Minden 65 év feletti székesfehérvári lakos nem kevesebb, mint 5000 forintos egyszeri támogatásban részesül – adta hírül Facebookon a város önkormányzata.

Elképesztő összeggel lepi meg a helyi időseket Székesfehérvár polgármestere
Fotó: Facebook/cserpalkovicsandras

Az indoklásban azt írják,

Székesfehérvár erős gazdasági teljesítményéből azoknak kell részesülnie, akiknek köszönhető a siker, a város volt és jelenlegi munkavállalóinak.

Ezért kapnak csak az idősek.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Nem egyéb ez, mint szavazatvásárlás az EP választások előtt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Commenter
Nem egyéb ez, mint szavazatvásárlás az EP választások előtt.
szaboria1
Be indult a fidesz gépezet Böske utalvány nincs inkább kimerítik a z önkormányzat kasszáját.
justhpeter
@Commenter: Szavazatvásárlás alamizsnával. Erősen kontra-produktív.
Dr plágium
Elképesztő, hogy van bőr a képükön ennyit adni...tegyenek hozzá még minimum 1 nullát.
@szaboria1: Lesz az is húsvét előtt.
Eladott Ország
Bajnai elvette a válság közepén a 13.havi nyugdíjat és a svájci indexálással számolt emelést is.Ez utóbbi 40 milliárddal emelné a kiadásokat. A mocskos kötvényes Tóni biznisze 35 milliárd visszafizetése az idén! Számoljuk hozzá a fűtött gyepes stadionokat,mangalica szerelő Lölőkét,a vejkót, a haverokat! Ha ezek nincsenek, élhetnénk mint a csúti vajda a horvát tengerparton! Csak rajtunk múlik,hogy meddig tűrünk! Nagyjából 60 000 ember 50 000 forintnál kevesebb nyugdíjból próbál életben maradni. Ennek a helyzetnek a rendezése valahogy nem fontos a kormánynak, márpedig fontos kellene hogy legyen. Tizennyolc OECD-ország vizsgálatával készült tanulmány, amely a magyar nyugdíjasok helyzetét ítélte a legrosszabbnak a többi között az egészségi állapotuk és az anyagi biztonságuk alapján. Szlovákiában a magyar háromszorosa a nyugdíjminimum. Ahol abból is propagandát lehet csinálni, hogy hamarabb érkezik a nyugdíj és kussolni, handabandázni ha késik, hogy vakuljon a paraszt.
papa.49
Cserpákandris HŰ DE KITTÉL MAGADÉR!!! NEM SŰL LE A BBŐR A MOCSKOS POFÁDRÓL ???
Commenter
Ezzel csak azt érik el hogy a nyugdíjasokat is egymásra uszítják, mert vannak akik nem kapnak pénzt. Ez a fidesz politikája: nemtől, kortól függetlenül a végletekig megosztani a társadalmat.
Eladott Ország
Az ilyen szarházi fideszes "Cserpákféléket," fanglival úgy vágnám pofán, hiszen naponta ennek többszörösét lopják el naponta az adófizető állampolgároktól. 2008-tól, 28.500 ft a nyugdíjminimum, hogy rohadjon meg az összes tróger fideszes bagázs.
Nessy
@Eladott Ország: A svájci indexálást Orbánék voltak szívesek elvenni. És miután a maginfláció az emelés alapja egyedül. évről évre csökken a vásárló erő, és zárul az olló a minimálbér és az átlagnyugdíj között.
A többi dajka mese híveknek!
Peller Anikó
Jó ég, eljött a kányaán usqve 5 ezer a levonások után teljesen ingyen.

