Hatalmas felháborodást váltott ki egy közösségi portál tagjaiból egy fénykép, amelyen Juhász István, Apc fideszes alpolgármestere egy macskát lógat a farkánál fogva egy üst fölött – írja a Blikk.

A lap szerint az állatvédők egyenesen állatkínzásért szeretnék felelősségre vonni a falu vezetőjét. Az alpolgármester annyit tett hozzá, hogy tőlük nem fél. "Mit csinálnak? Felakasztanak?" – kérdezte és azt mondta, hogy az állatot éppen kiszedte a pörköltnek szánt húsból, ahová belemászott, és azért a farkánál fogva, hogy meg ne karmolja.

Macskát tart az üst fölé az alpolgármester

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ujzelandon a gyilkossagert altalaban adnak 2-8 evet - lelkuk rajta,...
De ha valaki allatot kinoz, vagy ol meg, az kaphat 14 ev LETOLTENDOT is...

Tavaly egy orult lovoldozott, megolt 3 embert, es a segitsegere sieto tarsa lelott egy nemet juhasz kutyat, aki rendorsegi eb volt: az orult lovoldozot lelottek, vele nincs tobb gond,de a segitsegere sieto palit, aki megolte a kutyat, 14 ev letoltendore iteltek.

Na, en ezt a bunko palit ott a fenti kepen ugyanugy a FARKANAL fogva kepzelnem el, csak egy nagyobb ust folott... Mondjuk, egy verszomjas eszaki szigeti maori vallalkozna is ra, boldogan... (Nem vicc, olyan pasival dolgoztam egyutt a birkanyiraskor, akinek a nagypapaja meg evett embert. Mit mondjak, rogton fogyokuraba kezdtem, nehogy en legyek a kovetkezo fofogas az unoka etlapjan,...:o((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Tootsy
Ujzelandon a gyilkossagert altalaban adnak 2-8 evet - lelkuk rajta,...
De ha valaki allatot kinoz, vagy ol meg, az kaphat 14 ev LETOLTENDOT is...

Tavaly egy orult lovoldozott, megolt 3 embert, es a segitsegere sieto tarsa lelott egy nemet juhasz kutyat, aki rendorsegi eb volt: az orult lovoldozot lelottek, vele nincs tobb gond,de a segitsegere sieto palit, aki megolte a kutyat, 14 ev letoltendore iteltek.

Na, en ezt a bunko palit ott a fenti kepen ugyanugy a FARKANAL fogva kepzelnem el, csak egy nagyobb ust folott... Mondjuk, egy verszomjas eszaki szigeti maori vallalkozna is ra, boldogan... (Nem vicc, olyan pasival dolgoztam egyutt a birkanyiraskor, akinek a nagypapaja meg evett embert. Mit mondjak, rogton fogyokuraba kezdtem, nehogy en legyek a kovetkezo fofogas az unoka etlapjan,...:o((
vukkocska
Barom arcú. A kondérban fő valami. És hol a pörkölthús? Ennyi elemebeteg barom hogy létezik a földünkön? Látszik, hogy a cica meg van rémülve, a lábújjai teljesen szétálltak. És ha belejtette volna az agyament?
Tootsy
Ja es meg egy: a fenti kepen a pasi NEM DUHOS, hogy a cica belemaszkalt a husba, HANEM ELVEZETTEL ROHOG, mikozben csinalja amit csinal...

Es emberek ennek a tetunek a kezebe adtak hatalmat mindenek felett (emberek, allatok, vagyon, fold)...
silber13
Ne szörnyülködjetek, mert ez egy igazi hamisítatlan, Apci alpolgármesteri sutka!! He-he-he! Vele nem lehetne megcsinálni ugyanezt?:-)))
leszúrt rittberger
Vak komondor ez is, a vérükben van a hazudozás meg hülyének nézés. Jó, hogy nem már tapsoljuk meg, amiért kimentette a macskát, nem?
bakegya
Ez az ember egy ránk szabadított emberszabású se nem fiatal,se nem demokrata emberszabású fideszes ragadozó-aki a kiscicákat sem kíméli.
Szvetlana
Ha éppen kiszedte, miért nem vizes a macska? Ha pörkölt, akkor paprikás lének kellene lenni benne.
Jót szórakozott az egész genyó társaság a rémült macskán. Rögtön kéznél volt a fényképezőgép!
darwin
@A Tündik bündije: @vukkocska: @silber13: Ugye hogy mérgesek vagyunk?Joggal.Pedig egy állatról van szó.Most olvastam a Blikken,nem tudom bemásolni,nem értek hozzá,hogyan kínozott több ember egy juhászt,még fel is akasztották,4 hétig kómában volt.Ennek több mint egy éve.Az elkövetők szabadlábon vannak.Csak házi őrizetet kaptak.
Ott egy ember,itt egy állat.Mit várhatunk a töketlen törvényhozástól.Mit várjunk egy nagy hatalmú polgármestertől,aki mindent megtehet.
No_Fidesz_No_Problem
Baromarcot valaki egy üst fölé lógathatná a farkánál fogva.

