A baj éppen az, hogy a Fidesz nevű maffia nem a múltat törli el, hanem a demokráciát, és a múltat hozza vissza. Ehhez felhasznál minden eszközt, amelyért jogállamban felelősségre vonás jár. De az MSZP megszűnésével nem tűnne el a múlt, mert azt éppen Orbán hozza vissza. Az MSZP pedig, ha megszűnik, annak közönheti, hogy ezt nem akadályozta meg. Orbán nem elégszik meg azzal, hogy az egyik önkényuralmi rendszert visszahozza, mert a NER remekül ötvözi a bolsevik uralmat és a goebbels-i módszereket, amelynek köszönhető, hogy történészek nem tudják Orbán diktatúráját hova sorolni, mert antiszemita ideológiára épülő nacionalista fasizmus, amely a kommunista diktatúrára is emlékeztető párttitkárokat nevel kereszténydemokrata karszalagosok mellett. A magyar múlt legundorítóbb figuráit keltik életre.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Szar jövőkép...Elvándorolnak még jóóó sokan aztán nem lesz aki kitartsa a nyuggereket akik ezt a kurva fideszt a nyakunkra hozták meg nem lesz aki kitartsa magát a rendszert...addigra kibasznak az EU ból is onnan se jön pénz, viszont lesz egy aktív ruszki hitelünk és a vége az lesz hogy újra kibaszott orosz gyarmat lettünk...hála a fidesznek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Szar jövőkép...Elvándorolnak még jóóó sokan aztán nem lesz aki kitartsa a nyuggereket akik ezt a kurva fideszt a nyakunkra hozták meg nem lesz aki kitartsa magát a rendszert...addigra kibasznak az EU ból is onnan se jön pénz, viszont lesz egy aktív ruszki hitelünk és a vége az lesz hogy újra kibaszott orosz gyarmat lettünk...hála a fidesznek...
Zeta
@Hellcat: ha megnézi az Orbánnal szelfizők korát , van ott bőven fiataĺ is! Nem vitatom bőven vannak nyugdíjasok, azokat meggyőzni gyerekeiknek , unokáiknak kellene, ha éppen nem fideszesek!
RonaGyuri
nem tudom min csodálkoztok egytől egyig ócska komcsi paraszt-káderek
mackoka46
Majd egy szalmaszálba megbotlik a geci, és a világ csúfja lesz.
szép új világ
Egyszer betelik a pohár. Emlékezzetek arra, hogy 56 is egy sima felvonulással indult, mindenféle ellenzék nélkül.
peterkelemen
Szinte kiprovokálja mind a kormány, mind az ellenzék, mind maga a magyar nép, hogy ennek a vége ne lehessen más csak és kizárólag erőszak, háború.
tudode
Tévedni "emberi" dolog. DE EKKORÁT???
.
Gor-bűnt az Ország Háza közelébe se "lett volna" szabad engedni, de
.
KÉSŐ BÁNAT, KÉSŐ BÚ! Levakarhatatlan ez a TÖRVÉNYESÍTETT KATYVASZ!!!
anka
@nyanya001: - hát ez nem semmi..., és már 7 éve megmondta mi lesz!
- hogy rohadna meg az egész rendszere!
cikicakk55
@Hellcat: ".Elvándorolnak még jóóó sokan aztán nem lesz aki kitartsa a nyuggereket akik ezt a kurva fideszt a nyakunkra hozták"
Ugye ezt nem gondoltad komolyan ,hogy a nyugdíjasok hozták a nyakatokba a FideSSt? Nem azt mondom,hogy nincs jó pár agy-mosott FideSS fanatikus idő ember, de nézd meg,hogy a FideSS politikáját élvezők életkora mennyi.2014 után meg még kevesebb nyugdíjas dült be nekik.Sokkal inkább a lusta nem szavazók,hozták a nyakatokra a FideSSt,mint mi nyugdíjasok.Már más hírhez is oda írtam,de ide is meg írom,hogy: Gondolod magasabb fizetésetek,biztonságosabb életetek lenne,ha a nyugdíjasok nem lennének? Hidd el,épp úgy nyomorogna az aktív munkaerő,csak a pártok vezetőinek bankszámlája hízna jobban.A FideSSt a nyugdíjasok nélkül is imádják annyian,hogy megnyerjék a választásokat,illetve a törvényük miatt, a határon túli magyarok akár dupla, vagy tripla szavazati joggal menyerik nekik,még a külhonban dolgozó Magyar emberek szavazati lehetőségét maximálisan korlátozzák.
