Orbán Viktor leszögezte, hogy a magyarok sorsáról csak a magyarok dönthetnek.

Minden politikai vita mélyén a szuverenitás rejtőzik, amely röviden annyit tesz: a magyarok sorsáról csak a magyarok dönthetnek. Beavatkozási kísérletek azonban ma is vannak, a dollárbaloldal és a dollármédia ügye pont erről szól – hangsúlyozta a Kossuth Rádiónak adott péntek reggeli interjújában a magyar miniszterelnök.

Orbán Viktor könyörgött a Kossuth Rádióban: "Szánjon néhány percet a hazájára mindenki"

Orbán Viktor közölte: mindenkire szükség van, akinek fontos Magyarország függetlensége, szuverenitása, ez a nehéz harcokban támogatást ad a magyar kormánynak, ezért kért mindenkit, hogy töltse ki a konzultációs ívet, "szánjon néhány percet a hazájára".

Kiemelte: a külföldiek a Magyarországhoz hasonló méretű országok döntéseit esetről esetre próbálják befolyásolni, most például az amerikaiak törekednek arra, hogy "belepréseljenek bennünket az ukrán háborúba", de gazdasági lobbiérdekek is elő szoktak kerülni.

Még egyszer ne fordulhasson elő, hogy itt áll a magyar nép, és a választás után tudja meg, hogy dollármilliókkal akarták az ő döntését befolyásolni a baloldali pártokon keresztül

– mutatott rá.

Hozzátette: ezért a szuverenitásvédelem érdekében a parlamentnek hoznia kell néhány döntést, és sokkal komolyabban kell venni a következő években is a beavatkozási kísérletek előtti utak eltorlaszolását.

Forrás: MTI

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Óriási különbségnek látom, hogy amíg a ,,baloldal" külföldről kap pénz a fidesz elleni harcra, addig a fidesz a magyar családok súlyos ezermilliárdjait költi magára és mindenki más lejáratására, saját gyengébb képességű híveik elhülyítésére, befolyásolására.
Például a hazug nemzeti ,,konzultációra".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Árulókám, szántam rá egy percet, hogy a te végtelen rosszindulatodnak a magam módján véget vessek: miszlikre téptem azt a szegény papírt. Mert a papírt, azt sajnáltam, a fákat, amelyeket emiatt a förmedvény miatt kivágattál. Amennyi pénzünkbe ez került, azon akár nemátalakító műtétet is végeztethettél volna magadon, akár többet is, neked ugyanis már teljesen mindegy: hülyét, gonosztevőt csináltál magadból, és így is fogsz meghalni.
Aki Én
Óriási különbségnek látom, hogy amíg a ,,baloldal" külföldről kap pénz a fidesz elleni harcra, addig a fidesz a magyar családok súlyos ezermilliárdjait költi magára és mindenki más lejáratására, saját gyengébb képességű híveik elhülyítésére, befolyásolására.
Például a hazug nemzeti ,,konzultációra".
Béla333
Szeretné a mocskos kis hazaáruló, hogy legalább százezren visszaküldjék a kérdéseire adott válaszokat...
jáger laszló
Engem Orbán könyörgése nem hatott+!!!
Inkább +erősített hogy semmi értelme konzultációnak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Yoda69
orban! Konyorogni terden allva szokas.
Meg elgondolkodom rajta, hogy a kukaba dobjam az iveket, vagy a budiba.
geopapa
"9 hónap alatt 43 Md forintot költött Rogán minisztériuma propagandára"-írta a HVG 2003 okt. 29.-én. Ez ugye mind közpénzből ment, és a Fidesz dicsőségét zengte, valamint szövetségeseink gaz ármánykodásait borította nyakunkba. Az ellenzék csekélyke magánadományokból nyilvánoskodott, míg Márki-Zay nem aktiválta amerikai kapcsolatait. Fertelmes, ez a gaz ellenzék nem hagyja megfojtani magát, rugdalózik. Dollárbaloldal, hazaárulás, dobok és trombiták. Hogy az USA, a NATO vezető ereje, Ukrajna fő támogatója miért és miben akarja a magyar érdekeket keresztezni, ezt a 10 milliós országot a háborúba beletuszkolni és hogyan, az valahogy nem áll össze, laposföld-hívők segítsetek! Belpolitikai vélt előnyökért kóstolgatjuk a legerősebb külső szövetségesünk türelmét, ez irreálpolitika, kalandorság, kivagyiság erő nélkül. Vajdánk tán maga is érzi, támogatása ez ügyben kicsi, ezért penget érzelmi húrokat végső eszközként. Úgy tűnik, nekünk ilyen Cipolla dukál, hisz mi választottuk.
simmering73
@Maccska: El vagy hülyítve, Safranek? Vigyázz magadra, mert egy óvatlan pillanatban lelopják rólad a szőrmebundád. Rasnya ám a kopasz macska.
laja70
@Maccska: A nemzeti inzultáció irányított kérdéseit a hozzád hasonló Orbánszopkodó, csökkent értelmi képességű fidernyákok töltik ki!!! Úgy látszik, baj van Orbanisztánban, mert egyre több ember gondolkodik!!!
Ditrich
@Yoda69: A klóba ne mert eldugul hívhatod nagy pénzekért a szerelőt! Ragaszd a kukára hogy ahányszor kidobsz valami szemetet mindig eszedbe jusson hogy a NER is szemétbe kerül végül remélhetően!
csak úgy....
erre is szánjatok pár percet,megéri : Nálam van a Fidesz eltűnt programja! Ujhelyi István
www.youtube.com/watch?v=VInz1J9PSP0
dr. prédikátor
szánok rád egy 1 percet !!! DÖGÖLJ MEG TE MOCSOK LÓKUPEC!!!
Dr. Proktor
Én természetesen rászánok néhány percet!
Viszem az összegyüjtötteket az aHang -hoz... www.7igen.hu/
Nyírfa
@geopapa: 12.33

