A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint szégyenletes események helyszíne volt szerdán a parlamenti szavazás ideje alatt az Országház.

KDNP: szégyenletes események helyszíne volt ma az Országház a parlamenti szavazás ideje alatt

Áder János köztársasági elnök az Országgyűlés plenáris ülésén 2018. december 12-én. MTI/Illyés Tibor

A kisebbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta:

a politikailag erőtlen ellenzék fizikailag próbálta megakadályozni, hogy az Országgyűlés elvégezhesse tervezett munkáját.

A KDNP szerint az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy "nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben és az anarchiában".

Nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését – írták, hozzátéve: talán, ha az ellenzék komolyan venné munkáját, többet is elérhetne.

Tetteikkel most is önmagukat minősítették – zárta állásfoglalását a kisebbik kormánypárt.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Eladott Ország: Aranyos, amikor egy, csak papíron létező párt a "többségről" tart előadást!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Hát ez vicces.

,,a politikailag erőtlen ellenzék"
A helyzet az, hogy az ellenzékre többen szavaztak mint a fideszre. A KDNP-t nem tudjuk megmondani ebben a tekintetben, mert mérhetetlenül alacsony a támogatottságuk.

,,nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében"

Mondják ezt akkor, mikor egyeztetések és viták nélkül törvénykeznek a magyar emberek kárára.

,,Nem a választók támogatását kívánják kiérdemelni, hanem meg nem engedhető eszközökkel meg kívánják akasztani a többség akaratának érvényesülését "

Minden felmérés szerint példátlanul magas ennek a törvénynek az elutasítottsága, még a fideszesek között is. Ez nekem nem azt mutatja, hogy a többség érdekében történik.
Eladott Ország
Szerénységet! Ami az okos, művelt, intelligens emberek sajátja. A gonosz törpéket nem szeretjük, pláne ha még palira is vesznek mindenkit. A törpék élén a nemzet hamis teológusa áll, aki doktoriját is csak másoktól átírva volt képes megcsinálni, mégis címzetes egyetemi docensként tündököl. Egy Orbán-párt vezére, mely pártot a jó Isten sem választott meg, mégis tobzódnak a földi (figyelem, földi) javakban. Rázzák a rongyot a hatalom ölelésében. Ez a Kereszténydemokrata Néppárt. A százalékokban mérhetetlen alakulat oda dörgölőzött Orbánékhoz, és eszik-isszák a pénzünket.
Nessy
@Eladott Ország: Aranyos, amikor egy, csak papíron létező párt a "többségről" tart előadást!
Eladott Ország
Márai Sándor azt írja: … "az igazi butaság meglehetősen ritka, s annál veszélyesebb és reménytelenebb. Az ember természettől értelmes lény. Az igaz, a sötét, a reménytelen butaságot olyan érdeklődéssel kell szemlélni, mint valamilyen ősi és félelmetes természeti tüneményt, mint a kétfejű bornyút, mint a természet egy torz, érthetetlen ötletét, melynek – szó szerint – semmiféle értelme nincsen. Az igazi butaság feloldhatatlan. Mi hiányzik az ilyen ember lelkében és testében? A Szentlélek vagy bizonyos nedvek, mirigytermékek? A jód? A nemi hormon? Nem tudjuk pontosan. De amit tudnunk kell, hogy az igazi butákat minden módon tanácsos kerülni, feltűnés nélkül védekezni kell ellenük. Ne akard meggyőzni az ilyeneket, mert nem jóindulatúak. A kedves, szegény hülyék jóindulatúak; a buta ember rosszindulatú. A hülyék Isten szegény gyermekei; a buták a pokol szövetségesei. A végzet ők, el kell viselni." Márainak hiszek. A butaság, ha hatalommal is párosul, attól mentsen meg a magyarok Istene.
Eladott Ország
@Nessy: Ez a Kereszténydemokrata Néppárt. A százalékokban mérhetetlen alakulat oda dörgölőzött Orbánékhoz, és eszik-isszák a pénzünket. A KDNP borban utazik. Parlamenti frakciójuk 2015-2017 között elherdálta azt a pénzt, amit az Országgyűlés Hivatala nyújt számukra rendszeres támogatásként. Ez a pénz elvileg a párt parlamenti tevékenységét hivatott fedezni, de a frakciók szabadon rendelkezhetnek vele. Semjénék 1,3 millióért rendeltek bort, ajándékcsomagokra több mint 4 milliót költöttek. Nem a Blahára vitték. A frakciótagok tiszteletdíja nagyjából évente 230 000 000 forintba kerül a magyar embereknek. Több százezres laptop, telefon, lakáshasználat, iroda használat, kisegítő munkatárs, benzinkártya. Mindezt ingyen. Azt gondolnám, hogy a keresztényektől elvárható lenne a mértékletesség, elvárható lenne a példamutatás. Így is van, de a Semjén vezette alakulat kereszténysége=hatalomvallás.
papa.49
Az igazi szégyen az, hogy ti akik kereszténydemokratának mondjátok magatokat rosszabbak vagytok az igazi vérkomcsiktól is !!!
kokopelli
@Nessy: ..mint az egérke az elefánthoz a hídon?
- Öreg haver,hallod hogy hogy dübörgünk? (;-))
simmering73
Az a szégyenletes körösztyénszájúak, hogy még mindig szabadlábon vagytok.
Gauntlet
az biztos hogy a rabszlogatörvény szégyenletes !
dr. prédikátor
A szégyen ti vagytok, álkeresztény geci mocskok!!!Húzzatok a picsába!!!
Nessy
Tessék mondani, nem lehetne hogy a sok státusz keresztény "vatikáni valutába" ( Isten fizesse) kapná a járandóságát ,három év múlva azt is?
kishonda
Azzal miért nem dicsekszik, hogy törvénytelenül ( jegyző nélkül), házszabály ellenesen (saját helyéről vezette le) nyílt csalással (kártya nélkül működő szavazógép) hozták a jogszabályokat?!
SystemError
"KDNP: szégyenletes események helyszíne volt ma az Országház a parlamenti szavazás ideje alatt"

