Hadházy posztolta ki a miniszter apjának múltját. Varga szerint ez nem volt titok, és az apja egyébként is kiszállt pár év után.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Drága Jó Miniszter Asszony! Nagyon jól tudja, hogy ősei bűneiért senki nem felelős. Jobb lett volna hallgatni. Bár ha jól megfizetik, sőt meg még a lakbérét is fizetik? Azért bármit? Erkölcsileg hogy teszik állni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Nagy a pofád kisanyám, látszik Kövér Köteles Laca a NER-társad!! =))
advocat
Drága Jó Miniszter Asszony! Nagyon jól tudja, hogy ősei bűneiért senki nem felelős. Jobb lett volna hallgatni. Bár ha jól megfizetik, sőt meg még a lakbérét is fizetik? Azért bármit? Erkölcsileg hogy teszik állni?
vacsi
Ezek mind kommunisták voltak, most meg letagadnák! Legalább annyira lennének gerincesek, hogy felvállalják a felmenőik életútját, esetleg bűnét!
RonaGyuri
@advocat: @vacsi: Azért vannak itt nem kevés pikantériák

Nem, nem csak az, hogy egy szaros komcsi-besúgó leánykája komcsizik

Már csak azért sem, mert ugye itten vagyon népünk szemefénye a T.Ház derék mestere, akinek (saját bevallása, na jó büszkélkedett vele) nagyszüleje vöröskatona volt és mindkét szüleje szoc.hazás, ő maga az MSZMP-KB munkatársa, a párt megbízható harcosa, kiemelt feladatokkal, aki ezerrel rohadt komcsizik. Aztán ez a liba is azzal dicsekszik, hogy jogászkodása csúcsa volt a Deák-téri „békés sétálók” lelkes támogatása.
Azonban a mondóka igazi pikantériája, hogy valami nagyon fontos dolgoz bevallott, sőt elárult: „édesapám, még mielőtt megszülettem volna, szakmai karrierjének egy újabb állomásaként szállodavezetői állást kapott a miskolci Avas Szállóban. Tőle tudom, hogy őt is meglepte, amikor pár hónappal később felszólították, hogy a munka része a titkosszolgálatokkal való együttműködés”!!
Nos eltekintve a dolgok ok és okozat kérdéseitől – a kedves papa természetesen úgy mesélte =)) – az tény, hogy a vendéglátó- és a szálloda-iparban a vezetői munka szerves része volt szolgálatokkal való napi munkakapcsolat!
Sokat, nagyon sokat tudna erről mesélni – ha véletlenül igazságszérumot vennének be – a derék Hóbagoly és a Copy-bá!! =))
Eriksson
Azért van némi különbség a két család között. Dobrevnek még az édesanyja is komolyan hozzájárult a szocializmus építéséhez, jócskán a rendszerváltás után is.
solidedge
Úgy látom ebben az országban csak a Fidesz tagoknak van joga baromságokat beszélni büntetlenül.
kissé felnőttem
érthető volt ismeretsége ezért lett miniszter, csak kibujik a szög a zsákból ezekért nem lehet nyilvános az ügynöklista? 20 -adjára sem mert még túl sokan itt fogyasztják a légteret?
Jozefina
Varga Judit nem léphet még a nyomába sem Dobrev Klárának!!! Sem agyilag, sem mehjelenésileg!!!
Aki Én
@Eriksson: De van ám. Varga komcsizik, Dobrev nem. Varga most is a komcsiktól zsúfolt bolsi fideszt szolgája, Dobrev nem.
Amikor kiderült a fideszesekről meg felmenőikről, hogy komcsi besúgok voltak, akkor óbégattak, hogy nem szép dolog a szülők múltjával támadni. Ki ugat minden nap komcsit? Hát a fideszes komcsik.
Ki nem hozta nyilvánosságra az ügynöklistát ígérete ellenére? Hát a bolsi fidesz.
kissé felnőttem
@RonaGyuri: tán utólag pikantéria, majd minden reprezentatív vendéglátó egységben mindez megvolt a 60-as évektől a nyugati határszélen meg kiemeltebben is.Marxizmusnak hívták a politikai gazdaságtant, ott egy ilyen kifejezéssel oktattak: eszi nem eszi nem kap mást, avagy ez van ezt kell szeretni. Elmeséltem a barátaimnak, bátyámnak egy étteremben sörözgetve. odadobta x az igazolványát a szomszég asztaltól, hogy igazoljuk magunkat.1966-ban. csak volt valakinél egy
kék-- lila igazolvány aztán x gyorsan távozott. Hát még mindig ez a társulat tart össze ezért titok a titok de az a fura hogy két egyivású egyazon neveltetéssel pártállással most ugranak egymás torkának? a nők ?
kereső
Ebben az országban csak a fidesses potentátok őseinek, és maguknak a potentátoknak a múltja nem érdekes. Mindenki másénak igen. A rohatt komcsik. Azért érdekes a két hölgy életének útja- Dobrev Klára komcsi multú felmenőkkel a háta mögött egy harcos demokrata. Varga Judit meg ugyenezen háttérrel egy harcos diktatúra védő/épitő miniszterként, aki maga segédkezik a jogállam utolsó morzsáinak lebontásában.
Klubtag
@Jozefina: ...viszont technikásan rúgja a bőrt és hát ez Orbánnak elég is.
Eriksson
Mismásolásban nagyon jók a jóhiszemű emberek. Ami kiveri a szemüket, azt is letagadják.
www.youtube.com/watch?v=I9Z-Luf57mg