Gratula annak, aki írta, és neked, hogy szemlézted. :)
Peller Anikó
A hazájára ?

Talán a te önző aljas, vélt érdekeidre ami minden esetben az összeharácsolt vagyonka megvédése körül forog.

Mindenki gyűjtse össze és adja az ellenzéki gyűjtőknek. De nem akárkinek mert a fidesz is gyűjti. Ne tépd szét. Sajnos az ún ellenzékből már többen is prostituálódtak, donát annácska, makizé, botka és a siffert már meg se említem, ja de.
colibri
Mikor volt a hazám egyenlő orbáncviktorral? Soha! Könyöröghet akár térdelve is, a kitöltésről is az a véleményem, hogy SOHA! Eddig sem töltöttem egyet sem, ezután se fogok és most sem fogom! (Ha egyáltalán megkapom.)
simmering73
"Napsugaras szép reggelt kívánok mindenkinek az év utolsó hónapjának első napján! Remélem, minden hithű fideszes, aki őszintén, szívből bízik a liberálisból lett konzervatívból lett dakotából lett kipcsakból lett nindzsában, és még most sem jut eszébe, hogy a bálványa nem karizmatikus, hanem azonnali kezelésre szorul, az már aláírta és vissza is küldte (lehetőleg többször, és persze az interneten meg egyenesen sokszor) a legújabb nemzeti konzultációt, amit általában minden évben kitalál a propagandaközpont a haszonjószágok szórakoztatására, de főként azért, hogy érezzék a hívek a törődést, hogy partnernek tekinti őket a maffia, hogy az ő szavuk bármit számít és ők a győztes oldalon állnak. Amúgy persze nem, ugyanazt a szart nyelik, mint mindenki más, de a tudat, hogy ez nem így van, egyszerűen megfizethetetlen! A nemzeti konzultáció pedig igazán nagyon hasznos találmány. Nem népszavazás, tehát nincsen érvényességi küszöb. Ha ketten küldik vissza, és ketten ugyanazt ikszelik be, akkor is érvényes és akkor az a két ember a magyar emberek akarata, ők a 100 százalék."
kolozsvaros.com/2023/12/01/decemberi-koszono/
Eladott Ország
Majd felveszlek a bakancslistámra teli' hugyhólyaggal! Ennyit szánnák rád te okádék! Ha mégis lenne feltámadás...
uploads.disquscdn.com/images/fc38b6d11b62a3a0a8aef28a51648ce91b55e5c06175b90c6879135ebc166ad1.jpg?w=800&h=943
Szevasztok
@Maccska: Az csak jó ha nem töltik ki libbanték.
Yoda69
@Szevasztok: Tok mindegy, ha kitöltik ha nem. O1G-ek es a slepp azt hazudnak, amit akarnak. Az olyan degenerált faszok, akik orbanra adjak a voksukat, úgyis mindent beszopnak, bármit is mondjuk a diktátoruk.
Peller Anikó
"""Orbán Viktor leszögezte, hogy a magyarok sorsáról csak én dönthetek."""

