Ha most vasárnap lenne az EP-választás, azon is tarolna a kormánypárt.

Növelte népszerűségét a Fidesz-KDNP, a biztos szavazók 57 százaléka a kormánypártokat választaná – olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásában, amely részleteit pénteken közölték az MTI-vel. A reprezentatív kutatást 5000 ember személyes megkérdezésével készítették április 1-26. között.

Az adatok szerint a kormánypártok támogatottsága egy százalékponttal magasabb a márciusi adatnál és tíz százalékponttal haladja meg a 2018 áprilisi országgyűlési választás belföldi listás eredményét.

A Nézőpont Intézet szerint nőtt a Fidesz-KDNP népszerűsége

Orbán Viktor Kötcsén

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

A Jobbik és az MSZP-Párbeszéd tábora némileg, hibahatáron belül zsugorodott március óta: előbbi 12 százalékról 11 százalékra rontott, utóbbi pedig 11-ről 10 százalékra.

A Nézőpont Intézet becslése szerint a magyar mandátumok kétharmadát, azaz 14 képviselői helyet szerezne a Fidesz-KDNP egy most vasárnapi EP-választáson. Ez azt jelenti, hogy jelenlegihez képest kettővel több politikust küldhetne az uniós törvényhozásba.

A Jobbik és az MSZP-P két-két mandátumra számíthat, akárcsak a hónap nyertesének tekinthető DK, amely 6 százalékról 8 százalékra növelte támogatottságát. A párt hagyományosan aktív táborával még meglepetést is okozhat a kampányhajrában az elemzés szerint.

A jelenlegi állás szerint a Jobbikból Gyöngyösi Márton mellett a jelenleg is az EP-ben dolgozó Balczó Zoltán lehet tagja a következő ciklus parlamentjének. Az MSZP jelenlegi képviselőinek, Ujhelyi Istvánnak és Szanyi Tibornak szerezhet újabb mandátumokat, a DK pedig Dobrev Klára mellett a 2014 óta szintén EP-tag Molnár Csabát delegálhatja.

Márciusról áprilisra helyet cserélt a Momentum és az LMP. Előbbi egy százalékpontot javítva 5 százalékon áll, utóbbi ugyanennyit rontva 4 százalékon, Vágó Gábor helyett így Cseh Katalin juthat mandátumhoz. Ezeknél a pártoknál is kiemelten fontos lesz az aktivizálás sikere, végül az is előfordulhat, hogy mind a két kis párt mandátumhoz jut, illetve az is, hogy egyik sem – írták.

A Kétfarkú Kutyapárt 3, a Mi Hazánk pedig 2 százalékos szavazatarányra számíthat. A Nézőpont elemzése szerint a kampány utolsó heteiben nagy harc várható, amelyben az ellenzéki pártok egymás ellen fordulhatnak.

A Fidesz-KDNP tábora stabil, így az ellenzéki pártok csak egymástól tudnak elcsábítani szavazókat, amire szükségük is lesz egyrészt a minél jobb EP-választási eredmény elérése érdekében, másrészt azért, hogy az önkormányzati választást megelőzően minél jobb alkupozícióba kerülhessenek egymással szemben – közölték.

A teljes népességen belül a Fidesz-KDNP 42, a Jobbik és az MSZP-Párbeszéd szövetség 7, a DK 4, az LMP 3, a Momentum és az MKKP 2, a Mi Hazánk pedig 1 százalékon áll – olvasható a közleményben.

(MTI)