Nincs ez másképpen más esetekben sem.
RonaGyuri
@Eriksson: na ebben a letagadásban te nagyon nagy mester vagy! ahogy a rémHírTV a hazudozásban!! =))
Béla333
Valóban milyen jó is az, hogy az LMP beterjesztését az ügynöklisták nyilvánosságáról már húszszor is leszavazta a Fideszes 2/3!
Az ilyen történetek miatt. Mert mennyivel könnyebb a Fidesznek ezt a szerencsétlen nőt zsarolni az apja múltjával, mint őszintén szembe nézni a múlttal!
Ez a Verga Judit dekázó művész meg jó lenne, ha nyugdíjba vonulna. Hitelessége máris nulla, vagy inkább 00!
simmering73
Varga művésznőt se az eszéért szeretik.
Eriksson
@RonaGyuri: Hát persze. Amit a kis videóban látunk, hallunk, az csak animáció.
kereső
@kissé felnőttem: Nem ugrottak egymásnak- Varga miniszter asszony twitteren gratulált az Emmy dijhoz, és a gratulációba szótte bele Dobrev Klárát és kommunista felmenőit. Dobrev nem reagált, (nem olvastam róla). Hadházy Ákos hozta nyilvánosságra, hogy Varga Judit édesapja III/II szt- tiszt volt.
kereső
@Eriksson: Miért irod, hogy még az Édesanyja is? Tudtommal, de javits ki- a nagyapja volt "kommunista "potentát (Apró Antal), az apja mérnök ember, aki nem politizált.(bár bolgár származású)
Eriksson
@kereső: Nézz utána jobban, hogy ki kicsoda és micsoda az Apró-Dobrev családban.
kulabombaafityiszre
Azért bájos amikor azon megy a vita,kinek volt komcsibb a szülője,nagyszülője.
Azt,hogy az elődök mik voltak arról az utódok nem tehetnek.
Az viszont lényegesebb,ki mit csinált a mostani politikusaink közül az állampárt idején.
Végül nem értem,hogy a nagy rendszerváltó fidesz,miért nem szavazta meg a spicli akták nyilvánosságra hozatalát.
Illetve értem.
Eriksson
@RonaGyuri: Szóval ki a hazudós mismásoló?
vitriol
@solidedge: én meg úgy látom, hogy aki a fidesz mellé teszi le a voksát, az azonnal vastag bőrt növeszt az ábrázatára!
vitriol
.simmering73: .. mért? talán szeretik?
RonaGyuri
@Eriksson: te egy ócska fityeszbarom vagy! =))
RonaGyuri
@Eriksson: szaros bunkó valami korrekt forrásból nem tudsz???
SystemError
Politikától függetlenűl ez egy bunkó, flegma picsa!!!
Kicsit gondolkodhatott volna, hogy a saját családjával is mit tesz, mert az ő apja konkrétan III/II-es ügynök volt és most ezen röhög mindenki.