Tikk takk tikk takk..
nemkati
A szuverenitás a legvédendőbb jog! A Fidesz azért is várja minél több külföldi támogató adományát az MBH banknál vezetett számlájára, hogy jobban tudja védeni a szuverenitását.

magyarnarancs.hu/feketelyuk/a-fidesz-egyelore-meg-varja-a-kulfoldi-adomanyokat-263764
Nyírfa
@csak úgy...: 12.51

Ez jó. Az első anyag, ami Ujhelyitől maradéktalanul tetszik.
Cherry
Szánalmas vagy zsiros patkány,,,ennyi hazug és primitiv kérdést ki tud elolvasni ???. még az 1 Bites hivöidnek is egy vicc...takarodj már el ...
Nyírfa
@nemkati: 13.43

Akkor jöhet a 3 év börtön. Fejenként. Repül a kormány és a 135 bátorok.
Menőmanó
Én rászántam néhány percet.
A ház összes postaládájából kicsíptem a borítékot, ahol még benne volt, és viszem majd a gyüjtőhelyre.
Fidkányoktól tanultam, eggyel ezelőtt ők csinálták ugyanezt, most kanyarban előztem őket.
Tavaly vihogtak mikor rájuk szóltam, most én vihogok.
Dr. Proktor
@nemkati: Ezek szerint külföldön is vannak egybites támogatóik...
Másol
nálam most 61 darab inzultáció van család rokonok munkatársak részéröl ahogy fentebb irták a gyüjtö pontokon leadom lesz idöm rá ki a fasz akar ennyit tölteni
Eladott Ország
Meghozta a postás a nemzeti konzultációt...mi is fogadjuk az agymenésedet geci!
www.facebook.com/103030001689451/photos/a.108695484456236/144579217534529/
Mi is gyűjtjük a nemzeti konzultációs kérdőíveket a kórházaknak seggtörlésre, mivel nincs WC papír a betegeknek...
pbs.twimg.com/media/F9nJ9jTWIAABfoy?format=jpg&name=small
nemkati
@Eladott Ország: Melyik kórházban van ez a wc? :))))
vacsi
Barom firkász! Meghallgattam az adást, szó sem volt ilyesmiről! Nem lesz sok ennyi hazudozás?!
balos
Bocsánat,de nekem 1 moszkovitya ne küldözgessen ilyen förmedvényt!Az is megérdemli a seggét aki ezt kitölti!Különben oda tettem ahová minden eddigi próbálkozását!Szemétre!Nehogy újra feldolgozzák és mérgezzék a levegőt!Hamár szemét humusz legyen belőle is!
namihami
Én már szót is fogadtam! A Kmalacra szánt időben kivittem a propagandalevelét a kukáig és a helyére tettem!
A Fidesz és a Kmalac ideje kipipálva!
Peller Anikó
@namihami: Igen, csak ha kidobod akkor simán lehazudják.

Ha viszont (jó helyre) leadod akkor nem tudják lehazudni a részvételt és az így nem lehet 99 %-os, mint azt eddig hazudták.

