Egy októberi testületi ülésen szaladt el a ló Szalay Ferenccel, Szolnok fideszes polgármesterével, majd közleményben magyarázta, hogy mi történt.

Mint ismert: az egyik napirendi pontban azt tárgyalták, hogy létesüljön-e parkoló egy lakóházak mögötti részen egy 4 milliárd forintos önkormányzati bővítés részeként. A testület a projekt ellen tiltakozó lakók képviseletében meghallgatott egy idős nőt. Amikor a hölgy távozott, Szalay csak annyit mondott:

Ennyi hülye vén kurvát

A videót az MSZP tette közzé, majd lemondásra szólította fel Szalayt. 

A polgármester közleményben kért elnézést, mint írta, az októberi közgyűlésen egy kollégájával folytatott magánbeszélgetésen olyan szavakat használt, melyek nem helyénvalóak, és ezért elnézést kér mindenkitől.

Azokat egy, a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet. A hazug vádak felzaklattak, feldühítettek, aminek a nap során magánbeszélgetésben többször is hangot adtam, néha talán nem oda illő módon.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Janulusz
Fideszéknél a nyugger mamik választás idején, egy élet munkájában és gyerekek nevelésében megfáradt kivételes tiszteletet érdemlő szépkorúak. De amikor a mocsok banda már tobzódik a hatalmi kéjelgsében, és az idős hölgyek hibáik miatt kritikát fogalmaznak meg, akkor ők simán károgó hülye vénkurvák.
Ez a fidesz igazi arculata minden téren.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Valahol biztos ilyenre is van igény. Orbán is Trump megválasztásával a politikai korrektség végét üdvözölte.
Janulusz
Fideszéknél a nyugger mamik választás idején, egy élet munkájában és gyerekek nevelésében megfáradt kivételes tiszteletet érdemlő szépkorúak. De amikor a mocsok banda már tobzódik a hatalmi kéjelgsében, és az idős hölgyek hibáik miatt kritikát fogalmaznak meg, akkor ők simán károgó hülye vénkurvák.
Ez a fidesz igazi arculata minden téren.
nemfideszes
Hihetetlen, hogy állandóan ezzel a "magánbeszélgetéses" dumával mentegetik magukat. Ezzel csak az a baj, hogy aki magánemberként is egy nagyképű büdös bunkó hazug paraszt, az hatalomhoz jutva még inkább az lesz. Komoly ember meg amúgy sem foglakozik azzal, hogy az idősek mit sutyorognak a háta mögött, főleg ha nincs is alapja.
bakegya
Na látjátok vén faxok MAGYARORSZÁGOT SODRÓFÁKKAL EGYÜTT FOGJÁK KIRAKNI A VIZESÁRKOK ALJÁRA,mert nem elég hogy idegengyűlölők,de még inpotens himsoviniszták is túl sokan vagytok!-nem tudom mióta magánbeszélgetés helye egy testületi ülés annak akit a birkák egyszer voltak olyan hülyék és közképviseletre megválasztottak!!!
Jozefina
Magyarázkodás helyett (mely tiszta hazugság) becsöletesebb lett volna azonnal lemondani.Ám a becsület a fidesz-kdnp-nél értelmezhetetlen. Agytekervényeik nem veszik be!!! Hazug, koruupt, hazaáruló maffia banda.
eszegfu
Ez a fajta magyarázkodás csupán egy ócska trükk! 2006. óta Szolnok polgármestere, tehát már megszokhatta volna a pletykákat, sőt "viselnie" is kell. Továbbá eredetei szakmáját nézve pedagógus, sportoló, majd edző volt, igy szerintem ezeken keresztül is tudnia kellene kezelni mind az idős hölgyeket, mind pedig saját magát bizonyos szituációkban! Hát nem "uriember", hanem csibész...(eredeti mondás forditottja).
colibri
