Orbán Viktor miniszterelnök pénteken telefonon megbeszélést folytatott Recep Tayyip Erdogan török államfővel, majd összehívta biztonsági kabinetjét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár péntek este.

Törökország ráengedi Európára a menekülteket – Orbán felhívta Erdogant

A török elnökkel folytatott tárgyalás témája a szíriai háborús helyzet és a migráció ügye volt. Recep Tayyip Erdogan tájékoztatta a magyar miniszterelnököt arról, hogy

óriási a nyomás Törökországon, ezért a továbbiakban már nem tudják visszatartani az ott tartózkodó migránsok egy részét.

Szót ejtettek a március folyamán megrendezendő V4-Törökország csúcstalálkozó előkészületeiről is.

Orbán Viktor miniszterelnök péntek délután összehívta biztonsági kabinetjének ülését, amelynek tagja a külgazdasági és külügyminiszter valamint a belügyminiszter is. Az ülésen áttekintették a hazai biztonsági szolgálatok jelentéseit, majd döntés született arról, hogy megerősítik a magyar határok védelmét, és fokozott figyelmet fordítanak a balkáni migrációs útvonalon zajló történésekre.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

yazo64
@loganalle: Nem passzol a hirdetés a cikkhez... ezek már egymásra találtak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
yazo64
@loganalle: Nem passzol a hirdetés a cikkhez... ezek már egymásra találtak...
kereső
"Ha ez az ember mégegyszer hatalomra jut, Isten mentse meg Magyarországot, de Európát is!" - VH.

