CeeLo Greent a Crazy és a Fuck You! című slágerekkel ismerte meg a világ.

A többszörös Grammy-díjas CeeLo Green lép fel a vizes vb megnyitóján – tudta meg a hvg.hu Gőz Lászlótól, a program zenei szerkesztőjétől. Emeli Sandé betegség miatt mondta le fellépését teljes turnéjával együtt. A vizes vb megnyitója csaknem 3,4 milliárd forintba kerül, ebből 1 milliárd forintot költenek a művészeti közreműködőkre.

Gőz László elmondta: CeeLo Green két dalt ad majd elő, gázsija belefér az eredeti költségvetésbe. A 120 perces megnyitóból 90 perc lesz a zenei összeállítás, modern zenétől klasszikusig minden lesz, a Kék Duna keringőn kívül minden magyar.

A megnyitón több mint 500 művész, valamint 220 önkéntes és sportoló lesz a színpadon, az ő fellépésük, az öltöztetésük, a díszlet, a rengeteg vetítés és a háttérmunka mind a költségvetés része.

„Ez minden idők legnagyobb magyar rendezvénye lesz, országimázs szempontjából is fontos. Olyan egész estés összművészeti produkció, melyet kifejezetten erre az alkalomra hozunk létre, melyre hónapok óta készülnek az alkotók”

- mondja Gőz László.

CeeLO Green pályafutása

CeeLo Green 1974-es születésű Thomas DeCarlo Callaway amerikai R&B/hiphop énekes-dalszerző-producer-színész. Ötszörös Grammy-díjas. Pályája a Goodie Mob nevű atlantai hiphop-zenekarban indult, 1999-ben indította el szólókarrierjét. Ebben az évben közreműködött Santana világsikerű Supernatural című nagylemezén. Első szólóalbuma három évvel később jelent meg CeeLo Green and His Perfect Imperfections címmel, ezt a 2011-es Bright Lights, Bigger City albummal bezárólag összesen hat újabb CeeLo Green-nagylemez követte. 2010-es Fuck You! című szólódala óriási sikert aratott.

A kétezres évek közepén társult az évtized egyik legfontosabb producerével, Danger Mouse-zal, akivel megalakították a Gnarls Barkley duót (melynek nevét a Charles Barkley kosaras iránti tiszteletadásul választották). Ez a két lemezes együttműködés fialta CeeLo másik nagy slágerét, a 2006-os Crazy-t.

Szerepelt filmekben és sorozatokban, hangját kölcsönözte a Hotel Transsylvania mozinak, mentorszerepet vállalt az amerikai Voice-ban is.

Néhány esetben meggyűlt a baja a törvénnyel: 2012-ben egy randi után szexuális zaklatásért perelte be egy Los Angeles-i nő, 2014-ben egy drogbirtoklásos ügy miatt három év próbaidőre bocsátották, és 360 óra közösségi szolgálatra kötelezték.

A budapesti vizes vébé szervezői azok után kérték fel, hogy lépjen fel a világbajnokság nyitóeseményén, hogy az előzetesen meghívott Emeli Sandé egészségügyi okok miatt lemondta koncertjét. – írja a hvg.hu.

CeeLo három éve a Sziget Fesztiválon adott koncertet:

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ha esetleg ez is lemondaná: Ajánlanám a fásizsülit. Ismertségben, szinvonalban megfelel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
biztosan csodalatos lesz az előadás, de sajnos nekem épp aznap kell megkapálnom Szibériát.
papa.49
@Sámannus: Tedd hozzá ,,pirított,, embőr, emellett a hazugovics fehérnek is tűnhet, na de majd a füstös flórival egymásra találnak)))))))))))))))
3dwhite
@papa.49: Most akkor mennyi az annyi?
a helység kalapácsa
Ezt a - mostanra - óriás csecsemőt meg honnan kaparták elő?
Van egy jó száma, az is 11 évvel ezelőtti.
Civilizált fehér ember nem jön ide - SOK PÉNZÉRT SEM.
Szerintem ez jelzésértékű.

orbán, te nagyon cracy - FUCK YOU!

"Emlékszem, amikor elvesztettem az eszem." - énekli Generális Baker.
Te még emlékszel rá, orbán?

"Volt valami kellemes benne..."
Neked is volt abban valami kellemes, amikor elvesztetted az eszed, orbán?

"Még az érzéseimnek is volt visszhangjuk"
Te is érezted a nyomást a fejedben, orbán?

"Egy akkora helyen"
(khm) Neked is köhögnöd kell most egy kicsit, orbán?

"És amikor ott voltam"
"Nem is voltam ott" - mert én orbán vagyok, a pávatáncos. Én akkor sem vagyok ott, amikor ott vagyok.

