Tudom már! A nemzet kormánya az"őrület országa" címre törve kiszivárogtta lapjának, az Origónak,a mestertervet! Szerdán tárgyalják a szintén nemzeti parlamentben Soros György kitiltásának őrült ötletét. Ha elfogadják - amire nagy az esély - az idős milliárdos többet nem léphet szülőföldjére.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Ez a mocsok geci csürhe két embertől fosik! Gyurcsány és Soros!Ettől a két névtől eléri őket a szapora fosás! Az idegbaj kerülgeti őket!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Állítólag, magyar állampolgárt nem tilthatnak ki Magyarországról.
peterkelemen
Holnaptól tegyetek ki egy kitűzőt, amin ez szerepel: "Én is Soros vagyok!". Lássa ez az undorító, haug, aljas diktatúra, hogy leszarjuk őket torony magasról.
CsipkeRózsa
@Shikari: Csak azért, mert Orbánnak nem tetszik? A többiek pedig mennek Orbán után.
CsipkeRózsa
@Shikari: Sorosnak nincs sunyi aknamunkája, de a téged is védő Orbán sunyi módon beengedte az 1300 migránst.
Pálinkás Pál
@Shikari: Téged kéne te büdös román újmagyar!!!
RonaGyuri
tényleg azt hittem, hogy ezt már senki sem veszi be, de tévedtem! =))
namihami
És amennyi esze van a képviselőinek, meg is fogják szavazni. Amit az agygyenge fidesz-fanok kitörő örömmel fognak ünnepelni.
Két összeillő és tökéletesen hülye társulat, amelyik megtalálta egymást.
Sziszifusz
@Shikari: 16:27
Az, hogy neked véleményed van Sorosról az csak egy vélemény a sok közül. Van aki úgy vélekedik ahogy te, és van aki pont az ellenkezőjét gondolja.
Azonban a vélemény nem bizonyosság, te a véleményeidet bizonyosságként állítod be. Ez nem meggyőző. Bizonyítsd az állításaidat és akkor mindenki hinni fog neked.
peterkelemen
Még a mai napon írok Soros Györgynek, hogy minél előbb kezdje el Orbán likvidálásának a tervét. Akinek kell a címe szóljon és átküldöm. Minél többen írunk neki annál nagyobb az esély, hogy látni fogja nincs más kiút Orbán aljas diktatúrája ellen. Hazug, csalásokra felépített választási rendszere nem megoldás sőt azzal csak legitimája a nép Orbánt és bűnbandáját.
kokopelli
@RonaGyuri: nem te írtad,hogy mennyit kaszálnak havonta Orbán vég-
béllakói? Ha az öreg meghal,akkor is kell nekük a zsé?...ergó ezektől
nem tudja meg senki a halálát! Gerinctelen simlis koldus csürhe! ;--)
szaboria1
Ilyet is csak a borgőzös fejű rezsi Szilárdtól tudok elképzelni. Szél Bernadettet is aki a bizottság tagja ki akarja tiltani ha Sorosról akarnak tárgyalni.
kokopelli
@Pálinkás Pál: nem román,hanem cigány,mint a ßoptató gazdija!Valamikor
hallottam,de most ugrott be,hogy a "shikari" az indiai nyelvben "vadászt" jelent!
Lehet,hogy az "Orsós-család" migráncs rokonainak egy tagja? Asszem vala-
hol,valamikor volt egy ilyen Band is,de nem vagyok biztos,hogy betű szerint úgy
írták-e (de "hunter"-t jelentett)! :--(
Nessy
Szerezzen már valaki soron kívűli időpontot az elmeosztályra ezeknek az idiótáknak! Költött annyit hazánk nagyjaira anno, hogy akár ajándékozhatnak is neki egy letelepedési kötvényt!
Miért is jutott eszembe a béka és a skorpió meséje?
dr. prédikátor
Miért is nem csodálkozom?!!! addig amig ilyen sikari félék támogatják a cigus fecalicus politikáját minden megtörténhet!!!
endeavor
Soros György már nem akar Magyarországra jönni.
Könnyű az ilyet kitiltani - HATÁROZATBAN.

Ahogy a sok hülye fidesznyikes összejön, hogy határozatképes legyen...
Bakker, ez lázálom !!!