Állitsátok meg Arturo Uit!
kereső
A csehek, szlovákok, lengyelek is törkök lesznek? Egyáltalán hogyan folytathatnak megbeszélést -külön egy háborús tömeggyilkossal?
szegfue
@yazo64: Valószinü, hogy ezekkel a "hirdetésekkel" teljesen szét akarják "szedni" az itteni ellenzéket... Én is egy darabig átlépem, mint a kutyaszart, de időnként azért nem tudom megállni. A modik pedig semmit sem tesznek...
csak úgy....
gondolom lebaxta telón viktor a receptet...
yazo64
@szegfue: Ha a saját bájainkat reklámoznánk itt, felbukkanna a modi az fix:)
Csizmás Kond
@szegfue: ...hogy értve hogy az ellenzéket ?...gondolod ez nem idegesít mindenkit ?
yazo64
@csak úgy...: ... vagy csak egy utólagos szülinapi gratula volt:)
Sámannus
Téged ott szétmorzsolnak mint a lószart.
csak úgy....
@yazo64: ki köll próbálni ,nem illik elöre pocskondiázni az illiberális demokráciát! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: a kettyós macska ! mikor zavart téged,hogy körbetapétázta a fidesz az országot ,hogy dübörögnek meg a migráncs soros ?
Nessy
Erdogan vagy térképet ad a menekülteknek, hogy kerüljék el kis hazánkat, vagy repülőre rakja őket aztán elszállítja Putyin barátjához, hiszen közösen lőtték szét Szíriát, nála meg van elég hely! Legfeljebb Putyin nem kap pénzt az Uniótól!
szegfue
@Csizmás Kond: 19:37 Bocs! Ezt valóban nem gondoltam... mintha a "kormánypártiak" háborgását nem olvastam volna... de lehet, hogy figyelmetlen voltam.
szegfue
@yazo64: Pedig én nagyon "szép" vagyok:))))) Bár kicsit idős, de aki ez szereti "megdöglik" érte:))))
Csizmás Kond
@szegfue: ...és én azon voltam meggyőződve, hogy az itt megjelent kurvahírdetésekre akadtál ki...:)...elnézést...
szegfue
@Csizmás Kond: Most rettenetesen görény vagy!!! Kiragadtad azt, amit nem Neked válaszoltam, hanem egy egészen másról beszélő embernek... természetesen jeleztem, hogy hülyéskedek. De nem érdekes... megértettem a Tőled jövő "jószándékot" is...
Csizmás Kond
@szegfue: :)...most ismét nem erre számítottam...de mit is éreztél ki abból amit írtam ?
tudode
Tudni törökÜL!
-
Skype-on kellett volna ketyegni, elővéve a csábos mosolyt!
szegfue
@Csizmás Kond: Tényleg nem érzed tulzásnak, a válaszodat?! Az még világos, hogy az első mondatodat "röhögösre" vetted... aztán viszont "elnézést" kérsz az előző mondatodért, tehát akkor már "szomoru" és nem vicces... Lehet, hogy tényleg nem értettem meg a szándékodat...
Csizmás Kond
@szegfue: ...az egy zárójel csak simma mosoly...mint ez is :)
SystemError
Nehogy elvigye a showt a koronavírus... Amúgy meg tudtuk, hogy páva meg azt is elmebeteg, de hogy igazából végig önmaga ellen küzdött soros álnéven az szép fordulat...:)
szegfue
@Csizmás Kond: 20:29 Ha azt hiszed, hogy most "beljebb" vagyok, akkor tévedsz! Mi a francért kellene tovább elemeznem, hogy az irásod mögött milyen gondolataid lehetnek? Na mindegy... lehet, hogy én vagyok rossz hangulatban...
Béla333
Vigyorgáson kívül csinálhatna is valamit...
kakambuki
@Béla333: Lehet. De most azzal tárgyalt megint akivel kellett, remélhetőleg még idejében. Más meg nem áll szóba a törökkel jelenleg. A török ezt nem fogja elfelejteni, sem pedig azt aki hajlandó volt szóba állni vele!
teuton
@kakambuki: kakakai! "A török" egy ugyanolyan pavatancos, korrupt, hazug, mint a potrohos! Milyen jogon vonult be a török katonasag Sziriaba??? Most ott haboruznak Putyinnal, aminek 1 millio menekült (!!!) a következmenye 2 honap alatt!!! A menekültrek mennek Tötörorszagba, aztan lehet velük Europat zsarolni es penzt követelni.
csak úgy....
@szegfue: nem szabad kóbor macskákkal társalogni! szerintem be sincs oltva...
teuton
@kakambuki: kakakai! "A török" egy ugyanolyan pavatancos, korrupt, hazug, mint a potrohos! Milyen jogon vonult be a török katonasag Sziriaba??? Most ott haboruznak Putyinnal, aminek 1 millio menekült (!!!) a következmenye 2 honap alatt!!! A menekültrek mennek Tötörorszagba, aztan lehet velük Europat zsarolni es penzt követelni.
Sámannus
Mit akart ez? Lefeküdni vele? Hát Merkel is csak pénzzel bírta "meggyőzni. Mit akarsz te elérni kicsi áruló?
Konzultálni szeretnél vele mi? Kűlgyé neki is levelet, amibe leírod hogyan fosod össze magad, ha rád néz. Osszad az észt, neki, mint idehaza, osztán jól össze magát csinyájja magát a Vakondi
Kicsi árulókám hát putyin a másik komád most rókázott a tányérodba. Kinyaltad már azóta? Mennek-e má a szirénák a kerítésednél? Fogadok hogy te futnál világgá először ha kilukadna a kerítésed.
Kész van má a görénylyuk ahová elásod magadat, vagy a földikutyákkal alszol?
teuton
@Pegero: Neked kuss van analfabeta, nezegess tovabb kepeket, mint au ovodasok!
division
@szegfue: Én is elküldtem már párszor a jó édes...ba ezeket a szex hirdetőket, de eredménytelenül. Szerintem ezt itt már mindenki feladta, ahogyan abba is beletörődtünk, hogy a régi propi színvonala sem tér már soha vissza. Megjelentek a több nick nevesek, a folyton trágárkodó, másokba belekötő, anyázó kommentelők, akiknek az ember egy idő után csak visszavág, és így sosem lesz vége. Ez ma a magyar politika.
justhpeter
A török csak most és csak neki. Egészségére !
szegfue
@Pegero: tegnap 22:37 Én itt kimondottan ezekről a szexhirdetésekről irtam ezt! Ez miért is "a szövegkörnyezetéből kiragadott mondat"? Komolyan nem tudok rájönni...
Aki Én
Hát, nagy bajban lenne orbán, ha nem jönnénék a migránsok. Lehet, hogy ez a lépés az új Recep-tje?
Aki Én
A sex hirdetésekre nyomjatok jelentést. Jobb oldal kis felkiáltójel.
Talán besokall a moderátor végre
kereső
Miután beszélt erdogannal, és összehivta biztonságpolitikai kabinetjét a magyar koronás virus, felhivta-e annak a klubnak a vezetőit ,amelyhez az ország "még tartozik".(orbán már nem)., hogy tájékoztassa őket a folytatott megbeszélésről? Vagy csak azért hivta fel diktátor társát, hogy megbeszéljék a "menetrendet"?
Sziszifusz
@kereső: 09:26
Én is elképzelhetőnek tartom, hogy Erdogannal a közösen megalkotott forgatókönyv részleteiről folytattak megbeszélést és megállapították, hogy minden a terv szerint halad.
Orbánnak az agymosottak etetése érdekében szüksége a migránsokra , ezért még áldozatokra is képes.
nevemnick
Egyesek fekete lelkének jól jött a koronavírus idején ez az invázió...
Nos, ha a török csak ide telefonált (mert máshova úgy tűnik, hogy nem) akkor a hypo, sőt a kénsav sem mossa le a duceről, hogy összejátszanak. Akkor elmondhatják a többi állam vezetői, hogy nem csak a saját népét, hanem az európai nemzeteket is kiárúsító egyénnel állnak szemben.
ómió
Pedig "haladóék" hogy marházták Orbánt, amikor ezt már évekkel ezelőtt előrevetítette!
Sziszifusz
@ómió: 10:53