Mindig hazudnak.
telegdilaci
@Aki Én:Igazság szerint a Magyarok kizárólag a kormány akaratától függenek,amit nem Szeretne a lakosság a megkérdezésünk nélkül ránk erőltetnek,az Ostoba nagyzási hóborban Szenvedő potrohos Orbán akaratából azt csinálnak az Országgal amit akarnak amit nagyon akarnak azt mindenáron megcsinálják,nemzetgazdasági érdekekre hívatkozása nincs ellene apelláta,ezt a hazugságra épülő Konzultáció normális gondolkodó Ember számára értelmezhetetlen hablaty demagógia!
Nessy
@Aki Én: Hogy a kormány közpénz milliárdokért vásárol ellenőrizetlen levélszavazatokat, az "természetes"! Nem itt élő, dolgozó,adózó emberek avatkoznak az életünkbe, választási eredményekbe! Abszolúte szuverenitás!
Cherry
Te zsiros patkány könyöröghetsz ,,tolvaj szemét pl ""Nem csökkentette a gáz árát a kormány, inkább kiveszi az MVM-ből azt a profitot, amit a cég a lakossági piaci áron keresett"" kell a pénz igaz te zsiros cigány??? hogy még jobban hizzon az a zsiros segged te alja,,,,
Cherry
@Maccska: A Látszik az ész a "f...szopó" stilusodon te kis hernyó
Lepényleső
...melyikre,amelyikben ki tudja hanyadrendűvé silányultunk a külhoniakkal szemben,
vagy amelyben úgy dolgozhatunk mint rabszolgák,- lebutítva,békességben,
netán amit ellopnak alólunk szisztematikusan,keresztényien,a nép nevében?
namihami
@Peller Anikó: 15.32: Ebben igazad lenne, ha létezne egy olyan hely/hálózat, ahol ez a hulladék leadható lenne! De (lehet, hogy az én hibám), de a környezetemben nem tudok ilyenről, pedig nem kisfalu vagy hasonlóan elzártabb helyen élek! Egyébként biztos vagyok benne, hogy a falvak zöméből eddig se ment és eztán se fog visszamenni! De a statisztika az Orbán&co és a KSH szintű ""megszámolók"" kezében van/volt/lesz!
Az a csoda, hogy a hitelesen(!!!) visszaküldött konzultálólapok száma eddig még soha nem haladta meg a 15 milliót! Persze---egyenként...
terlasz
Én szántam is néhány percet a hazámra, elolvastam és kukába dobtam ezt a hazug förmedvényt, ami nem a haza szuverenitásáról szól, hanem egy hazaáruló hatalom-megtartásáról.
jáger laszló
Üléspontom változatlan
Nem xelek!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
SÍva
Előre bocsájtom, hogy csak a címet olvastam! Tisztelhetetlen miniszterelnök úr ha ön is csak néhány percet szánna "értékes" idejéből az ország népére akik akaratukon kívűl eltartják önt és a sleppjét talán jobban állna a kérdéshez sok ember! De mint korábban kijelentette ne azt figyeljék amit mond, hanem azt amit tesz sok ember megfogadva a tanácsát már akkor sem hisz amikor kérdez! Szembe megy a többség akaratával az iskolai képzést, egészségügyet, pénzügyeket, gazdaságot, a közbiztonságot és hagy ne soroljam tovább a fontos dolgokat tekintve! Ha nem Mészáros úr, közvetve a saját és a kiszolgáló senkiháziak zsebének tömése lenne a legfontosabb ténykedése az adófizető polgárok pénztárcájának utolsó garasait is kifosztva talán másként állnánk Önhöz!
Szevasztok
@Yoda69: Ami a szopást illeti, az ellenzéki szavazók tudják mi az, amióta minden szélhámos baromnak hisznek.
Nessy
Kedve híveim, a fideszben! Szánjatok 5 percet a haza javára és az én hasznomra!Hálám jeléül két kiló krumpli helyett három kilót köldök, közpénzből!
izéke
Én minden nap szánok pár percet orbánékra és arra a hazára amit csináltak belőle,de aztán lehúzom...
vacsi
@Nyírfa: Elképesztően buta vagy! Vagy csak magasról teszel az unokáidra...
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 21:52 Csodák nincsenek, indoklás??? Hmmm... Egy normális élhető társadalomban három alapvető dologra van szükségük az embereknek (akik normálisak még).
1: Önkifejezés szabadsága. (nem cenzúrázva, vagy az aktuális politikai/anyagi érdekeknek alávetve eltiporni)
2: Enni innivaló. ( Annyi amennyi szükséges. Nem több és nem kevesebb)
3: Fedél az emberek feje fölött! (Nem nagyobb és nem kissebb mint ami szükséges, és nem több helyen egy embernek/családnak a nagyvilágban.)
Így akár még elég sokan eléldegélhetnénk békésen egymás mellett ebben a föld-akváriumban:))
Ezodabasz
Konzultáljuk meg, hogy kinek van szüksége az 0rbán rezsim élősködő fideSS-maffia kondájára?
Nyírfa
@Ezodabasz: tegnap, 22.21