"Nem törődve semmivel" (senkivel)
Te egy egoista (kis)pöcs vagy, orbán (ez nem kérdés volt, hanem állítás)

"Nem tartom a kapcsolatot senkivel"
Még magaddal sem, orbán?
Tudod, van az a belső ember dolog...
Nem, nem a lelkiismeretre gondolok, hanem az elmét működtető erőre.
(nem a sok tanulás működteti az elméd erejét, hanem az elméd ereje működtet MINDENT az elmédben... az elméddel, ami aztán cselekedetekre indít.
példa: ha nem tanulsz semmit, akkor is embereket bántanál, ha sokat tanulsz, a sok,újonnan megszerzett tudásodat is arra használod, hogy embereket bántsál - vágod, szittya?)
Tudsz te erről egyáltalán valamit?

És mivel folytatódik a szám?
Pedig nem vagyok gondolatolvasó.

"De ez nem azért volt, mert nem tudtam eleget.
Inkább azért, mert túl sokat tudtam"
Hát, nagggyon rosszul tudod, orbán!!!
NEM TUDSZ TE SEMMIT IGAZÁBÓL!
EGY NYITOTT SÍR A TORKOD.

Úgyhogy végeztem is veled.
A mai naptól te nem létezel a számomra.
Levendula
Csak nehogy "migráncsnak" nézzék!
Itt is el fogja énekelni a "fákjú"-t???
RonaGyuri
Megújult kulcs szó?

pontosabban egy szófordulat

Ezidáig a vezető bődli – na jó erről sem szoktak le – az volt, hogy nálunk minden világhírű, vagy esetleg világraszóló. Nem zavartava magunkat attól, hogy ezekről a kutya sem hallott a szűkebb környezetük kivételével.
Ártunk és qurmányunk idétlen propagandájában, ha nem is teljesen újként, de egyre erőteljesebben kezd elszaporodni a „minden idők legnagyobb, legjobb, leg…. ”. A korlátlan terjesztés legfőbb állomása a bugyuta 99%-os baromkodás, amiben a „Minden idők legsikeresebb nemzeti konzultációja” egy idétlen blódli. S nem csak azért, mert ez a diszciplína normális népeknél nem is létezik! =))
Mint ahogy a derék hvg.hu Gőz Lászlótól, a program zenei szerkesztőjétől megtudta: „Ez minden idők legnagyobb magyar rendezvénye lesz, országimázs szempontjából is fontos. Olyan egész estés összművészeti produkció, melyet kifejezetten erre az alkalomra hozunk létre, melyre hónapok óta készülnek az alkotók”! =))
Mindehhez nem árt hozzáfűzni azt is, hogy a hónapok óta folyó pénz szórás, na ez (ennek a VB-nek szinte minden momentumáról elmondható) valóban világraszóló, s csak azért nem mondhatjuk, hogy minden idők legnagyobb pénzeltapsolása, mert nem ismerjük ártunk és qurmányunk minden hasonló esetét.
Az interjú egy pikáns mozzanata volt, mikor a derék pártcsinovnyik a fősztár-mizériáról értekezett, hogy (csak a fontosabbakat említve) a Rolling Stones, Emeli Sandé és Corki sikertelenség után az utolsó pillanatban sikerült CeeLo Green –t megkapniuk. Majd elmondta, hogy „A 120 perces megnyitóból 90 perc lesz a zenei összeállítás, modern zenétől klasszikusig minden lesz, a Kék Duna keringőn kívül minden magyar.”! =))
Cefi
Ha esetleg ez is lemondaná: Ajánlanám a fásizsülit. Ismertségben, szinvonalban megfelel.
Clavigo
@Cefi: A faterjáról nem is beszélve...DDDDD :)
Cefi
@Clavigo: Ez illene a " minden idők legnagyobb magyar bukásának rendezvény-megnyitójára":

m.youtube.com/watch?v=2wltxViGhxk
Clavigo
@Cefi: Ez nagyon kemény...:) :)DDDDD :)
nevemnick
Pedig Kis Grofó mennyivel ócóbb lenne, Flóri roma zenekarával. Oszt mehetne ,,a nézését és a járását..."
Clavigo
@nevemnick: Esetleg kegyes Urunk is beszállhtana ,, a fehérvári huszárok ,,"örökzöldjével",,,ha nem tiltaná a szerénysége.:) ))
nevemnick
@Clavigo: ha hiszed, ha nem, a ,,háttérénekesnek" én is beállítanám. Sőt, a ,,nézéséhez és a járásához" még a tenor mariskát is szerződtetném...

