Ez a párt szerint nem lenne jó, hiszen ezek a városok a bevándorlás áldozatai. A Fidesz szerda délután reagált arra a nyilatkozat-cunamira, amelyet Lázár János bécsi videója okozott. Ez az az a videó, amelyben a miniszter azon szörnyülködött, mennyivel több bűnözés, a kosz és a piszok azokban a bécsi negyedekben, ahonnan „a fehér, keresztény osztrákok elköltöztek”, és a bevándorlók átvették az irányítást.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Elborult elméjű miniszterelnök remegése a hatalomért, vad tülekedés az ellopható pénzekért... A cél érdekében mindent elkövetnek.. Talán a felsorolt városoknak egyöntetűen ki kellene tiltani onnan ezt a hordát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tegye fel a kezét akinek riasztó a dolog!
egyébként milyen alapon tesznek ilyen ígérteket az ellen nevében??? =))
Sziszifusz
Nagyon ijesztő, de azért bárcsak már ott tartanánk, ahol a felsorolt városok lakói.
silber13
Elborult elméjű miniszterelnök remegése a hatalomért, vad tülekedés az ellopható pénzekért... A cél érdekében mindent elkövetnek.. Talán a felsorolt városoknak egyöntetűen ki kellene tiltani onnan ezt a hordát!
Levendula
Ha győz a fidesz, az ország olyan üres lesz, mint a zsebem... csak értéktelen fillérek maradnak benne...
Aki Én
Hát akkor nem mondhatok mást, mint HAJRÁ ELLENZÉK!!!
Bécsi színvonalat Budapestre.
kokopelli
@Aki Én: A "Mariahilfer straße"-t a Váci utcáig meghosszabbítani!?
...hogy a "tisztaság" sikerül-e...nemtoom!!!
desiro
Remélem elérjük azt a színvonalat.
namihami
Ha pedig a Fidesz győz, akkor olyanok leszünk mint Alsó-Nyasszaföld, Külső-Szváziország. És Fekete-Afrika többi hasonló országa. Csak nekünk szerencsénk lesz ezt itt, Európa szélén átélni. Bár azoktól már most se vagyunk nagyon messze. Legalábbis életszinvonalban és korrupcióban.
szaboria1
De szép tiszta ország lehetnénk. Nem látnánk eldobott papírzsepit, csikket, chipses zacskókat.
Pálinkás Pál
Szánalmas ahogy adjátok a hülyét libsik...a dolog arról szól,és ezt ti is nagyon jól tudjátok,hogy az említett városokban már mindenfelé szines hordák kóborolnak!!
kokopelli
@szaboria1: ...és nem hugyoznának a telefonfülkékbe,nem szaratnák össze kutyáikkal
a gyerekjátszótereket,nem borogatnák fel az üvegeskonténereket... stb...stb!
(kőbányai emlékek!) (:-((
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: én ugyan nem vagyok megszólított, de meg kell kérdezzem, hogy a hazai hordákról milyen véleménnyel vagy. Pl. kezdheted a Fidesz alkalmazásában lévő randalírozókkal, akik pikk-pakk nongo-sították pl. az NVI-t!!! =))
szaboria1
@kokopelli: Nálunk is a nem az idén barnultak szemetelnek. Buszra várva pedig ott a szemetes inkább csak úgy eldobják mellé.
Nessy
Csak tudnám, hogy ha olyan borzasztó ott az élet, miért nem maradnak csodás, békés, tiszta, nyugodt fővárosunkban sok ezren?
Azért este egyedűl kerüld el több aluljáró környékét! Mármint itthon!
görbetükör
Ha meg a Fidesz győz, olyan lesz Budapest, mint Moszkva, Peking, Ankara, Phenjan.
Lehet választani kérem!
kokopelli
@Pálinkás Pál: Csak arról van szó,hogy egy vezető politikus miért adja ilyen
dologhoz a nevét!Nem gondolta,hogy rögtön rárepülnek?Egy beosztottja u-
gyanazt elvégezte volna név nélkül,vagy ő a kamera másik oldalán maradt vol-
na! Félrement az akció!
verőce21
De nem fog győzni az ellenzék, mindenki nyugodjon le!
kokopelli
@szaboria1: A sógornőm bepöccent,amikor a buszmegállókban megtiltották a
cigizést!Igaz,hogy én vittem autóval bevásárolni a "Pólusba" ,a piacra,a Kínaiak-
hoz,de akkor is! Nem tudtam elmagyarázni,hogy ott lóg a szeméttartó,és a BKV
hirtelen meg fogja emelni a jegyek árát, a takarítás miatt! Pesti volt mint én és a
többi utazó! A felszállás előtt az utolsó pillanatban eldobni oszt annyi!
