A miniszterelnök-jelölt az Indexnek adott interjúban arról is beszélt, hogy szerinte fideszes győzelem esetén börtönbe zárja őt Orbán április 8. után, mert ráfogják, hogy amerikai kém.

Az Index készített interjút az LMP politikusával, aki elmondta, hogy nem igazán számít arra Szél Bernadett, hogy egy hónap múlva miniszterelnök lesz. 

Arról is beszélt, hogy a Fidesszel biztosan nem fognak koalíciós tárgyalásokat folytatni, erről döntést is hoztak.

Szél Bernadett szerint Orbán  börtönbe fogja zárni őt, ha áprilisban a Fidesz nyer

Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje beszédet mond a párt Most mi jövünk! című budapesti jövőértékelő rendezvényén 2018. március 22-én. MTI Fotó: Soós Lajos

Szerinte Vonával jobb volt egyezkedni, mint Gyurcsánnyal, mert ha azt nézi, hogy "egy tárgyaláson mennyire figyel a két fél egymásra, mennyire értik meg a felek egymás szempontjait, a Vonával folytatott megbeszélés hatékonyabb volt". De ez szerinte nem jelent ideológiai azonosulást.

"Súlyos kritikáim vannak minden oldallal, de a legsúlyosabb Orbán Viktorral szemben, ezért tárgyaltunk mindenkivel"

– mondta Szél.

Megjegyezte, hogy szerinte azért nem sikerült az ellenzéki koordinációról megállapodni, mert látszott, hogy a pártok egyéni stratégiákat játszanak. "Nem egymás ellen használnák a puskaport, ha a kormányváltás lenne a cél."

Orbánnal kapcsolatban azt is mondta, hogy beleégett a retinájába, ahogy a miniszterelnök az elégtétellel fenyegetőzik. A jogi elégtétel volt a legdurvább. 

Szerinte kiválóan működik a Fidesz propagandája. "Az emberek azzal állítanak meg, miért ölelkezem a csúnya Soros Györggyel és a csúnya Gyurcsánnyal. Hisz ott a plakát. Sokan nem ismerik a photoshop technikát, el kell magyarázni."

Szél arról is beszélt, hogy nincsenek oligarcháik, aki pluszforrásokat biztosítanának a párt számára a kampány idejére, és soha nem találkozott Sorossal és Simicskával sem. Mint ismeretes, Németh Szilárd szerint Szélt a magyar származású milliárdos küldte, Soros ügynöke. Szél ezzel kapcsolatban azt mondta, beperelte Németh Szilárdot, és hogy "téboly, agyrém kategória. De elég volt, hogy miatta gyakorlatilag mínuszról indulok egy vidéki kampánykörúton. Mert először azt kell elmagyarázni egy kocsmában, hogy nem vagyok Soros embere."

Ron Werber távozásáról ugyanakkor nem árult el részleteket, csupán annyit mondott, "maradjunk annyiban, hogy mindkét fél egyetértésével történt". Werber állítása szerint azt mondta, alkalmasnak találja őt miniszterelnöknek.

(via Index.hu, hvg.hu)

