Az IMF miniszterelnökének, bukott embernek és elfuserált libasztárnak nevezik a Fideszben Bajnai Gordont, legalábbis azok a képviselők és kormánytagok, akik egyáltalán hajlandóak kiejeteni a nevét. A visszatérésre készülő volt miniszterelnökről hivatalos fórumon még egyetlen szó sem esett a kormánypártokban, és Orbán Viktor sem hajlandó foglalkozni vele, de azért vannak olyan fideszesek, akik attól tartanak, hogy ha a kormány nem tud eredményeket felmutatni, Bajnai mögé pedig beáll az ellenzék, akkor 2014-ben akár veszélyes is lehet rájuk.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

abacs62
Szeretne ez a bazári majom olyan lenni, mint Bajnai, dehát a bokájáig sem ér fel, Ha annyira rendbe rakná az Országot mint Bajnai a válság után, lenne hitele. De így csak egy nagy rakás szerencsétlenség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kumming
@nut1: Persze mert sem Romny, sem Obama nem fideszes.
Rézangyal
Érdekes. Pedig Kiszellel egy nivon vannak...
nemecsek
Nem emlékszem hogy Bajnai megbukott volna! Egy évre vállalta el a miniszterelnökséget 1ft-os fizetésért!!!És nem költözött semmilyen palotába, ha jól tudom!! Van
félnivalójuk ezeknek a beképzelt fideszeseknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.