A magyar jobboldal és a magyarországi baloldal között az egyik alapvető különbség, hogy a jobboldalon a hibáknak, a tetteknek következményük van, miközben a baloldalon a bűnökért még dicséret is jár – mondta az Alapjogokért Központ főigazgatója szombaton a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

Miközben Novák és Varga is lemondott, a kormánypropaganda már Sorosékkal és a baloldali médiával mossa össze a pedofíliát
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédet mond az intézmény gondozásában megjelent, Bolond lyukból – A polkorrekt őrület szemléje 2023 című könyv bemutatóján Budapesten 2023. december 12-én. MTI/Lakatos Péter

Szánthó Miklós arról beszélt, hogy a magyar jobboldalon jó és felelősségteljes politikusok vannak, olyanok, mint Novák Katalin köztársasági elnök és Varga Judit volt igazságügyi miniszter, akik ugyan követnek el hibákat, de a jobboldalon a hibáknak, a tetteknek következményük van.

Ezzel szemben a baloldalon a bűnökért még dicséret is jár

- tette hozzá.

További fontos különbségnek nevezte, hogy a magyar jobboldal mindig és konzekvensen kiállt a családok és a gyerekek védelme mellett a pedofilokkal és a pedofíliával szemben, a magyarországi baloldal viszont "azzal a Daniel Cohn-Bendittel árult egy gyékényen, aki gyerekeket szexuálisan bántalmazott".

A magyarországi baloldal volt az, amely nem szavazta meg a gyermekvédelmi törvényt, amely nem támogatta azt, hogy a pedofilokra súlyosabb büntetési tétel vonatkozzon, amely nem támogatta a gyermekvédelmi népszavazást – mondta a főigazgató.

Szánthó Miklós úgy fogalmazott, a magyarországi "sorosista NGO-k voltak azok, akik elkezdtek érzékenyíteni a pedofília iránt, hogy ez csak egy betegség", és a magyarországi baloldali média közölt olyan cikkeket, hogy a pedofil is ember, és toleranciával, megértéssel kell hozzá viszonyulni.

Magyarország nem lehet egy következmények nélküli ország, a pedofíliára pedig nincs mentség, nincs bocsánat, nincs kegyelem – jelentette ki a főigazgató.

Forrás: MTI

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
"Novák kezdettől fogva alkalmatlan és méltatlan volt tisztsége betöltésére. Személyiségébe kódolva volt a botrány és a bukás lehetősége, mert végtelenül elszállt, beképzelt, arrogáns ripacs volt, aki a köztársasági elnök funkciójával összeegyeztethetetlen párttevékenységet, futárszolgálatot végzett Orbán szolgálatában. A kegyelmi döntése pedig penetráns volt.

Novák lemondó beszéde is ezt tükrözte. Novák kétszínű, kétértelmű, képmutató beszédet mondott, melyben egyrészt elismerte, hogy hibázott, másrészt nem ismerte el. A mesebeli okos lányként beszélt, aki jött is, meg nem is, hozott is, meg nem is. Bocsánatot kért, meg nem is. Még lemondásakor is hazudott, hogy nem pedofil bűnözőnek adott kegyelmet."
nepszava.us/novak-botranyos-lemondo-beszedet-tartott/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
"Novák kezdettől fogva alkalmatlan és méltatlan volt tisztsége betöltésére. Személyiségébe kódolva volt a botrány és a bukás lehetősége, mert végtelenül elszállt, beképzelt, arrogáns ripacs volt, aki a köztársasági elnök funkciójával összeegyeztethetetlen párttevékenységet, futárszolgálatot végzett Orbán szolgálatában. A kegyelmi döntése pedig penetráns volt.