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Szél jobb ha meg sem szólal, mert amit leműveltek a DKnál az aljasság volt. Ráadásul Polt Péter hagynák a helyén.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
F_Viktor
Berni, nem fogjuk engedni, hogy börtönbe zárjon as csúnya orbán!
Béla333
@F_Viktor: 10.36
Nem hát! Legszivesebben ti zárnátok börtönbe, mi?
F_Viktor
@Béla333: Komolyan írtam, én demokrata vagyok, mindig is elismertem az LMP demokratikus elkötelezettségét, korrupciók tényfeltárását.
peterkelemen
Szél jobb ha meg sem szólal, mert amit leműveltek a DKnál az aljasság volt. Ráadásul Polt Péter hagynák a helyén.
Béla333
@peterkelemen: 10.50
A DK-nál nem tudhatod, hogy mi zajlott! Hallottam olyan változatot is, hogy Karácsonyék és Gyurcsány felváltva oktatták ki a magas lóról Szél Bernadettéket.
Sajtótájékoztatót sem szokás más párt emblémája előtt tartani.
Ha meg még igaza is volt Vágónak és Gyurcsány tintás volt (nem először fordul elő, ugye?), akkor igaz, hogy nem kellett volna talán szóvá tenni a nyilvánosság előtt, de talán Gyurcsány is kivárhatta volna a tintázással a tárgyalások végét!
Az meg hogy Poltot hagynák a helyén az hazugság!
Eladott Ország
Egy NER-nyerte választás után nem tömeges megkönnyebbülés lesz a beigért jogi, politikai, erkölcsi elégtételt élvező NER-en kívüli tömegekben, hanem az elbukás keserűsége és tovább gyűlő feszültség, amelyet "utcára vinni" jobb híján csak civil szervezetek tudnak. Ezért is küzd a NER a civil szerveződések ellen. Egy atomizált társadalom lázálmos jövője nem túl biztató.
Ezért is remélem, hogy a töketlen/hiteltelen demokratikus ellenzék ellenére is az emberek "saját jogon" elmennek elegendő számban szavazni és elhajtják a NER-t.
Eladott Ország
@Shikari: Látod te szarházi fideszes fasszopó, a hozzászólásod fényes bizonyítéka az állampárti diktatúrának.
Peller Anikó
@Eladott Ország: nem fognak elmenni ha ezek a töketlen széllelbélelt barmok nem képesek egyezkedésre.

Viszont ha képesek lennének rá akkor meglódulna a tömeg lásd Vásárhely.

Bernike! Meg vagy ijedve a börtöntől? Hát akkor ideje elosztani a helyeket, hogy mindenhol csak egy, egyetlenegy potens induló lehessen. És a vonát is puszilgassad, valamivel illene levenni a lábáról.

Különben börtön, hihi :)
verőce21
Dehogy fogja elzáratni! Ekkora botorságot kitalálni a bűn.
Béla333
@Peller Anikó: 11.08
Te barom! Nem vetted észre, hogy ott voltak, ezt akarták! Nehogy már a tárgyalások kudarcát csak és kizárólag az LMP-re igyekezzetek rátolni!
Pl. Mi lett volna, ha Gyurcsány józanul készül a tárgyalásra?
Azon röhögsz, te gyengeelméjű, hogy esetleg ellenzéki pártok vezetőit börtön fenyegeti? (Persze a Ferit nem, ő megbízható elvtárs...)
sokanvagyunk
Még a végén bebizonyosodna, tényleg Lehet még Másabb is a Politika. :(
Eriksson
@durbincs: Éljen K., éljen sokáig, kenyéren és vízen. Többedmagával.
fergeteg
1989-ben elmaradt a rendszerváltás.
A JOBBIK TÁBORA most hajtja végre. Előkerülnek ismét a gárdistaruhák.
Győzni fog az országban a JOBBIK. a jelenlegi vezetői csak addig vannak pozícióban
ameddig Simicska pénzeli őket.
Morvai Krisztina lesz a belügyminiszter. A tábor győz nem Vonáék.
Novák Előd újra politizál?
kissé felnőttem
szél viszi messze a fellegeket... iparkodni kéne lányka hajtani aztán meguszhatja kormányfőként nosza. Nem beszarni az van elég !
Eladott Ország
@Shikari: Az uniós szakbizottság jelentése szerint el kell indítani Magyarország ellen a 7-es cikkely szerinti eljárást, és ha nem csatlakozunk az európai ügyészséghez, fel kell függeszteni az EU-pénzek folyósítását. nepszava.hu/picture/144081/normal/575/00575680.jpeg
Ez a jogállam? Seggfej.
ittott
szavazók nélkül egy párt semmi. vezetői senkik. minden párt megnézi, kivel köt koalíciót. senkivel, és semmivel tárgyalni is felesleges. így aztán lepattintottak ... ennyi.
Hellcat
Elégtételt fognak venni, végülis kimondta a cigánypáva.
peterkelemen
Egy eleve csalások tömkelegére felépített választásokon totál esélytelen: ott Orbán nyer azaz a diktátor éppenúgy, mint Putyin. Amíg a magyar nép többsége ezt nem képes felfogni addig saját maguk ellenségei. Gyáva npnek nincs hazája, se igazsága, se jövője! Egy diktátort csak és kizárólag a nép erejével lehet megdönteni az aljas rendszerével együtt. Ha erre nem hajlandó a magyarok többsége, akkor ne is panaszkodjanak: örök rabszolgák maradnak és így valóban milliók fognak meghalni még idő előtt.
wagabund
..."Szél Bernadett szerint Orbán börtönbe fogja zárni őt, ha áprilisban a Fidesz nyer"...

