Átadták a tíz kategóriában meghirdetett Prima Primissima Díjakat és a Közönségdíjat pénteken este a Müpában.

Prima Primissima-díjjal tüntették ki a közmédia csatornáját

A Prima Primissima Díj idei díjazottjai: Ferencz Marcel építész, egyetemi tanár; Lukácsi László üvegszobrászművész; Katz Sándor középiskolai matematika-fizika szakos tanár; Kiss L. László fizikus, csillagász; Kontra Ferenc író, költő, műfordító, szerkesztő; az M4 Sport televíziós sportcsatorna; Faragó Tamás olimpiai-, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó, mesteredző; Gőz László harsonaművész, a Budapest Music Center alapítója és vezetője; Sapszon Ferenc karnagy; Tarr Béla filmrendező, forgatókönyvíró és Hollerung Gábor karmester, karvezető.

Az M4 Sport díját így indokolták:

Az M4 Sport 2015-ös indulása óta a magyar sport otthona és Magyarország legnézettebb sportcsatornája, minden néző otthonába elviszi a legnagyobb hazai és nemzetközi sporteseményeket. A közmédia csatornája – határon innen és túl – magyarok millióihoz juttatja el nemzetünk büszkeségeinek eredményeit, a sport varázsát, a szurkolás izgalmát és örömét.

Az M4 Sport a Forma-1, a labdarúgó-vb, valamint EB és a magyar labdarúgó válogatott összes mérkőzésének kizárólagos – mellette a következő két nyári és két téli olimpia – közvetítője. Az együtt megélt felemelő élmények – legyen szó sikerről vagy kudarcról – erősítik az érzést, hogy összetartozunk, magyarok vagyunk. A különböző sportágak eljuttatása pedig ösztönzi az embereket, hogy maguk is elkezdjenek mozogni.

Íme egy emlékezetes jelenet az M4 által közvetített értékek kapcsán:

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
"Az M4 Sport a Forma-1, a labdarúgó-vb, valamint EB és a magyar labdarúgó válogatott összes mérkőzésének kizárólagos – mellette a következő két nyári és két téli olimpia – közvetítője."

Tehát, ha a városban egy pékségben engedélyezik, hogy kalácsot, zsemlét és kakaós csigát lehessen árulni, akkor az lesz a város legjobb péksége?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Fosztogatunk,majd osztogatunk Ez itt a jelszó kedves híveink!!
Ugye értitek!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Kitüntették az elvtársak egymás között magukat !
human
Mondanám, hogy talán van lelkiismeret furdalásuk, hogy akkora teljesítmény azért nincs e mögött, hanem inkább közpénzen vásárolt népszerűség. De szerintem ezek tényleg elhiszik, hogy ez is teljesítmény. Ahogy Orbán Ráhel is szerintem őszintén hiszi, hogy amit elért az ekény munka gyümölcse. Hisz életében nem kóstolt bele mi a valódi munka, mit kell egy elismerésért valójában letenni az asztalra. Hisz nem minden sikeres ember mögött áll egy miniszterelnök apuka, vagy egy bőkezű autokrata vezető.
Nessy
Őszintén szólva az F1, amit nézek. Foci meg legalább hat csatornán, reggeltől estig. Van elég pénz a közvetitési jogokra, és ennyi! Ez nem a csatorna érdeme, hanem az adófizetőké.
Giovanni Alba
Stílus és ízlés, sötét öltönyhöz edző/tornacipő, egy kék, egy piros. Mutatós, mondhatom.
Péter2
@Maccska: Miért hazudsz ,már megint magadnak ? A kommunisták nagy többsége a fideszben van , KISZ titkárok , Párttitkárok , III/II III/III ügynökök , besúgók és egyéb pártfunkcionáriusok és a fidesz szavazók legalább 80%, sőt mióta az MSZP az egész baloldal a rendszerváltás után irányvonalat váltott a fejlett nyugatot választotta , annak elvei mentén él , így a kiábrándult sötét , buta , többségében tanulatlan kommunisták , kb azt az 1, millió 500 ezer söpredékek , azok a te pártodban találták meg a volt elvtársakat , kommunista irányvonalat ,csak meg kell nézni , hogy dörgölőztök , nyaltok a világ maradék komcsi vezetőihez ! Tudod , nem a rámondás mondja meg ki hova tartozik , hanem a cselekedet , mit tesz stb . Büszke is vagyok , hogy a baloldal egyik komcsi vezetővel sem paroláznak , és csak a fejlett nyugat az érték , nem kelet és Ázsia a komiszárokkal ! Nekem is csak a fejlett nyugat az érték , semmi más !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.