Magyarországon kezdődött meg a sötét legújabb kor (erre emlékezz mindig!)
Aztán követte a lengyel, majd a cseh, majd az osztrák de beáll a sorba "jó" receptet látva az összes kelet európai populista, a szlovák, a szlovén, a horvát, a szerb, az észt, a grúz, a moldovai...

SZARTAPOSÓ KULTURÁLATLAN PRIMITÍV BŰNÖZŐK SISEREHADA KELET-EURÓPA - ÖSSZES !!!

SOHA nem vettem fel fel volna ezeket - pl. minket - az EU-ba.
Kimondhatatlanul SOKKAL nagyobb a veszteség, mint a nyereség.

SEMMI nem jó ezen a világon.
Vagyis nem a jó és a rossz között kelL választani, hanem a sok rossz közül a kevésbé rosszra.

Európai Unió rosszasága, vagy a keleti BULLSHIT DIKTATÚRÁK között.

GECI OROSZOK, TÖRÖKÖK, KÍNAIAK, AZERBAJDZSÁNI FIKÁK - A KIBASZOTT JÓ KURVA ANYÁTOK !!!

Inkább Európa rosszaságai, mint ti - TI GECIK !!!

MINDIG VAN NÁLAM EGY TOLL..
(te azt hitted, hogy vicceltem?)
dr. prédikátor
Ez a mocsok geci csürhe két embertől fosik! Gyurcsány és Soros!Ettől a két névtől eléri őket a szapora fosás! Az idegbaj kerülgeti őket!!!
cs.n.
Soros György az Univerzum Ura, őt nem lehet csak úgy kitiltani.
Egyébként meg tíz városnyi emberevő szíriuszit akar Magyarországra telepíteni, biztos hallottatok már róla. Ha még nem, az csak annak tudható be, hogy most találtam ki. :)
Nessy
@cs.n.: Könyörgöm, még komolyan veszik, mint a "Hírcsárda" írását anno.
Máris indulnak a buszok a békamenetelőkkel a fővárosba!
Madácsi Pali
@Shikari: nekem sem tetszik, hogy taníttatta Orbánt és a haverjait. Sőt egyenesen követelem, hogy Kovács Zoltántól vonják meg CEU-s diplomáit, amit szintén Soros pénzén szerzett. Sőt a leg felháborítóbb, hogy bizonyos Orbán Viktor székesfehérvári KISZ-titkárnak pénzt adott pártja megalapításara!
vukkocska
Nem örök életre, csak addig, amíg ez a tetves kormány van hatalmon. Nincs a hülyeségnek határa, sem a kormány uszító hisztijének.
nyanya001
Persze megint megy az elterelés a csürhe kormány részéről
index.hu/gazdasag/2018/01/16/mnv_reformatus_templom/
Mocskos tolvaj banda !
kereső
@Shikari: Magadból indulsz ki "retek"?
kereső
@Shikari: Nagyon nagy bajok vannak nálatok,ott vállon felül.Abba a tányérba rakjátok végbélterméketeket amiből enni kaptatok.Tudod,én nem is tiltakozom az ellen,hogy retek vagyok,ha ilyen társaságba kerülhetek általa.Egy nagy vétke van velem,és az országgal szemben
Soros György úrnak: finanszirozta a fidesz létrejöttét,orbánt eltartotta, elküldte tanulni-hogy kupálódjon,/nem látszik meg rajta/,maradt aki volt.
kereső
@RonaGyuri: lehet,hogy ő sem,de ezért fizetik.
nevemnick
@kokopelli: 17:13 hivatalosan ,,bennszülött". Az angolok használták őket tigris-csalinak, sajnos elnevezésük fennmaradt a hülyék épülésére.
kereső
@Shikari: már megbocsáss,de hogy jössz te ahhoz,hogy egy 86 éves idős embert "retek"-nek titulálj,úgy hogy még életedben egy szót nem váltottál vele,sosem találkoztatok,halvány lila gőzöd nincs az alapitványai tényleges tevékenységéről,csak fulyod a hülye habonyi szöveget.Tudod,jó lenne,ha néha a saját ki agyadat te magad használnád,és nem engednéd meg másnak a használatot.Tényleh nagybaj az agybaj,és még fertőz is.
kereső