(én cca. 35 éve nem bagózom) ;-)
Nessy
@kokopelli: Még amikor utaztunk, vettünk úti hamutartót, mert bizony Bécsben vagy Rómában nagyon kedvesen veregették meg a vállunkat, hogy vegyük csak fel az eldobott csikket! Ma már itthon is velem van, bár utcán nem gyújtok rá. Látogatás esetén engedélyt kérek, de ha a házigazda nem dohányzik, még csak meg sem szólalok.
advocat
Megjegyzem én szívesen élnék Bécsben, Berlinben, Rómában. De miből? A havi nyugdíjam egy heti - szerény - ottani bérnek felel meg. Tehát marad amibe születtem. És ettől még nem vagyok boldog. Csak a kormányunk szomorít el. Azért mennék el. (Megjegyzem, azért a főváros egyes utcáiban sem szívesen sétálnék este egyedül. Lázárom. Mikor jártál - egyedül - éjjel a városban?)
simmering73
Mint Bécs, Berlin, Róma? Hurrá. Végre egy élhető fővárosban fogunk élni.
simmering73
@advocat: Néhány éve a kollégám fiát rángatta be fényes nappal, délben, a Baross utca- Nagykörút sarkán egy kapualjba néhány mozdonyszőke. Gatyára vetkőztették, elvették mindenét és kifejtették, ha elmer menni a rendőrségre, még a családját is kiirtják. Nem ment.
Béla333
Hát persze! Ha elzargatjuk a Fideszt, akkor Budapest is olyan lesz, mint pl. Berlin, ahol lecsukják a korrupt, tolvaj, hazaáruló politikusokat!
maszk
Ez világprobléma, te hülyegyerek!
Hogy tudod magad kivonni a világ problémája közül?
Hogy körbezárod magad - mint Észak-Korea.

Érted már, te geci, hogy csak két lehetőség van?
Együtt megállítani, vagy kivonulni, teljesen egyedül maradva.
Yoda69
De jo lenne ezen varosok szintjen lenni.
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ki a libsi? Aki kiröhögi a hazug és ostoba propagandát? Tudom, hogy van migráns válság, sőt nincs is kedvemre. DE! Jártál már mondjuk Bécsben? Neked a Lázár videója ijesztőnek tűnt? Te azt hiszed, hogy ezt ők maguk egy pillanatig is komolyan mondják?
De ha komolyan is gondolod amit mondasz, szerinted az ellenzék betelepítené a migránsokat?
De ha mondjuk igen, akkor is össze kéne szedjék magukat, hogy ebben is lepipálja a fideszt. Mert, hogy ide még csak a fidesz engedett hordákat.
Pálinkás Pál
@Aki Én: A tény az sosem propaganda...Londonban,Párizsban már lassan ritkább lesz a fehér ember,mint az a bizonyos holló!!!Én egy szót sem ejtettem a mangalica plakátjairól,tojok rá..de talán te is láttad a röszkei ostromot../élőben adták/ ..Nos...azt a csürhét beengedni??? Tényleg elment az eszetek??? Van neted..rá tudsz keresni,csomó videó van fenn ezekről az állatokról,még a jutubon is ,pedig onnan a libsik igyekeznek leszedni!!!
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: A cigányhordákra gondolsz ??? Mert a kopaszok politikai megrendelésre dolgoztak...a cigók meg pusztán magánszorgalomból,és rendszeresen!!! Úgyhogy eléggé sántít a párhuzamod,mondhatnám elgörbült..Olyat még sosem hallottam hogy kopaszok lerohanták volna Mari nénit,és agyonverték volna a három tyúkjáért!! bezzeg a másik csoportulás...igaz nem számoltam,de az elmúlt 2 hétben itt a Propin közölt büncselekmények 95 %-át cigók követték el!!És képzeld mi lenne ha Rendesen leírnák mindenhol,és mindent!!!
tudode
A F E L C S Ú T I visszhang JÚDÁS PÉNZÉRT zengi énekét!
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ez nagyon erős túlzás. Mint említettem számtalan ismerősöm él Londonban,Berlinben, Bécsben... Én is viszonylag sűrűn járok nyugatra.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Londont említed...ahol még a polgármester sem angol???
Aki Én
@Pálinkás Pál: Ez majd akkor zavarjon, ha ott élsz. Ki a faszt érdekel a londoni polgármester, mikor van egy Tarlósunk meg egy orbánunk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.