Kellemetlen helyzetbe keveredett Balog Zoltán, az Emberi Erőforrások minisztere sajtótájékoztatója során, amelyet az OMSZ Központi Irányító Csoportjának épületében tartott vasárnap reggel.

A miniszter a veronai buszbalesetről és a helyszínen tapasztaltakról beszélt, valamint arról, milyen intézkedésekre számíthatunk a kormánytól.

Szeretném a főigazgató úrnak külön is megköszönni a munkáját, Csató Gábor néhány napja vette át a szervezetnek a vezetését (Országos Mentőszolgálatot – szerk.), úgyhogy ez valóban egy tűzkeresztség volt, ha lehet ilyet mondani

- jelentette ki Balog, habár valószínűleg nem viccnek szánta a tapintatlan megjegyzést.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Egyáltalán nem érdekel a mi vezetőink véleménye, nyilatkozata.
Van elég tragédia, ne kelljen még ezeket is elviselni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Egyáltalán nem érdekel a mi vezetőink véleménye, nyilatkozata.
Van elég tragédia, ne kelljen még ezeket is elviselni!
Eladott Ország
"Hosszasan lehetne sorolni, hogy Balog Zoltán lelkészként, emberként és politikusként miért az egyik leggyalázatosabb, legvisszataszítóbb figurája a jelenlegi kormánynak, amelynek berkeiben egyáltalán nem gyenge a verseny. Az a fennhéjázó ostobaság, ami ebbe az emberbe szorult akkor is vérlázító lenne, ha nem az egészségügy és az oktatás földig rombolásán ügyködne következmények nélkül. Ha nem botrányosabbnál, botrányosabb ügyek tarkítanák áldásos tevékenységét. Balog Zoltánnál szervilisebb marionett bábu aligha segíthetné Orbán 2017 utáni céljainak megvalósítását, mely az egyik legtámadottabb, leglátványosabban dilettáns minisztere. Nincsen annál mélyebb gödör, mint amikor egy pap, egy lelkész – a moralitás morzsáit is eltaposva – a politika csahos kutyájává lép elő és kilógó nyelvvel, csorgó nyállal várja az utasításokat. Minisztersége koktélcseresznye az orbáni országrombolás avas tortáján, egy kritikátlan végrehajtó. Aki ellenvetés nélkül, bólogatva, hajbókolva hallgatott mindig egyetlen felettese szavára, akinek alázatos hűsége felülírt minden emberséget, aki képtelen volt egyetlen percre is önállóan gondolkodni, cselekedni."
CsipkeRózsa
Ilyen az, ha valaki nem gondolkodik mielőtt megszólal.
namihami
És a helyzetet még inkább borzasztóvá teszi, hogy sem ő, sem a kormány bármely tagja nem érzi a fenti kijelentés bárdolatlanságát.
Úrnak születni kell, a paraszt meg terem, mint a gomba. És ez a kormány egy gombapince szintje alatt van.
egyvandor
Ez sül ki abból, ha valaki alkalmatlanság híján jópofáskodással igyekszik fennmaradni. Az ország számára meg tragédia, ha azok az erők kerekedhetnek felül akik ezeket a suttyókat életben tartja.
papa.49
@namihami: Sajnos nagyon találó amit írtál!!!
egyvandor
@CsipkeRózsa: A hatalom mámorában úszkálnak nincs szükségük gondolkodásra, mert a ner által használt recept több ezer éves és a gyökerek uralmának megszavazásával visszatértünk gyökerekhez
Köb Jani
Ez a kripta szökevény, ezzel a kinyilatkoztatásával egy félkész árú nem lelkész, hanem egy lélek nélküli prosti!
egyvandor
@namihami: Kéri annó lemesélte hogy ezeket a politikai kollégiumban arra trenírozták, hogy rajtuk kívül mindenki hülye.Gorbán és tsai ha mást nem is de ezt a leckét jól megtanulták. Az önkontroll hiány, a beképzeltség fideszes alaptulajdonság.
