Ekkora inflációt már Novák Katalin sem bír el. Annak ellenére, hogy majd' 4,6 millió forintot keres, hozzá kellett nyúlni a megtakarításaihoz.

Nagy a baj: Novák Katalin nem jön ki a 4,5 milliós fizetéséből, hozzányúlt a megtakarításaihoz

Fotó: Sándor-palota

Novák Katalin köztársasági elnökként a havi bruttó 4,59 millió a fizetésével a három legtöbbet kereső közjogi méltóság között van. Vagyonnyilatkozatából kiderül: ezt a szép fizetést mindig sikerül elköltenie, sőt még a megtakarításaiból is el kellett vennie. Az elmúlt évekhez képest 10 milló forinttal kevesebb, már "csak" 31 milló forint van a számláján.

Ingatlanjait illetően nem történt változás: Budapest XI. kerületében egy családi háza és két lakása, Szegeden három lakása és egy garázsa, Balatonlellén pedig egy üdülője van. Tartozása azonban nincs, mint ahogy autója és nagy értékű vagyontárgya, részvénye sem.

A család évi kétmillió forintot meghaladó jövedelemhez ingatlan bérbeadásból jut. Jövedelem nélküli megbízatásként pedig a Családpárti Alapítványban visel tisztséget.

Forrás: Sandorpalota.hu

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kereső: :)))
Még jó, hogy csak ennyibe kerül nekünk a nagysasszony. :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Semmit sem ér ez a fajta vagyon nyilatkozat.
Pusztai
@szaboria1: nagyon régen leírtam amíg a hatalmi elit állami felsővezetők adóbevallása nem lesz nyilvános addig annyit lopnak amennyit akarnak.
Északi államokban nyilvános, ott a legkisebb a korrupció.
Minél több adat titkos annál nagyobb a korrupció. Egyene - vagy négyzetes?- arányban korrelál a két adat.
nemkati
Pedig már zsebkendőt is csak orrfujásra kell használjon, mert más pucolja meg neki az ablakot.
kereső
@nemkati: Sót ablakpucoló folyadékra/spray-re sem kell költenie, és még a wc papirját is mi álljuk.
nemkati
@kereső: :)))
Még jó, hogy csak ennyibe kerül nekünk a nagysasszony. :)
Pusztai
@nemkati: Nana!
Élete végéig több mrd-ba fog kerülni!!
Eladott Ország
"Novák Katalinnak továbbra sincs se nagy értékű vagyontárgya, se autója, se részvénye vagy műtárgya, ahogyan tartozása sem." Továbbá gerince, tisztessége, becsülete. Most már mindent értek. Az előbbieket még beszerezheti, az utóbbiakra meg nem is tart igényt. Elődje sem.
uploads.disquscdn.com/images/dd6200901a3dddfd3cbf91f8f628272c6e74fff39b182027cac1e75224684051.jpg?w=800&h=378
Nem ciki, hogy egy ország köztársasági elnöke, ún. legfőbb közjogi méltósága több milliós fizetés és rengeteg természetbeni juttatás (nyilván nem kell neki rezsit fizetni, meg gépkocsit sem fenntartani) mellett ingatlankiadással foglalkozik? Mivel neki nem futotta egy 30 négyzetméteres bécsi palotára, (Hadházy Ákos bécsi társasháza) , ő így kénytelen volt beérni 3 budapesti, 3 szegedi és egy balatonlellei ingatlannal.
nemkati
@Pusztai: Naa, milyen wc papírt használ, ami milliárdokba kerül? :)
Hacsak nem azok a wc papírok, amiket aláír.
simmering73
Ez a sandorpalota.hu az új online Ludas Matyi?
kereső
@nemkati: Az a baj, hogy nem csak ennyibe. Olyan "puritán" a Sándor-palota nagyasszonya, mint az egész fideSS elitje.
És mindez élete végéig jár neki, mint ahogy a csaló doktorit hazudó schmitt-nek is. Holott nem dolgozott meg azért meg azért a neve előtti légypiszokért, hanem kirázta csalással szerezte meg azt. Milyen szégyen, hogy senkinek eszébe sem jutott a társadalmi igazságszolgáltatás- megfosztani minden juttatástól . Ehhhhhhhhhhhhhhhhhhh...
kereső
@Maccska: Ne prolizz, te fideSS-es négylábú.
nemkati
@kereső: Egy olyan országban, ahol egy focilabdafejűnek ekkora hatalma lehet, a népnek nincs beleszólása semmibe. „Az európai vezetőknek sokkal jobban oda kellene figyelniük az emberek szavára. " Tehát ez a dagadt nem európai.
kereső
@nemkati: Nem, ő bevallottan kipcsak, meg nindzsa, meg a jóég tudja még, hogy micsoda- de, hogy azt sem tudja mit jelent "európainak" lenni, az hétszentség.Ez pofázik, hogy a vezetők jobban figyeljenek az emberek szavára- hiszen mindent elhesseget, amit az emberek mondanának- élő példa az akkugyárak, akkubontók és egyéb nyalánkságok. Jön a "nemzethy" bugyutaságokkal- amelyek ráadásul hazugságok- de az egész társadalmat érintő valós a kormány /orbán által okozott problémákkal kapcsolatos "emberi szókat" azokat nem hallja- arra süket. Az is hülye a nyugati gazdák közül, aki beveszi orbán maszlagját- mert tudniuk kellene, hogy nem az a lényeg amit mond, hanem amit csinál- mert a kettő köszönő viszonyban sincs. Kiváncsian várom, hogy mikor bukkan fel a fideSS szál- az afd-n , a holland szésőjobbon, a belga hasonszórúeken keresztül , a túzgyujtogatásra. varga művésznő is traktorra száll...úgyhogy "válámi ván".
szép új világ
Méghogy a saját megtakarításához! Ez nem szokás a Fideszben. A miénkhez nyúlt hozzá az alezredesné!
Halász Anna
Kedves Katalin!
Én egy 71 éves nyugdíjas vagyok.A nyugdíjam 103EFt. Idős otthonba lakom, a díj 110EFt.A maradékból élek, zoknit nem tudok venni,stoppolom ha kilyukad.Viszont van 500EFt. megtakarításom, azt szívesen felajánlom, talán egy-két napra elegendő.Az Ön egy havi fizetéséből, nekem kb. 5 évig kellene megélnem, ha megérem.
Béla333
"Nagy a baj: Novák Katalin nem jön ki a 4,5 milliós fizetéséből, hozzányúlt a megtakarításaihoz"

