A nemzeti konzultáció részleges feldolgozási adatai alapján a résztvevők elsöprő többsége nemet mondott a Soros-tervre – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap Budapesten.

Tuzson: az elsöprő többség nemet mondott a Soros-tervre

Tuzson Bence. MTI Fotó: Bruzák Noémi

Tuzson Bence a sajtótájékoztatón emlékeztetett, a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció volt a legsikeresebb Magyarország történetében, azon ugyanis több mint 2,3 millió választó vett részt, december 7-ig pedig másfélmilliót meghaladó ívet dolgoztak fel, amelynek több mint 99 százaléka volt érvényes.

(MTI)

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Pontosítsunk hülyegyerek. Az elsöprő többség éppen leszarta a konzultációtokat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Pontosítsunk hülyegyerek. Az elsöprő többség éppen leszarta a konzultációtokat.
Clavigo
Volt aki negyvenszer is nemet mondott ,,a neten keresztül.Én egyébként az érvényességet 138 %-ra saccoltam.,minimum.Elmehetnétek már az @nyátokba,,végre !
vukkocska
Be kéne iratkoznia Tuzson Bencének az általános iskola 2. osztályába. Megtanítanák arra, hogy mennyi, ha 8 millióból kivonnak 2,2 milliót. De a 2,2 is csalás, annyit mondanak, amennyit nem szégyellnek.
42
A nagyon tuzson (A sebhelyesarcú) szerint a 8 millió túlnyomó többsége 2,3 millió.
Aha...

Vennél erre a kijelentésedre mérget, te nagyon tuzyon bence?
Szerintem sem.
Innentől kezdve a kutyákon kívül senkit nem érdekel a szájtépésed.
Pálinkás Pál
Te majom Tuzson...tételezzük fel hogy igaz a visszaküldött 2.3 millió...nos hála nektek a románokkal együtt van 9 millió szavazó...akkor hol az elsöprő többség???Tisztán látszik hogy minden egyes kijelentéseteket az átlag fidesz szavazó szellemi szintjéhez kell igazítanotok!!!/megjegyezném,a tiétek sem magasabb!!!/
bence
Nem baj ha nem igaz ugye Tuzson Bence ?! Csak jól hangozzon a hazugságod !
cikicakk55
Náluk egész mást jelent az elsöprő többség mint a népnél úgy általában. A migráns szavazásra is 98% jött ki nekik,pedig akkor még ennyien sem szavaztak. Most sem mondaná ám meg szám szerint mennyi az az elsöprő amit eddig feldolgoztak.Nekem az is nehezen felfogható,hogy szavazáskor,már az nap este 10 körül,tudják a végeredményt.Most dec 1 volt a határídő és még mindig nem dolgozták fel az egészet,de már tudják,hogy mennyi az elsöprő többség,csak nem mondják meg. Milyen seprűjük lehet ezeknek? Minden átmegy rajta,semmi nem akad fenn? hazudnak de nagyon. Az biztos,hogy ha tudom,hogy így manipulálnak,akkor nem küldöm el többször is Igen bejelöléssel az online íveket és a levél szavazatomat sem küldöm vissza szöveges üzenettel. Remélem elolvassák és lehet rám küldeni a NAV-ot. Bizonyítsák be,hogy a nyugdíjamból luxus életet élhetek. A kóbor áram éhen hal a hűtőnkben, a pókok meg menekülnek az üres spájzból.
tudode
Tuzson Bence "is" ÉLETMŰVÉSZ, v u.a., mint a JELENLEGI PÁRTJA vezére!
.
hu.wikipedia.org/wiki/Tuzson_Bence#Életpályája
..
-----Politikai pályafutása (futnak a Fideszben mások is ILYEN MÓDSZERREL)
Politikai pályafutását 1989-ben kezdte, a Magyar Demokrata Fórumhoz (MDF) csatlakozva Antall József miniszterelnök ifjúsági tanácsadója lett.

1989–1996 között az MDF I. és XII. kerületi szervezetének tagja, választmányi titkár, elnökségi tag.[forrás?]

----- 1996-tól 1999-ig az Magyar Demokrata Néppárt (MDNP) tagja, I. és XII. kerületi alelnök, a Fidelitas tagja.

-----1998–2006 között Budapest XII. kerületi önkormányzatának fideszes önkormányzati képviselője.

2013 óta Fidesz választókerületi elnök Pest megye 5. számú választókerületében.

2014 őszétől 2015. októberig a Fidesz frakció szóvivője.