Fontolgatom, hogy átköltözök fehérvárra.
Rockxy
Elképedtem, de hogy fogok visszaképedni?
lampa laz
Ez Orbán megye, ahol mészarosé minden (?) Ezeknek a hülye "vén qurvák"-nak... -idézet 1 polgármestertől-... még a libidójuk is biztos megemelkedett, amíg a kezükbe nyomta ez faszjancsi polgármester azt a szart sem érő ötezrest. Borzalmas, h ennyi pénzért is meg lehet ma vásárolni embereket, 1 rohadt szavazat miatt.
36
Látens jobbikos polgármesterünk is a falu minden nyugdíjasát meglepte egy 15000 forintos, a helyi boltban beváltható kaja utalvánnyal. Négy évig viszont eddig semmi. Hát, ja. Jön az önkormányzati választás.
Kookas
és az a nyugdíjas aki ezek után rájuk szavaz az megérdemli hogy fázzon és éhezzen de rendesen!!!
ila51
intő jel kellene legyen ...elképesztő !
simmering73
Ez igen. Elképesztően nevetséges összeg.
Lepényleső
A közösség pénzén a közösség lelkét megvásárolva,elsősorban az őszi választásokra
gondolva? Aljas,moslék egy taktika,de sajnos a kisebbség kap rajta,amiből lesz 2/3-a?
polar450
Ep. és önkormi választás lesz, különben egy vasat sem kaptak volna. Mire a választások lefutnak, addigra az 5000 HUF ér 3000-ret!
Desischado
Rohadjon le mindegyik nyugdíjas, aki rájuk szavaz ilyen alamizsna miatt!
Borsodi
Akit 5000ft tal meglehet vásárolni az annyit ér mint, egy rakás szar.A kemény munkáért amit 40 éven keresztül végzett szerencsétlen nyugdíjas ennyit érdemel.Ha a polgár mester 5000 FT -ot (16 Euro) kapna a jó munkájáért milyen pofát vágna ugyan? Szégyen ez az ország!
verőce21
Sovány alamizsna. De a Böske utalványok megszűnésével, remélhető, hogy évvégén valamilyen egységes 13. havi nyugdíj is várható.
szaboria1
@verőce21: Ebben ne reménykedj amíg Szeged -Csanád püspökségnek a harmad osztályú csapatának 13 milliárdért stadiont építenek addig itt nem lesz 13 havi nyugdíj. 1998 ősszén pont ezért hagytam ott a fideszt amikor kijelentették megnyertük a választást a nyugdíjasok most már nem érdekesek nincs 20% emelés. Pedig márciusban még Ők is megszavazták. Azóta csak hazudoznak.
Eladott Ország
@Nessy: tegnap, 16:17; A szocialisták által emlegetett svájci indexálást, ami a keresek növekedésén alapul Bajnai Gordon vezette ki rövid miniszterelnöksége idején.
vs.hu/gazdasag/osszes/igazsagtalan-a-magyar-nyugdijrendszer-mutatjuk-az-okokat-1127#!s27
Azóta is várjuk az álomnyugdíjat. vs.hu/i/nyugdijas-1.exact726x483.jpg
verőce21
@szaboria1: (04:59) A választásokat újra és újra meg kell nyerni. Szerencsére erről szól a demokrácia. Ahhoz pedig az ígéreteket be kell tartani.
Dr plágium
@Eladott Ország: Azt azért nem szabad elfelejteni, hogy nem a nyugdíjasok kérték 10 nappal előbb a decemberi nyugdíjat!!!
Eladott Ország
@Dr plágium: Tállai András főállású hurka-szalonna-kolbász-pálinka fesztivál-guru, eddigi gazdag és eredményes, falunapról falunapra szédelgő, elvágott szalagokban és szalonnatáblákban mérhető pályafutásának több csúcspontja is volt már, de egyike az, hogy közölte, nincs is konkrét napja a nyugellátások kifizetésének, jó hogy kapjuk. Ugyanis a nyugdíj már nem jár, csak adható!
Peller Anikó
@verőce21: nagyon tévedsz és most feltételezem, hogy nem szándékosan hazudsz.

Semmilyen ígéretet nem kell betartani, csak és kizárólag hazudni hazudni hazudni.

Belehazudni milliószor a pofánkba, hogy Magyarország lyó tejesít, Magyarország lyó tejesít. És elhitted.

Mert csak a kormányzat teljesít jól. A lopásban, csalásban, hazudozásban, a demokrácia letiprásában.
papa.49
Tegyük hozzá ezt is a közösből fizeti !!!
Commenter
@justhpeter:mikor mivel próbálkozik. Hol élelmiszerrel, hol egyszeri gázszámlacsökkentéssel, hol tüzifával, ami éppen eszébe jut, és amire a szavazóbázisuk vevő is, sőt, még nagyvonalúnak is látja őket. Ezt művelték az áprilisi választások előtt is, hihetetlen hogy annak már lassan egy éve, hogy egy országot fenyegetett meg revanssal és tényleg mindenkin aki nincs velük revansot is vesz, folyik az ellehetetlenítés, kivéreztetés az ellenzéknél, az oktatás és az egészségügyben. Ez egyszer vissza fog ütni. Csak nem "bársonyos" és "fülkeforradalom szinten". Ha az EU gazdaságilag nem fojtja meg ez a rendszert nagyon gyorsan akkor a társadalom fogja. Ha a népharag söpri el, annak nagyon súlyos ára lesz...
Eladott Ország
@papa.49: tegnap, 09:08; Ez is tiltott kampányfinanszírozásnak minősül közpénzből, ezért nem jár büntetés ,továbbá 90 milliárd közpénzből hülyítik a polgárokat, népszerűsíti a fidesz bűnbanda saját magát a köztévén keresztül, nap mint nap.
solidedge
5000 Ft jelenleg 3 kg zöldség ára. Az összeg valóban elképesztő.
kissé felnőttem
igy könnyű osztogatni a közpénzből Széchenyi ezt a saját vagyonából tette tőbbszörösen. Vagy akár Wesselényi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.