"... ezt már évekkel ezelőtt előrevetítette !"
Igen ! Majdnem pontosan fogalmaztál !
Pontosabban: Ilyesmit, vagy valami hasonlót már évekkel ezelőtt eltervezett .
Aki Én
@ómidióta a bolsi: igen, mindig vetít.
Haladóilag, efftársilag, bolsilag.
namihami
És a telefonon történt beszélgetés hatására döbbenhet rá a Vezérünk, hogy az, akit tegnap még barátjának és hű szövetségesének mondott, mára hogy és milyen mértékben sz@rja le.
A putyini vonal is egy hasonló variációja az orbáni ""barátságnak és szövetségnek"".
Bizony, így múlik el az európai DNS dicsősége(kinn). Csak a hazai média maradjon Fidesz kézben és itthon ő a császár.
kakambuki
@teuton: Kérdezd meg tőle hogy mi jogon. De megkérdezheted a briteket is hogy dicső fölmenőik középszerű politikusai mi jogon alakították ki egy idegen ország határait otthon vonalzóval rajzasztalon annak idején és egyáltalán nem az illetőknek megfelelően hanem saját kényük kedve szerint. Ilyen egyszerű ez, gyerünk és bogozd ki gyorsan!
teuton
@kakambuki: Ekkora baromsagot! Nem arrol vanszo, mi volt a 15-18. szatadban, hanem 2019-20ban!Akkor nezzük: Milyen jogon "kalandoztak" a dicsö magyar ösök Europaban? Gyakorlatilag, öltek, raboltak, loptak, gyilkoltak, fosztogattak, vittek mindent, meg azt is, amiröl nem tudtak micsoda (irott pergamenek)... Meg is lett a hirük, tolvaj, gyilkos banda!
teuton
@kakambuki: Esetleg azt is megkerdezheted, miert lett a trianoni szerzödes olyan, amilyen! Mert a dicsö magyar urambatyam bokacsattogtato amatör politikusok a magas lorol elbasztak az egeszet, igy mindegyik környezö orszag, de különösen a diplomatikusan hizelgö romanok kaptak olyan területeket, amik soha nem volt roman kezen! A mostani magyar politikai vezetes pedig a legjobb uton halad hasonlo iranyba, összerugja mindenkivel a port, különösen az erösebb es nagyobb orszagokkal, szelsösegesekkel, neonacikkal flörtöl. Nem talalod erdekesnek, hogy a kisebb orszagok (Esztorszag, Szlovenia, de meg Szlovakia is!) joban vannak az EUval, mert diplomatikusan tudnak viselkedni, de a kötekedö, mocskolodo, szethuzast gerjesztö, söt uszito magyarok es lengyelek a szegyenpadon ülnek???
szegfue
@Pegero: 15:16 A "büdi életbe"! Naná, hogy erre nem gondoltam!!
division
@fideszes gyökér: Ezt miért nekem címezted, te idióta véglény? Az olyanokat is kitiltották anno mint te. Ha lenne normális moderáció eltűnnétek innen jó néhányan örökre.
teuton
@Pegero: Nezegessel csak tovabbra is kepeket, arra futja a szellemi nyomorodbol.
division
@teuton: Az ilyen személyeskedő egyedek sem maradtak itt meg anno...
fahrenheit451
@division: 2020 02. 28; 23:44

Jé, te így is tudsz írni? Panaszkodva, visszafogottan, sérelmezőn, már-már majdnem normális hangnemben?
Már majdnem megsajnáltalak. De aztán mégsem, mert visszagondoltam az írásaidra, amik... nem szépek (nem kell ahhoz trágárul írni, hogy elborzasszon az éned másokat az írásaid nyomán).