a gyerekeire, férjére teccett gondolni? ha nem, akkor tegye..
simmering73
Márianosztra nagyon szép hely. Jó levegő, madárdal, ha eszed van, odakéred a beutalót.
Clavigo
Esetleg szìvd a Gazdàdat Tusvànyoson...utàna Polt elvtàrsat..Oszt csak meg úszod,te zsirosfejű pavatáncos Picsa.
Clavigo
Kõnnyes lett a szemem...attòl,hogy mennyire leszarom ezt a pàvatàncos miniszterelnõk jelõltet...
Clavigo
@durbincs: Te ki vagy..idiòta? Csak nem a fodràsza?
quadrocopter
@durbincs: Kérdezed csicska? Mert buta vagy, azért!

Mi van cerkóf, szereplési vágyad van? Nincs hozzá kellő eszed, mímusz IQ!
Gatyaturkesz volt már?
Szádba is jutott?
Szőrszálakkal, csicska?
Matyar még nem menni stupid?
Ha megsimizzák buta fejed, akkor elköpöd magad, csicska?
Jozefina
Ja mindenkivel tárgyalt, de az ő hibájából nem jutottak előbbre. Szelecske jobb ha csendben marad
papa.49
Zsepiket elő annyira meghatódtam, még hogy böribe csukja, szerintem meg kinéz egy ,,jó hivatal,, neki felelősség semmi, a lé meg rengeteg, ahogyan ők szokták!!!
Na akkor kifogja megszívni hát a ,,szarvasölő meg bandája,, be lesznek cserélve stolvertért )))))))
papa.49
@koszpeko: Köszönöm ezekből a szereplőkből NEM KÉREK !!!
koszpeko
@papa.49: Molnár Csaba felmos Hadházyval.
papa.49
@Eladott Ország: Kifejező kép ))))))))))))))))))
papa.49
@koszpeko: Valamiért a ,,megvilágosodott,, embereket soha nem kedveltem ...
evacica
Bettike! akkor talán össze kéne fogni, és nem külön riszálni! Talán segíteni kéne kormányt váltani,de úgy látom ezt az LMP nem nagyon kapkodja el!! Így aztán őt sajnálnám legkevésbé! Bár úgy gondolom,nincs mitől tartani, ő megtett mindent, hogy a fidesz maradjon, ha nyer az ellenzék az nem az ő érdeme lesz, de ha veszít a felelősség az övék!
terlasz
Mindenki szavazzon Bernikére, nehogy mááá börtönbe zárja titkos szövetségesét Orbán! Ekkora értéket ne hagyjunk politikai üldözötté, mártírrá válni!
kereső
Azért az valahol nagyon szomorú dolog, hogy egy leendő országgyúlési képviselő,aki pártjának miniszterelnök jelöltje azért aggódik,hogy orbán őt -ne legyen kétsége senkinek,nem csak őt,lesznek társai-sőt meg merem kockáztatni nem ő lesz az első-börtönbe zárja, de azért eszébe sem jut aggódni, hogy mi lesz az országgal,mi lesz velünk,ha orbán győz.Mert ezt nem ecsetelte.Sem most,sem máskor.
kereső
És csak azért, hátha mások is különbséget tudnak tenni a korrupció, és a most zajló folyamatok között,amiről én nem tudtam meggyőzni:
168ora.hu/velemeny/lakner-zoltan-az-orszag-eltulajdonitasa-147109
Béla333
Én úgy gondolkodok, hogy a Fidesz elzargatása a legfontosabb, de nem kell a helyükre a régi maffiatársukat visszahelyezni.
Akkor megint sikerülne magunkat cseberből-vederbe tenni.
Az nem jó kérdés, hogy vagy a Fidesz, vagy a maffiatársai, a régebbi tolvajok, mutyipartnerek, hanem az a jó kérdés, hogy vagy a Fidesz, vagy olyan politikusok/pártok, akiknek a programja garantálja a korrupció mentes országot, a törvény előtti egyenlőséget.
nihil