165 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Tegyük hozzá hogy a Fidesz propaganda 90 %-a hazugságokon alapul. Ezzel sok mandátumot szerezni az országot minősíti.
verőce21
Reméljük, ez az EP választási szavazatokban meg is fog jelenni. Szükséges lenne, hogy 1-1 jelöltet még el tudjon venni az ellenzéki pártoktól a Fidesz, hogy 14-15 EP képviselővel, nagyobb súllyal tudja képviselni hazánkat, ne a hazaáruló, nemzetellenes képviselőket küldje a lakosság az Európa Parlamentbe.
Eladott Ország
@EladottOrszág: Te gerinctelen fideszes patkány! Ez a pökhendiség, ez az arrogancia valami vírus? Lehetetlen ép ésszel felfogni ! Ennyire mély lenne a mélység ? Ennyire sötét a sötétség ? Ez már a kognitív disszonancia jele .Te humanoid, trágyarakás, minden verbális megnyilvánulásoddal romba döntöd az evolúció elméletét, ugyanis ha te vagy végeredmény, akkor valami nagyon el lett baszva már a kezdet kezdetén… Kár hogy anyád amikor megszülettél nem a WC-re ült, mert akkor egyből a helyedre kerültél volna, te mocskos szarházi!
www.moricka.net/wp-content/uploads/2013/04/toto-nagy-tamas-nepszeruseg.jpg
kulabombaafityiszre
A nézöpont szerint lassan 100-ból 120 ember a fityiszre szavazna.
Kéne már egy nemcsak néző,hanem látópont intézet is.
tudode
Sőt 110%-ot érdemel az a PARASZT BÁCSI, aki fölgyütt Pöstre szerencsét próbányi!!
.
Megszólította egy hölgyike, jöjjön velem bácsi kérem szobára
.
Má mé ne, ha má itt vagyok
.
A hölgyike: csinálnuk bácsi kérem pöstiesen
.
Teszik a dolgukat milliárdosúl
.
A hölcsike: Adja oda az összes pénzés, vagy LEHARAPOM
.
Jesszuson, mit szó az asszony
.
Odaagya, oszt' mongya: akkor csinyájuk PARASZTOSAN is
.
Megy a mokka, oszt' mög szólal a paraszt bácsi
.
AGYA VISSZA AZ ÖSSZES PÉNZEM, MERT HA NEM A KÉT LYUKBÓL EGY LYUKAT CSINYÁNYOK!
.
Az óta a PARASZT BÁCSI sakkozik a parasztokkal! Győzni kő, mert különben KÓTER!
papa.49
,,Minden cigány a maga lovát dicséri,, )))))))))))))))))))
SystemError
Látom ma teljespályás utópiűba kezdett a fideszes csűrhe minden téren. Kezdve azzal, hogy a propira is csak külföldi ip alól tudok bejutni..:) Mintha itthonról blokkolva lenne. De ez könnyen orvosolhato egy úgy nevezett "TOR Browser"-el. Tiszta kommunizmus ez már gyerekek! :)
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:57
Fasiszta hangadó a vezéred,meg az olasz idióta.
Remélem igazad lesz és őket kiforgatják.
Bár elég ha egy ideig nem adnak pénzt ennek a két nagypofájunak.
Végük is lenne,mint a botnak.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:17
Így van.A kommentelők meg névvel címmel kommentelhetnek.
Reszkethetnél,majdnem patkány.
Nehogy úgy járj,mint az a jobbikos akinek az egyik őse zsidó volt.
Azóta nem győz homokot szórni a fejére.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:24
Talán tanulj meg olvasni,ovis patkány.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:24
Te akarsz itt listázni,nekünk nem kell lista,hogy levadásszunk majd.
Jó lesz ha mindig a hátad mögé nézel.
csak úgy....
@Shikari: "Oldd meg magaddal az identitás problémádat és éld meg a zsidóságod..."
nagyon csúnyán néznek majd rád ,ezért a szövegért a pártban ,föleg OV. és még netán a jahu is ha megent gyün...
a degenerációs szöveget,majd ott vesd be a védelmedre ! te már annyira túlbuzgó,hogy néha átesel a kerítésen...
SystemError
@Shikari:listázni meg náciskodva fenyegetőzni tudsz kis buzi, de összefosnád magad, ha egy hús-vér ember szemébe kéne néznmi takony gerincű hulladék! :) Tudom, tudom ez neked bók! Listázgassál kis takonygerinc, szornogathatod a listádat majd a csillagban, amikor megjelennek az árnyékok mögötted
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 12:51
Mit makogsz itt,szerencsétlen fotelhuszár.
Te maximum annyit tehetsz,hogy szolgalelküen fényesre nyalod a vezéred seggét,
esetleg ha megengedi megmogyorózhatod a nyelveddel.
Arra az eu tervezetre,hogy egyszer,majd valamikor kiderülhet minden hozzászóló anonimitása
összefostad magad,szerencsétlen.
Kis beszari ovis patkány.
SystemError
@kulabombaafityiszre: Ilyenek ezek a prostik, mindig elhiszik, hogy mert beülhetnek a főni bmw-jébe, már többek lettek egy fizetett kurvánál..
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:07
Te mit nyersz a nagy győzelemmel?
Szophatsz,nyalhatsz,gombot varrhatsz?(Hofi után szabadon)
SystemError
@Shikari: Az nagyon jó lenne, mert akkor szemtől szembe kerülnél veled, de te és a "szemtől-szembe" dolog nem egy jellem igaz takony gerncű patkány féreg! :)
kulabombaafityiszre
@SystemError: ma, 13:09
Ja,shikari egy kurvának látszó tárgy.
Egy beszélő,felfujhatós prosti.
SystemError
@kulabombaafityiszre: Nem tudom mit nem értesz ezen. igen erre vágyik, ebben fürdik egész nap! :)
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:12
A faludból,viktortnyalodból te mást nem ismersz.
SystemError
@Shikari: Ismerem a fajtádat, oda sem mernél nézni...csak jó messziről biztonságban, félre forditott fejjel takony gerinckém! :)
SystemError
@Shikari: Nem vagyok ideges, sok szart láttam már az életemben. Rajtad sem vagyok meglepődve ne izgulj! :)
SystemError
@Shikari: Ha nem ilyen hazudozós, gerincetelen patkány tanult politikát alkalmaznál, akkor figyeltél volna arra, amit leírtam az ip-vel kapcsoltban és nem az anyádat is eladva, hazudozva állítanál dolgokat, hogy mást manipulálj veke. Undorító egy takony féreg bandát tanított ki azért a gyógyszerfüggő urad! Ezt az értékrendet adod majd át a gyerekeidnek is? Hazudj fiam/lányom, hazudj! Persze tudjuk, hogy ezt fogod...féreg! :)
SystemError
@Shikari: Ha nem ilyen hazudozós, gerincetelen patkány tanult politikát alkalmaznál, akkor figyeltél volna arra, amit leírtam az ip-vel kapcsoltban és nem az anyádat is eladva, hazudozva állítanál dolgokat, hogy mást manipulálj veke. Undorító egy takony féreg bandát tanított ki azért a gyógyszerfüggő urad! Ezt az értékrendet adod majd át a gyerekeidnek is? Hazudj fiam/lányom, hazudj! Persze tudjuk, hogy ezt fogod...féreg! :)
csak úgy....
@Shikari: tibi! te mocskosabb vagy mint a komcsik vótak ! te nyíltan fenyegetözöl,hogy kivel mi történik ha nem úgy gondolkodik,mint te meg a bandád? nem vagy te egy ici-picit náci ? atyád a gest apó a kedves mama lánykori neve,(
rövidítve) AVH ?
SystemError
@csak úgy...: Most miért árulod el neki, hogy bűncselekményt valósit meg, a fenébe! :)
csak úgy....
@SystemError: Agyilag annyira zokni a kölök,hogy még egy kezdö elmeszakértö is tisztára mosná a bíróság elött! :)
1/2 cédulás...
SystemError
@Shikari: ha lenne valóságérzékelésed, akkor tudnál mérlegeni, hogy az egyik esetben egy utalás történt egy nyilvánvalóan felnőtteknek szoló mese karakterfigura és közted. "látens homoszexuálisra" nem tettem utalást, bár vannak összefüggések aközött, hogy valyon Eric Cartman személyével kapcsolat kinek mi az első, ami eszébe jut! :) Mármint a látens homoszexuális tudatalatti jaz lehet először nem a náciskodására gondolna.. Őszinte leszek én sem ebből a szempontból kötöttem össze a jellemeiteket, sajnálom, ha neked ez volt az első,. amiről eszedbe jutott Eric :)