Biztos a zongorát a saját pénzéből vette:

"Novák Katalin hivatala bevásárolt: 66 milliós zongora, 280 millió autókra"
rtl.hu/belfold/2023/05/16/novak-katalin-zongora-auto-kozvelemenykutatas

Ja?! Nem! Azt mi vettük neki...!!!
kereső
Nováknak azoknak az ingatlanoknak (lakásoknak) a bérbeadásából származik a 2 milliós bevétele évente, amelyeket az első orbán kormány idején vásárolt a nagyon kedvezményes lakásvásárlásra adott támogatások révén. Már akkor is jogosult volt az államilag kamattámogatott hitelek felvételére, amelyek akkor kimondottan a magasabb jövedelmúket támogatták. Mostanában telik le az az időszak, amikor kifut a hitel és ezzel megszúnik az állami kamattámogatás. Hány milliót-hány tizmillió Ft kamatot fizetett novák helyett a magyar adófizető zöme??
kereső
@Béla333: Azt IS mi vettük neki. Ahogyan mi alakitottunk ki neki külön smink szobát IS! Ilyen egy puritán államelnök, akinek hála istennek nem kell nyomorúságos tanári, vagy ápolói fizetésből tengődnie.
Giovanni Alba
@kereső: ma, 08:28
Kémeink jelentése szerint Ákos "művészúr" felkérést kapott egy opera komponálására: Hegedűs a traktoron címmel.
nemkati
@Halász Anna: Anna, ön egy zseni! A 103EFT nyugdíjából 110EFt-ot fizet az otthonnak. Szívesen megismerkednék a hogyan-nal.
aqua40
Minden politikusnak a sok is kevés, meddig lesz ez így, birkák vagyunk?
kereső
@nemkati: megvárom a választ Annától, de gyanitom, hogy család besegit .
Béla333
@nemkati: 08.44
Nem az otthonban lakó néni az életművész, hanem az a Kató, akinek nem kell nyomorúságos tanári, vagy ápolói fizetésből tengődnie.
Dr. Proktor
Te jó Isten, hát ekkora a tényleges infláció?
Csak azt tudnám hogy az átlag kisnyugdíjas akkor hogy marad életben? Félmillióan vannak havi százezer forint alatt...
Tudom, tudom, sok közöttük az ügyeskedő aki nem fizetett nyugdíjhozzájárulást, de azért azt lehetne ellenőrizni hogy például a Korda házaspár miért panaszkodik a 65 ezres nyugdíjára a kastélyukból!
Toller Béla
Miközben az alezedes úr egy fillért sem keres... Az inhyenért járó egyén luxus értéke meghaladja a fizetését ennek a nőnek, Ne vesztegessünk rá szót, jó ?
vacsi
@Maccska: Nem tudom, más hogy van vele, de én inkább vagyok "proli"...
Horizont
Megcsapnám ezt a nőt. Egy szívlapáttal. Szerintem neki(k) a kaján kívül amit megzabálnak semmiért nem kell fizetnie. Lehet azért se. Egy végtelenített kártyája van. Tőlünk.
izéke
Mindeközben az állam fedezi MINDEN kiadását,a ruháktól az ételen át és mégis csóró? Javaslom,hogy emeljük meg a fizetését,ne szégyenkezzünk már,hogy ilyen kódis ;))))
nemkati
@kereső: Én úgy tudom, hogy az otthonban lakók nyugdíjának csak a 80%-át vehetik el az otthonok. A szomszéd néni most ment be egy otthonba, a házának az árát be kellett fizetnie, és havonta a nyugdíj 80%-át. Persze lehet, hogy otthona válogatja.
nemkati
@izéke: És élete végéig kap egy pazar házat bejárónővel, irodával, titkársággal, gépkocsihasználatot sofőrrel, meg a jóég tudja még mit. Hála Istennek, van 8 közt. elnökünk, igaz, közülük 3-an már meghaltak.
csak úgy....
@KisTehen: és meddíg kell katinak spórolnia ,ha egy hatvanpúsztás pecóra fáj a foga,te isten barma?!
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 09:25 ☻ fideszesnek lenni = az eszme diadala a józan ész fölött
www.facebook.com/photo.php?fbid=1026994980987566&set=p.1026994980987566&type=3
