Nyílt levélben leckéztette meg Orbán Viktort és Kovács Zoltán kormányszóvivőt Kontler László történész, aki Orbánnal együtt járt Oxfordba, Kovácsnak meg a témavezetője volt a CEU-n. Rogán is kap egy kicsit.

Nyílt levelet írt Kontler László történész Orbán Viktornak, a levélre az sarkallta, hogy mostanában a miniszterelnök szerint senki nem tudja, mi az a CEU.

A történész felhívta Orbán figyelmét arra, hogy amikor még Oxfordban együtt koptatták az iskolapadot, akkor már lehetett hallani egy "dunai Oxford" létrehozásáról, amit ugyanaz az ember fizet, mint aki az ő tandíjaikat is állja. Orbánnak akkor határozottan tetszett az ötlet Kontler szerint. 

A történész nyílt levelében megemlítette még Kovács Zoltán kormányszóvivőt, akinek anno annyira bejött a CEU, hogy 10 évet húzott le ott, és egy elég jó disszertációt is letett az asztalra Kontler szerint, aki a témavezetője volt. 

De előkerül Rogán is a levélben, mint akkori belvárosi polgármester, valamint Garancsi István, mint a CEU belvárosi tömbjének építője.

A nyílt levél itt olvasható, érdemes:

László Kontler

Most akkor közkívánatra nyilvánosan (állítólag eddig nem volt az, bocs mindenkitől, aki már látta, nem kell újra lájkolni ...) From: Laszlo Kontler Sent: 30 April 2017 00:20 To:...

(Címlapi kép: MTI)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ezelőtt 20 évvel nekem is más volt a véleményem sok mindenről,de amikor rájön valaki,hogy a szart lekvárként adták el akkor fordul 180 fokot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Ezelőtt 20 évvel nekem is más volt a véleményem sok mindenről,de amikor rájön valaki,hogy a szart lekvárként adták el akkor fordul 180 fokot.
papa.49
Ez a hazugovicsot semennyire nem érdekli, a zakkant agyhelyével fel se tudja,- sőt nem is akarja- fogni, hogy mit tasz az országgal, a néppel!!!
1magyar
@Horizont: Nem vagyok orbánista, de sok minden van mostanában amiben egyetértek vele.
lampa laz
@Horizont: Igen orbánra gondoltam, mert ekkora közutálatnak nem igazán örvend senki. Úgy néz ki, h már egész Európában kivívta magának ezt a helyet.
eszegfu
@1magyar: Csak kiváncsiságból... a "sok minden"-ből néhányat leirnál, amiben egyetértesz O.V-vel?
Persze a menekültkérdésen kivül, mert azt tudom...kösz!
SystemError
Amíg lehet választani addig örüljetek. Putyin rendszerében nem lehet választani. Tisztázzuk már Soros kérdésben, hogy ki is tart fegyvert a tanulók fejéhez, hogy ott kell tanulni a világ egy élvonalbeli egyetemen. Nem kell szeretni Sorost(mint üzletember nem is lehet), de el lehet menni a Kurucz.info-ra zsidózni és az is egy lehetőség. Mégegyszer mi baj azzal, ha lehet választani. Aki ezt nem tudja értékelni annak ajánlok egy hét Moszkvai kiruccanást!:)
1magyar
@eszegfu: Abban is egyetértek, hogy az oroszokkal jó viszonyt tart fenn. De nem értem miért kellett betartania pld. az ellenük diktált eu-s gazdasági embargót. Sokat buktunk rajta és az oroszok közben önellátóvá váltak, mert állami támogatást kaptak.
Tehát nincs szükségük az eu-s mezőgazdaságra már.
Kookas
@1magyar: amit most ad el nekünk neked az ss az mi mert a szarnál mi van még esetleg a fos no mert annak tartása sincs.
eszegfu
@1magyar: Azt belátom, hogy az ember egyszerü logikájával egészen mást gondol, mint amit be kell tartanunk. De tudod az már baj, hogy ha komolyan azt gondolod: egy gazdasági embargót nem kell betartani... és ez most független attól, hogy milyen szervezet -- aminek M.o. is a tagja! -- mely országát bünteti ezzel. Csak ahhoz tudnám hasonlitani, hogy én magyar állampolgár vagyok, nem szavaztam erre a kormányra, mégis a Parlament által hozott törvényeket be kell tartanom. Én ezt gondolom, Te meg mást... de kösz. a választ!
magyarbakancs
Izig vérig Magyar ember Orbám Vigyor.
Oda szarik amiből jól élt.
Hetente változtatja véleményét a dolgokról.meg kommunistából ,liberális,liberálisból keresztény,keresztényből kommunista lett?
egyvandor
Gorbán ezen jót röhög. Meghosszabbítja Bicskéig.
egyvandor
@1magyar: Gorbán suttyósága már húsz évvel ezelőtt is látható volt. Ezt bárki észrevehette abból, ahogyan "kiűzte" az oroszokat az országból. De ha ez sem lett volna elég, akkor abból, hogyan intézte el a pártján belüli riválisait.
egyvandor
@SystemError: A ner lényege hogy "nem illik" választani ezt a maffiában sem engedik meg.
papa.49
@egyvandor: Meg az mdf. t, meg a kisgazdákat, meg az szdsz. t, jó a kdnp.t azt megette, desszertnek, nem volt nagy falat, most gyürkőzik a jobbikkal az a következő a patás ördögnek...
quadrocopter
Ennek a büdösbogárnak szívlapáttal, vagy kézigránáttal kell beolovasni, abból, érteni fog!
F_Viktor
@1magyar: Irod:
"Sokat buktunk rajta és az oroszok közben önellátóvá váltak, mert állami támogatást kaptak."

