Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági miniszter előadást tartott a Copenhagen Business Schoolban, de a kinti diákok plakátokkal, molinókkal dekorálták ki a helyszínt – tudósít a 444.hu.

A tiltakozók – a kutyapárt plakátjaihoz hasonló megoldásokkal – többek közt arról tájékoztatták a jelenlévőket, hogy csak Szijjártó beszédének ideje alatt négy diák hagyja el majd Magyarországot, a helyi diákmunkások pedig kétszeresét keresik a magyar átlagfizetésnek. Volt látható olyan poszter is, ami azt üzente a Fidesznek: "azért tanulunk itt, mert tönkretettétek a felsőoktatást."

Majmot csináltak Szijjártóból az egyetemisták Dániában

A plakátokat úgy rakták ki, hogy a terembe érkező külügyminiszter előtt is láthatóak legyenek, de a beszélgetést szervező helyi összekötő ezeket igyekezett eltüntetni.

Szijjártó – akinek szeme előtt voltak a kérdéses plakátok – Az unió jövője címmel tartott előadásában azért bírálta az európai közösséget, mert az energiafüggetlenség megteremtése érdekében nem lép fel kellőképpen. Így pedig nem marad más Közép-Európának, mint az oroszoktól szerezni energiát. A külügyminiszter emellett a határvédelemről is beszélt.