Ha olyan messze laknál amilyen hülye vagy , sosem érnél haza!
www.facebook.com/photo.php?fbid=907252869628445&set=p.907252869628445&type=3
Sakk Matt
Szerencsére nem pedagógusbérből kell tengődnie!
kereső
@nemkati: Igen , van a családon kivül is másik opció- amikor a volt lakóingatlan(ház, lakás) a fedezet a dijkülönbözetre.
Nessy
Indítsunk már gyűjtést a boldogtalannak!
justhpeter
Ezek a listák semmi másra nem jók, mint a csórók hergelésére. Mindenki tudja hogy nem a teljesítmény, hanem a hagyományos jó kapcsolatnak nevezett korrupció és a politikai seggnyalás áll mögötte.
nemkati
@kereső: Annak az ára csak az otthonba kerüléshez kell. Az ottlakás és ellátás ára a nyugdíj 80%-a.
fideszes gyökér
@BALKÁNI HAMLET: olyankor fedeztetve van.
sokanvagyunk
Sokba került a first manus díszegyenruhája? :)
Béla333
Ezzel a torz vigyorral az alamizsna fizetésből élő magyarokat neveti ki ez a maffiózó!
Giovanni Alba
@KisTehen: ma, 09:51
Te most lehülyézted Karikó Katalint és Krausz Gábort?
Nagyon hülye vagy.
dr. prédikátor
brüccelbe van kereseti lehetőség a piros lámpás negyedben!!!
Cherry
Sajnálom ezt a s@rki rib@ncot,, majd ad neki a zsiros cigány...
aqua40
@Cherry: Ő választotta, gondolta a nagy melleivel sikereket ér el,
dehogy mit keres olyan helyeken ahol semmi keresnivalója...
colibri
Mekkora szenzáció ez a sok közzétett vagyonnyilatkozat! Pedig mind hazugság, nem a valóságot tartalmazza. Ezért el sem olvasom, mert szerintem ezek csak a nem közéjük tartozók (vagyis a tömegek) hergelésére jók!
Más! Nem is vettem észre eddig, hogy novák narancsfülbevalós elvtársnő kancsalságban szenved.
namihami
Nagyon megdrágultak a tisztítószerek!
aqua40
@nemkati: Ja, aki szintén milliárdos annak csak "ennyi"...
rücsü41
Pedig olyan takarékos, beosztó asszonynak tűnik, de sajnos vannak olyan asszonyok akinek a kezei közül kifolyik a pénz.Neki nem növekszik minden évben a díja, mint Viktornak, amiből pótolhatná a veszteségeit?Úgy sajnálom szegényt , minden hónap végén ott van pénz nélkül , és biztos a zaciba váltja be az aranykészletét!Nem kellene őt ilyen helyzetbe hozni, talán ha megdupláznánk a jövedelmét, akkor kijönne a havi bevételéből.
CsipkeRózsa
Ingyen ruha, ingyen fodrász, ingyen kozmetika, ingyen takarítók, ingyen rezsiköltségek, ingyen utazás, gyakori ingyen kaja. Mire költhetett, ha mindent mi fizetünk?
Dr. Proktor
@KisTehen: Tévedsz, a hülyék maradtak, mint pékldád is mutatja...
csak úgy....
@CsipkeRózsa: talán a kölkök külföldi taníttatása ,mert egy tekintetes nemzetes asszony nem járathatja magyar kölkökkel egy suliba a porontyait!
- ha 0rbán lányának dukál a firenzei suli,akkor a katyi magzatjainak is!
aqua40
@m73: Semmi közöm, de, szólás szabadság van nem?
Giovanni Alba
@aqua40: ma, 14:40
Teljesen igazad van, szólásszabadság van. Mindenki azt mond/ír, amit akar, éppen csak vannak egyesek, akik visszaélnek ezzel. Nem az aktuális témához szólnak hozzá, indokolatlanul személyeskednek, trágárkodnak. Van akinek ez nem tetszik és szóvá is teszi.
balos
@rücsü41: Lehet,hogy fizetnie kell a szexért?Nem csodálkoznék!
division
Ne válaszoljatok ennek a két Isten barmának, hiszen így több kommentet tudnak írni, többet is kapnak érte. Fizetett provokátorok csak (bár erős a gyanúm, hogy egy és ugyanazon valakit takar ez a két név). Kis Tehén, Maccska, mindkettő egy -egy állat ugyanis...
Nanya
Én ehhez nem szólok hozzá.