Egészen el vagyok képedve...
Tényleg ennyire felfoghatatlan az indulat - tükör által homályosan?
Most nem a sajátomat nyomatom, hanem a másét - talán így jobban teccik majd a megállapítás a világra vonatkozóan:
"Márpedig, ami elhangzik, az körülbelül annyi, hogy a világ gonosz, az emberek többsége gonosz, de vannak olyanok, akiknek mégis helyén van a szívük, megvan az erkölcsi iránytűjük. És ha nem is holnap, de a gonoszok megbűnhődnek majd, a jók meg elnyerik méltó jutalmukat." /Zárójelentés c. film kapcsán íródott/
Érted ezt?
Mert ez így van!
Mert ez így lesz!

Azért mert trágárul is tudok írni, az nem jelenti azt, hogy trágár vagyok. Ez az én válaszom, a világot romlásba döntők számra.
Érted ezt?
Himalája nagyságú az a szarhegy, amit az ótvar, Istentelen gazemberek összelapátoltak a világon (Orbán, Magyarországon), én meg, aki más módot nem találva, hogy végre érzékeljék az istentelen gazemberek az istentelen gazemberségüket, hogy nagy a baj, egy homokozó vödörnyi trágársággal próbálom sokkolni őket...
Érted az aránytévesztést - az indlatrot már meg sem említem (mert vannak a jók, akik néha rosszul csinálják - a jót, és vannak a rosszak, akik naggggyon jól csinálják - a rosszat, de ettől nem lesznek jók a rosszak - értsd már meg végre!)
Minden írásom tükör.
Valójában saját magadat látod benne - kívül-belül - nem szépítve.

Az emberiség IQ-ja csökken, világszinten tör előre a szélsőjobb (velük az agresszió), egyre több országban, primitív kőbunkók, buta primitív paraszt bűnöző mentalitású emberek jutnak hatalomba...
Szerinted ez hová vezet?
A világ - mióta kiderült, hogy egyre rosszabb - egyre rosszabb.
(egyszer azt mondta nekem...
fahrenheit451
...életem szerelme: "Nem vagy vicces.", és azóta tényleg nem vagyok vicces... Addig vicces voltam, de azóta - amióta mondta - nem vagyok :)

Miért, te láttál már olyat 2000-től fogva, hogy a világ (és a világon élő emberek) egyre jobb(ak)?
Egyre csak süllyedünk lejjebb, és lejjebb, ahogy adjuk fel az értékeinket, ahogy elfogadjuk az egyre rosszabbat, és ahogy találunk valamiféle magyarázatot erre - magunkat és másokat is áltatva.

én sajnálom
division
@fahrenheit451: Az én saját életem, munkásságom, nem áll egyenes arányban azzal, hogy merre tart a világ. Én egy ember vagyok csak, aki egész életében tette a dolgát, nevelte/neveli a gyerekeit, megad nekik mindent. Erről szól az élet. Nekem nem ártottak sosem kormányok, nem érdekelt soha ki van éppen hatalmon, hiszen nem kötelező feltétlenül tőlük függni (persze az átkost leszámítva). Hosszan lehetne ezekről beszélgetni, de nem látom értelmét. Én nem a rosszat keresem sohasem, és a gyerekeimnek is ezt próbálom tanítani, csak sajnos a világban sok olyan gyerek van, akiknek iskolába sem kellene járniuk, mert csak piszkálják, hátráltatják a többit, de elég csak a szüleikkel beszélgetni, ugyanazok. Szóval hidd el, sok minden van, ami nekem sem tetszik, de próbálom megoldani, ha lehet békés úton, csak ez nem mindig egyszerű. Szóval ne akarj engem sajnálni, mert nincs miért. Amúgy meg ha valaki normális hangnemben szól hozzám, én sem váltok át más stílusra.
fahrenheit451
Ugye, ebben nem volt semmi vallási izé. (a kis kósza istenlelenezés az nem a vallásosságra utal, hanem az önmagából kifordult embertelenségre - ami egészen emberi... istentelenül :)