Mennyit buktunk?
Milyen termek maradt a nyakunkon, amit az oroszok yzivesen megvettek volna?
Sorolj fel 5 olyan termeket amelybol nem importal az orszag?

Az orosz onnallosagrol annyi, hogy Kina nelkul mar ehen halt volna az orosz lakossag 40 szazaleka, de jelenleg is milliok nelkuloznek, mert putyler es oligarcha tarsadalma nem tanulva a multbol, ujra fegyverkezesre kolti azt a penzt, amibol az ehezok jol lakhatnanak.
Teszi mindezt azert, hogy politikai erejet bizonygassa a vilag elott. Ebbol csak megint egy nagy bukta lesz, mert gazdasagi teljesítmény, gazdasagi hatalom az nulla.
RonaGyuri
Az "oxfordi jogi-diploma" meséhez egy érdekes momentummal szolgál (egyébként erre tanfolyamtársak is céloztak) az egyetemen Orbánt nem sokan láthatták, de kocsmázni igen! =))
Ja úgy angolosan: ha meghívták! =))
libellle
@1magyar: kilehet lépni, mondták neki a héten számtalanszor. a ruskit pedig azert szeretie vezéred mert putin a markában tartja, ugy mint le pent, az afd petryét, wilderst, az osztrak fpö-öt a jobbikot és a fideszt.
libellle
Rajtam kivül itt nyugaton ugy még jó paar millioan. Egy ruski oligarchen berelt Bécsben egy elegans helyen egy elegans termet. és oda meghivta le pent az fpö-öt wilders-t az afd politikusokat berlusconi partjának tagjait a jobbikot egy jobbradikális schwed partot és a fidesz. Nos voltak itt még rajtuk kivül többen.( mind jobbradikális názik) Az osztrák reporter Londonban készitett egy riportot az oligarchennel aki nagyon közel áll putin elvtárshoz. a nyilatkozat az volt, hogy ö sajnos nem tudott a talalkozón részt venni, ugyanis ki van tiltva Austriából ( hmmm ugyan mit is tehetett ez az angyal) ellenben nagyon örül annak, hogy nagyon sokan elfogadták a meghivását. Ez egy találkozó volt barátok között fel is sorolta nagyon kedvesen a résztvevöket csupán a fidesz nevét irta körül. Mágpedig ugy, hogy egy magyar nagy párt tagjai is itt voltak de kérik, hogy még ne emlitsem a nevüket, bár ö nem érti mert ami egybe tartozik az ugyis egyesülni fog. A kérdésre, hogy ki az a nagy párt konkret névvel nem volt hajlandó válaszolni de amikor valaki olyat mond, hogy a legnagyobb és legnagyobb hatalommal rendelkezö magyar pártról van szó hmm... mit is gondolsz kire is gondolt. Aemennyiben te is rendes tv-adóakat néznél és nem echo-tv- akkor ezt a müsört te is láthattad volna és te is tudnád. Ez a müsör egy jó héttel ezelött volt az ARTE adón.
quadrocopter
@lampa laz: "Az ország szégyene ez az ember." Szégyelld magad! Az "ember" megjelölés erős túlzás volt egy Gecire!
bakegya
@RonaGyuri:"oxfordi jogi diploma"???-több magyarnak van,de nem neki!DDD -azzal az angollal,egy keresetet nem lenne képes összedobniMa egy közepes joghalgató is különb szakdogával áll elő mint amit az orbán összetákolt!!!
bencemacska
@papa.49: ma, 10:24
No, a KöPnÖmKőt előbb átalakította - mondhatnám úgy is, saját képére formálta - csak utána fogadta be a nevét!
RonaGyuri
@bakegya: erre utalt az idézőjel! =)) ez egy Sorosék által rendezett tanfolyam volt, amin időnként Orbán is megjelent!
papa.49
@bencemacska: Az mdf. is meg a kisgazdákkal is eljátszotta ugyanezt!!! Így került a fütyiszbe pl a lezsák, vagy a fónagy!!!
A kisbetűk direkt vannak!!!
lampa laz
@quadrocopter: Bocsánat, igazad van, bár a gciből ember is születhetett volna, sajnos nem így lett.
Szókrakész
@eszegfu: De kinek az érdekeit szolgálja ez az embargo?!?!?!
Míg a nagyok, USA, UK, DE, F a jobbnál jobb bulikat hozzák ki belőle, addig a kicsit kiszorulnak a piacról.