:D
solidedge
Az utolsó pillanatban jött a Grammy-díjas beugrása. Ha ez nem történik meg akkor a forgatókönyv szerint Rogán Antal énekelt volna kuplékat.
Jozefina
Hát ez a "pasi" világsztár? 100 emberből, ha egy ismeri akkor már jó eredmény! Talán a kdnp választotta??? Előbb jön pár nappal fel is vonulhatott volna! Miért nem keletről (putyintól, erdogantól, ... hoztak valakit. Kevesebb gázsiért?! Gratula a szervezőknek. Ez férfi munka volt.
lampa laz
Ezt a faßit fotó alapján választották, h a főnöknek kedveskedjenek, mert pont olyan dagi és csökött mint a csuti. Mégsem homályosítja el az ő "daliás szépségét"...
Cicamama55
Biztosan azért volt üres a naptára, mert drága, s kevesen tudják megfizetni a fellépését! Nálunk, a büszke, fejlett magyaroknál, lám erre is telik! :)
Zeta
Remélem elénekeli a" Fock yot'- t is , mélyen VIP esekre nézve. Aztán meghívja őket egy pirulára.
Yoda69
Egyet alabb adjak a szinvonalat. Rohognek ha ez is besulne.
kisrigó
A bolondnak is megéri, hogy KÉT dalt elénekeljen - gondolom jó pénzért! Vagy most spórolósra vették a figurát, hogy több jusson a zsebbe. Amúgy, ha már akkora hangsúlyt kap a kommunikációban, hogy "magyar" rendezvény, miért is nem magyar énekes lép fel a megnyitón? Némi maliciával jegyzem meg, hogy találhattak volna "mi kutyánk kölke" énekest is, ha már ennyire fontos a színvonal!
lampa laz
@kisrigó: "mi kutyánk kölke" ákos, keresztes, rúzsa, kóbor, rózsi, patakiufóról már nem is beszélve.
cs.n.
@kisrigó: De akkor legalább az a két dal a Crazy és a Fuck you! legyen, Orbánnak címezve.
volvós
A megnyitóra hivott egyik " strohman "-ja a 3,4 MILLIÀRDOS tervezett
( de ellopható ) adóforintjainknak ( egy vendég-migráns ??)
kisrigó
@lampa laz: Nekem is ezek a nevek jutottak eszembe. Úgy mellesleg még jó műsort is adhattak volna!
Equus
Elég lett volna a Kós János meg a Bangó Margit és a jaj cica, eszem azt a csöpp kis szád... ez mégis új és magyar... vagy nem?
karma1
Hat ez gyonyoru! Allami fogadason a szereplok, orban megkerdezi ezt a 77. senkit, hogy megis, mivel szerezte a Grammy dijat (na, azok is jol be lehettek b@szva, ha ennek a niemandnak adtak a fo dijat!), es akkor ez a "draga" ember majd megrazza a csuti zsirdiszno kacsojat (kezcsokot megse kerhet tole), es szeles mosollyal kozli vele: "Hat a "Baszd meg" cimu szammal...
Micsoda emelkedett hangulat lesz ottan a galavacsin...:o))
papa.49
Vessetek rám követ de akkor se tudom ki ez a fütyi...
sokanvagyunk
Ez a pénz se marad itthon, mint ahogy a túlszámlázásokból visszaosztott sem. A magyar adófizetők csak a számlát fizethetik.
Jozefina
Szégyen, hogy nem magyar származású művészek lépnek fel. Nagyon sok operaénekes, zenész, táncos, táncdal énekes van közöttük!!!
karma1
@papa.49: Papus, semmit se vetek Rad: hat a wikipedia erdekes dolgokat ir rola. A Grammy dijbol valoban nyert otot, de nem kizarolag o maga, hanem a formacio, amivel szerepelt, pl a Crazy c. szamert.
Egyebkent leginkabb "alternativ, rapper zenesz" es o maga allitja magarol, hogy klepto- es piromanias; egyaltalan: maniakus...
Csak bizonyitek hianyaban nem nem varrtak be egy reszegen elkovetett nemi eroszakert, a sajtoja kifejezetten rossz.
Konkluzio: ha mar megjartad a bortont, kelloen durva tudsz lenni a nokkel, van neked is valami maniad, akkor te a mi (a futyisz) embere vagy: johetsz!
Sok dijra volt benevezve, de csak par dijra volt igazan jelolt.de ez minket nem is erint, a fo az, hogy o volt az, akit akar egy het alatt is be tudnak osztani a vilag masik vegerol egy 2 het mulva esedekes esemenyen...
Ez egyszeruen megalazo, a magyar, - de nem fideszes - kivalo magyar zeneszeket megfosztja ettol a lehetosegtol, egy botrqanyhos tizedrangu faszit kialt ki fo attrakcionak... Ez mar egyszeruen gusztustalan...
papa.49
@karma1: Látod én megláttam a kampó ábrázatát, és már nem is érdekelt az életútja, de amint látom nem csalódtam most sem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.