Ne aggódjál Berni, majd kiszabadítunk.
És tudod mit, a világsajtó fel fogja kapni a témát.
Ahogy a tömeg ,megrohamozza a börtönt, hogy kiszabadítson egy demokratát, és ahogy visszaverik a támadást a magyarországi náci-kommunista rendőrállamban...
Táncsics Mihály is ezt akarná!
nihil
Táncsics Mihály szelleme járja át Európát...
kereső
@Béla333: egy valamit kellene most megérteni, nincs senki!!! egyetlen párt sem ,hogy egyedül le tudja váltani a fideszt.És ha továbbra is csak a különcködés,és elzárkózás,és a kifogások folytatódnak, akkor erre "választáson" ennek az istennek az idejében nem lesz több lehetőség..Lesz majd más.Abban viszont senki nem lesz köszönet.Szóval el kellene ezen még Neked is gondolkodni, az lmp-vel együtt.A tabula rasat szerintem az általad utált is legalább annyira fogja támogatni,mint szél bernadett.Hiszen többek között ennek is köszönheti jelenlegi helyzetét.
Béla333
@kereső: 21.01
És ki a fene akarja egyedül leváltani a Fideszt?
Az LMP például mindenki felé nyitott, változtatva eddigi hozzáállásán.
Vagy egy teljeskörű ellenzéki koordináció az, amivel le lehet váltani a Fideszt, vagy a 70% körüli részvétel.
Az első elúszott, az LMP terve kútba esett, már csak a másodikban bízhatunk.
Tabula rasa-tól úgy fél az elmúlt évtizedekben a Fidesszel közös korrupcióban, közpénz lenyúlásban részt vett gárda ezen az oldalon, mint a másikon a Fidesz.
(Szél Bernadett, mint személynév nagybetű, még akkor is, ha a DK-sok büdös kurvának és hazaárulónak tartják is!)
Clavigo
@Béla333: Aha...Ez a szeles Pinavirág meg megbüdösödik ...Tusványoson ? Oszt majd jót röhög rajtad,,,Beéjlám... Meg rajtunk is.
JAJMÁR
60 hozzászólàs... ez igen! Hànyan olvastàtok vėgig az interjút?
Sajnos a Szėl... ės màs politikus ėrtėkelėsėnėl is, szerintem, a cikkìró vėlemėny a hangsúlyos. Pedig itt egy interjú, nosza hàt :)
Béla333
@Clavigo: 21.20
Ha a mocskos lélek és a beteg erkölcs ölni tudna, te már nem élnél!
Szerencséd van, hogy nincs összefüggés!
"Ez a szeles Pinavirág meg megbüdösödik.." DK-s vagy, le sem tagadhatod!
Béla333
@JAJMÁR: 21.25
Az olvasás, a gondolkodás sokakat fáraszt ám! Sokkal könnyebb "szeles Pinavirág"-ozni, büdös kurva-zni, meg hazaárulózni!
Ez egy ide írogató DK-s fanatikusnál sok-sok like-ot ér! Minél mocskosabb a DK-s fanatikus lelke, annál több like-ot ér! Ilyen párt a DK!
Clavigo
@Béla333: Te Beéjlaa,,,!! Mi köze a DK-nak a kommentemhez ??
Béla333
@Clavigo: 21.30
Egy picit nem figyelsz oda és már ki is hagyod a soron következő alpári büfögésed?!
Még majd nem kapsz dedikált Gyurcsány fényképet a hétvégén!
karma1
@koszpeko: 16.51-re: Haaaaat, Aranyom, az elso video nem semmi, a masodikat meg mar regen vadasztam, de nem talaltam,...:o)) Koszi, hogy feltetted...
Egyebkent nagyon sajnalom, hogy Hadhazy a rossz ugy melle kotelezte el az egyebkent egyenes gerincet...:o)
F_Viktor
@Béla333: Írod:
"Én úgy gondolkodok, hogy a Fidesz elzargatása a legfontosabb, de nem kell a helyükre a régi maffiatársukat visszahelyezni."