2015. október 21-én Áder János köztársasági elnök a Miniszterelnöki Kabinetiroda kommunikációs államtitkárává nevezte ki.
.
Ez "igen", v mégsem FELFOGADHATÓAN egy év alatt ÖSSZEPOFAGOLT MAGÁNAK egy jól fizető államtitkári beosztást, Sőt Houston város díszpolgára "is, v mije"!!!
.
Mi tartja össze EZEKET, hogy a gerincük nem az bizonyos!!!
kereső
Nem unják még?Elakadt a tű? Akkor sem lesz ez több, ha óránként kiáll az épp ügyeletes és azt mondja. Fiúk, úgy gondolom, hogy nagyon kezd hiányozni filkeinstein ,nektek.Ezt a harcot már megharcoltuk.Valami új?
Eladott Ország
Nem mondom, hogy nem fájdalmas látni, hogyan veri át a magyar kormány saját fanatikus
híveit azzal, hogy felépítette számukra ezt a virtuális valóságot, ezt a sötét elméletet Soros és az európai vezetők bizarr, büdös, undorító, mindannyiunk kipusztulását eredményező
kapcsolatáról. Miközben amikor a brüsszeli gazfickókkal találkoznak, mélyen kussolnak és szóba sem hozzák a vén milliárdost. Petike is hiába döngette a mellét New Yorkban, hogy ő meg a főnöke az Új Világrend győztesei, hiába vernyogott a migránsveszélyről, amelyet kizárólag a magyar kormány akar és tud és fog megállítani, az amerikai és nemzetközi közönségnek szóló beszédében Soros György egyáltalán sem került szóba. Nem mondom, hogy valaha is el tudtam volna képzelni, hogy Magyarországon egy szájbatekert, érvénytelen, semmilyen jogkövetkezményekkel nem járó, kegyetlenül sok milliárdot felzabáló kamu kvótanépszavazás után újra meg lehet etetni az emberekkel, hogy ha egy előre szájbarágott, csak egyféleképpen megválaszolható, csúsztatásokkal és hazugságokkal teljes kérdéssorra válaszolnak, akkor annak bármiféle értelme, haszna lesz. Mert az érvénytelen népszavazásnak milyen következménye lett azon kívül, hogy elkúrtak rá egy csomó pénzt? Ha egy népszavazás semmilyen következménnyel nem járt, akkor egy nemzeti konzultációnak csúfolt propaganda akcióból mi következik? Ja, semmi. Az más.
Nessy
Micsoda elsöprő eredmény! Kb. 26 % küldte vissza, amiből elegánsan számolva egy % az interneten beküldött kamu levél. Ha a 25 % mindegyike "igennel szavazott" minden kérdésre, az akkor is a szavazóképes lakosság 1/4 része!
Uraim, ha erre olyan büszkék, akkor szégyelljék magukat!
peterkelemen
Az elsöprő többség erejét hamarosan testközelből érezheti a fidesz minden egyes tagja, de abban nem lesz köszönet.
desiro
A fideSS szavahihetősége miatt el kell osztani 3-al és kb az a valós érték.
nevemnick
Bence, nem nagyon szeretek anyázni, de most kivételt teszek.
Úgy összességében nektek.
papa.49
Nagyonhülyebence a NAGYON NAGY TÖBBSÉG PONT LESZARTA A KONZULTÁCIÓTOKAT, NEM KELL A HAZUDOZÁS KÖCSÖG !!!
Macskanő
Gondolják, hogy ettől bárhol, bárki most majd seggre esik? Maximum a röhögéstől.
Külföldön, azon belül például Brüsszelben sem hülyék teljesen. Pontosan tudják, hogy bármelyik EU tagországban hasonló eredménnyel zárult volna egy ilyen közvélemény-kutató szavazás. Csak máshol a nyilvánvalóra nem kúrtak el egy vagon lóvét.
Csizmás Kond
Ha a fidesz tábornak van egy hárommilliós szavazóbázisa akkor hihető...persze attól lehet agyalni rajta.
Jozefina
Nincs nyilvános Soros terv!! Ha lenne orbán. mint véres kardot hodozná végig.
Ami meg van az nem arról szól, amit a tetves fidesz-kdnp kommunikál. Tehát hazudnak!!
Az EU is nyilvánosá tette, hogy nem létezik semmiféle Soros terv. Akkor miről beszélünk???
csipetke
Bakker!Mindenki tudja,hogy Soros-terv nem létezik,miért tolják ezek mégis?!Orbán ennyire a fejükbe verte,vagy külön milliócskák járnak érte annak,aki még mindig ezt hajtogatja?Azt is mindenki tudja,hogy az egész konzultációs f@szság értelmetlen,rohadtdrága dolog volt.Az EU ennek is utánanézhetne.
justhpeter
Tuzson ! Szerintem nem lehet igaz, mert ti az "igazságot" mindig titkosítjátok.
csipetke
Az meg,hogy 2037-ig titkosították a "Soros-terv"részleteit,na,az az igazi röhej.Mi van egy olyan dologban titkos,ami tulajdonképp nem is létezik.Ebből nekem az jön le,hogy pont azért kellett titkosítani,hogy majd akkor derüljön ez ki,amikor a fideszesek zöme már a hamut is mamunak mondja,és már a tena-betétet cserélik alattuk valamelyik idősek-otthonában.
kukac50
Becsületes kormánynak nem kell semmit titkosítani! újság cikkekre hivatkoznak, Barmok!
havasigyopár
Az "elsöprő többség" el lett söpörve.
mariaberta
Az elsöprő többségnek nem volt nehéz dolga, nem kellett nagy söprűt venni a "söpréshez"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.