Novák lemondó beszéde is ezt tükrözte. Novák kétszínű, kétértelmű, képmutató beszédet mondott, melyben egyrészt elismerte, hogy hibázott, másrészt nem ismerte el. A mesebeli okos lányként beszélt, aki jött is, meg nem is, hozott is, meg nem is. Bocsánatot kért, meg nem is. Még lemondásakor is hazudott, hogy nem pedofil bűnözőnek adott kegyelmet."
nepszava.us/novak-botranyos-lemondo-beszedet-tartott/
justhpeter
Ennek a szerencsétlen Szánthónak még nem mutatták be kaletát, Szájert meg a többi köcsögöt ?
Nessy
Mondja jó ember! Olvasta már azt az állandóan emlegetett csoda törvényt??? Abba annyi gyerekvédelem van, hogy majd a szülő felhomályosítja, vagy a haverok , vagy a felnőtt oldalak a neten! De ha baj van, (drog, korai terhesség, zaklatás etc.) nincs hova fordulnia. Pedagógus, iskola pszichológus, szakember nem segíthet!
Ezt komolyan mondja, hogy jobboldalon van felelős, van felelősségre vonás??? Hány sok milliót, milliárdot sikkasztó éli szabadlábon a világát?? Felel valaki egy elhibázott rendeletért, törvényért, és annak következményeiért???
human
" a jobboldalon a hibáknak, a tetteknek következményük van, "
:D :D :D
És nem szakadt a fejére a plafon.
Senki nem mondott volna le, ha a napokban csilliárdnyi pénzből nem végez telefonos közvélemény kutatátst a fidesz és nem az jön ki, hogy le kell mondania Nováknak.

Az is kamu, hogy az ellenzék nem szavazott meg egy állítólagos gyermekvédelmi törvényt. Ugyanis az nem a gyermekek védelméről szólt, hanem a melegeket mosta össze a pedofilokkal. Ehhez nem lehet asszisztálni.

A gyerekeket a jelenlegi törvényekkel is meg lehetne védeni, ha betartanátok őket, ha meg lenne bennetek a szükséges erkölcsi tartás és nem kivételeznétek a saját bűnözőitekkel. És az sem ártana, ha a gyermek otthonokban rendszeresen lenne átvilágítás, független pszichológussal helyzetfelmérés. Ezek szűrnék ki a visszaéléseket. MIért nem ezt csináljátok?
LászlKovács
Főigazgató! A szemedet bekötötte, az eszedet lenullázta a felcsúti pszichopata? Úgy látszik nem volt nehéz dolga!!
LászlKovács
Főigazgató! A szemedet bekötötte, az eszedet lenullázta a felcsúti pszichopata? Úgy látszik nem volt nehéz dolga!!
Cherry
Terelnek a retkek, mást nem is vártunk, annyira átlátszó,,,,,,Primitiv aljas kis fidesz férgek süllyed a hajó...
izéke
Kinézetre mintha a múlt század huszas éveiből éledt volna fel egy dzsigoló,csak a szalmakalap és a sétapálca hiányzik,esetleg a monokli
Józsipapa
mekkora egy szar ember ez a szánthó
elvtárs...
jáger laszló
Szántó szerint Novák és Varga a kommunista baloldal ártatlan áldozatai ,kvázi mártírok!!!??
Pedofília pedig a $ baloldal találmánya!!!??
Hát ilyen1XŰ elvtársak!!
És lesz aki ezt is beveszi
csak ennyi
barátilag
J.L.
percsi
@Nessy: "Ezt komolyan mondja, hogy jobboldalon van felelős, van felelősségre vonás??"
Igen, az agyatlanoknak üzent!

Novák Katalin tavaly április 27-én megkegyelmezett a bicskei gyerekotthon egykori igazgatóhelyettesének. Most mit írunk? 2024. február? Eddig lapítottak, mivel kiderült és a nép felháborodott, egyből történt egy kamu felelősségre vonás:)
Novák Katalinnak az élete végéig jár
- tiszteletdíj, ez most havi bruttó 4,59 millió forint.
- emellett a volt köztársasági elnököt a megfelelő lakás használatának joga,
- legfeljebb háromfős titkárság alkalmazása,
- térítésmentes egészségügyi ellátás
- személygépkocsi használat
Mire lesz gondja? Jól járt, ki van ez találva!
percsi
Tömeg kell a leváltáshoz! A múltból tanulni kellene már!
Meg kell mutatni, hogy a baloldalon van valós felelősségre vonás!

A magyarok adója, EU-s pénze hosszú évek óta eltűnik, ez idáig még nem történt a jobboldalon felelősségre vonás!