Álljon be táncosnak orbán mellé,nyomassák a brüsszeli alávágós-kopogós !
simmering73
@division: Szerintem macska leánykori neve shikari. Kis tehén stílusa és értetlensége, értelmetlensége durbincsra emlékeztet. Nekem feltűnt, hogy durbincs eltűnt. De a lényeg, hogy mindkettő egy aljas provokátor, macska (shikari) pedig ráadásul rasszista és antiszemita.
division
@simmering73: Lehet, innen amúgy is csak találgatni tudunk. Ami biztos, hogy provokátorok.
Lepényleső
""Szegény gazdagok" - kik megszokták a fényűzést,- amíg a többség általuk nyomorog,- és ha néha
nap fogyóban a magánosított vagyon,újabb fosztogatás nekik nem aggodalom?
(Pl.; a nyugdíjalap,- melynek kirablására is hoztak törvényt,- és az egyre fogy,
amiért jogállamban rögvest elítélnek bárkit,- ha reá szemet vet,vagy láthatóan fog?)
csak úgy....
@division: a mi provokátoraink annyira buták, hogy nem szabad öket szó nélkül hagyni, még bánatukban kárt tesznek magukban! :)
csak úgy....
jut eszembe,ha a családbarát katinak kevés a havi 4,6 milla+ ami a verestöl befolyik ,akkor ha bírna kicsit számolni a csaj,talán rájönne,hogy azok akik havi 4-500 ezerböl élnek,+ fizetik az albérletet miért nem vállalnak gyereket!
ha jól tudom ö németországban nevelte a porontyokat, még az elhíresült politikai sztársága elött!
Dr. Proktor
Tegyük hozzá azt is, hogy aki ér is valamit, hiszen van pénze bőven és ad is magára, az nem akkor megy a Vuitton-ba táskáért mikor le van árazva 800 ezer forintról 600 ezerre, hanem amikor még drágábban veheti...
Villogni csak csillogva szépen, mint ahogy a csillag megyen az égen - úgy érdemes! ( Bocs...)
Pusztai
Az igazat megvallva nem is ez a majd havi 5 milla a dühítő, hanem amit a végén kap.
Haláláig mrd nagyságrend, tejben-vajban.
Mire fel??
Schmitt arra kap évi sok milliót fosőrrel autóval, házzal libériás inassal ... - 4 háza van mellette,- hogy lopott, csalt, hazudott, emiatt le kellett mondania?
A szégyen ez a hányinger ember minden sport mozduláson ott van, és papol az erkölcsről.
Fidesz erkölcs.
LászlKovács
Ha egy nő valahova beszabadul ekkora fizetés mellett, utána jöhet egy pénzszállító! Bocs, ez csak vicc volt, de van valóságtartalma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.