Jól gondolod, ezért kellett volna Bernikének megállapodni, s majd kb. egy év múlva egy előrehozott választáskor a magyar választók (lefizetett, markukat tartó, ingyenélő románok nélkül) majd eldöntik, hogy LMP, jobbik, vagy baloldal kormányozzon.
Addig pedig közösen, vállvetve küzdeni az elszámoltatásért, a demokrácia- és Alkotmány visszaállításáért!
Béla333
@karma1: 21.44
Nem büdös kurvázol egy sort, így ébredéskor, bemelegítésképpen?
Csak hogy belelendüljél a napi teendőkbe! Meg a cikk is Szél Bernadettről szól...
Béla333
@F_Viktor: 21.52
Megállapodni azzal lehet, aki erre nyitott.
Tudod, mint egy párkapcsolatban! Nem elég, hogy te akarod, a másiknak is akarni kell...
F_Viktor
@Béla333: Az a gond Béla, hogy fújod a magadét, Gyurcsány-fóbiád elvakít, s nem zavar, hogy qva sok magyar ember életével szórakoztok!
terlasz
@Béla333: "Megállapodni azzal lehet, aki erre nyitott" No ez az, Börnike csak a fideszre nyitott (a színjáték nem értelmes embernek való) és a jobbik tesóra. Mindkettő O. kreálmánya. A "részeg" Gy. is többet ér bármelyik nagyon nagy politikusnál, ezért is szeretné mindegyik eltávolítani a közéletből. Mindenki Gy.-hoz képest próbálja meghatározni magát. Biztosan azért mert egy jelentéktelen alak. Téged vagy engem miért nem próbálnak támadni, ellehetíteni?
Desischado
A pávatánc már nagyon idegölő? Miért nem tud az lmp is beállni? Ha nem lesz váltás, mindanyiunknak végünk, ezt kellene már megérteni!
kereső
@Béla333: 211:11, az a helyzet,hogy a nagybetűt ki kell érdemelni-ill.a volt nagybetűt.Amit meg irtál-nem a szavak számitanak,hanem a tettek.Amig csak szavakban van "leváltási szándék",a tettekben meg nem,addig engedd meg,hogy azt mondjam:"szavak,szavak,szép szavak..., és "nem elég tisztességesnek lenni,annak is kell látszani".Azt hiszem nem ez az első alkalom ,hogy ezt irom az LMP-vel kapcsolatban.
Ja,és egyébként is fogjuk rá a nyuszira.
Béla333
@F_Viktor: 23.27
Nekem nincs Gyurcsány fóbiám, a DK-soknak van LMP fóbiájuk!
Már ott tartunk, hogy a DK-sok büdös kurvázzák és hazaárulózzák az LMP-seket akár itt a propin is.
Megmagyarázzák, hogy majd ők eldöntik, hogy megadható-e annyi tisztelet egy másik iránt, hogy pl. nagybetűvel írják le és mindenféle mocskos, alpári jelzők nélkül a nevét?!
Minél mocskosabb, alpáribb amit írnak pl. Szél Bernadettről, a többi csökött agyú DK-s annál több like-kal jutalmazza.
Egészen elképesztő, hogy ezek magukat demokratának gondolják. Fogalmuk sincs, hogy mi is az, csak a pártjuk nevében szerepel, onnan tudják, hogy ilyen szó egyáltalán létezik.
Nyugodtan írható az ilyenekre, hogy úgy beszélnek, úgy viselkednek, mint egy csürhe.
A sajátjaik közül egy sincs, aki annyit ki merne mondani, hogy talán ezt már nem kellene.
De legalább mindenki látja, hogy milyenek a DK-s fanatikusok!
nevemnick
@Béla333: az a helyzet Bélám, hogy nem csak a Dk-sok teszik azt amit leírtál. Ebből a szempontból Bernikének rohadt nagy a tábora...
nevemnick
@Béla333: ja, még valami: amíg schifferovics háttérből irányítja a pártot, addig nem lesz előrehaladás...
JAJMÁR
A Poltról valójàban ezt mondta: interjùban benne van.
"
Poltról korábban azt mondta, hogy ha együttműködik a fideszes bűnügyek kivizsgálásában, akkor maradhat. Ebből lett most kisebb botrány a baloldalon.

Ez egy kontextusából kiragadott szöveg. Amikor megkérdezik, mi lenne Polt Péterrel, mindig azzal kezdem, hogy szedheti a cókmókját. De mi van akkor, ha nincs kétharmad? Erre mondtam, hogy szakmai alapon is el lehet távolítani."
kereső
@Béla333: még szó sem volt arról az LMP részéről,hogy beleállnak a tárgyalásba,te már akkor dk-s csürhéztél,és csőcselékeztél.Pedig ha jól emlékszemakkor csak és kizárólag "kritikus"hangok voltak Széllel szemben,amit te eleve úgy értékeltél,hogy "mocskolódás".
Szóval jó lenne,ha egy kicsit a saját megnyilvánulásaidat is felülvizsgálnád, vagy legalább emlékeznél rájuk.Ja,tedd meg,aztán fogd rá.
Nem nekem vannak memória problémáim,hanem neked.
És ige,volt egy megállapodásunk.Emlékszel? Ki volt az akire szinte rá kellett kiabálni,hogy Bélaaaaaaaa!
És én vagyok fanatikus.
Nektek se ártana néha egy kis magatokba nézés,hátha akkor előbbre jutnánk, mert most úgy néz ki,hogy a hátra van előre.elkeseritő!
Béla333
@kereső: 08.19
Eddig sem volt értelmes párbeszéd, ez után meg teljesen felesleges!
Írogassad csak Szél Bernadett nevét kisbetűvel, büdös kurvázzátok, aztán meg like-oljátok egymás mocskosságát. Te sem látsz elfogultságot a DK-s csürhe beírásaiban, te sem vagy különb, mint ők!
Na viszlát!
kereső
@Béla333: tudod,hova küldenélek ezért a leguttóbbiért legszivesebben? De csak annyit mondok,menj a susnyásba Béla,ha csak ennyit értettél meg abból,amit irtam.Szóba állni is kár Veled,még csak meg sem vagy hajlandó fontoli semmit sem.Mint az lmp.Vagy egyáltatáln...kár a szóért.
quadrocopter
Bernike! Ott a helyed! Akli összevissza táncol, az mit vár?
verőce21
A hatalomnak kellenek a hasznos hülyék, mindig szüksége van ilyenekre. Még fizet is értük, nemhogy elzárja őket.
Béla333
@quadrocopter: 08.44
Nem hiszem, hogy annak van börtönben a helye, aki a korrupció ellen harcol, aki a törvény előtti egyenlőséget szeretné megvalósítani, miközben akik ezt a velejéig rohadt rendszert az elmúlt évtizedekben létrehozták és működtették, azok meg a hátunk mögött a Fidesszel cinikuson összekacsintva kérik a választóktól az újabb felhatalmazást, hogy folytassák az eddigieket!
tudode
Április 8-án VIZSGÁZIK AZ ORSZÁG abból, hogy KITARTJA-E továbbra is Ali babát, és KI TUDJA KI HÁNYT rablóját!
.
Ha mégis megnyerik a "kisebbség akaratából" a FAPI...ÁT/LOVÁT ez a bagázs, akkor a TÖBBSÉGNEK lesz dolga KIPISZKÁLNI ezeket az áldemokratákat-, keresztényeket úgy, hogy hírmagja se maradjon, mert ADDIG NEM TEREM SE FÜ-, se fa-szál!.
.
Magára ismer-e Orbán Viktor, alias O1G???
.
------- Orbán Viktor véleménye a vele szembenállókról 1988-2014
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
.
Erről van nagyba-szó!!! Ki gondolta vóna???
verőce21
A Fidesz legnagyobb támasza az ellenzék!
Béla333
@kiscsillag66: 10.40
Te meg barom vagy!
szep napot
Orban szarik rad. Azt se tudja ki vagy. Azt hitted te fingtad a passzat Szel et??
Béla333
@szep napot: 13.52
Kihagytad, hogy büdös kurva, meg hogy hazaáruló!
A DK-sok ezt szokták még írni ha Szél Bernadettről szóló cikk jelenik meg!
Vagy nem akarod, hogy like-oljanak a DK-s fanatikusok?
szep napot
@Béla333: Te egy Sherlock Holmes vagy. Bevallom en vagyok az Gyurcsany Feri. Aprilis 8-an atveszem a hatalmat baratomtol Viktortol. HAHAHA
Béla333
@szep napot: 14.02
Beleért a kezed már a bilibe? Nem? Vigyázz, nemsokára...
Béla333
@Mirabilis: 14.05
Gyurcsány, mint a Fidesz embere az ellenzéki térfélen kitüntetést fog kapni szerintem.
A sikeres romboló munkájáért.
Karácsony meg a számos köpönyegforgatásával nem egy nagy kaliber, szerintem.
De nyilván van aki szereti a köpönyegforgatókat!
bencemacska
@kereső: tegnap, 20:13
Egy szava sincs a Czeglédy elleni pofátlan eljárásról, vagy Tátrai és Császy / Szél korábbi főnöke által forszírozott sukorói telekcsere feljelentés!/ bebörtönzése miatt!
Az önsajnálat egy kissé szagos ám egy minielnök jelölttől!
bencemacska
@verőce21: tegnap, 11:11
De hát ki találta ki???
Nagyon furcsa egy ME jelölttől, hogy csak saját maga jut eszébe. Választói nem!
Béla333
Mint ahogy a másik oldalon meg egy szó bocsánatkérés el nem hangzott a magyar adófizetők felé, hogy az elmúlt évtizedekben az államadósság többszörösét szivattyúzták ki az országból ellenőrizetlenül, hogy a pártpénztárosok egyeztetésével az MSZP és a Fidesz teljes egyetértésben lopta el a közpénzeket és osztották el egymás között.
Mert nem szégyenlik a pofájukat, de most meg újra a szavazatunkat kérik, mert elfogyott már a lopott pénz!
Azért ez a pofátlanság sem kellene egy választásokon induló párt vezetőitől.
bencemacska
Lehet, hogy még egyet fogok érteni a köteles Kövérrel?