Mint említettem volt, te nem ismersz engem, hogy milyen a valós énem.
Ha nem álnéven (nicknéven) írogatna itt mindenki, akkor talán megismerhetnéd a valós énem, amiért Isten szeret.
Most képzeld el, hogy te azért utálsz engem (félreértve engem), amiért isten szeret (a szívek vizsgálójaként).
Ez előrevetít egy nagyon súlyos problémát: Te azt utálod, amit Isten szeret. Nos, ez az anomália nem szokott jól végződni - kb. soha.

Nem azt kérem, hogy szeress engem (szerinted úgy nézek ki, mint aki szeretetre vágyik?... bakker, a rendőrség pszichológusáról megfeledkeztem, akinek ki kellett volna elemeznie engem...
De tudod mi van?
A rendőrség pszichológusa is bír engem (valahol), mert a háromszáz kérdés helyett harmincból is látta, hogy nincs velem semmi baj.

Tehát...
Van Isten.
Van életem szerelme.
Van a rendőrpszichológus profilozó.
És vagyok én - NEKIK...
Mint egy nagy család - a hentes a kurva és a félszemű
division
@fideszes gyökér: Na és te vagy a mestermaffiózó?
division
@fideszes gyökér: Nincs, nekem úszómedencém van, de kizárólag saját használatra. Megnyugodhatsz, nem a te pénzedből.
ómió
@durbincs: Ott mindent "másképp látnak"! Bolsi szemüvegen át, agyatlanul! Olyan "pózból" meg nyilván csak hazudozni lehet!
ómió
@Aki Én: Attól, hogy egy tetübolsi, jómagad, ráhazudja? Kevés!
ómió
@Sziszifusz: Az eltervezni meg az előrevetíteni a bolsi nagyszótárban ugyanaz, vagy csak agyzsugorral nem látsz különbséget?
kokopelli
@kereső: (tegnap 09:26)
Amennyiben az "Erdogan baba" ráereszti a a tömeget Európára,úgy "Orbán baba" arra is számíthat,hogy a nyugati
országok Dániától Olaszországig lezárnak,és őkelmének a V4-eknek kell megoldani a "migráncs" ügyet!Talán Herakli-
tosz mondta:" Ugyanabba a folyóban csak egyszer lehet belelépni!" (;-))...(a gyaúroknak adott szó sem kötelez!!)
jesz
...megerősítik a határvédelmet..

Miért? Még nincs megerősítve? És mire várnak? Erősítésre? Honnan?

Vagy abban reménykednek, hogy némi alamizsnáért cserébe a törökök visszadugják a dugót a palackba? Ez a hajó már elúszott..a törökök azt sérelmezik, hogy ők nagynehezen kaptak Brüsszeltő(Merkeltől) 6 milliárdot, ami alamizsna a görögöknek nyújtott majd ezer milliárdos, kimondhatatlanul nagy összeghez képest..