Az óvodásokat nem lehetne annyiszor hülének nézni, mint 2 millió felnőtt magyart!
- Azért loptam el a csokidat, mert ha nem én lopom el, akkor a baloldali csoportból Jocóka lopta volna el!
Az ovis azonnal oda csapott volna, és kérte volna vissza a csokit!
Feller_Peti
Kormánypropaganda nem hiába "mossa" össze a hazaáruló baloldalt a külföldi pénzekkel.
Balos csürhék közül jó néhány ember maga tesz kijelentéseket, hogy külföldről pénzelik őket:
Fent van az X -en. Régi nevén Twitter.
Ne nekem higgyétek el.
Higgyétek el a baloldalnak -> Saját maguk vallanak, köztük Korányi Dávid a 3-videóban.

videa.hu/videok/nagyvilag/check_out_what_soros_is_up_to_in_europe__chapter_3-3-george-soros-XQalzP3ZFMXdm1K1
videa.hu/videok/nagyvilag/check_out_what_soros_is_up_to_in_europe__chapter_2-3-george-soros-ACMYdswMpyUL0Ysw
videa.hu/videok/nagyvilag/check_out_what_soros_is_up_to_in_europe__chapter_1-3-george-soros-q8ZEHc0wXhAOZAxG

El kell zavarni ezt a bal oldali nagyon kártékony hordát Magyarországról.
Ha már semmivel sincsenek megelégedve ami normális, és csak a káoszt propagálják.
Péter2
@m73: Nem csak pedofil , hanem ciganó is !
Pusztai
Az ellenzék szégyene, hogy a valaha hatalmas összegekkel támogatott fidesz és Soro pénzén évekig élő geczi Sorosozhat.
Tessék mondani!
Muszáj ennyire debilnek lenni??
Dr. Proktor
A mi szarunkat mindig másra kell kenni! - állhat a fidesz politikai kiskátéjában...
Balog nemtiszteletes is menti Novákot, nem is csoda, hiszen ő tüntette ki a pedofil igazgatót! Simlis a simlisnek örvend, mondja a régi mondás.
Pusztai
@Dr. Proktor: 98 óta a fidesz folyamatosan alkalmazza.
Akkor is ezzel nyerték a választást: saját mocskukat ráhazudták akkor a koalára és a Tocsik ügygel megerősítve,- hazudozbva szintén,- nyertek.
Akkor még 4 év után rájöttek a választók mekkora mocskok, azán a ballib folymatosan romlott a fidesz mindent a kommunikációra médiára bizott és lám: azóta nyernek.
Miért is?
MERT A VÁLASZTÁS EREDMÉNYE 90%-BAN A KOMMUNIKÁCIÓN MÚLIK!!
RonaGyuri
„quod erat demonstrandum”

ezt a kifejezést a matematikában szokás használni mikor egy érvelés (mi bizonyításnak nevezzük) eredményeként a várt eredményre jutunk

Magyarul a „ezt kellett bizonyítani” illetve szó szerint: „ami bizonyítandó volt” a jelentése.
A matematikában persze azzal kezdődik minden, hogy tisztázzuk mit akarunk bizonyítani (milyen feltételek teljesülése esetén milyen következmények vannak).
Nos talán tényleg erős a matek felvetése, de tanulságos lévén az államfő lemondási szándékának bejelentése és csatolt részeiről számosan már tanulságot kezdenek levonni, sőt bizonyosságokat megfogalmazni.
Ebben is élen áll a két legfőbb vitéz (a harmadik az ifj. fő-CÖFKA „az alkotmányjogász is megaszonta”):
Kocsis Máté, A Fidesz frakcióvezetője szerint: „Lemondásuk annak bizonyítéka, hogy a jobboldalon a hibáknak is van következménye, a baloldalon a bűnöknek sincs”
míg Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ vezére arról elmélkedett, hogy:
„Három lényeges különbség van a magyar jobboldal és a magyarországi baloldal között ”:
„a jobboldalon jó és felelősségteljes politikusok vannak,”
„a jobboldalon a hibáknak következménye van, míg a baloldalon a bűnökért még dicséret is jár ”,
„a magyar jobboldal mindig is kiállt a családok és a gyermekek védelme mellett, a pedofilokkal és a pedofíliával szemben”!