Hánynak már ettől a gerinctelen patkány fideszes neveltetéstől az emberek. Egy nőtől pedig különösen ocsmány és új szint ez a napi politikában.
Eriksson
@RonaGyuri: Mintha az illetők a saját szájukkal beszélnének. Neked nem úgy tűnik?
Mindegyik hazudik, mint a vízfolyás, aztán fejükre borul a saját hazugságuk. Mekkora égés!
Józsipapa
Ez a nőszemély visszavehetne az arcából !!!
Kirohan Brüsszelbe nagy pofával...
azután ott leoltották, hogy nem te fedezted fel a spanyolviaszkot...mert mindenkit ki akart oktatni...
Most meg pofára esett !!! Megérdemelte !!!
Ostoba liba !!!
bencemacska
@Eriksson: ma, 16:21
Azt is tudod, hogy a vargajudit nagyapja ki volt? És az apja mivel foglalkozott a rendszerváltás után? Mesélj már, kérlek!
Eriksson
@bencemacska: Ha nem tudom, nem hallottam róla, az valszeg azért lehet, mert fogalmam sincs még arról sem, hogy ki az a Varga Judit.
A másik hölgynek viszont az egész famíliája aktív politikacsináló volt sok évtizeden át.
fahrenheit451
Fidesz bérenc kurva, aki azt sem érti, hogy nem csak a magyarokat áruja el, hanem az egész emberiséget - kár szót vesztegetni erre a hulladékra!
bencemacska
@Eriksson: Igazad van, de mivel egyiket - még sajtóból sem - ismerjük eléggé, nem tudjuk eldönteni eléggé.
Tanulság: 1. Nem szép, ha valaki megtagadja a családját.
2. Akinek vaj van a fején, ne menjen a napra.
Emlékszel mennyit foglalkozott a Fidesz Medgyessy III/II-es múltjával?
Tehát: vannak a jó kémelhárítók , és a nem jó kémelhárítók!!!
relatív
A Hadházi Ákos véleménye enyhe erre a panca mári féle bestiának minden egyes megmozdulására, melyet - sajnos - mint vezető jelenít meg a közéletben mind itthon, mind a határon túl.

Csak szégyenkezhet a magyar haza az ilyen, és a vezetésben jelenleg többségben lévő hasonszőrűek gyűlölettől csöpögő megnyilvánulásairól értesülve.
Eriksson
@bencemacska: Mindenesetre gyatra riposzt Varga apját előhozni Dobrev családjával szemben.
kereső
@Eriksson: Ami azt illeti elég gyatra dolog hazudozni, ahogyan Varga tette. Mert nem ő hozta nyilvánosságra , hogy az apja szt-tiszt volt, hanem Ungváry Krisztián történész ,2012-ben. A riposzt meg szerintem teljesen ült Hadházy részéről. És ne mérjünk már mindent úgy, hogy a történések szenvedő allanya jelenleg fidesses-e, vagy nem. Mert ha az, akkor szó nem érheti a családját, ha nem akkor mer "rohatt kommonista"!. Vargának az a legfőbb "bűne", hogy ott folytatja, ahol az apja abbahagyta...
Dr plágium
Állítólag senki nem felelős az ősei tetteiért, még egy gyilkos gyermeke sem. Ha Dobrev felelős, akkor Varga miért nem? Ne használjunk már kettős mércét.
Aki Én
@Eriksson: Azt gondolom, hogy itt a többség tudja kik az Apró család.
De mi azt is tudjuk, hogy szelektív a látásmódotok és kettős a mércétek. A fideszes komcsik és ivadékaik valahogy nektek beleférnek. Ti csak a nem fideszes komcsikat ugatjátok folyton, holott ritkábbak, mint a fideszesek.
Ráadásul fideszesek szoktak arra hivatkozni, hogy ne bántsák őket a múltjuk meg a családjuk múltja miatt.
Talán nézz utána a legfőbb komcsizók, orbán és Kövér múltjának. Csodát fogsz látni. De gondolom ott is felmerül benned a kétely, mert sajnos buta vagy :(
Csak a buta ember lehet ennyire szemellenzős, aki nem használja cseppnyi eszét.
Na, mindegy, téged már úgyis régen elvesztettünk.
Aki Én
@Eriksson: ,,Mindenesetre gyatra riposzt Varga apját előhozni Dobrev családjával szemben."

Inkább az a gyatra, hogy egy komcsi besúgó lánya hozza elő. Meg az, hogy annak a pártnak tagja, emelyik sunnyog ügynöklista kapcsán.
Vagy az, hogy a budaörsi polgármester sztoriját állítod szembe a Borkaiéval.
Na, erre mondom, hogy buta vagy és szelektív. Mondhatni, bután szelektív.
kereső
@Eriksson: Varga Judit egyébként nyáron a Pesti Srácoknak adott interjúban azt mondta:

„Én történetesen nem szeretek mutogatni mások, még az ellenzékiek felmenőire, családjára sem.”
1magyar
Annyira felesleges a felmenők tevékenységét a gyerekek fejéhez vágni. Senki nem tudja mit tett volna abban a helyzetben.
Később a mostaniakat ítélik majd el. De a gyerekük akkor sem tehet róla.
Aki Én
@Eriksson: 09:21 kaptál egy lájkot, mert nagyon igazad van. Még ha tőled banális is...
kulabombaafityiszre
@Eriksson
Akkor gondolom nagyapád náci volt,apád ávh-s,te meg fideszes spicli.
Ez a ti gerinctelen családi karrieretek.
Buta fidesz kutyus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.