(A lenyúlások mesterfokozatát a kontrollálatlan hatalomgyakorlásuk közepette érték el.)
namihami
@Csizmás Kond: Bocs, de tényleg nem érzed? Tűzben elhunyt emberek esetén tűzkeresztség? Te minek mondanád, jópofaságnak?
Hallottad már esetleg az akasztott ember házában a kötél emlegetése mondást? Így már világosabb?
nezelodo
Ha nem ilyen lenne, azt se tudnánk ki ez a félnótás, de meglelték egymást a hasonszőrűekkel.
namihami
@egyvandor: Lehet, hogy trenírozták őket, de képtelen vagyok elhinni, hogy ez csak tanulás kérdése.
Ekkora mértékű pofátlanságot és parasztságot szimpla tanulással képtelenség elsajátítani. Ez vagy a vérében van vagy sose lesz képes ezen a szinten elsajátítani és felhasználni. És ez a teljes brancsra jellemző, mert ha a Gazda nem mutatna példát, akkor a csicskások se mernék megtenni vagy repülnének, hogy a lábuk se érné a földet.
Nessy
vadászeb legyek, ha értem Baloghot. A baleset Olaszországban történt. az ottani mentők tették a dolgukat. Itthonról már segíteni utaztak ki a mentők, szóvívőstől. A haza érkező sérülteket már a hazai mentők viszik a fogadó intézményekbe, ehhez viszont nem igazán kell nekik külön főpapi segédlet. Pláne, miután még nem realizálódott a szállítás.
Cefi
Balog! A tetves kurva anyád menjen át a tűzkeresztségen.
Csizmás Kond
@namihami: Amúgy nem állhatom Balogot de szerintem aki akar a kákán is talál csomót...
glorianna
Tisztelt mentősök, a református lelkészt hallották :(((
Érdekelne, hogy kormányalakításkor a bunkóság hányadik helyen állt a követelménylistán.
bakegya
Lotyogni azt tud KORLÁTLANUL...mint ahogy az éppen elbocsájtásra felkészítő nagybeszélőkéjén...kb 50% -ban szimpla de többnyire duplán doktoroknak tanácsolta.idézem
"kapaszkodjon mindenki nagyon az íróasztalába"-hát kérem akkor most kin is csodálkozhatunk???Szomorú.
Lepényleső
...lehet ilyet mondani,különösen a Magyar Kultúra Napján,bár ez intelligencia kérdése,ami fel
sem merült a nyilatkozó esetébe?
Bendegúz
Csak a félre értések elkerülése végett:

Tűzkereszt kitüntetést több országban is harcban részt vevő katonák elismerésére hozták létre. Egyik első tűzkeresztet 1814-ben a Napóleon felett aratott győzelem mámorában I. Ferenc alapította és a zsákmányolt francia ágyúk anyagából készítették a kereszteket. Ismert Tűzkereszt, az 1934-ben Belgiumban alapított emlékkereszt, melyet azok a belga katonák kapták meg, akik már rendelkeztek az első világháborúban megszerzett tűzkeresztséggel. A magyar 1941. évi alapítás során egy olyan korábbi osztrák-magyar hagyományokat követő kitüntetés alapítására került sor, amely a második világháború résztvevői számára egyetlen keresztbe egyesítette a katonák által még a monarchiás időkben megismert Károly csapatkeresztet, a Sebesültek érmét és a különböző háborús emlékérmeket
Bendegúz
Wikipédia után szabadon: Tűzkereszt kitüntetést több országban is harcban részt vevő katonák elismerésére hozták létre. Egyik első tűzkeresztet 1814-ben a Napóleon felett aratott győzelem mámorában I. Ferenc alapította és a zsákmányolt francia ágyúk anyagából készítették a kereszteket. Ismert Tűzkereszt, az 1934-ben Belgiumban alapított emlékkereszt, melyet azok a belga katonák kapták meg, akik már rendelkeztek az első világháborúban megszerzett tűzkeresztséggel. A magyar 1941. évi alapítás során egy olyan korábbi osztrák-magyar hagyományokat követő kitüntetés alapítására került sor, amely a második világháború résztvevői számára egyetlen keresztbe egyesítette a katonák által még a monarchiás időkben megismert Károly csapatkeresztet, a Sebesültek érmét és a különböző háborús emlékérmeket
nyanya001
Megérdemelnéd az ilyen tűzkeresztséget
a hordáddal együtt !
nevemnick
A barom... ez lelkész?