Jó reggelt! Hát, ezt itt most nem nagyon értem...:)) Biztos, hogy ezt a kommentet ide szántad?
Mert a csodákról írtam másutt, hogy vannak, én speciel kimondottan szeretem őket, persze, ki mit tart annak. Hozzá tettem, a csodához mi is kellünk a döntéseinkkel, a választásainkkal.
Én a szükségletek és az igény tekintetében maradok a Maslow-piramisnál, amelynél átfogóbbat egyelőre nem agyalt ki senki.
A mennyiség és a minőség meghatározása a fiziológiai szükségletek és az önmegvalósítás , tehát az alap és a csúcs között társadalmi megegyezés eredménye legyen, rugalmas, megengedő, ám montírozó.
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 09:10 Jó estét! Lehet hogy nem ide szántam, mert a 21:52 kor írt hozzászólásodat itt nem találom. Valami @vacsi:-@Nyírfa: csörte lehetett a csodákról. Az indokláskérés vacsitól meg itt volt.Bocsi összekeveredtem.
Ne aggódj én sem nagyon értem, hogy miért ide és miért Neked írtam...Valahová ki kellett írnom amit gondolok, és akkor el tudom engedni. Nem nyomaszt tovább. Amúgy meg minden összefügg mindennel és épp itt voltam ide írtam:))
Bocs mégegyszer!
Ezodabasz
@Peller Anikó: ma, 09:16 Te miért könyörögsz???
Nyírfa
@Ezodabasz: 17,43

:))) Hát, köszönöm, jót nevettem. :) És tényleg, minden összefügg mindennel, bár ezt sokan tagadják. :)

Szegény @vacsi:val éppen hogy nem volt csörtém mostanában, meg egyébként sem, ehhez ő kevés. Egy másik, az eutanáziával kapcsolatos posztban próbáltam neki felnőtt módon elma-
gyarázni a kegyes halál lényegét, mert elég vad dolgokat állított. Megbántódhatott, hogy nem hülyéztem le , pedig itt a többségtől ehhez szokott, talán gyengeségnek vette a barátságosabb hangnemet, s gondolta, megragadja a lehetőséget, most végre ő fog butának nyilvánítani valakit. Csak elkövette azt a hibát, hogy nem indokolta meg, miért.
Hát, most várom a szabatosan, logikusan felvonultatott érveit.:)
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 18:29 Jaa lehet hogy erre írtam hogy csodákat ne várj? Mert indoklást kértél!...
Az eutanáziával kapcsolatos posztban akadtam ki teljesen! Azért kevertem mindent egybe mert az nagyon felbosszantott amilyen kommenteket ott olvastam.
Nanya
@Maccska: Látom,idegbe vagy. Az jó !
Ugorj vonat elé! Elmúlik.
Nyírfa
@Ezodabasz: 18.45

Számomra az volt igazán vérlázító, amikor valamelyik politikus jobbulást kívánt Dánielnek. Mintha csak náthás lenne. És, ha ez vagy hasonló tragédia velük történik? Akkor mi is mondjuk, hogy így járt, kapjon be leszaromtablettát, és élje az életét, ahogy és ameddig tudja?
Ezodabasz
@Nyírfa: ma, 19:21 Ez már több mit vérlázító! Kőszivű egoista emberek világa. Empátia? Fogalma sincs hogy mi fán terem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.