Kivételesen ezzel egyetértek, hogy ezért bőrtön jár a fidesznek és a kdnp-nek
Clavigo
Elképzeltem,,mikor a mi Dzsozink ( a Tömjén ) ,ellátogat Svédországba,,,",házi állatra " vadászni...:) :) )) Valaki nem tudja.. ,,kifizettük ennek a büdös Prosztónak a helikopteres vadászatot,,,,a ,háziasított ,,magántulajdonú rénszarvasokra ?Vagy majd később megmagyarázza ezt is,,a birkáknak,,,,,,
Lepényleső
Szégyenletes az,ha a kdnp-ét kereszténynek nevezik,bár az inkvizítorok is annak nevezték magukat,s Isten nevében gyilkoltak?
Werlissa
Szeretnéd megtalálni egy nő egy éjszakát? Látogatás a = = > www.3xDate.top
justhpeter
@Eladott Ország: Ezt a Semjén-Rétvári vezette aljadék csürhét kereszténynek nevezni több mint bűn.
CsipkeRózsa
@justhpeter: Zsidónak sem lehet őket nevezni, akkor hova tartoznak?
Sámannus
@Clavigo:Ez a szégyentelen még a grillcsirkére is tüzet nyit amekkora keresztyény
Dr plágium
Az a szégyenteljes, hogy a választott (bár az vitatható hogy törvényes volt-e) képviselők mindent elkövetnek a választóik kizsigerelésére.
A kormánypárt nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben és az anarchiában. Kövér ismét megmutatta milyen aljas ember. A főnöke képéről is ideje már letörölni a gúnyos vigyort. Áder pedig lapul mint sz@r a fűben.
Az ellenzéknek nem maradt más eszköze, jól tették amit tettek. Végre összefogtak és kiálltak a polgárok jogaiért.
magyarbakancs
"az ellenzék ezzel is bebizonyította, hogy "nem hisz a politikai vitában és kultúrában, az érvek ütköztetésében, hanem csak az agresszív fellépésben"
Mi a aszrol hadoválsz?
Vitázni veletek bármiről is lehet?
Soha nem mertek kiállni semmilyen fórumon csak a propaganda tevéitekben mertek segg nyaló riportereknek válaszolni a feltett előre meg irt kérdésekre.
Politikai ellenfeleiteket meg lenézitek szarházi kereszténynek nevezet aszok.
pécsi
@magyarbakancs:ez a hozzászólása is csak a gyűlöletről árulkodik. Igaz az állítás,hogy sem politikai, sem egyéb kulturájuk nincs kedves ellenzéki! Fájdalmas, de a szavazásra elment több millió állampolgár nem kér a balos diktaturából. Tovarisi konyec!
magyarbakancs
@pécsi: " nem kér a balos diktaturából. Tovarisi konyec!"
Te hol élsz?
A Fidesz maga a Tovaris.
Tele levitézlett volt büdös komcsival.
advocat
Keresztény és Demokrata Néppárt! Ti csak 48 % vagytok, és ez csak ebben az országban 2/3-ad! Értitek?
kereső
Csak azt tudnám, hogy mitől is "keresztények",meg miért is "néppárt"/támogatottságuk akkora,hogy nem is látható/- a demokrataságukról meg már nem kérdezek.Élősködő senkiházi banda.
mackoka46
Égbekiálltó bűn a munkások éhbérének igazságtalan visszatartása, és a gyermekek elszakítása a szüleiktől.
nevemnick
Csak úgy: Keresztény értékrend
,,Eltekintve az elhíresült „Térdre imához” kirohanástól - férjen bele, Pál is leesett a dakota lóról, oszt meg is fordulta magát -, összevetve egyéb közelmúltbeli kijelentésekkel ugyanis súlyos ellentmondások kerülnek napvilágra. Példának okáért, az asszonyok dolga a pityorgás, illetve a vak komondorokon való átbukdácsolás, visszarepít minket abba a korba, mikor a tudós asszony szimplán boszorkány volt, és gyakran tűzifának nézték. Vagy harcot hirdetni a kereszténység nevében - ennek a neve nálam a dzsihád. A fülkeforradalom - amit nem értelmeztünk forradalomként (???) - és a keleti nyitás meg aztán beteszi a kaput. Ha arról van szó, lecseréljük majd a lelkészeket pópákra? Régebben is problémám volt bizonyos fityesznyikek durva arroganciájával - ne legyünk igazságtalanok, a másik oldalon is gond ugyanez -, bár régebben csak gőg volt, de ma góg.