"Az LMP-ről azt mondta:

még azt sem tudták eldönteni az elmúlt nyolc évben, fiúk, vagy lányok.

Annyit tudni, hogy azt gondolják a politikáról, lehet valami más, de egyebet nem. Az összefogásról is homályban marad a valóságos álláspontjuk, egyik nap Gyurcsány parancsára elmennek a DK-székházába, ott azt mondják, azért nincs együttműködés, mert a Jobbik nincs benne, majd azt, hogy egyáltalán nincs együttműködés, de azért képviselő-jelöltjeik visszalépnek – tette hozzá Kövér László."
Béla333
Na ott tartunk mostmár, hogy a magát "demokratának" hazudó, cseppet sem ellenzéki fanatikus szurkolók már Kövérrel is egyet tudnak érteni akkor, ha az LMP-t kell mocskolni!
Még majd azt is megérjük, hogy a DK-sok az Origóból vagy a a Fidesz harsonából vesznek át LMP-t gyalázó idézeteket, a Fidesz elleni harc jegyében!
A válasz természetesen ott van a szemük előtt, de ők inkább bíznak/hisznek a Fideszes lakáj médiának és a Fideszes mocskolódásnak, mint egy ellenzéki párt vezetőjének a nyilatkozatában.
Van ennél lejjebb "demokraták"?
kereső
@bencemacska: én nem is felejtem el az arcukat,amikor kommentálták a bebörtönzést.
verőce21
@bencemacska: (15:00) Ezt a Szél Bettike találta ki, nem olvasod?

Mert jelentősen megnőne az amúgy alacsony ázsiója és az "ellenzéki" hitelessége, ha csak egy napra is magára zárnák, kenyéren és vízen!
(Majd meglátjuk, mit tehetünk érte.) :)
bencemacska
@verőce21: ma, 17:01
Nem volt benn a kérdésemben?-:)))
Béla333
@verőce21: 17.01
Csak nem erről írsz?:

"Orbán Viktor: A választás után elégtételt fogunk venni"
" Arról beszélt ezután, hogy minden ellenzéki, mindenki aki nem fideszes, az valójában bevándorláspárti Soros-ügynök.
Erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is fogunk venni a választások után
- fenyegette meg az ellenzéket.
"Rejtőzködő, fortélyos, alantas, nemzetközi, spekuláns, bosszúálló az ellenzék természete, hívta fel a figyelmet."
444.hu/2018/03/15/orban-viktor-a-bekemenet-kiallas-lengyelorszag-mellett-is

Eddig mindig azt gondoltuk Orbánról, hogy á... csak beszél, ezt nem fogja megtenni! És megtette! Mindig megtette, sőt messzebb is ment, mint amiről beszélt!
Nyugodtan elhiheti mindenki, hogy Orbán nem viccelt: a választások után megkezdődik az ellenzékiek szisztematikus üldözése!
verőce21
@bencemacska: (17:07) De értettem, csak így ki tudtam egészíteni a korábbi bejegyzésem!

(Tudod egy hozzászólásomhoz előre megírok 2-3-4 lehetséges választ is, az értetlenkedőknek) :)
verőce21
@Béla333: Lásd. 17:01-es bejegyzésem. Éppen passzol a felvetéseidre.
bencemacska
@verőce21: ma, 17:13
Ha nekem annyi energiám lenne!
verőce21
@bencemacska: (17:21) Ha mobilról írok, én sem tudom megtenni.
De számítógép előtt ülve, csak a "jéghegy csúcsát" küldöm be egy-egy megjegyzésemnek. Nem adom ki sohasem az összes "adumat". :)
bencemacska
@verőce21: ma,17:27
Nekem meg pár napja úgy fáj a fejem, örülök(?), hogy élek!
verőce21
@bencemacska: (18:01) Na látod, erre a válaszra nem voltam felkészülve! :)
De azt mondják, mindenkinek ott fáj, ahol a leggyengébb! :)
Bocs'
Rockxy
Minket sokkal előbb börtönbe zárnak majd, mert mi teljes erőbedobással pörgetjük itten mostan a Propellert!
Forza Propelleria!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.