Hellcat
@cikicakk55: Teljesen jogos...a távolmaradók ugyan akkora kárt okoztak mint azok akik a fideszre szavaztak. Idősek közül meg akinek nem inge az nem veszi magára :)
Jozefina
Ú ez nagyon kemény cikk!! A baj, hogy az ellenzéki oldalon levő pártok közül ezt sokan nem látják és nem hajlandók a választási együttműködésre, azaz a fidesznek kedveznek. Ők ugyanúgy a nép ellenségi, mint a fidesz-kdnp. A válaztóknak kell, hogy helyén legyen az eszük és ezekre a kis pártokra egyáltalán ne szavazzanak. Ha a pártok nem akarják, akkor a népnek kell leváltania orbán diktatúráját!!!??
cikicakk55
@Hellcat: Nem veszem magamra,mert ezt a mocskos bagázst soha nem szerettem. Nekem már hosszúhajú,lázadó fiatalként is túl ellenszenves volt Orbán. Az utóbbi 8 év csak megerősítette ezt az érzést. Tudod engem csak az zavar,hogy túl gyakran és elég sok fórumon olvasom és hallom, hogy a " nyuggerek" miatt lett 2014_ ben is újra választva és most is a nyuggerek miatt marad majd hatalmon. Nagyon sok videót néztem meg tüntetésekről és úgy láttam,hogy a békamenetben,ha nem azt néztük amit a kamera akart elhitetni,hanem kicsit a fókusz mellé,akkor látható volt,hogy a nyugdíjasok aránya cca. 15-20% volt . így az aktív koruak legalább annyira benne vannak a döntésben,mint a nyugdíjasok,viszont egyszer sem olvastam olyat,hogy nyugdíjas hibáztatna közékorut, vagy fiatalt.
libellle
@Hellcat: Már most sem tudják azok akik dolgoznak és adókat fizetnek a nyugdijjasokat eltartani. Nagyrészét a nyugdijnak az EU- finansierozza
human
@Jozefina: A választások még messze vannak, mi meg türelmetlenek vagyunk. Az ellenzék ha valóban akar valamiféle együttműködést, akkor saját érdeke, hogy minél később derüljön az ki. Extrém esetben még akár a választás előtti napon is történhet változás az ellenzéki együttműködésben. Legutóbb azt hallottam, hogy januárra körvonalazódhat valami az ellenzéknél.
csipetke
Tényleg leszámolhatnának,vagy inkább elszámolhatnának,aztán elhúzhatnának...
Hellcat
@cikicakk55: Legutolsó népszavazáson ami érvénytelen volt azt hiszem ott közölték hogy angyon nagy volt az idős résztvevők aránya. és hogy ha érvényes lett volna akkor kb az idős korosztály döntött volna a fiatal sorsáról.