Ezen kívül, ebben a felállásban számomra kirekesztőnek tetszik az elgondolás. Miért lenne kevésbé értékes az én meggyőződéses ateizmusom egy meggyőződéses keresztény hiténél? Kinek van joga ilyesmiben sorrendet felállítani. Ráadásul, mint említettem, erősen próbálom követni a hétköznapi értelemben vett „keresztény értékrendet”, sértőnek találom tehát, hogy az egyes jól definiált elveket ez a hozzáállás megpróbálja kisajátítani.

Ugyanis sejteni engedi, hogy aki nem hisz a „keresztény értékrend”-ben, az nem szeretheti a családját ápolhatja a hagyományait, satöbbi (a munka alapú társadalomból kiindulva).
Manapság, ha egy társadalmi csoport sikeres akar lenni, egyik legjobb módszer, ha a keresztény értékekre hivatkozik. A keresztény papságtól is képmutató kijelentések az ilyenek, hát még olyan politikai és egyéb szerveződésektől, akik minden nap szolgálják az ördögöt tetteikkel.
Ne engedd, hogy megtévesszenek a keresztény értékekre hivatkozó, de a kereszténység bizonyságtételét nem hordozó emberek. Nemesnek látszó célokat és igaznak tűnő állításokat hoznak eléd, hogy megtévesszenek."
tudode
Ami tegnap történt az Ország Imaházában az még egy egyszerű TÁRSASHÁZI KÖZGYŰLÉSEN sem fordulhat elő.
.
Ami ennek a NAPNAK a tanulsága:
.
Az látszótt, amelynek az EGÉSZ ORSZÁG apraja, nagyja elszenvedői, hogy
.
Nem csak KÖZJOGILAG, az élet minden napjaiban GAZDÁTLAN az ország, amely abból vonható le, hogy
.
-- az köztársasági, vagy milyen ELNÖK úgy kullogott el, mint egy MEGVERT KUTYA,
.
-- a kormányfő pedig mosolygott kínjában mint a LÓPIMPILI a lakodalomban!
.
- a HÁZMESTER pedig nem állt a helyzete magaslatán akkor, amikor a SZAVAZÓGÉP MŰKÖDÉS NÉLKÜL ordibált a levezető elnök talán a jegyzőkönyvvezetők tiszteletére!
-
A diliház az kutyafüle az ORSZÁGHÁZ működéséhez képest, nem csak az ország, a háza is hasonlit a MINDENRE HATÓ zavaros lecsupaszított lényéhez, LEZÜLLESZTVE!
cs.n.
Jó, és kit érdekel, mi van a KDNP "szerint"? A kullancs kikiabál Orbán segglyukából, ennek ennyi a jelentősége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.