539162322173952_n.mp4?efg=eyJybHIiOjg0NywicmxhIjo1MTIsInZlbmNvZGVfdGFnIjoic3ZlX3NkIn0%3D&rl=847&vabr=471&oh=4230085cf56f98fa6b1e6c61765ae335&oe=580229AA
Nem vagyunk egyedül, a kvóta-ellenességünkkel :
www.thelocal.fr/20161010/french-villagers-protest-against-migrant-relocation-plan
Kellene számunkra, ezen állapot, mint Párizs-ban ? :
www.youtube.com/watch?v=SmMxJz9oOMg&feature=youtu.be
Főlökött
folyt.: A villamoson lévő ellenőrnek sincs ilyenre szüksége :
www.youtube.com/watch?v=IVKsBp4ETF0&feature=youtu.be

Kötvény vásárlás nem jelenti azt, hogy állampolgárságot is kap. De nem is ez volt a gond, hanem az, amit az első szösszenetemben jeleztem, hogy visszafizetésnél, horror dolgok lesznek.
karma1
@Főlökött: Latom, rengeteget dolgoztal a valaszodon, pedig nem kellett volna...
A folytatasodhoz hozzaszolva: NEM allampolgarsagot kap, hanem egy olyan iratot, amivel szabadon mozoghat az unios orszagokban, hiszen nalunk "letelepedesi" kotvenyt vasarolt. Ez eppen eleg arra, hogy terroristakent (mert szerintem csak azoknak van 350 ezer euroja) keresztul-kasul utazgathasson 28 unios orszagon keresztul, akadalytalanul. Nekik tiszta uzlet, szabad mozgas, 5 ev mulva pedig visszakapjak a penzuket kamatostul, hozamostul.
Mar tobbszor mondtam, hogy ilyen emberek kozott elek, ok itt az orvosok, a fogorvos, a tanar , az utepito mernok, vagy eppen a biztositasi tanacsado. EVENTE 100 EZER menekultet fogadunk be, ahogy fentebb irtam, es ebben az evben (ma jottek ki az uj, vegleges adatok) 14 ezerrel kevesebb menekult jott, mint tavaly, ugyhogy enyhiteni fognak a bevandorlasi torvenyeken (persze nem a biztonsagi feltetelek rovasara!), mert mar most sirdogal a kormany, hogy nem lesz eleg ember, aki megtermelje a nyugdijra valot...
Tudod, itt GONDOLKODnak a politikusok, nem lopnak, es nem felemlitenek meg senkit, legfokeppen a sajat nepuket...
Mondjal mar lecci EGY terrorcselekmenyt , amit Magyarorszagon, magyarok ellen kovettek el, vagy amiben magyar not eroszakoltak meg, vagy oltek meg?
Nem hiszem, hogy tudnal ilyet mondani, pedig orban mar majd megdoglik egy ilyen cselekmenyert, hogy igazolhassa a rendkivuli allapotot, amivel elterelheti a figyelmet mindenrol...
Főlökött
@karma1: Bocs, de akkor miért tettem be, egy csomó honlapot, kerestem meg, ha el sem olvasod ?
Ha és amennyiben megnézed a : napimigrans.com/ -ot, megtekintheted a magyar és a külföldi balhékat, nem elfogultak - mindenhol jelzik a forrást. Magyarországon nem történt ? Dehogynem történt ! pl. a rendőrnéni álkapocs-törése, készenlétis rendőr fegyverelvétele, Szeged-i támadás, stb., stb.

Kötvény-vásárlás. Már nem emlékszem melyik oldalakon olvastam, gazdaságilag milyen jó is, ebbe beleugrani, Aki megteheti megveszi. Egyik része csakis gazdasági céllal, mivel igen jók a kamatok és az állam-bácsi kezességet ad a visszafizetésre. Másik része, ezen tehetős vásárlóknak, tényleges letelepedési céllal teszik, mely során mint olvasható is, egy eljáráson esnek át, a Letelepedési Engedély kiadását tehát a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal, mint jóváhagyó állami hatóság végzi. Tehát, nem csak úgy kapják...
www.molnarugyvediiroda.hu/letelepedesiallamkotveny.html

A gazdasági befektetés pedig így jön össze : Ez év március végéig 3490 letelepedési államkötvényt jegyző külföldi kapott Magyarországon tartózkodási engedélyt, a családtagjaik száma pedig 6148 fő. Letelepedési engedélyt 2249 személy kapott, az ő családtagjaik száma pedig - akik szintén letelepedhetnek az országban - 3871.
Napjainkra az eladott kötvényszám 3575 db-ra emelkedett, melyet lejáratkor vissza kell csöngetni. Tessék egy kicsit számolni, 3575xnettó kötvényár + kamat + már leemelt jutalék. Hány milliárd is lesz ? Matolcsy nekiállhat eurót rajzolni, hogy legyen elég.
lusta
Főlökött
Drága sztrovacsek, AZ ÁLLAMBÁCSI NEM KEZESSÉGET AD, HANEM LOVETTÁT. Az Önét, az enyémet, mert az állambácsinak csak az adófizetők pénze van, nem saját. Az állambácsi egy rahedli pénzt bukik. Már az elején, ugyanis az állambácsi a közvetítőkön keresztül üzletel és a közvetítők 270 ezerért kapják meg, míg 300 ezer plusz az összes kamat, jutalék meg a jövő évi villanyszámla kerül visszafizetésre 5 év múlva,.
Én például inkább a német statisztikáknak hiszek. A negyedéves jelentésükben kiemelik, hogy a bevándorlók között gyakorlatilag ugyanannyi a bűncselekmény, mint a németek között. Még így is kitűnnek a szerbek, grúzok. Hát nem érdekes. Persze az ő esetükben nincs mentség, mert nekik nincs vak komondoruk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok