Lipcséből jelentkezett be a magyar vívószövetség megbízott főtitkára, aki csecsemőrablásról és machetével hadonászókról beszélt. A lipcsei városvezetés és rendőrkapitányság semmi ilyenről nem tud.

A napokban a magyar vívószövetség megbízott főtitkára arról számolt be a köztévének, hogy Lipcsében gond van a közbiztonsággal, a magyar csapat csak nappal és csoportosan mert közlekedni. 

Boczkó Gábor a helyszínről jelentkezve arról is beszámolt, hogy láttak egy machetével hadonászó férfit, valamint egy "színes bőrű ember", aki el akart rabolni egy fehér nőtől egy csecsemőt.

LIPCSE //HÍRADÓ – M1 – 19 30 Híradó, 2017 július 25

Uploaded by Jeti Válasz on 2017-07-27.

 Szerinte kritikus volt a közbiztonság, és megrázó volt,  

mert Budapesten azért ilyeneket nem látni napi szinten.

A 444 megkereste a lipcsei városvezetést, hogy mi igaz Boczkó állításaiból.

A lipcsei önkormányzat szerint az, hogy valaki machetével hadonászott, és egy másik ember el akart rabolni egy csecsemőt, az csak és csupán kitaláció lehet. 

"A magyar vívócsapatot egy olyan hotelben szállásoltuk el, ahol a többi csapat is lakott a világbajnokság alatt. A magyar csapaton kívül senkitől sem érkezett panasz rendzavarásról"

- írta az önkormányzat a 444-nek a válaszában.

A lipcsei rendőrség sem tudott olyanról, hogy valaki bozótvágóval hadonászott volna, és csupán egy észak-afrikai pár veszekedéséről értesültek, de ott nem volt csecsemőrablás, mert a helyszíni rendőrjárőr gyorsan és határozottan elrendezte a helyzetet. 

A rendőrkapitányság felvette a kapcsolatot az ugyanabban a hotelben megszállt más csapatokkal, akiktől semmilyen panaszt sem kaptak.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

desiro
Mielőtt bejelentkezett leszopta gorbánt. Meg kérdezte a Lendvay utcát.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Az, hogy alipcsei városvezetés és a helyi, de a szövetségi rendőrség semmiről nem tud, nem bizonyíték az egybites 300 forintos budiforradalmároknak.
papa.49
Kevesebbet kéne VEDELNI )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
desiro
Mielőtt bejelentkezett leszopta gorbánt. Meg kérdezte a Lendvay utcát.
quadrocopter
Csak a szokásos, minél többen fosnak, annál inkább Soros! Primitív szarháziak közpénzen hazudoznak!
desiro
És a sportolóinknak, hol van a gerince???Miért nem nyilatkoznak a nyilván való hazugságról???
Equus
@desiro: a sportolók utálnak dolgozni, ezért, amíg jó pénzt kapnak a látszatmunkáért, csukva tartják a szájukat
cikicakk55
Azért ha ez csak egy kitaláció,csak az olvasottság emelése a cél,ezzel most nagyon túl lőttek a célon. Azt nem értem,hogy ha kiderül a cikkről csupán hatásvadász kitaláció,miért nem bűntetik meg az újságot, vagy legalább az újságírót? Egy ilyen cikk megírása az adott országnak is árt, mert a biztonsági intézkedéseik hatékonyságát is megkérdőjelezi.
kokopelli
Sajnos a volt elvtársak (NDK) lettek a legnagyobb szélsőjobboldali
polgárok! Volt egy olyan elképzelésük (amiben az anno csodált H.
Kohl a "virágzó országrészt igérve" belehajszolta őket) hogy ezután a
kutyák is palacsintával törlik ki a seggecskéjüket! Egy év múlva nyers
tojással dobálták meg az öreget,amire ő átszakítva a kordont nekiug-
rott megsértve,vaktában a tömegnek! Természetesen a keletnémetek-
nek jogos volt a reményük,mert a "nagy mágus" mondta! Azután jó pár
év múlva megbukott mint a "Rottembiller",a fekete pártkassza és a fegy-
verszállítások ,nem beszélve a "kanzleri" eskü megszegése miatt!
Azóta erősödött meg a szélsőjobboldal ill. a neonácik támogatói köre.
Erre az alapra lehet minden jobboldali hírt előadni! Nem véletlenül Lipcse!
Ők is becsapva érzik magukat,mert nyugatnémet mocsok építési vállalko-
kozók és un. ipari beruházók verték át őket!A tartományi ME-kök egy ré-
szét is nyugatról delegálta a H.Kohl a CDU-ból és azoknál is volt "bukovári"!
A híreknél meg senki nem tud semmit,de mindenki bizonygatja azt amit
nem tud! Minden sajtó a saját szájaíze szerint vezeti elő a történteket!
"Csak azt hidd el amit magad hamísitottál!"-az igazi állásfoglalás! (W.Ch.-tól lopva! :--(
Pálinkafőző Rézüst
@desiro: mert a jövőjük a tét...És igen, ettől függetlenül gerinctelenek. Legalábbis ezek...
desiro
@Equus: Ha igazi élsportoló nem kellene félnie, szerintem.
desiro
@Pálinkafőző Rézüst: Nem régen egy kitüntetést azért nem kaptam, mert bevallottam, hogy hibáztam, de a gerincem egyenes maradt.
Peller Anikó
Melyik része is lenne a bizonyító erejű ennek a cikknek, ami szerint a sportoló nem látott késsel hadonászni emberszabásút?

És mi alapján lehet azt mondani, hogy nem látott gyereket cibáló fekát?

És mitől lenne nyilvánvaló hazugság ha valaki ezeket látta?

Mert lehet, hogy hazudott vagy tévedett, de ebből a cikkből ez nem derül ki kedveskéim. Csak annyi, hogy mások ezt nem látták vagy ilyenekről nem nyilatkoztak.
Pálinkás Pál
"A lipcsei rendőrség sem tudott olyanról, hogy valaki bozótvágóval hadonászott volna, és csupán egy észak-afrikai pár veszekedéséről értesültek, de ott nem volt csecsemőrablás, mert a helyszíni rendőrjárőr gyorsan és határozottan elrendezte a helyzetet. "...Azért ez a mondat sok mindent elárul...nem ismerős kommentelők???Pont olyan mint amikor nálunk írják hogy két család összeveszett...miközben agyonverték egymást a cigók!!!Mellesleg kissebb családi veszekedéshez nem szokás rendőrt hívni!!!
peterkelemen
kaptak egy kis + pénzt Orbánéktól, hogy beszámoljanak a meg nem történt dolgokról. Ennyi a sztori. Így működik Orbán rendszere korrupció minden téren és azok a szemetek, akik elfogadják ezeket a pénzeket és prostituálódnak. Magyar sportolóink amúgy is leszerepeltek emberileg.
Peller Anikó
@peterkelemen: ezt a gazemberséget mire alapozod, he?

A rendszer így működik igen, de most megvádoltál egy sportolót.
szaboria1
A meg bízott főtitkár szégyellje magát így nem illik ennyire hazudni.
alterego56
A narrátor szerint Lipcse fő terén folyamatosak a rendbontások. Manapság alig akad ember akinek ne lenne okos telefonja, a hitelesség kedvéért egy videót mellékelhettek volna az állításaik mellé. Miért nem tették?
papa.49
@alterego56: Nincs olyan videó, csupán azért...
human
@Peller Anikó: Jó lenne bizonyítékot látni róla. Biztos nem csak ő látta azt amiről beszél, tehát máshol kell, hogy nyoma legyen annak amit ő látott. Ha viszont nincs se kép, video, se hiteles beszámoló és még a rendőrség és a város hivatalos állásfoglalása sem szól ilyen esetről, akkor talán joggal vetődik fel, hogy itt valaki hazudik.
Nessy
@human: nem is kicsit! Nagyon! Másoknak nem volt hasonló problémájuk. Két eset lehetséges: 1. A mi sportolóink az itthoni paranoiától félreértettek egy mezei veszekedést.
2. Az úr méreteset hazudott!
human
@Nessy: Mikor először hallottam a hírt nekem is az 1. pont ugrott be elsőre. Szerintem ez ki fog derülni. Nemsokára egy videofelvételt közzé is tehet a sportoló a vívók vezetője szerint. Neki ugyanis mutatott valami felvételt. Erre pedig biztos reagálni fognak az érintett város is. A vívók vezetője egyébként nem érezte magát veszélyben a városban saját bevallása szerint.
Nessy
@human: ha viszont csak a mi vivóink féltek, akkor szégyelljék magukat! állítólag férfiak! Legalább is 1 a személyi számuk első számjegye!
F_Viktor
Amennyiben igaz lenne az az állítás, hogy "egy "színes bőrű ember", aki el akart rabolni egy fehér nőtől egy csecsemőt", akkor órán belül az összes német média erről zengett volna!
human
@Nessy: Közben kiderült, hogy a gyerekrablás egy családi vita volt amihez valóban rendőrt hívtak. Az ügy rendeződött. Nagyon kellemetlen lesz ez a vívó számára. Orbán telebeszélte az emberek fejét, hogy rettegjenek mindenkitől aki idegennek néz ki. Van minden sarkon mitől félni, de ha minden sarkon csak rettegünk akkor egész életünkben rettegünk.
human
@Nessy: Ja, és a hirado.hu úgy írta meg a történetet a családi vitáról, hogy azért az utolsó bekezdésben fullba nyomta a rettegést.
Yoda69
Jonnek a valasztasok, rettegesben kell tartani a birkakat.
Pálinkás Pál
@human: láttad a videót??? számold meg hány fehér embert látsz a csoportba...és szerintetek ezek a "menekültek"!!
papa.49
@human: Ez volt az egész???
Nagyon érdekes, ennyire beszari a vívókapitány???
szaboria1
Ma megint túltett magáért a M1. Próbálja bebeszélni megtörtént a dolog.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...szerintem csak nektektetsző valamit akartak közzétenni...:))
...az már médiajelenség, hogy ahol, bárhol meglátnak egy magyart és az mond vagy tesz valamit ott az egész ország polgárát lebarmolják...nektek a tetszésnyilvánításaitokkal fűszerezve.
szaboria1
@Csizmás Kond: A nagy bejátszás nem győzött meg arról az eseményről amiről a megbízott főtitkár beszélt.
Bozótvágóval hadonászó és gyermekrablás.
solidedge
Kezd lecsengeni a migráns ügy ezért életben kell tartani. Igen hatásos volt amikor Orbánék tudatosan a Keleti pályaudvar előtt tartották mindenféle higiéniás felszereléstől mentesen a migránsokat, mutogatva őket mint a vásári majmokat, hogy a nép rettegjen tőlük. Igen aljas húzás volt. A választás közeledtével sok baromságot fogunk még hallani erről a kérdésről, hogy a félelem fennmaradjon.
Csizmás Kond
@szaboria1: ...elolvasva a hírt az jött le, hogy egy házaspár, vagyis két migráncs veszekedett...akiknél lehetett gyerek és azt rángatták...és persze lehetett valamelyiknél macséta is...
azt mát többször bebizonyította a német politika hogy inkább a migráncs javára hazudik, ferdít vagy eltitkol...
...ahogy egyiket el lehet képzelni úgy a másikat is.
Nessy
Hős vivóinknak nem ajánlom, hogy elmenjenek egy olyan településre, ahol haragba lévő családok laknak! Lehet, hogy bozótvágó késsel nem, de ásóval, kapával, vasvillával, baseball ütővel találkozhatnak!
Equus
@Peller Anikó: 18.56 a fatimai látomás köszön vissza. Mivel is lehet bizonyítani, h egy állítás egy cselekményről, aminek sem a helyszíne, sem az időpontja nem bizonyos, nem történt meg. Alapból a bizonyítás terhe azon van, aki állít valamit. Ez meg ebben az esetben = 0.
nevemnick
Nekem elég félelmetes volt 2016 májusában az az éljenző ötven fős ,,tömeg" amit átutazóban Dunaújvárosban láttam. Nem vagyok félős, de már azt vártam, hogy mikor kerülnek elő a macheték, kampósbotok, esernyők a ,,viperák" szatyraiból vicc-tor megvédése érdekében.
Alig bírtam visszafolytani a röhögésemet...
Peller Anikó
@Equus: Bizonyítás? Ez egy élménybeszámoló volt ahol a sportoló elmondta mit látott és mitől tartott. Ne hidd el. Hidd el amit a geci mond, abban nem tévedhetsz, mert az a biztos (hazugság).