A másik esetben @csak úgy...: tökéletesen megfogalmzta, hogy mi a baj Nem érted, akkor pórázon lesz elmagyararázva és utána egy szarszagú cellában gondolkozhatsz rajta pár évig, hogy mi a kettő között a különbség.
csak úgy....
@Shikari: nyugi tibi! ,nem vagy te bünös semmiben,te csak egy szimpla hülye,arról meg nem te tehetsz ! gondolom a gest apód (Isten nyugosztalja) nagy szittyós vót , Aranka V.H. sem vetette meg a tütüt...
SystemError
@Shikari: Sok -sok évig hajtogathatod ezt majd a szarszagban. Felra is vetheted ezeket, hidd el mások is így szokták ezt bent. Tök jó kis börtönfalad lenne, dekoratív látens Eric szobája! :) Ja bent lehet hamar felszínre fog kerülni a látens a dolog NER szótár szerint unlátens leszel Ercic-el és önmagaddal kapcsolatban. Eric kitöréshullámai mögött is lehet egyfajta elfojtottság van nem? Lehet több hasonlóság van köztetek, mint gondoltam volna elsőre..:)
desir62
@Shikari: Mindenki azt hitte, hogy a NÁCIK között nincs buzi, de van. ITT VAGY PÉLDÁNAK.
csak úgy....
@Shikari: ezeket az írásaidat tedd fére tibim! ha kezdö (olcsó) ügyvéded lesz , értékes anyag lesz a kezében az elmeállapotodról...
SystemError
@Shikari: A törvényt fenyegetésnek csak az tartja, aki egy sittes patkány féreg igazából! A kisfaszú anyázásodrtól meg annyit, hogy ha egyszer tényleg úgy hozza a sors, hogy összefutunk, majd akkor add elő! :)
desir62
@Shikari: Tudom mert anyád mondta, hogy ő rá is rámásztál.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 13:12
Így van,nem vagy buzi,csak a sok faroktól,kicsit berepedt seggü.
Kocsisnemvagyokbuzimáté lerendezett már?
SystemError
@Shikari: Az ilyen elszabadult bolndok, mint te hidd el a diktátorokra a legveszélyesebbek.. Az igazi beáldozható majom vagy, akin példát lehet statuálni majd. Sanyi bácsi bűszkén jelenti majd be, hogy mennyire transzparens és nerm részhajló a rendszer,...:) Röviden a hülyék mindenhol veszélyesek, még ha folyamatosan szopnak is, akkor is! Viktor tudja ezt a legjobban, hidd el! Kicsit talán már az agyára is ment ez a para..:) Szóval kellesz a rendszer fenntartásához, de ha sokat rázod magad, akkor meg látványos probléma leszel neki. Szépen viselkedjél, elvárt bírka módjára maszírozzad azokat a golyókat!
csak úgy....
@Shikari: tudom tibi,hogy fülig szerelmes vagy a viktorba,de nézd el nekünk,ha nem ö a zsánerünk...
SystemError
@Shikari:Ki fog röhögni anyám 1 perc után, és akkor még nem is látta, amin a legjobban nevetne! :)
CsipkeRózsa
@Shikari: " a fennálló társadalmi rend erőszakos megdöntésére" eddig csak Orbán Viktor próbálkozott.
csak úgy....
@Shikari: buzeráns,ha még az aptyát említetted vóna...
csak úgy....
@Shikari: föltünt ,hogy engem nem fenyegetsz, tibim ! csak nem az tart vissza,hogy tudom hol tengeted a bolhaszaros életed? nyugodt lehetsz,elöbb üt meg téged a guta,mint én...
CsipkeRózsa
@Shikari: A kétharmados évek előtt volt egy 2006-os év is, amikor Orbán megszervezte a nagy felfordulást. Az volt az ő erőszakos próbálkozása.
CsipkeRózsa
@Shikari: Ne próbálkozz, semmi köze Öszödhöz, Orbán nem tudott belenyugodni, hogy nem ő nyerte a választásokat, abba betegedett bele.
csak úgy....
@Shikari: látom,te a pofonra utazol :) te mazohista ?
csak úgy....
@CsipkeRózsa: Önnek,ma a hanyadik (fölösleges) próbálkozását ünnepeljük ? :)
CsipkeRózsa
@csak úgy...: ma, 15:23