Istenbizony még nevetnék is rajta.
Zsuzsanna2013
Nem ennék olyan pörköltöt,amibe macska mászott bele. Finom lehetett a bográcsos az elhullajtott macskaszőrrel.
bencemacska
Hol az állatvédők? A minimum 2 év kijárna neki?
Tudja valaki a nevét? Megérdemelné szégyen falra tenni minden lehető helyen!
Tootsy
@Zsuzsanna2013: Azt irja, hogy "belemaszott a porkoltnek ELOKESZITETT HUSBA ", vagyis NEM a konderba, amiben mar a kesz leves/porkolt bugyogott,

De ez a vegeredmeny szempontjabol teljesen mindegy, a cica egeszsegesnek es SZARAZnak tunik, de tele van felelemmel - valoban erre utalnak a kinyilt karmocskai -, es a pasi pofajarol a megelegedettseg latszik, amit ez a "tokos" tette kivaltott,,,,
nyanya001
Ezt a trógert is a farkánál fogva kellene fellógatni !
Senara
"éppen kiszedte a pörköltnek szánt húsból, ahová belemászott, és azért a farkánál fogva, hogy meg ne karmolja" A macskának több esze van mint önnek alpolgármester Jankó "úr",forró kondért elkerüli . A vakkomondor esete hihetőbb volt , itt fénykép bizonyítja , hogy hazudik.
töky
mit vagytok ennyire felháborodva! Szokjatok hozzá, hogy csak a kisdobos mond igazat. A fideszes kancsók soha! Miért is várjátok ezt el ettől a szarpéldánytól?
GeoCravker
Ez esetben ennek a címét szorosan venném
endresy.blogspot.hu/2013/08/macskai-jogokat-az-embereknek.html