Ja egy apróság a tanulságok levonásának (bizonyításának) – nem csak a matekban – van egy igen fontos feltétele, sőt követelménye: a bizonyítandót (az indirekt bizonyítás nagyon más dolog) nem használhatjuk fel a bizonyítás során.
Dr. Proktor
@Pusztai: Göbbels az eltitkolt kommunikációs példaképük, de átvették a kommunisták egyszavas lózungjainak a használatát, hiszen azt érti a nem igazán kétharmad, míg a makro- és mikroekonómiai elemzésekkel és társadalmi problémákkal házaló ellenzék szava felfoghatatlan számukra...
Pusztai
@Dr. Proktor: azé terjed ez mint a pestis!
..
„Lyukat ütött Orbán ideológiájának hazugságába” – Novák Katalin lemondása letarolta az egész európai sajtót
Végigsöpört az európai sajtón a köztársasági elnök lemondásának híre. Sok helyütt kiemelik, hogy nem jön ez jól a pedofília ellen harcot hirdető kormánynak.
www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/lyukat-utott-orban-ideologiajanak-hazugsagaba-novak-katalin-lemondasa-letarolta-az-egesz-europai-sajtot/
kereső
Értsük szánthó! A "ballib" média a felelős azért, mert kirobbantotta a botrányt- amit a kormány elhallgatott majd egy éven keresztül- miközben reklámozta azt a "gyermekvédelminek" nevezett törvényt- amely a magyarországi gyermekvédelem megcsúfolása. Ugye emlkészel te emberi selejt, hogy amig nem deklaráltátok a törvényben , hogy a pedofilia azonos az emberl "más" szexuális irányultságával, addig az ellenzék is támogatta a törvényt- ez akkor változott meg, amikor a törvényben összemostátok a kettőt- mert amig a pedofilia, azaz a gyermekek szexuális bántalmazása a legsúlyosabb bűnök egyike, addig a homoszexualitás nem az. Na ezért homofób az a törvény, miközben éppen a törvényetek által elsikkad a lényeg - a gyermekvédelem. Nem a könyveket kéne lefóliázni- hanem titeket, mert ilyen elferdült , minden tudományos alapot nélkülöző hazugságot foglaltatok törvénybe. És, ha már itt tartunk_ milyen "alapjogokat" védetek ti? Hiszen orbán bla-bla -nának mondja az Emberi jogok egyetemes nyilatkozatát,Az a "alapjoga" Magyarország lakosságának, amit ti megengedtek, "alapjogként"?- szembe menve még a gránitszilárdságúban deklaráltakkal is?
Ti csak orbán viktor "alapjogait" vagytok hivatottak védeni, nem az emberekét.
Ti nem "alapjogokért központ" vagytok, hanem simán fideSS propaganda központ- közpénzen.
Pusztai
ne feledjük, a geczi jelölte SP-t és Novákot, mindkettő erkölcsileg-etikailag hatalmasat bukott, ez valójában GECZI BUKÁSA, ami még nem realizálódott politikailag.
Ha az ellenzék hatékonyan, ütősen kommunikál, úgy a sperma kilőhető!!
Aztán jöhet az elszámoltatás, vagyonelkobzás.
Sakk Matt
Ez a nyomorult úgy néz ki, mint aki magán felejtette a szilveszteri maszkot :P
Sakk Matt
"a pedofil is ember, és toleranciával, megértéssel kell hozzá viszonyulni"

Nono! Ezt a Hír TV-ben Pálffy István mondta!
Aki Én
Ugyan már. Majd ha orbán is lemond.