Nem tudom, nem számolom.
csak úgy....
@CsipkeRózsa: Na nem szemrehányás volt , csak úgy spontán jött ki belölem!
Különben,kalapot le,nem mindenki ennyire türelmes! Csak így tovább ,nem szabad föladni !
SystemError
@Shikari:Hát nálad biztosan viccessebb a legtöbb.
kishonda
A nézőpont és a valóság az kettő.
Clavigo
@Shikari: @nyádon kívűl,,szoktál valaki mást is ingerelni,,Bozgor ??
csak úgy....
@Clavigo: de még mennyire! bennünket...
kulabombaafityiszre
@Shikari: tegnap, 14:34
Szerencsétlen,gondolatban nyugdíjas öregasszonyokat erőszakoló beteg ember vagy.
Egy migráncs hozzád képest úriember.
Nyomorult fideszes román patkány.
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 06:08
Neked az a jó ha jobban nyomják?
Na végre kibujt a fasz a seggedből.
Ratyi patkány.
Lepényleső
...ahogy a királyi dinasztia megalapítóinak szokott?
tulipan
@Shikari: Te anyatoszó állat. Te csak a saját fajtáddal amilyen vagy, egy ilyen primitív cerkóffal beszélgetsz!
tulipan
Az a sok, sunyi, hülye narancsos birka, opportunista-megalkuvó!!! Szerencse, hogy engem sosem kérdeznek! Biztosan, a kiválogatott narancsos birkákat!!!
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 08:31
Söt egyáltalán mit keresel itt?
Megvan.Szereted,ha szopatnak.
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 05:55

Nem jól tudod, Orbán hergelte fel a tömeget, a legtöbben nem is hallottak, olvastak az őszödi beszédről.
Persze, Gyurcsány beszédében semmi olyan nem volt, amiért egy tömeg kormányt akarjon buktatni, kizárólag Orbán akarnoksága volt az egész gyalázatos művelet.