A polgármestert a farkánál fogva akasztanám egy üst fölé.
entero
@töky: A bunkóság nem feltétlenül pártfüggő, vagy szerinted korunk nagyszerű fiataljai is mind Fideszesek, akik állatokat kínoznak? Undorító, és minimum két év börtönre ítélném, de nem azért, mert Fideszes, hanem azért, amit csinált.
lenhardtibolya
Szegény cica! Ha ez a vadember csak a karmolás elől szeretett volna védekezni, akkor a cica nyakszirtjénél kellett volna megfognia az állatot, akkor biztos, hogy nem karmol, mert a cicamama is úgy emeli fel a kicsinyét. A képen látható cica is kölyöknek látszik még, úgyhogy duplán is lelketlen dolog így bánni vele. Ha a húst olyan helyen hagyták, ahol a cicák elérhetik, akkor bizony a főzöcskéző ember a hibás. Nekünk is van két cicánk, tehát ügyelni kell, hogy mit hagyunk előttük. Tizennégy évesek a cicáink de még soha nem bántottam egyiket sem, és ha bárki kezet emelne rájuk, az nem úszná meg szárazon. Utálom az állatokat bántalmazó embereket!
GeoCravker
@entero: "Undorító, és minimum két év börtönre ítélném, de nem azért, mert Fideszes, hanem azért, amit csinált. "
Kivételesen :-) egyet értünk.
Tényleg pártfüggetlenül csukdába tenném az ilyeneket.
entero
@GeoCravker: Plusz fellógatnám a farkánál fogva...:-)
hallgatag
- Mit csinálnak velem, felakasztanak ??? kérdezi mosolyogva a baromarcú görény...Hát nem a nyakadnál, hanem a farkadnál fogva, Te állat !!!
És itt tényleg felejtsük el, hogy " fideszes", csak az a baj, hogy alpolgármester !!!
taglo
De ,ha valaki szóvá tenné a parlamentben, jót röhögne a fideszes CSÜRHE !
taglo
Az aljaspolgármester ,úgy látom be is hugyozott a ,,gyönyörtöl " !
dr. prédikátor
Én nem csak az üst fölé lógatnám ezt a buzit hanem bele is ültetném a forró pörköltbe.Akkor lenne alpolgármestertöke pörkölt is.!!!
Január
@vukkocska: A kondérban pedig véletlenül sem a pörkölt fő, eszement ember, aki ilyesmivel szórakozik.
Dr. Felipe
Gondolom ez is baloldali ármánykodás.
kukac50
Macskaszőrös kaját akart enni. Úgy szereti ha bepotyog a szőr,gusztustalan buta ember tesz ilyent.
miazavalami
Szegény cica. Kapta volna fel az enyémet , már nem lenne bőr a képén és a karján. De szeme se maradt volna!
aborisz
A macska abárolva jó! Nem tudtátok? Máshol a kutyából csinálnak szalonnát!!
GeoCravker
@miazavalami: Ha az enyémet kapta volna fel, akkor lapáttal verem szájon, hogy azt kjövetően csak turmixolt pörköltet tudott volna enni.
crow0131
T. Polgármester!
Ha hülye vagy akkor mondj le. (a macska a képen tök száraz)
Ha hazudni sem tudsz, akkor szintén. (a kondéron fedő volt)
És pl. hány főnek termettél munkahelyet a településeden? Ha egyet sem, akkor mondj le.
entero
@Dr. Felipe: Neked mindenről csak a bal és a jobboldal jut eszedbe? Vonatkoztass már el egy kicsit, és dőlj kényelmesen hátra...
GeoCravker
@crow0131: ezen kételyekkel van cizellálva a korábban hozott link is :-)
ma, 18:15
kkalman
Párthovatartozástól függetlenül az ilyen barmokkal azt csinálnám, amit ő tesz az állatokkal. Utána mehetne a rácsos egyetemre, de nem két évre, hanem tizenkettőre.
zilikutya
Aki ilyet csinál, nem érdemli meg az "ember" nevet! Én a [email protected]ánál fogva lógatnám az üst fölé és mindig kicsit lejjebb engedném, ha nem kiabálná elég hangosan, hogy "jaj, de jó nekem"!
mariaberta
És egy ilyen alja ember polgármester? Hazudik,mert a cica nem nedves, és fél.
Kívánom, hogy valaki őt is lógassa fel a farkánál fogva, lehetőleg akkor, amikor éppen kiemelik egy kondér forró szurokból
nehogymá
amikor kicsi a macska akkor néhány jó idöben kiosztott legyintéssel meg lehet tanitani a fontos dolgokra.pld nem megyünk fel az asztalra.nem veréssel!de azzal a macskával bizony pózol a dalia.talált volna ki valami elfogadhatót,de ez a pörköltre hivatkozás egy fél üst vizes lötty mellett látványos baromság.
nehogymá
ja az a kezében erösen hasonlit egy lemezböl kivágott rozsdás hordó fedélre.erre felé is használatban van ilyesmi amikor az apró krumplit fözik a disznóknak
bretagne
@bencemacska: Én az ilyen pasast raknám az üst fölé. Nem igaz, mennyi szemét ember van. Büntessék már meg ezeket!
igazszó
@lenhardtibolya: Nagyon igazad van ! mi a férjemmel több cicát is tartunk és az a tapasztalat hogy a jóllakott cica nem csen el semmit sem az asztalról és máshonnan sem Nálunk még soha nem történt ilyen! Jóllakatni ennyi cicát persze drága mulatság. :D
Dr plágium
Nem úgy nézem, hogy a macsek a kondérból lett volna kiszedve.
Uborkakulcs
@crow0131: Ez mekkora:-))) De igazad van!!! :-D
percsi
@entero: Ennél az állatnál pártfüggő is, ha nem lenne alpolgármester, akkor nem. Ilyen mocsokra bízzák a várost. Na emberek, most megmutatták, hogy a fideszeseknél a nép mehet a levesbe, akarom mondani a pörköltbe!
Az ilyen lelketleneket hol érdekli az éhező gyerek, vagy állat?

Fújj, és még a macskaszőrös pörköltet etették meg!

Az állatvédőktől nem fél, hmm, akkor a törvénytől sem riad vissza, az állatkínzás büntetendő cselekedet!
mátmar
Én is a farkánál fogva tartanám az üst fölé! még akkor is ha állatkínzásért feljelentenének.
miazavalami
@GeoCravker: Azt is tápszerrel hígítva szívószállal...:-))
Kilencfarkú Macska
Szicíliai macskapörkölt alpolgármester módra.

Ez volt az elképzelés.
Ám mint a macska (C. Irmi) törvényes képviselője, követelem a fél perccel későbbi fénykép nyílvánosságra hozatalát is, melyen C. Irmi lógatja az üst fölé a farkánál fogva az alpolgármestert!
Pálinkafőző Rézüst
Nem lehet rossz! Ember (latinul: Homo) főzést mikorra terveztek elvtársak?
keresztapa
Csak koncentrálj a képre, és rájössz,hogy azzal a fogással, még egeret sem lehet tartani, nem macskát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.