Az ifjúsági kereszténydemokraták vissza akarják vonatni Soros György budapesti díszpolgári címét. Rendkívüli fővárosi közgyűlést akarnak összehívatni ezért.

Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség Soros György díszpolgári címének visszavonására hívta fel a Fővárosi Közgyűlést kedden, az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Nacsa Lőrinc, a szervezet elnök emlékeztetett arra, hogy a sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára.

Mint írta, a balliberális oldal akkor Demszky Gábor vezetésével "emelte piedesztálra" a pénzügyi spekulánst, ma Botka László szolgálja hűségesen. A baloldal most is Soros György "tenyeréből eszik", aki épp Európa és Magyarország tönkretételén fáradozik – tette hozzá.

Kiemelte: a fiatal kereszténydemokraták szerint a korlátlan betelepítést átláthatatlan finanszírozású, magukat civilnek mondó szervezetekkel segítő milliárdos nem érdemli meg a díszpolgári címet, Magyarország erősödéséhez és megvédéséhez semmilyen módon nem járult hozzá, Budapest nem lehet hálás neki.

Arra kérik a Fővárosi Közgyűlést, hogy még most a nyáron, rendkívüli közgyűlés keretében vonja vissza Soros György díszpolgári címét, vagy tegye semmissé az azt megítélő határozatot.

Magyarország olyanoknak legyen hálás, akik segítettek neki, ne olyanoknak, aki ártanak – vélte Nacsa Lőrinc.

(MTI)

(Címlapi kép: Youtube)