Hangfelvételek is bizonyították, hogy Orbán csinálta az uszítást, az útirányt is megtervezte.
nusika
@Shikari: ""társadalmi rend erőszakos megdöntésére szervezkednek! Ezt nyíltan teszik így el kell járni mindenkivel szemben, aki itt erőszakos hatalomátvételről hablatyol!
Ez bűncselekmény és alkotmány ellenes, antidemokratikus!""
...körülbelől ezt mondta Ceausescu is, kivégzése előtt!!...lehet, hogy láttad vagy olvastad !...a diktátoroknak, mindig, minden erőszakos hatalomátvétel...
nezelodo
@nusika: "a diktátoroknak, mindig, minden erőszakos hatalomátvétel..." Neeem! Ezt ki kell igazítanom a mini elnök urunk nevében! Mindig csak az utánunk következőkre vonatkozik az erőszakos hatalomátvétel, és a választás is elcsalt, ha leváltanak.
tulipan
@durbincs: Ej te @Durbincs: a kretén narancsos segynyaldosó, agyagagyú, az Al-AKSZA bohóca, a román Ploesti, denevérszaros bányakecó lakója? ? Aha, tehát szóval Ploestbn szépen süt a nap? az 1000 kilométerre van Budapesttől agyatlan földrajztudor??? azért van hát, hogy itt, ahol ÉN, SZÜLETÉSEM ÓTA lakom, BUDAPESTEN, szombaton reggel óta, folyamatosan zuhog az ESŐ? TE vizeletes, bűzlő, bedes ammóniabetyár? akit éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? akikert éppen most mickelnek ? reá aktiválják a Janicsar cardot a nick-hez ? 850 euro/hó munka nékűl S csak 1 nick kő hozzá ? a narancsos seggnyalás fizetságeként van 200 kb az 850x200 de az rettenet lóvé ,s ebből vetted a bányát ? ezért itt az a sok narancsos Picsogó fejenkint - 4-5 bankártyával ? na de majd az adóhatoság lecsap rátok. fejenként,visszamenöleg ,s évekre ? S belegondoltatok már ebbe vizfejúek... vizeletes,BŰZÖS ammóniabetyárok ? s nincs közelbe semmi Rózsa Sándor ,ki majd megmentsen ? " S lecsapná a fejeteket-megehetné vacsorára azt a kimetszett sziveteket" ? Elvégre minek kéne az nektek, szarlakó gyűrüs férgek?
SystemError
@Shikari: 06:08 Nem kösz, szaros patkányokkal nem haverkodok. De jó nézni, ahogy hemperegnek a szarban, jó film..:)
evacica
Megrendelés teljesítve!A lopásban meg a hazudozásban és az emberek félrevezetésében viszont tényleg vezet!
SystemError
@Shikari: Mármint láttál ilyet tv-ben, de azért nem a közmédiában volt tanult ember. ott nincsennek tanult emberek. Hol láthattál te ilyet, ami körbevesz téged. Biztosan nem az autószerelő Kubatov volt az, de nem is gázszerelő Lölő, Habonynak megvan végül az antikos OKJ?
SystemError
@Shikari: Tudod, akik kihangsúlyozzák, hogy mennyire okosak, azok szoktak a legkorlátoltabb, sutba barmok lenni. Mindegy vidéken a fehércsízmás Mariskához jó leszelel a dizsiben. Tiborcz egója ezen érlelődött, hogy a művházas bulikban ő volt a király. lehetsz még te is sok plöttyedt fasz vár még rád addig, de a geciben sok a vitamin, ha ez vigasztal! Okosabb lehetsz tőle! :)
SystemError
@Shikari: Fájdalmasan segg hülye vagy, de bizonygasd a tükőr előtt, hogy nem így van. Úgy is ott van már a kis sámlid is, amin előadod magad. Nagy fideszes kancsó leszel te még nap a csillagban!
SystemError
@Shikari: Ki nem szarja itt le, hogy mit kêrsz...:)
tulipan
@Shikari: Szóval egy ostoba tahó vagy, aki a saját előítéletei és VILÁGellenes narancsos nézetei mellett halad a semmi felé. Sajnálom, hogy ilyen retardált majommal kezdtem beszélgetni! Nem kell válaszolnod, megspórolhatod a makogást! Itt a kép helyette! memegenerator.hu/meme/te-is-geci-vagy
csak úgy....
@Shikari: csak ne nagyon reklámozd az értelmi szintedet, tibim ! miattad romlott el a mélységméröm ... :)
Aki Én
@Shikari: Ügyesen belopod magad az emberek szívébe :)
Aki Én
,,A Nézőpont Intézet szerint..."
De ha ez igaz lenne, akkor nem kellene választási csalások tucatjait elkövetniük, százmilliárdos propagandagépezetet üzemeltetniük, szegény Shikariknak lejáratni magukat a gazdájuk kedvéért...
verőce21
A biztos szavazók 57 százaléka csak nem tévedhet.
Aki Én
@verőce21: 2.850 ember? Neeem, ők biztos nem tévednek.
verőce21
@Aki Én: A reprezentáltak még 1000-szeres szorzóval!
csak úgy....
@verőce21: "biztos szavazók"? nincs már az országban krumli ! ingyen muskátli a meggyözödéseseknek? :)
választások elötti, szeretet csomagok országát csinált a fidesz Magyarországból!
verőce21
@csak húgy...: Ez kétezer éve így van a világtörténelemben!
De neked, egy újszülöttnek, minden új!
Aki Én
@verőce21: De akkor ne sírjunk a korábbi tolvajlásokon sem, mert 2000 éve lopnak is...
Hú, bakker...
tulipan
@SystemError: Pontosan igy van, a valóság TÉNYEI ellenére! EZT nevezik narancsos süket-vakságnak!!! :)
CsipkeRózsa
@Shikari: ma, 08:31

Egy beszéd senkit nem háborít fel úgy, hogy abból ilyen szemét törés, zúzás, gyújtogatás, kődobálás legyen. Ha ez igaz volna, akkor most Orbánról évek óta már sehol sem lenne.

Kiket nézel feledékenynek, hogy békés tüntetőkről beszélsz??? Még azt is állítod, hogy nem a tüntető csürhe kezdte, fordított látásmódban vagy.