Lepényleső
Eddig amilyen jól számoltak,s ezután még egy végső leszámolásra készülnek,ki marad,-életben?
lampa laz
@bakcsubakka: Jól írtad, a határon túliak, mert azok a magyar őssejtek...
cikicakk55
@Hellcat: Az a helyzet,hogy én az ilyen híreknek nem tudok hinni. Az ellenzéknek is érdeke,hogy a saját impotens töketlenkedésük helyett a nyugdíjasokat hibáztassák és Orsósnak is érdeke,hogy ne őt csesztessék,hanem az öregeket. Én a magam környezetében nem látom,hogy a nyugdíjasok annyira szeretnék a csuti idiótát. Nem is érdekelne az egész,ha nem uszítanák a gyerekeinket a szomszéd idős emberekre. A nyugdíjasok, ha szídnak valakit akkor az a kormány,vagy az ellenzék,de nem a gyerekeink és a valamikori osztálytársuk. Nem akarok erről veled vitázni,mert ugyan azon az oldalon állunk. Mind a kettőnknek a biztos,nyugodt jövő a cél. Annyi csak a különbség,hogy mi már a gyerekeinkért és az unokáinkért szeretnénk,mert mi már megtettük és leéltük életünk nagy részét. Te, nem tudom mennyi idős vagy,csak gondolom,hogy nő( nem tudom miért). Te magadért és a gyerekeidért, vagy a jövendő gyerekeidért szeretnéd ugyan azt amit én. Sok hozzászólásodat olvastam már,így tudom,hogy a célunk ugyan az . Remélem ez a " nyuggerek" elleni harc is elcsitul majd.
Hellcat
@cikicakk55: Azért azt hozzáteszem így utólag hogy ugye az a népszavazás is azért lett érvénytelen mert kevesen vettek rajta részt...a kevésnek lehet a nagy része nyugdíjas. ettől még nekem is igazam volt és az is igazság marad az Ön állít. :)
Rockxy
@cikicakk55: " Én a magam környezetében nem látom,hogy a nyugdíjasok annyira szeretnék a csuti idiótát."
Nálunk is az van, hogy a vének balosak, az ifjak jobbosak, az értelmiséginek mondhatók(?) meg fideszesek.
Akkor hol van az a sok fideszes nyugger? :)
Desischado
Abban teljesen biztos vagyok, hogy orbán nem adná át a hatalmat simán, beledöglene. (remélhetőleg eme örvendetes esemény minél hamarabb bekövetkezik), de az is biztos, hogy az "ellenzéknek" ezzel a tököléssel épp akkora része lesz abban, hogy orbánnak sikerül megint nyernie, mint az otthon maradóknak, és a határon túliaknak. Csak imádkozni tudok, hogy történjen végre csoda, hogy megbukjanak!
Yoda69
@Hellcat: Sajnos elegge valoszinu jovokep. Ha jovore nem sikerul kiutni orbant akkor sose.
human
@Yoda69: Valóban jövőre lesz az utolsó elehetőség, hogy demokratikusan le legyen váltva a kormány. Ha a fidesz kerül ismét hatalomra olyan intézkedés sorozatok jönnek amik überelni fogják a korábbiakat is. Egyik ilyen lesz a bírói kar leváltása pártkatonákkal.
cikicakk55
@Rockxy: Nálunk inkább kiábrándultak anyugdíjasok. Nem konkrétan tudnak egy párthoz sem kötődni. Azt viszont biztosan tudom,hogy sokkal kevesebb a Fides párti. Nagyon nehéz meggyőzni őket,hogy tök mindegy kire szavaznak,csak menjenek el szavazni és ne a FideSSre szavazzanak. Engem lassan az utcán már legszívesebben elkerülnének,mert azt hallják csak tőlem,hogy ha szeretik az unokáikat,akkor menjenek szavazni. Az unokákkal zsarolom őket. Nekem is vannak.
cikicakk55
@bakcsubakka: Nem én írtam,hogy a nyugdíjasok tartják hatalmon a csuti idiótát. Pont azért ugrottam neki szegény "Hellcat"-nak mert ő írt róla. Rajta csattant az ostor,mert pont az Ő hozzászólásánál lett tele az a bizonyos pohár. Túl sokat olvasom és hallom,hogy a " nyuggerek" miatt van még hatalmon ez a " G".
Equus
@Hellcat: ez legyen azok gondja, akik maradnak. Majd a cigány többség megoldja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.