Jávor Benedek megerősítette a Népszabadság korábbi értesülését: a szocialistákkal való találkozón érintőlegesen bár, de szóba került a Demokratikus Koalíció és Gyurcsány Ferenc személyének kérdése. Maga úgy véli: „Egy korszakváltó koalícióba nehéz belelátni Gyurcsány Ferencet.” A kérdés, hogy vajon párttársa, Bajnai Gordon is így vélekedik-e egykori főnökéről.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Bajnai mint a papagáj mondja 8 hónapja elsődleges célja a szavazat optimizálás, Orbán elzavarása. A többi részlet kérdés. Ha Gyurcsány több szavazatot hoz az ellenzéki összefogásnak, mint amennyien csak Gyurcsány személye miatt nem rájuk szavaznak, akkor jöhet. De valószínűleg Gyurcsányra többen haragszanak, mint szeretik ezért meg is van a válasz. Felesleges ezen tipródni, éppen elég gond, hogy Mesterházy se nagyon akar kormányt váltani.
vukkocska
@coni: elkerülte a figyelmedet, hogy a Magyar Nemzet foglalkozik a témával. Bajnain nem múlik semmi, Gyurcsány már nagyon régen kinyilatkozta az együttműködést, sokkal hamarabb mint Mesterházy. Gyurcsányt nem kéne leírni, mert óriási tábora van attól függetlenül, hogy a sajtó mit ír. Egy MSZP-s összejövetelre, ahol 10.000 ember volt, bemondta a műsorközlő, hogy köszöntjük újonnan érkező vendégeinket. Az újonnan érkező vendég Gyurcsány Ferenc volt, a DK elnöke. Óriási tapsvihar köszöntötte, nem is tudták a műsort egy pár percig folytatni. A szégyen az volt, hogy nem név szerint köszöntötték. De ez legyen az MSZP problémája. A sok talpnyaló, aki azért juthatott 2006 után pozícióhoz, mert Gyurcsány megnyerte nekik a választást, most ellene fordulnak. De csak a talpnyalók. Zene volt füleimnek az ő köszöntése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.