A Momentum elnöke már szombaton, Novák Katalin lemondása után azt írta: „Orbán Viktornak ki kell állnia, és magyarázatot kell adnia a történtekre. Ő a miniszterelnök, az ő kormánya nevében írta alá Varga Judit a kegyelmet. Ez Orbán rendszere, így eltagadhatatlan a felelőssége”.
koszpeko
"jobboldalon a hibáknak, a tetteknek következményük van"
Persze.
4,5 milliós fizetés élete végéig.
Mekkora következmény már egy "kis" hibáért!?
koszpeko
"jobboldalon a hibáknak, a tetteknek következményük van"
Ha nem hozza ki a 444 akkor ezek ketten még sokáig a nyakunkon ülnek.
Giovanni Alba
@m73: tegnap, 22:23
Ha a szántóvetőre gondolsz, akkor egyetértünk. A tipikus pedofil arca van, aki a kisfiúkat szeretgeti.
Nem szokott tükörbe nézni? Vagy ellenkezőleg, kedvére való a látvány? Nem szóltak még neki, hogy saját maga karikatúrája?
Jó, tudom ne ítélj elsőre, meg a látszat csal(hat), de ez a figura még meg is szólal s ezzel bebetonozza kisfiúkat megrontókról keringő sztereotípiákat.
Echte cukrosbácsi.
Giovanni Alba
@izéke: tegnap, 23:14
A monokli az nagyon hiányzik, mindkét szeme alól.
Eladott Ország
Mi, kereszténybolsevikok, b@zmeg, a testtartásunkkal ütjük a rést ...lol. Ezekben a mondatokban az a jó, hogy senki sem érti, de kifizet rá az állam milliókat. Azért remélem, eljön az az idő, amikor ezek a retkek futni fognak. Ez vetekszik az "organikus jogfejlődéssel." Ez tényleg egy idézet ettől az észlénytől? Putyini mintára működtetett cég. Putyin találta ki, hogy ilyen kamucégeket kell létrehozni, teletömni "kutatóknak" meg "elemzőknek" kinevezett propagandistákkal, és teletömni velük mint "szakértőkkel" a kormánymédiát. Kurva nagy találmány volt, arra jó hogy legalább látszik, a geci honnan vette ezt is. Mennyi ilyen kamu szervezet van még, de a magyaroknak ezzel semmi baja, erre szavaztak.
uploads.disquscdn.com/images/3c3ca4e57f29ae50c8abb1cba133e4fecdde6203d7470efecc074408e4838c54.jpg?w=800&h=594
Ez a közpénzből folyó раtkánytenyésztés fontos társadalmi üzenetet is hordoz. Nem véletlen, hogy még büszkék is rá. Csapj fel, pajtás, pártkatonának, jobb dolgod lesz, mint apádnak. Ez csak egy kifizető hely a "közkatonáknak", akik a propagandát tolják. A propaganda viszont a NER egyik oszlopa, amin nyugszik.
Eladott Ország
Szánthó Miklós „már akkor egy senki volt , mikor még valaki volt.” Azóta még nagyobb senki lett. Agytröszt nehezen képzelhető el szürkeállomány hiányában. Ez az alak a NER egyik legundorítóbb figurája - bár kétségtelenül nagy a verseny. A fideszt kiszolgáló rezsimprosti. A fidesznél mindenki a száján szarik. Szánthó: "kialakult egy túlélési ösztön, egyféle leleményesség, mely a magyar "smart power", az okos erő egy speciális formája."- ami egyre lejjebb húz minket a guánóba. Még egy paranoiás elmeháborodott, aki szerint báncsák a magyarokat, meg be akarnak minket olvasztani, a geci igéi termékeny talajra hullanak...
uploads.disquscdn.com/images/e4ca922f68727d3b4a5be76f4970271492669cebf72ccbcca9c98c8c4835c188.gif?w=800&h=270
Szerintem, ez a pojáca bajuszkötőben alszik. Egy kiokosított rafkós leleményes banda valóban létezik az országban és már régóta sikeresek a hatalmiámokfutásban. A családvédelem is nemzetbiztonsági kérdés: de gondolom csak a magunk fajával keveredve, ahogy a főni Erdélyben előadta! Még egy kretén a listán, akit bevarrt szájjal kell sötétzárkában tartani. ( Szánthó Miklós)
uploads.disquscdn.com/images/4b3d5c9328ab5b2adfcb6e9d9dbc156380277ad3308ec6e9bd440ca3d3cf5c4b.jpg?w=800&h=680
"Az ELK RTUK premierjén Szánthó Miklós Bayer Zsolttal - Feri, nem felejtünk!" Nagyon homoerotikus.’ Szánthó Mikit se az eszéért szeretik. Bicskanyitogató, hogy ezt az Alapjogokért Központ nevű gittegyletet is mi fizetjűk. Ennél a nyomott fejűnél alapjog a seggnyalás... Most végezhettek, mert Zsoltinak még kint lóg az inge. A feje is milyen logikus má.’
uploads.disquscdn.com/images/4e8dfb89755740989d1ad7782c72a01bfd6b481919e6d0c6c3e422870760b2bd.jpg?w=800&h=966
sokanvagyunk