A hallgatók pedig kérdezték: egyikük óriási tapsot is kapott, amikor azt firtatta, miért költ tízmillárdokat a kormány a stadionokra, ha a határvédelem ennyire fontos. Az alábbi videón ez 12.30-tól látható.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem a diákok csináltak majmot Szírgyártóból, hanem a fodrásza csinált embert a majomból. Kevéske sikerrel.
Annak a maréknyi diákseregnek több esze van, mint a kormányunknak összesen. Egy kérdésükben több a realitás, mint ezekben összesen. Minél több fiatal megy ki tanulni, annál többen maradnak gondolkodók. Kintről még szembetűnőbb a különbség.
@ Bringás kezeltünknek is jót tenne egy pár hetes európai körút.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Nem a diákok csináltak majmot Szírgyártóból, hanem a fodrásza csinált embert a majomból. Kevéske sikerrel.
Annak a maréknyi diákseregnek több esze van, mint a kormányunknak összesen. Egy kérdésükben több a realitás, mint ezekben összesen. Minél több fiatal megy ki tanulni, annál többen maradnak gondolkodók. Kintről még szembetűnőbb a különbség.
@ Bringás kezeltünknek is jót tenne egy pár hetes európai körút.
Szomjankórász
A szülei csináltak majmot.
Oszt' mára hogy kinőtte magát! Mekkora tarajos gőte lett belőle, nézzétek csak!
dr. prédikátor
Zselés prütyi !!! lepippantatták veled a lóhimbilimbit???Bohócot csináltak belőled, de nem volt nehéz!!!
papa.49
A xargyártó csupán hápogott, pedig nem egy Dagober bácsi))))))))))))))))
A méretes cumi jól állt a lepcses, hazug pofájában))))))))))))))
papa.49
@Horizont: Pont ezért, tesznek meg mindent, hogy minél nehezebben tudj onnan szavazni, na ezt a szemetet nekünk kell eltakarítani, mert más nem teszi meg helyettünk!!!
papa.49
@zöldszem: Te ez a xargyártó képe, vagy a hazugovicsé, segíts mert nem tudom eldönteni, mindenesetre ritka gusztustalan akármelyik is az))))))))))))))))))
papa.49
@Horizont: Ne idegeld magad ezen én is a guglival fordítom le a lényeget...
zöldszem
@papa.49: Isten tudja! De, szerintem mind kettőtől különb, úgy látom van gerince.
szaboria1
Szijjártó majd itthon mást fog mondani. Ezeknek még nem jutott el a tudatokig, hogy az internet világában amikor megszólal már mindenről lehet tudni. Azt hiszik csak az M1 híradóit nézik az emberek.
papa.49
@zöldszem: Tényleg nem lehet egyik, se mert ez egy GERINCES ÁLLAT, ami a másik kettőről még véletlenül se mondható el, mondjuk állatnak állatok de nincs gerincük, sőt SOHA NEM IS VOLT!!!
szép új világ
Nem értem a cikk címét. Valaki magyarázza el nekem, hogy lehet egy majomból majmot csinálni?
Hellcat
@Aki Én: Az a szöveg amit a srác elmond 12:30 tól borzalmasan jó...ha fele ekkora kompetenciája lett volna a szociknak idehaza anno ma nem lenne fidesz rémuralom...
radikalisdemokratak
@Aki Én: .
már megbocsáss,
.
DE
.
azt kell gondoljam, megőrültél!
Európában szeretnéd látni ezeket?!
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK-BANDA
.
köztük ezzel a "bringással"?!
szerintem minden felnőtt, értelmes, demokratikus elkötelezettségű ember - kivéve a doktríner liberálisokat - börtönben, avagy mondjuk azerbajdzsánban látná őket szívesebben.
az egyszerű, primitív híveket, szimpatizánsokat - kiknek inkább káruk, semmint hasznuk volt belőlük - kitoloncolnám az azeriekhez, meglátogatni a baltást,
.
DE
.
előtte megfosztanám őket magyar, s uniós állampolgárságuktól illetve nemzetközi elfogatóparancsot bocsátanék ki ellenük, hogy ne tudjanak visszajönni ide.
a komolyabbakat pedig Ócsára, ahogy már írtam, élethosszig, a szabadulás esélye nélkül
Macskaszem
Eddig is egy bazári majom volt, de ezt az égést nem foghatja a bukottbaloldalra.
Aki Én
@radikalisdemokratak: ...valamit félreérthettél, vagy én nem értelek.
karma1
@radikalisdemokratak: Szerintem is rettenetesen felreertetted @Aki En-t...
radikalisdemokratak
"@ Bringás kezeltünknek is jót tenne egy pár hetes európai körút."
.
ezen mit lehet félreérteni?
ezeknek a mocskoknak semmi helyük Európában!
a csuti geci is megmondta:
félázsiai pöttyös seggűek a zigazi magyarok, tehát vissza velük egészen ázsiába!
a legveszedelmesebb példányokat mint mondtam mi kell, hogy őrizzük, mert ha és amennyiben bárhol a világban szabadon mozoghatnak, akkor abból csak és kizárólag baj származik, ezért Ócsára velük.
Aki Én
@radikalisdemokratak: Hogy láthassa milyen a nyugati határon túli élet.
mariaberta
Csináltak? Hiszen eddig is az volt. Egy ilyen fizimiskával, frizurával??? mi is lehetne más?
karma1
@Aki Én: Lefogadom, hogy bringas-wolfika Dabas hataran tul nem mozdult ki meg messzebbre az orszagbol,... Ha egyszer is megtette volna, akkor mar nem tudna meggyozodessel nyalni orbancnak, mert o lenne a Szjatoszlav Richter, aki zongorazza a kulonbseget Magyarorszag es az Unio tobbi , nyugati allamanak a viszonyaiban...
Hari
Kérem tisztelettel ez a cím mélységesen megalázza a majmokat. Hol vagytok állatvédők ??? Bármelyik majom fényévekkel értelmesebb ennél a" majomnál". Tapsikolhatna örömében, hogy egy majomhoz hasonlítják. Ez nagy megtiszteltetés számára. Én semmi állathoz nem hasonlitanám, mert mindegyiknek valahol megvan a haszna , ellentétben vele! Egyetlen módon lehetne hasznos: ha sürgősen eltűnne a balfenéken .
Kutyuska
@Aki Én: Egyetértek, annyival módosítanám a hozzászólásodat, hogy annak a maréknyi diákseregnek több esze van feleslegben, mint a kormányunknak és híveinek összesen.
Kutyuska
@Macskaszem: Dehogynem. Már mondom is helyettük a tutit: A Soros áll mögöttük, meg a Gyurcsány, meg a bukott baloldal, meg a titkos háttérhatalmak.
Kutyuska
@papa.49: Ott nem mondhatta meg előre, hogy mit szabad kérdezni és mit nem.
Kutyuska
@szaboria1: Hamisítanak egy rövid bejátszást, beültetnek 20-30 Fidelitasost és úgy tálalják a köztévében, hogy hatalmas sikere volt a zselés fejűnek és a kinti diákok támogatásukról biztosították a kormányt.
papa.49
@Kutyuska: Ezek csak a ,,levajazott pályán tudnak győzni,, ))))))))))))))))))))))))))))
simmering73
Peti büszke lehetsz rá, hogy majmként definiáltak. Itthon ennél kevesebbet érsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.