Mert ez a lényege az egésznek!!!
Mikor csökkent a német aurtóexport, múszaki cikkek eladása?
Sose.
Ráadásul sunyiban ki vette át a mezőgazdasági exporttilalom űrt?!?!?!
Soha nem hinnéd!!!
IZRAEL!!!
lampa laz
@bencemacska: Köszi, kifeküdtem a vihogástól annyira jók.
lusta
A mai párizsi nagygyűlésen Emmanuel Macron igen érdekes dolgot mondott sokminden más mellett:
˝Ismeritek Le Pen barátait és szövetségeseit. Ezek Orbán, Kaczyński és Putyin rezsimjei. Ezek nem nyitott és szabad demokratat rendszerek. Minden nap különböző szabadságjogokat sértenek meg, a mi elveinkkel együtt.˝
SystemError
@egyvandor: 10:20 Demokrataként mondom, hogy van nem demokrata üzemmódom is. Gyerekkoromban elég erősek voltak az utca törvényei. Tudom hogy kell bánni az ilyen terjeszkedő fasszopókkal , ha nincs demokrácia...:) Szóval nekem az a jó, ha van, de ha eltörlik, akkor megtanítom Bayert arra, hogy őt is és a ner-t is védi a demokrácia:) Ehhez csak egy pajszer és egy sötét sarok kell... Sokkal kevesebb, mint a demokráciához és egy jogállamhoz!
eszegfu
@Szókrakész: Tegnap 19:38 Az az embargó, amit 1magyar emlitett tudomásom szerint először az EU vezette be az oroszokkal szemben mégpedig az ukrajnai "balhéjuk" miatt. Erre válaszul az oroszok is bevezették az EU-s országokkal szemben, tehát ha akartunk volna, akkor sem tudtunk volna kereskedni velük. Szerintem ennek semmi köze sem volt egyik, Általad emlitett országok "jó bulijához". Azt meg végképp semmilyen hir sem támasztja alá, hogy Izrael vette volna át a legnagyobb mezőgazd. exportőr szerepét, sőt nem is "logikus"! Kevés a termőföldjük, a csapadék, az ivóvizkészletük is éppen hogy elég, akkor hogyan termelhetnének bármit is. Inkább importra szorul gabonából (Kinából, Ukrajnából).
herczeg0210
Szarik ez Oxfordra, már azt sem tudja mit tanult (?) ott! Nyolc hónapig bírta azt is csak...
kukac50
Aljasság Orbántól azt rágalmazni aki fizette a tanulását!
Mit várhatunk egy érzelemhiányban szenvedő elmebetegtől???
Eladott Ország
A csúti cigány még életében egy perc alkotó munkát nem végzett, a lopáson kívül. A történelem könyvbe úgy kerül be, mint aki a csóré seggével, nulla szakmai gyakorlattal/referencia munka nélkül, zsírosra gazdagodott a közpénz ellopásából. Egy mocskos szarházi tolvaj.Jutalma a megérdemelt börtönbüntetés.
Pálinkafőző Rézüst
Oda szarnak, ahol esznek(ettek)...Alja népség.
advocat
Ez az ember eddig legalább 2 embert sértett meg. De nagyon! Sorost, akitől lett valaki, és Iványit aki még a lányát is keresztelte, aztán megszüntette az egyházát, pedig rengetegett tett a szegényekért. Is. És tesz mai, de az 1 % nem jár neki. Mit várhatnak a többiek??? Erre képes, és még mosolyog is ezeken. Hát??? De a 2/3-nak kell. Mit tehetünk?
papa.49
@advocat: Meg az egész országot, és a világot mert egy elmebeteg!!!
Eladott Ország
@1magyar: De a csúti cigány is egy nagybüdös lószar, és szarból nem lehet várat építeni. Mert a cigány az cigány.
papa.49
@Eladott Ország: De lehet, az van most NÁLUNK!!!
Eladott Ország
@1magyar: index.hu/gazdasag/2015/06/03/az_usa_alig_erzi_meg_az_orosz_szankciokat/
Az Oroszországgal szembeni szankciók ellenére virágzik az amerikai-orosz kereskedelem - írja az MTI a Der Spiegel legfrissebb számára hivatkozva. A németek egyszerre figyelhetik meg az "ázsiai és amerikai konszernek győzelmi menetét" Oroszországban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.