A kormánypropaganda mostanság ne nagyon emlegesse ki a SOROS, mert még a hívei félreértik, és várják a következő nagy bejelentést.
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: tegnap 21:38 ☻ Lemondott Varga Judit. Jajj, more mi lesz velünk? Szájerjózsi sokkal szívhez szólóbb volt, ő azt zokogta a világba, hogy "A nagy lelki megterhelés miatt lemondok." Itt maga a Jucika a terhelt. És ha nem pattan meg, hamarosan vádlott is! Gyanús ez nekem. Előkerült a megsemmisített videó egy páncélszekrényből? Ahogy Juci apácaruciban gyóntatja a barátnőjét. -Megyek Brüsszelbe kipróbálom én is. - Jó móka lesz, nekem elhiheted
twitter.com/csorike1520/status/1673999157751685121/photo/1
Varga Judit: A munka nem várhat. Cumibaba! A beosztásért meg kell dolgozni. Addig siess míg áll a zászló rúd...
www.facebook.com/photo/?fbid=575632584725942&set=a.388701043419098&locale=hu_HU
Az "Alapjogokért Központ" vezetője felsorolni sem tudná az alapjogokat, amiknek ő valamiféle központját képzeli a magáénak. Valószínűleg nincs is alapjog-ellenesebb szervezet Magyarországon, mint az ő gittegylete: orbánista seggnyalók mind. Ó, újra érzem a drága ötvenes évek szagát! Alapjoga,hogy hülye legyen. Csak most már kezd az a feelingem lenni, hogy Orbán összes seggnyalója és vezető pozícióban ücsörgő senkiházija, a "ki a leghülyébb" verseny dobogósai közül kerülnek ki. Komolyan agyf@sz ami ebben az országban van. Ilyen felszopó morzsik komolyan mit gondolnak? Buksi simit kapnak a g€citől? Egy részük pénzért csinálja, a többinek erős apukára van szüksége. Alapjogi központ vezetőjeként jogom van az alapjogokat felülbírálni. Alapjog, hogy elvehessük más alapjogát! Már megint itt vagy köcsög Wally Na huss az elfekvőbe. Nincs valami jobb szöveged Te beteg f@sz? Ez már annyira gyenge B+!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fmedia3.giphy.com%2Fmedia%2FhmsKT5XOHFf5C%2Fgiphy.gif&key=BXV92wBt1TgN_V9CWzDVaQ&w=800&h
Peller Anikó
@sokanvagyunk: A VV Katalin és a VV Judit után eljött az idő VV Viktor ! Te vagy a soros geci.
sándorbence
szupercsapatvezető magaírkál márrendeleteket egyedűlrégóta jöjjönmár előa szoknyák takarásából legyenbátorak és szókimondó nekenjékmásra a szarukat az elbaszott
politikájukat
balos
@sándorbence: A ner-hitlerja már a göbbelsének sem enged a koszból!Maga kreálja!Imádják,mikor a szarját önti a felszopói szájába!A köztársaság álnoka csak a nernek volt álnoka,az ország már 89 óta nem köztársaság,hanem cirkuszi bohózat!Itt minden jogot végzett élhet jó módban,ha a nyelve a geci seggében pucolhat!
Clavigo
Ez a tahó olyan,,mint egy karikatúra ...:)
Havanagi
@m73: És az a hulladék fidesz karaktergyilkolása volt.Minden pert megnyert a csicskamédia ellen,de azokat a híreket a zsiványok nem publikálták! Ilyen a szenny fidesz!!!
nejlontacskó
Tehát, Cohn-Bendit?
Arthur J. Finkelstein neve már nem cseng ismerősen Miklós?
Tudod Miki, aki melegként több médiakampányt is vezetett a homoszexuálisok ellen, ennek ellenére meleg házasságban élt, sőt gyermekeket is örökbe fogadtak párjával. (Igen-igen, a melegellenes Fidesz gyúlöletkampányának kiötlője bizony nem nertársias narratívába illeszthető jobboldali-konzervatív-hetero életvitelt folytatott.)
Bástya Béla Elvtárs
@Feller_Peti: Magyarázd már el, légy szíves ennek a HÜLYE embernek: @Eladott Ország: , hogy emelkedik a nyugdíja! S ha nem érti a választ, akkor küldd ki a temetőbe bicajjal, te meg hozd vissza... a biciklit ! Köszönöm szépen a segítséged! Meg fogjuk hálálni!
Bástya Béla Elvtárs
@m73: Meghagyom neked! Ja, és sok az a 6 LIKE!
nejlontacskó
@Feller_Peti: ugye tudod, hogy az a disznót a profilképeden, Orbán is eteti?
Ennyire vagytok ti retardáltak!
jáger laszló
Természetesen mindez Gyurcsány politikai bosszúja a fideszen 2006-ért!!
csak ennyi
barátilag
J,L.
m73
@Bástya Béla Elvtárs: miért viszakozól most te pedofil buzeráns köcsög?:-)
mackoka46
Novák csak a munkáról mondott le a pénzről nem.
m73
@Bástya Béla Elvtárs: szerinted engem érdekel hogy mit hánysz ide pedofil köcsög?:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.