A fatimai esetet 70 ezer (!) ember látta akit kicsődítettek a mezőre egy előzetes meghívóval. Valami csak történhetett ott, valószínűleg az ebek produkálták magukat. Semmi köze ahhoz, hogy a vívók mit láttak Lipcsében .
Equus
@Peller Anikó: látomás volt mind a kettő... a sportolóké a Vezér iránti kegy reményében, a másik meg a hiszpékeny barmok látomása egy nemlétező szarság okán.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orban-1.jpg
A zavaros teintetű delíriumos állapotban.
Kétség sem fért hozzá, hogy országunk bölcs vezére, minden magyarok ura, a vagyonnyilatkozatok tiszta kezű hőse, a korrupciómentes, tiszta erkölcsű politikus élő és
folyamatosan dagadó szobra lecsapott a lipcsei hírre , mint pulyka a friss takonyra. Viktor megvéd minket ha beledöglünk is. Mert az érdekei éppen ezt diktálják. A célját így akarja elérni. A cél pedig a totális diktatúra bármikori bevezethetősége. A teljes, kontroll nélkül való önkény. Ami gazdaságilag már megvalósult a tegnapi napon, amikor húsz (!) perc leforgása alatt áttolták a semmire se jó parlamenten a költségvetési pénzek feletti egyszemélyi rendelkezést. Innentől kezdve Orbán, vagy Lázár annyit és arra költ a köz pénzéből, amennyit és amire csak akar. Nincs előzetes egyeztetés, szavazás, semmi nincs. Kuss van.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/07/28/a-fidesz-nevu-vallas-es-a-feneketlen-ostobasag-konyortelenul-szedi-aldozatait/
A Fidesz nevű vallás és a feneketlen ostobaság könyörtelenül szedi áldozatait.Itt már csak a feneketlen ostobaságból táplálkozó vakhit maradt. Amazoknak nem szabad hinni, mert amazok nem mi vagyunk. Csak annak szabad hinni, aki naponta táplálja az elmebajainkat, az előítéleteinket, aki azt mondja, ami az információk között szelektálni nem hajlandó, megvezethető agyunk szüleményeit alátámasztja. Ezzel pedig nem tud vitába szállni a társadalom gondolkodó fele. Ha Orbán tévéje azt mondta, akkor úgy van, és ha nem úgy van, akkor is úgy van, mert amit a büdösliberálismocskok állítanak, az törvényszerűen hazugság. A migránsokról meg tudjuk, hogy bűnözők, Nógrádi-Bakondi-Spöttle is mind megmondta.
Peller Anikó
@Equus: jujjuj, ezt a meglátomásodat mire alapozod?

Mert mind a két esetben elfogultan megalapozatlan. De érvelhetsz, várom.
Equus
a sportolók egyszerűen hazudtak, h azzal keressék a Nemzettemető tezsvér kegyét.
Portugália meg akkor még a buzgó hívek országa volt. Mára már több a gondolkodó ember ott is.
Az elsőhöz ennyi elég is.
A másodikhoz annyit még hozzátennék: ha a keresztények istene olyan fene nagy erővel bírna, mint amit neki tuljadonítanak a bugrisok, akkor nem lenne szüksége "csodákra". Csak egyetlen dolog: miért is kellett a kiválasztott néppel levágatni az utolsó szálig a kánaánitákat, ha egyszerűen egy járvánnyal megoldhatta volna a dolgot.
Peller Anikó
@Equus: nem vagyok elégedett. És ha nem hazudtak?

A fatima meg teljesen mindegy mennyire buzgók a lakosok, mert nem az a kérdés, hogy a szűz máriát látták vagy csodát láttak. Ott 60-70 ezer embernek mutattak az égből alászálló, propellerként tüzet hányó izzó csillagot amely tüzes Napként forgott az égen. Közben cikkcakkban ugrált az égen tíz percig és az esőtől áztatott sáros földet pillanatok alatt felszárította. (3 kislánnyal beszéltek előzőleg, ők rendelték ki a tömeget a mezőre, mert a kislányoknak megígérték, hogy okt. 13.án eljönnek megint és bemutatót tartanak. Meg is tették)

Egy ilyen megfigyelést nem lehet figyelmen kívül hagyni azzal, hogy bigottak.

A vívó egyedül állította amit látott és hazugnak állítod be. Fatimában kicsivel többen voltak a szemtanúk.
teuton
@Peller Anikó: Olvasni tanulj meg! NEM vivo allitotta, hanem a kapitany! Ö hol volt, nem a versenyen? Aztan ö egyedü latta... Lipcseben lakik nehany 100ezer ember, de a kapitany bizonyara egyedül volt aki latta... Egyetlen nemet media nem merte lehozni? Meg a nacik sem??? Egyebkent azt sem mondta el, hogy hol latta, eleg erdekes, nem? Talan a berugva valami videot nezett? Ja, neked persze minden kacsa hihetö. Akkor mondd mar el nekem, hany jogerös itelet született a kölni szilveszter miatt es milyen ügyekben? De ne a kurucinforol idezz, hanem birosagi aktaszamokat! Mert ott több 1000 ügyröl volt szo... Ne erölködj, elarulom, 2 (!) itelet lett, es nem nemi eröszak, hanem telefonlopas miatt... Pesten naponta hany telefont lopnak???
teuton
@durbincs: Persze, a külföldi rendörseg es sajto mind hazudik...Erdekes modon senki nem hozza le az ellenkezöjet. Pedig Lipcse 500ezres varos, senki nemlatott semmit, csak a magyar edzö, akinek tulajdoneleppen a versenyen kellett volna lenni? Akkor mi az igaz, amit te -meg ö. kitalalsz? A versenyzök persze nem voltak ott, nekik versenyezni kellett, amig ez a seggnyalo valami horrorfilmet nezett berugva... Egyebkent a ven magyar naci, aki lelötte a rendört a jogtalanul tartott fegyverrel, az ugye elkerülte a figyelmed...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.