Nem magyarázkodni kell! Ki kíváncsi rá? Takarodni kéne már... és nem csak neki!
jancsipapa
Egy normális világban azonnal lemondana ,mert tudná ,ha nem a pártja ( bandája ) úgyis megszabadulna tőle...
Fradigege
Ezt magyarázhatja. Ezzel nézi hülyének az embereket. Nem kell rá szavazni. Nagyon el van kapatva. Fentről le nézi a szolnokiakat. Ennyire nyeregben érzi magát a teljhatalmú uraság. Idegesítő az a haaaaaj!!!
namihami
2016--vén qrva. 2018--tisztelt szépkorú választópolgár.
Ugye, milyen látványos a fejlődés? És az, aki ezen tapasztalatok után még újra meg fogja kajálni, na arra valóban igaz a duma, hogy ""hülye vén qrva"", hiszen a saját kárán se képes tanulni.
Bár ez némelyiknek már vallás. Ezért ,ha a ""Viktorkája"" azt tehet vele, amit akar, akkor is istennek kijáró imádattal csüng rajta. A kézcsók már az alapfok az imádat terén.
Kutyuska
@namihami: Abban egyetértek vele, hogy azokra az idős nőkre és kizárólag azokra illik a jelző, akik a Fidesz-KDNP-re szavaztak.
Perwool
"Semmi sem erősíti meg jobban a gyanút, mint egy hivatalos cáfolat."
(R. Frost)
namihami
@Kutyuska: Én is rájuk próbáltam célozni. És figyeld meg, 2018-ban ismét ott fognak csápolni a rajongók, akikkel azt tehet, amit akar.
Ugyanaz a szint, mint azok a kábszeres csajok, akik a sztárocska öltözőjébe mentek ""autogramért"". Csak az évjárat más, a szellemi szint ugyanaz.
Borsodi
Magyarázkodni tudnak,még bocsánatot is kérnek csak ne hogy ki essenek a kosárból.le kell váltani.úgy mint anó az Edelényi polgár mestert .Őt a fidesz azért zárta ki a pártból,mert igazat mondott.
Kutyuska
@namihami: Egyetértek, mindenki tudja, hogy a sztárok öltözőjében legkevésbé autogramot lehet kapni.
Rózsika Hatházi
Általam nem tisztelt fityiszes főpolgi! Nem árt a mákszemnyi agyadba vésni, hogy aki idős, nem biztos, hogy hülye is. Ezzel a magyarázattal meg elmehetsz a jó büdös francba!
Clavigo
Azt hittem,,a Fröccsössel találkozott...
jancsipapa
Ez az ügy nagyon kínos . Ennél csak ez az ócska magyarázkodás a kínosabb ...
Főlökött
Már elnézést, de milyen minőségben (?), közpénzből dotáltan, meresztette ülepét ott ? Mint polgármester! Magán-beszélgetések ideje, munkaidőn túl van tsokolom !
Ott és akkor mint polgármester ténykedett, mint hivatalos személy, és amit mondott, az sem magán - hanem hivatali témába vágó megnyilvánulása volt, mivel ugye, hivatali munkaidejében ténykedett.
Mivel nyilatkozott - minősített - személyeskedett úgy egy emberrel, akit nem is ismer, Őt minősített, ami pedig primitívségre utal, akár hogy is próbálja a megtörténteket magyarázni. Egy primitív ember, primitív magyarázkodása.
Állítasson magának, egy guggoló mellszobrot :)
quadrocopter
Hazudva magyarázkodik a rühes narancshéj!
evacica
A stílus maga az ember! Jellemző a fidesz vezetőkre ez a stílus, műveletlenek unintelligensek, de úgy látszik ilyenek kellenek a népnek. Elég sajnálatos, hogy ilyen bunkók vezetik az országot!Egyébként ahogy elnézem ezt a dali fidesz vitéz, hát őt is kikezdte már az idő vasfoga, saját jelzői rá is vonatkozhatnak! Gratulálok neki! Mehet ő is etikát és erkölcstant tanulni
Desischado
Gratulálok a szolnokiaknak, akik erre a bunkó, hazug féregre szavaztak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.