Hogy hol az az irdatlan mennyiségű pénz? A görögök szeretnek jól élni, simán eltapsolták...ezért sem engedik a szigeteken dekkoló migráncs hordákat a belső területekre...itt a nyár, nemsokára jön a jólfizető turistaözön (ha jön
nevemnick
@durbincs: (tegnap 11:30) a bolhás sétatéri eb ül, fekszik és nem ugat!
Sziszifusz
@ómió: 10:09
ELŐRE VETÍTENI bizonyos dolgok történését, azt jelenti, hogy PASSZÍV szemlélőként meglátni azok lehetséges megvalósulását.
TERVEZNI pedig ugyanazon dolgok megvalósulásának irányába tett első AKTÍV lépés .
tudode
Mekkora különbség!
.
Megszülalt a török illetékes, nem arról van szó, hogy"ráengedi Európára a menekülteket", hanem nem tartja vissza őket, aki menni szándékozik, aki maradi a menekülttáborban, az maradhat!
.
Bizonyára amiatt szólaltak meg, mert rájöttek arra, hogy az ikertesó ködösít, szokásához híven!
division
@fideszes gyökér: Ugyanolyan irigy seggfej vagy mint itt még oly sokan. Te nem vitted semmire, akkor rohadjon meg a másik is. Le sem tagadhatnád mennyire magyar vagy.
csagyi
@durbincs: Vedd már be végre a gyógyszeredet te fej néküli félfarok!
division
@fideszes gyökér: Mégis mit utálsz? Nem én kötöttem beléd, te voltál aki beszóltál először. Látom, már te is kezded a fenyegetőzést jó bolsi módra, pedig nem kellene. Csinálhattok akármit, a Fideszt úgysem tudjátok leváltani, a lehetőség már adott volt hozzá, de többségi szavazat nélkül ez nem megy. A ti kezetekben van minden egyes szavazáskor, ki lesz az ország élén 4 évig. Legközelebb 2022 - ben lesz rá esélyetek, hát hajrá, mindent bele! Amúgy meg nem kölykeim vannak, pláne nem kettő. A továbbiakban csak akkor szólj hozzám, ha képes vagy a kulturált társalgásra. Ugye menni fog?
Yoda69
O1Gnek nem megbeszélést kellene folytatnia ordogannal hanem racuppannia ahogy szokta.
division
@fideszes gyökér: Ez aztán a kultúra. Látom, összebeszéltél már priviben ezzel-azzal, hogy a régebbi nevem is megvan (tudom is ki lehetett az). Persze, az is lehet, a két nick egy és ugyanaz, ugye ez már nem a régi propi.
Nincs nekem nagy arcom, csak éppen nincs különösebb bajom a Fidesszel (sem), és ez sokaknak bassza a csőrét, de nincs jelentősége. 2022 - ben leválthatjátok mint már írtam, de ne reménykedj, attól nekem még nem lesz semmivel rosszabb. Tudod, vannak emberek akik nem a kormányoktól függnek, hanem saját maguktól. Az anyázáshoz meg külön gratulálok, ilyet csak unintelligens ember tud írni, lassan kezd belőled kijönni az igazi éned. Senki volnék? Legyek. A legkevésbé sem érdekel a te meglátásod ezzel kapcsolatosan. Mindenesetre utánanézek már ennek a moderációnak, ki tudja...Egyébként már nem vagyok Békés megyei sem, sok minden változott az évek alatt:-)
fahrenheit451
@division: "Az anyázáshoz meg külön gratulálok, ilyet csak unintelligens ember tud írni"
Ez nem igaz, mert az "anyázás" (káromkodás), kifejezetten a magas intelligencia egyik jele.

Lehet, hogy nem vetted észre, de butul az emberiség. Ezt próbálja kiírni magából mindenki.
Fehér lovon megy a néptánc világkiállításra. Két részre lehet osztani az emberiséget, akikre, és azonban.

Édesanyám ne sirass. Pont. Kiirtódunk. Pont. Van a világ. Pont. Meg van a vége. Pont. Valahol. Pont. Valamikor. Pont.
Aki Én
@ómidióta a bolsi: 10:00 Nem, nem attól!
ómió
@Sziszifusz:Előre vetíteni, az kvázi valamit megjövendölni. Ahogy Orbán már évekkel ezelőtt megmondta, hogy Európa biztonságát a határvédelemmel lehet szavatolni és nem azzal, ha - mint Merkel "Mutti" tette - a törökökre bízzuk! Bejött!
Tervezni pedig valamilyen szándékunk kivitelezésének (megvalósításának) rendszerbe foglalása!
Itt látszik, hogy a két fogalom sokszor független egymástól!
ómió
@Aki Én: Tetü bolsi létedre ne "szerénykedj", hisz a ráhazudósdi a "szakterületed"! Még a feka bolsi egódat is állandóan a másikra hazudod!
Aki Én
@ómidióta a bolsi: Nagyon sajnállak, de hidd el, nem én vagyok a te embered. Neked valami szakavatott segítségre lenne szükséged, és csak hobbista pszichológus vagyok. Ez azt jelenti, hogy a jelekből egyértelműen megtudom állapítani, hogy beteg vagy, de konkrét segítséget nem tudok nyújtani. Érd be ennyivel, ennél többet nem tehetek érted.
Jobbulást!
A munkásőrséget meg ne add fel. Add be újra jelentkezésed.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.