A Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány, valamint a Békement Egyesület vezetői szerint Bajnai Gordon volt kormányfő, a Haza és Haladás Egyesület elnöke Gyurcsány Ferenc 2006-ban elhangzott "hazugságbeszédét" folytatja.

A civil szervezetek csütörtökön ezt arra reagálva közölték az MTI-vel, hogy Bajnai Gordon előző nap az Együtt 2014 Facebook-oldalán videoüzenetében azt mondta: az "országot irányító rezsim" félelemből indított lejárató kampányt ellene, miután a CÖF kiadványt jelentetett meg, amellyel a Gyurcsány- és Bajnai-kormány intézkedéseire hívta fel a figyelmet.

A fórum szerint Bajnai Gordon rágalmaz és azért támadja a Békemenetet, mert el akarja terelni a figyelmet arról, "hogyan tették tönkre az országot" a 2010-et megelőző években. Hozzátették: nem tud elszámolni azzal, miért adósította el az országot, és nem akar beszélni arról, hogy kormányzása alatt megállt az ország gazdaságának növekedése.

A Békemenetet alkotó több száz civil szervezet és több százezer támogatójuk nevében felszólították "Bajnai Gordont és a gyűlölet kampányának szervezőjét, Szigetvári Viktort, hogy hagyjanak fel Magyarország legnagyobb civil közösségének rágalmazásával és számoljanak el kudarcos kormányzásuk következményeivel" - olvasható a közleményben.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Kiadnak egy újságnak álcázott 16 oldalas gyűlölet-gyűjteményt, majd felszólítják a célpontjukat, hogy hagyjanak fel a gyűlölet kampánnyal? :D Enyhe szereptévesztés.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@entero: nem hazudott a vajda??? nem mondod, vazze...
bretagne
Ha nem félnének ettől a két embertől, akkor miért beszélnek ellenük? Mert félnek. Nem kicsit, nagyon is! (idézet egy élő klasszikustól)
Hellcat
Egy kis banda CÖF CÖF CÖF...
Mindig fröcsög CÖF CÖF CÖF...
marlin
@entero: Szerinted
a Gyurcsány nem tud hazudni, az Orr bán meg nem tud igazat mondani, én meg nem tudom, hogy mi a különbség a kettő között??
Tévedsz!! Tudom!!
De ennél a témánál speciel azt kellene "megvédened", hogy ezek a Polgári (Ökör) Körökből "átalakult" Cigány Összefogási F--kalapok élükön az Orr bán megmondóembere, tudod, az a Csizmadia Békemenet László meg a többi házitroll miért hazudozik, és "miből"??
Kérhetem, hogy a kérdésre válaszolj??
Vagy beszélhetnénk arról is, hogy Fénylő Csillagotok beszart attól, hogy kihívója akadt, és titokban visszamenőleges hatállyal módosította a budiforradalmárok 2/3-a a saját 2010. évi CIV. törvényük(!) 4§-ból "nem járhat mások személyhez fűződő jogainak sérelmével" részt - "kivéve, ha Bajnai Gordonról, vagy Gyurcsány Ferencről van szó" gondolattal??
Szerinted két erkölcsi-etikai normának kell lennie a "közéletben" az egyik a Turulban Született Fényes Csillagra, a Másik meg a Bajnair, meg a Gyurcsányra??
Lásd még a Szombathelyi "bulitokat"!! Ott mi is történt?? Na ugye!!
KöBüKi
@entero: Mindenki hazudhat,csak a mások hazugságai semmit nem vonnak le az orbánc és bandája hazugságözönéből.!És kisebb értéküvé,vagy megengedőbbé a gyurcsótány hazudozásai nem teszik a tetü orbáncbanda hazudozásait.!!!
Gyuri Géderről
Vettem a fáradtságot, és a CÖF honlapján eredetiben elolvastam a "Sajtókiadvány" és a "Kiadvány " című remekművet. Azért tartom "remekműnek", mert ebben a két írásban hozzák mindenki tudomására, a nagy elődök tanítványaikként, az elődök és saját maguk jellemét, életfilozófiáját.
A nagy elődök és példaképek: buga Budai, lódító Rogán, kavarós Szijjártó, grippenes, nyugdíj védő Szőke Ciklon, katolikus bálvány Semjén, inkvizítor Pálfi, félrevezető Szász, és a többiek mind, a hit és becsület bajnokai,
Az írásból kiolvasható, miként éltek és cselekedtek a múltba, miként teszik ugyanezt a jelenben és amennyiben nem söpörjük ki Őket a gazdáikkal együtt ugyan ezt fogják tenni, a jövőben is.
Csak egy cél vezérli Őket, a hatalom megtartása, egy szűk elit és a katolikus egyház részére, hogy a népet minél könnyeben taposhassák el, taszíthassák nyomorba, és tarthassák tudatlanságba, mert így könnyű irányítani.
Szin tiszta számítás,- nincs köze a faji és etnikai érzelmekhez,- pontos forgatókönyv szerint befolyásolják az IQ bajnokok gondolkodását. Mert a felkorbácsolt érzelmek hatására a bajnokok észre sem veszik, mikor és hol verte át Őket az imádott pártjuk és kormányuk nagyvezíre.
A CÖF csak eszköz. Ha megvonjuk tőlük az életteret, az az elszigeteljük, kimúlik magától is.
Ha az eszköz megszűnik, a használója is eltakarodik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.