Az események látása is fordított nálad, hiszen a tömeg kezdte az előbbi soraimban felsorolt rombolásokat, hangsúlyozom, ok nélkül.
csak úgy....
@verőce21: te agyalágyult? Szent Istvánt is krumpli miatt? gondótam,de már biztos vagyok benne,hogy te nem teljesen dicht...
tulipan
2000 ÉVE...

„„Mert nem maradhat a bűnösök uralma az igazak örökségén,
nehogy az igazak is álnokságra vetemedjenek.”
(Zsolt 125,3)

Kemény Ige ez. Talán nem is tudjuk igazán elfogadni. A világ ugyanis arról szól a bűneset óta, hogy a bűnösök erőszakkal elragadják az igazak örökségét. Csalás, lopás, hazugság, harácsolás, gyilkosság mindenütt. Akik pedig teszik, talán egész életükben nem számolnak el érte. - Csakhogy ezt a prófétai ígéretet nem a zsoltáros, hanem maga a teremtő Isten mondja, mert elszámolással tartoznak neki a bűnösök és igazak egyaránt. És ő rendelt valakit, aki elé mindenkinek oda kell majd végül állni. Az Úr Jézus Krisztust, akiben megítéli az egész világot. Tudnia kell ezt a hitben járó embereknek is, nehogy álnokságra vetemedjenek, ha azt látják, hogy csak az erőszakosak érvényesülnek. Jézus Krisztus megmondta, hogy az igazak öröklik az országot, mert ők Isten fiainak neveztetnek. A bűnösök uralma semmibe vész, de akik az Úrban bíznak, elnyerik majd az örök örökséget.
Rockxy
nőtt a nép szerűség?
hovámár? hová? :D
CsipkeRózsa
@Shikari: Az álhírek tőled és az elv-társaidtól erednek.
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem azt írtam neked, hogy elvtársaid vannak, hanem azt, hogy elv-társaid, éppen azért, hogy lásd a különbséget a két kifejezés között. Vagyis, a veled egyetértő társaid.
csak úgy....
@Shikari: szegény kis elvtelen tibim? :) neked többnyire fingod nincs,hogy mit csicseregsz...
papagáj szindróma
CsipkeRózsa
@Shikari: Nekem teljesen mindegy, sosem voltak elvtársaim.
csak úgy....
@Shikari: egy nyelv ész veszett el benned ,tibim! föltehetöleg az öseid sem voltak kardforgatók de a nyelvükkel csodákra képesek.. :)
csak úgy....
@Shikari: beszélgessen véled a budai hóhér...
csak úgy....
@Shikari: van egy ösi, magyaros kifejezés rád ! seggfej !
tulipan
@Shikari: Például Te vagy, az a jó komcsi, aki mindenhol ott van!!!
verőce21
@csak húgy...: (13:33) Szent István korában nem volt demokrácia, te agyalágyult!
verőce21
@Aki Én: Már korábban is loptak, az uralkodói beruházásokon, mint 2000 év.
Én a demokráciákban történt választásokról írtam, Kretén!
verőce21
"Nagyra értékelem Orbán Viktort, várom ezt a találkozást – mondta szombaton az Österreich című napilapnak adott interjúban Heinz-Christian Strache osztrák alkancellár." - már nem csak a magyarok 57%-a támogatja Orbánt és a Fideszt, de jelentős a külföldi pártok támogatása is a Fidesz iránt.
magyarnemzet.hu/kulfold/strache-is-varja-a-fideszt-6895763/
csak úgy....
@verőce21: "Szent István korában nem volt demokrácia, te agyalágyult! " azt hittem krumpli nem vót, mert abban is igazad is lenne ,colorádo bogaram! má megen mire akarsz kilyukadni ? orbán,szerinted uralkodó ? OK! szerinted igen de az legyen a te dógod!
tulipan
@verőce21: Bemutatkoztál, te mocsok narancsos kretén??
csak úgy....
@verőce21: orbán már volt komcsi,abból lett demokrata oszt liberálisból illiberális,jelenleg kersztény demokrata,de ha a számok úgy állnak,akkor lehet még belöle,akár nemzeti szocialista ! :) az még nem vót,különben a stadionjai érdekében még bukfencezne is a náciknak...
Aki Én
@verőce21: Hogy mire gondolsz miközben leírod a baromságaidat, azt talán még te sem tudod. Mi arra próbálunk reagálni, amit leírsz. Írogatsz buta faszságokat, aztán próbálod utólag magyarázni.
Már mondtam, hogy ez esetben az 57 % 2850 embert jelent.
Egyébként ha orbánnak valós 57%-os támogatottsága lenne, akkor nem kellene közpénz 100 milliárdokat költeni propagandára, illetve saját maga fényezésére, te BALFASZ!
Micsoda egy elvetemült hazaáruló féreg az, akinek ez a rendszer így megfelel?
SystemError
@Shikari: Hidd el nekem sem nagy élvezet, egy olyan vitapartner, aki gerinctelenűl, csipőből hazudik..de tudje ezt itt mindenki már! :)
verőce21