@Shikari: ps.: azt kell mondjam,nagyon rossz helyen tapogatózol,mert európát pontosan orbán,te,és a hasonszőrúek igyekeznek gyengiteni,orbán meg inkább szétverni,mert belőle sosem lesz Európa ura,tehát pusztuljon.Ismerjük már,mint a rossz pénzt./az USA elnöke nem lehet,mert ahhoz ott kellett volna születnie/.
JAJMÁR
Miért, ide akart jönni?
Bár lehet, hogy eddig nem akart, de ha kitiltják, én az ő helyében próbálkoznék.
kereső
@Shikari: 18:45, tudod a fidesz 2002 óta folytatott kommunikációjából már pontosan tudjuk,hogy mindig másokat vádol meg azzal,amit ő maga tesz,vagy szándékozik megtenni.Szóval Merkel,Schulcz,Soros pontosan az ellenkezőjét teszi,mint amit ti rájuk akartok kenni már jó előre,hogy fel ne tünjön idő előtt,mit szándékoztok csinálni.Európa vigyázz!
Pálinkás Pál
Ne vitázzatok ezzel a shikarival...komplett elmebeteg!!!Tök mindegy mit írtok neki,nehezen értelmezi mert román az anyanyelve..csak most tövig van orbán valagában...én csak röhögni szoktam a hülyeségein... neki bármit mondani falra hányt borsó...szerintem ha bárki az aranyhalával beszélget,többre jut mint vele!!!
nezelodo
Már látom Orbán lelki szemein keresztül, amint követ tör Recsken a Soros, de ne csüggedjen hamarosan műszakváltás lesz, átveszik a csákányt a fijjuk, rá is fér a pocakos vitézekre egy pár éves testmozgás. De az őrséget meg kell háromszorozni, mert a követ is ellopják annyira megszokták.
JAJMÁR
@kokopelli: A Sorosterv már régóta független a Soros Györgytől. A sorosterv addig él, amíg éltetik. A Soros György azonban halandó.
1magyar
Dehogy kell azt kitiltani! Engem sem tilthatnának ki mert magyar állampolgár vagyok,de ha beszervezném ide az afrikai csőcseléket mit kapnék?
Hát őt is úgy kell bíróságon elítélni.
dr préditákor
CSAK ARRA LENNÉK KÍVÁNCSI, HA MEGHAL Soros György, AKKOR KI ELLEN FOG HORCOLNI A fidesz?
Nessy
@dr préditákor: Majd csak találnak valakit!
Azt hiszem, ha Soros hazánk nagyjainak az alapítványait, cégeit, a CÖF nevű álcivil szervezetet támogatná, ha a milliókra Orbánék rá tehetnék a koszos praclijukat, nem volna semmi gond!
Talán ha ő is adna pár milliárdos hitelt kormányunknak, még az országházba is fogadná Orbán!
1magyar
@dr préditákor: Valaki majd csak adja az arcát a bandájukból!
Pöpec
@Pálinkás Pál: minden szavad igaz.
Már korábban írtam, most ismétlem: shikari alias zsizmás kandúr. Netkápó. Román volt secus, ceasescu halála után állástalanná és hontalanná vált besúgó, aki orbán szolgálatába állt. Küldetése, hogy szétbarmolja a kormánykritikus híroldal komment szekcióját. Ez persze munkát igényel tőle, sok ideje rámegy, és választékos b@sztatásnak teszi ki magát. Hozzászólásai és hangulatjelentései után fizetik, egyszerű netkápó. Lejelent számos nicknevet, számolják a hsz-eit, és kapja a zsét.
Erre kitalálta a durrbincs nevű trollprogramot aki helyette ontja a baromságot. Nem kell személyesen itt lennie, és mégis dől a lé. A kommentelőket piszkálni is jó, ezzel elégíti ki aljas szellemi szükségleteit. orbánnak pedig ez így tökéletes.
Aki beszélget a trollprogrammal, keresi a pénzt cicusnak.
Csak hogy tudd kivel beszélgetsz, leírtam a véleményem. A netkápó sem tudja levetkőzni stílusát.
Ennyi hozzászólásból már rég megírta orbánnak a hangulatjelentést.
Pöpec
@bakcsubakka: Hosszabb megfigyelés eredménye. "Senkiházi " - hát ettől súlyosabb minősítést is bevállalnék. :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.