Egy nagy köcsög.
papa.49
@namihami: Hagyd, nem akarja érteni...
Qqberci
Könyörgöm, rúgja már valaki tökön ezt az ájtatosmanót!...
human
Én is mondtam már adott helyzetben kétértelmű dolgot. amit félreértettek.
kisrigó
@nevemnick: A teológiai tanulmányai előtt betanított esztergályosként dolgozott. Lehet, hogy kevesebbet ártott volna, ha az marad. De úgy látszik az túl nagy feladat volt neki, hát elment egyházi pályára, mindenféle ösztöndíj, társadalmi munka, de hogy "fedezték" fel egy ilyen pozícióra nem tudom. Lehet, hogy van olyan fejvadász cég, aki nem a legjobbakat keresi, hanem az elvtelen bunkókat. Hát egy ilyen fontos posztra megtalálták a tahó lúzert.
Desischado
Mit lehet ettől a bunkó tahótól várni?
Hari
@Csizmás Kond: csak az, hogy balog a barom, es lelkész !
Hari
@human: és közben miniszter is voltál ? Te baráti körben spontán és "gondolkozás"nélkül mondhatsz kéértelmů dolgokat, de egy miniszter nagy nyilvánosság előtt nem, hacsak nem érzéketlen bunkó. És itt az utóbbiról van szô. Meg szigyarto műkönnyei is többet ertek.
picike1
áttvitt értelemben volt igaza a beszólás által kicsuszott és nektek meg mennyi minden csuszik ki naponta a szátokon aminek nem kéne ebben is sajnos csak az igazat szólta éppen azért mert lelkész volt és a szó a szájában illetve a lelkéből szált ki . őszinte részvétem mindenkinek a hozátartozójának !
namihami
@Szeparepa2: Mennyire? Mondjuk 6 halott erejéig? Esetleg csak 8, vagy 25 lenne a határ?
Pergető
Miért lett volna ez a kijelentés kínos? Azt hiszem rávilágított ezzel az ügy komolyságára!
Csizmás Kond
@papa.49: ..a jó kutyus mindig hallgat a gazdira...:)
Csizmás Kond
@Hari: az lehet... de te meg én és még nagyon sokan még az sem vagyunk...
...és aki minden szarba belerúg az a végén nagyon fog bűzleni...
mariaberta
Ez az ember egy pap, vagy kiugrott pap, akkor nem meglepő miket beszél. Fő, hogy kormány tag. Áldás- békesség tiszteletes Úr.
kemeati
Pergető te is annyira hülye vagy mint miniszter?Kár hogy nem utaztál buszon néztem volna örömmel ahogy fidess elveszít valakit égve
kiscsillag66
Ilyen, amikor valaki nem gondolkodik, csak jár a szája.
human
@kiscsillag66: Tudod mi volt az egyik legocsmányabb cselekedete aminek tudatában sem volt? Mikor a szegény gyerekeket a Hilton luxuséttermében látta vendégül. Mentségére szolgáljon, hogy tényleg annyira hülye, hogy nem fogja fel mit csinál. A gyerekek meg legalább megtudták, hogy mi az amiben soha nem lesz részük az életben.
És ha ez még nem elég akkor itt egy furcsa történet Balogtól:
videa.hu/videok/24.hu/hirek-politika/szegeny-gyerekeknek-villantott-hiltont-a-hir24-CsnwX3VvEHM3oTva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.