@Aki Én: (15:32) a 2850 fős minta még elég magas szám is, a közvélemény reprezentálásához, mert átl. 1000 fővel szokták leképezni a népességet.
Úgyhogy törődj bele, és nyugodj békében!
verőce21
@tulipan: (15:21) Tévedsz, te mutatkoztál be! :)
verőce21
@csak húgy...: Gondoltam, hogy azt a választ várod, hogy krumpli nem volt Szent István korában, azért nem írtam!
De így is igazam van, mert téged több válasszal is ki lehet forgatni, hiszen nem vagy más, csak (kisstílű) Húgy!
csak úgy....
@verőce21: nagy lúfaszt gondótá te arra colorádó bogaram ! te csak egy szimpla seggfej, shikari szinten és a durbincs sógor az oktatód! :) az ovodás szint folyt.köv? gondolom ! :) mint fidesz támogató ,komoly embör ha az etikettre és mint viktor említette:www.youtube.com/watch?v=0Ot-qt-Eqdc
csak úgy....
@verőce21: már alig várom töled a következö csön csön gyürüt és a kapsz tejet vajat,holnapra is marad...
Aki Én
verőce21: ...már a dumámat is lopod? Hát ennyire vérszegény vagy?
Alávaló patkányok vagytok tényleg...
Mondom a te nyelveden:
Igazi szar hazaárulók vagytok. A többség elítél titeket ártalmas ostobákat.
És te ezért még fizetséget sem kapsz. Szégyeld magad.
SystemError
@Shikari: Elvtárs, fajtárs az a te házadban a neve mindenkinek. Szinte mindegy is csak abban különböztök, hogy mikor születtetek...persze vannak nagy áthídalók is köztetek, akik még komcsik voltak, mára vén nácik lettek, mikor kit kellett szopni..
Borsodi
Borsodban élő cigányokat ,akiket könnyű félrevezetni,és az ingyenélőknek valóban a fidesz a befutó.Elvégre sokuknak van jól fizető munkahelyük, mert benne vannak a fidesz kosárba, hiába,hogy nem ismerik a munkát.Nem az iskola,nem a jó szakmunka alapján kapsz ma állást.
Eladott Ország
Tudományosan bizonyította a Nézőpont Intézet: akit sokáig ijesztgetnek, az megijed. Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog szólni, hogy a magyarok 99,9 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
Hari
@kulabombaafityiszre: @Aki Én: csak csendben szólok e nemes vitához, a homokot a jeges útra szokták szórni ,a bűnbánók a fejükre HAMUT szórnak. Mecsoda különbség. További értelmes vitázást kívánok !
SystemError
@Shikari: Túl szép idő van ma az agyhalott náci, fidesz bérenc kis csicskákhoz. Mozdulj ki, hátha megbasz egy medve, de ne izgulj fel nagyon nem Putyinra gondoltam.
Aki Én
@Hari: ...nem pontosan értem mire gondolsz.
SystemError
@Shikari: Picsog a náci, hogy megbélyegzik...haha! Na menj medvézni, mert már hisztis vagy..:)
SystemError
@Shikari: Ez a "kicsim" enyhén homoerotikus volt Eric..
SystemError
@Shikari: Amikor több smile-t raksz be az olyankor azt súlyozza , hogy nagyon-nagyon viccesske vagy? :)
kulabombaafityiszre
@Hari: ma, 08:34
Ne haragudj hogy ilyen kevés s tudásom vallási témában,sosem érdekelt nem olvastam a bibliát,nem is kötne le..
Vallási témáju elemző dokomentum filmeket megnézem.Ateista,demokráciát szerető,fideszék
szerint lipcsi vagyik
kulabombaafityiszre
@Hari: ma, 08:34
A "nemes" vitát meg olvashatod.:))
SystemError
@Shikari: Nem csak közben jutott eszembe, hogy mennyire erőltett béna fasz vagy..:)
SystemError
@Shikari: Amúgy megint váltogatjátok a nick mögötti embert...? Shikari eddig nem volt ilyen homoerotikus nyomi, mintha csak egy nő lenne mögötte. Ilyen műkörmös mucika nácika..:)
SystemError
@Shikari: Jó most nem kell visszakonpenzálni a buzis hozzászólásaid miatt műkörmös mucika! :)
tulipan
@Shikari: Nem bírsz a kereplőddel, román öcsike? Szedjél kullancsot, ha ideges vagy!
SystemError
@Shikari: Pofád neked van, fidesz kanca..Fel szoktál vonyítani, amikor Habony meg Fodri bodri megpaskolnak?
Hari
@Shikari: éljen Rákosi, éljen Rákosi, le a sötétben bujkáló rémhirtejesztő ellenforradalmárok !!! Majd mi megmutatjuk, munkás ököl vas ököl, odacsap ahova köll !
F_Viktor
Nofene, orbán már elküldte a közpénzből fenntartott fityesz propaganda nézőpontnak a választási csalásának végeredményét?
homok a szélben
Orbánnal kapcsolatban az a legnagyobb durvaság, ahogy összezár a bűnbanda.
Orbán családja is.
Mindannyian bűnrészesek.