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Húzzatok a büdös 3,14csába. A Fidesz káderpolitikája: minden szinten a semmihez nem értő senkik törtetése a hatalom kényelmes bársonyszékei felé. A dilettantizmus, fogalmatlanság nem akadály, majd a Lajos elmagyarázza, merre nyílik az ajtó. Ezeknek a szerény képességű ifjaknak azzal mossák az agyukat, hogy ha egy újságíró teszi a dolgát, kérdez és visszakérdez, akkor provokál. Fasza. Vérbeli demokraták lesznek egytől egyig, mint nagyszerű elődeik. Ha ezek maradnak hatalmon és hozzák az utánpótlást is, a jóisten kegyelmezzen ennek az országnak. A Fidelitas Nógrád megyei nagyágyúinak monumentális, felejthetetlen alakítását látjuk, és én férfiasan bevallom, egyáltalán nem tudok betelni vele. Abban az értelemben nem, hogy meggyőződésem: ilyen a világon nincs, kvázi a hihetetlennel határos, hogy ez bárhol
megtörténhetett. Pedig megtörtént és következmény nélkül is maradt. Mint minden, amiről
hasonlókat gondoltunk az elmúlt években. Nos halljuk: Íme, fanfár!
www.facebook.com/beszol/videos/619948771545819/
szaboria1
Nacsa Lőrinc akkor te meg ad vissza Sorosnak az 1 millió dollárt mert akkor az nektek nem járt.
Perwool
Gyártott nektek a vajdátok egy mumust, ti meg be vagytok szarva tőle, ahogy azt elvárja a mester. Féljetek, gyűlöljetek, addig se azzal vagytok elfoglalva, hogy miért is lett a hazánk Európa szégyene!Kell valami galaktikus sátán, aki a háttérből irányítja a világ harcát az orbáni édenkert ellen és szervezi, támogatja, pénzeli, sőt talán ő maga szüli a hazaárulókat, akiknek a nemzet elpusztítása a legfőbb céljuk. Ha bármiben a világon nem egyezik a véleményed a hatalmon lévő hordáéval Soros bérenc vagy.Ezek a xarevők családostól sincsenek 200-an, aztán dirigálni akarnak. Persze csak módjával, Orbán se...éből kiabálva...
kokopelli
@Jozefina:
Nem ment el,mert annyit tudnak,hogy ugatni a "meló" helyett többet
hoz a konyhára! A foglalkozási prostik belekerülnek a "hintába",de
ezek a munka helyett választják a pályát! Kapják meg a Soros tiszte-
letbeli sírhejét,de ha lehet azonnali használatra!
Clavigo
Elmehettek az anyátokba...de előtte szívjátok le Tömjén testvért. Másra úgy sem vagytok jók.
Nessy
Na, tévedtem. Egy másik cikkhez írtam hogy a Fidesz frakció vontja vissza, de van mááááásik! Egy nem létező párt ifjúsági tagozata!
Vajh ezek az ifjú státusz keresztények ismerik és be is tartják mind a Tíz parancsolatot? Vagy a "nagyok" nyomdokaiban járnak?
Lehet, hogy amikor a Miatyánkot imátkozzák, akkor a véfén ne Istenre, hanem Orbánra gondolnak? ( Mert Tied az ország, a hatalom, és a dicsőség, mindörökkön őrökké! Amen!)
namihami
Na, ezek is megjelentek. Kérdés, hol voltatok idáig?
Már úgy hiányoztatok, mint az a falat kenyér, amivel az Istenetek jóllakatta a követőit. Remélem, vizet is hoztatok, mert egy kis bor is kellene, nehogy kitisztuljon az agyatok.
bencemacska
Nem nyilvánítok véleményt, mert kitiltanak!
nemkati
@Nessy: Apa, kezdődik!
Hányan megmondták, hogy a kormány majd vissza fogja vonni Soros díszpolgári címét, hát ez a kis ifjú (mennyire ifjú?) kereszténydemokrata már el is venné a visszavonás dicsőségét a Fidesztől!
simmering73
Aktivizálódtak a kis álkeresztyén tetvek. Templomot, Bibliát vajon láttak e már belülről?
Equus
kijafaszom az a nacsa lőrinc vagy mi?
Perwool
Te figyelj! Az anyapártotokat KDNP tudod amelyik nem is párt na azt kellene visszavonni!
1998. óta nem indult önállóan országgyűlési választáson! Ergo 19 éve nem létezik mint párt!
lópicigáspár
Mivanmivanmivan!!? Ifjúsági kdnp? Ez meg mi a faxszom? Ja és kinek a pénzéből vannak fenntartva? Megérnek ezek IS egy-egy 7,62-es acélmagvast, csak úgy felebaráti szeretetből!
bencemacska
Még az sem biztos, hogy ők találták ki.
Nem hiszem, hogy a borsónyi agyukban (mármint mind a tízüknek együtt!) létrejött egy ilyen ötlet.
Utasították őket, hogy ők is tudják már miért tartják (jól) őket!
CsipkeRózsa
Úgy tudom, Nacsa Lőrinc lett Hollik István utóda az IKSZ-ben, az elnőki székben.

Újságot azért olvasnak, mert "Nacsa Lőrinc, a szervezet elnök emlékeztetett arra, hogy a sajtóban látott napvilágot a hír, miszerint Soros György 2002 óta Budapest díszpolgára."

Ennek úgy megörültek, hogy mindjárt az egyik okos közülük rájött, hogy van egy új lehetőségük a megszólalásra.

Vak tyúk is talál szemet.
nezelodo
Ezek a ministráns gyerekek egy füst alatt kérjék a gazdaállatuk kedvéért visszaállítani Sztálin et. díszpolgárságát, nem kell további tiszteletkörökkel altatni a közvéleményt.
Rockxy
Szerintem a sorost jobban megsértenék, ha ledöntenék a szobrát a lenin térről.
Ja, hogy ennek nincs értelme?
A díszpolgárságnak annak van, ugye?
Eladott Ország
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) Soros György díszpolgári címének
visszavonására hívta fel a Fővárosi Közgyűlést. A párttal a néppel egy az utunk...
A büdös-tahó elszállt-bunkó semmihez-sem-értő semmit-sem-tisztelő világbajnokságot mikor szervezik már meg? Azt nem kellene megpályázniuk! Alanyi jogon az övék lenne!
amaramaistanna
... ifjú, s kereszténydemokra... ez ma az abszolút vicc... hmm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.