Orbán abban bízik, hogy az eddigi elszámoltatások sem vezettek sehová, de ez most nem így lesz.
Orbán olyan mértékben halmozta bűnt halomra, hogy ezt már nem lehet elsikálni, itt fejek fognak hullani.

Orbán családja - bűnpártolók - meg szégyellje magát !!!
Valójában egy geci nő sokkal gecibb tud lenni, mint egy geci férfi - ezt sose felejtsd Orbánék Európa ellenes, államellenes, magyarellenes, népellenes tárgyalásakor, amikor meghallgatják a családtagjait tanúként.
Az a sok nő, aki hallgatott...

Az ezeréves magyar történelemben talán a legundorítóbb, amit Orbán Viktor művelt összességében a saját népe ellen, a magyarok jövője ellen vétkezve !!!

A nácivá lett kommunista nyugdíjasok 1600 forintér veszik a magyarnak hitt 300 forintot érő külföldi epret, csak, hogy egészségesek maradjanak, és 10 perccel tovább éljenek, mint ami ki van szabva nekik.
Ki adja el 10 perc továbbélésért a lelkét?
Hát persze, hogy a fideszes hónaljszagú merev lemezek.
homok a szélben
Vigyétek az összes szavazatotokat az újnácikhoz.
Mert megérdemlitek.

A magyar kommunista kisnyugdíjas újnáci lett
Ez őrület !!!
Hari
@kulabombaafityiszre: nincs semmi gond, hogy nem vagy jártas vallási témákban, csak olyanra hivatkozz, amit értesz, különben nevetségessé vagy félműveltté teszed magad. Ez szerintem neked sem hiányzik.
Hari
@Aki Én: ez egy bibliai kifejezés, miszerint aki hibát/bűnt vétett és beismeri, az a beismerés jeléül hamut szór a fejére az Ószövetségi Biblia szerint.
desir62
@Eladott Ország: Ne erőltesd úgy sem érti.
tulipan
@desir62: Hajjajajjj, de mennnyire! Tök narancsos! Ahogy Sir Winston Churchil fogalmazott: "Csak azt fogadom el hiteles közvélemény kutatásnak,amit én magam rendeltem meg!"
tulipan
@Shikari: Ne reménykedj, te sötét, bunkó narancsos román! Te már csak harsány röhögést vagy képes kiváltani mindenkiből,akár a Durbincs-félfarok haverod! :D :D :D Hahaha!
dr. prédikátor
@Shikari: Nyikari! te emberformájú homo buzikusz!neked annyi eszed sincs mint egy gyűrüs féregnek! de úgy látom neked tetszik hogy napról napra kurvára megszopatnak te kis patkány!!!Cerkóf ! nyugodjál már le oszt húzzál haza medvét simogatni te hazátlan bozgor mocsok!!!
SystemError
@Shikari: Idegesnek tünök te fideszes bólogató kutyuska? :)
SystemError
@Shikari: Milyen tábor, mesélj nekünk kutyuska? :)
SystemError
@Shikari: Akkor most csak itt össze-vissza magyarázol a levegőbe, mint egy pöcs?
Aki Én
@Hari: ...én azt nem értettem, hogy te mit akarsz ezzel. Hogy jön ide?
SystemError
@Shikari: Szánalmasan vicces és kis pöcsű lehetsz ezzel a dogmatikus fenyegetőzős műsorral! ..:) Kérsz még egy sámlit magyarázni? Vagy tudod tegyél ki több simle-t, hogy keményebbnek tűnj! :)
kereső
Több mint 100 ezren regisztráltak már az EP választásra-levélszavazásra. Hányan fognak ezek közül kétszer szavazni? A szülőföldön( Románia)-és levélben is?
Eladott Ország
@kereső: Majd a "Választási Ilonka" nénik, a pártkatonák elintézik. A fidesz biztos felkészült a csalásra!
painful
"A Nézőpont Intézet szerint nőtt a Fidesz-KDNP népszerűsége"

Már 120%-on állnak.
Még azok is a fideszre szavaznának, akik nem akarnak (az ő szavazatuk kettőt ér)
tulipan
@painful: Nézz csak ide! Vajon mit szól ehhez, az itt, nem éppen ilíyn elgondolásban firkálgató narancsos csürhe???
24.hu/kozelet/2019/05/08/orban-bajban-hivei-maradnanak-a-neppartban/
SystemError
@Shikari: Tényleg épül, komoly? Röhejes vagy!:)
csak úgy....
@Hari: ezzel te azt akarod mondani,hogy ki a fideszre az a durbincsra is szavaz ?
csak úgy....
@Shikari: ezzel te azt akarod mondani,hogy ki a fideszre az a durbincsra is szavaz ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.