Egyértelmű bizonyíték került elő arról, hogy szavazatvásárlás történt a bajai időközi választáson – írja a hvg.hu. Egy videofelvételen egy közvetítő 200 ezer forintot ad át néhány helyi férfinak, és további pénzt, illetve tűzifát ígér nekik, ha ők és a családjuk is elmegy szavazni.

Ötvenezer forint és két köbméter tűzifa – ennyit ígértek helyi romák egy csoportjának, hogy családtagjaikkal együtt Kovács Csaba fideszes jelöltre szavazzanak a bajai, megismételt időközi önkormányzati választáson. Egy, a hvg.hu birtokába került, valószínűleg október 12-én készült videofelvétel tanúsága szerint 200 ezer forintot át is adott a négy férfinak egy közvetítő, igaz, ez csak – állítólag – a korábbi választás után elmaradt juttatás volt.

Zsigó Róbert, Baja polgármestere azt közölte: pénteken büntetőfeljelentést tett a videofelvétel miatt. Mint írta, a videót bizonyítéknak tekintik arra, hogy megrendezetten és előre kitervelten próbálják lejáratni a Fidesz.

A baloldal kezdeményezi a bajai választási eredmény megsemmisítését – jelentette be Mesterházy Attila a pénteken nyilvánosságra került felvétel kapcsán. Mint mondta, a választás óta ömlenek az információk arról, hogy Baján tűzifát, pénzt, mobiltelefont, cukrot, lisztet vagy épp közmunkát ajánlottak a rászorulóknak a szavazatukért cserébe. Szerinte elképesztő, hogy ezután Zsigó Róbert Fidesz-szóvivőnek, aki Baja polgármestereként maga is érintett az ügyben, még "van pofája kiállni" nyilatkozni.

91 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ugyan már, nem ők adták, hanem "valaki." Ezek ilyen névtelen fantomok, kocsival utaztatják a szavazókat, pénzt osztanak, de amúgy tök láthatatlanok, mint a Man In Black. Pedig már a nemzeti inzultációban is szerepeltek, ott például úgy hivatkoztak rájuk, hogy "egyesek szerint", meg "mások szerint."
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nemkati
Na, akkor megvan, kik ígértek tüzifát a Fidesz nevében. Kovács Csaba és Zsigó Róbert, MSZMP-s párttagok!
szablyafűrész
@nemkati: mint ahogyan a föld- és trafikmutyi is a hataloméhes maffiabaloldal műve, továbbá az ingyen osztogatott termőföldek is a csókosoknak...vagy mégsem ?
nemkati
@szablyafűrész: De, pontosan! A maffiabaloldal, akiket úgy hívnak, hogy Fidesz_KDNP.
sokanvagyunk
Alulról építkező maffiapártok... - nagyon alulról!
A Tündik bündije
Ugyan már, nem ők adták, hanem "valaki." Ezek ilyen névtelen fantomok, kocsival utaztatják a szavazókat, pénzt osztanak, de amúgy tök láthatatlanok, mint a Man In Black. Pedig már a nemzeti inzultációban is szerepeltek, ott például úgy hivatkoztak rájuk, hogy "egyesek szerint", meg "mások szerint."
Ciber
@sem Kati: Azért valahol biztos, hogy ezért is a Gyurcsány a hibás :D Ne már hogy Orbánra gondoljon is valaki! Mi köze annak a Fideszhez? :D
nemkati
@Ciber: És mi lesz Zsigó feljelentésével? Azért azt szeretném tudni, hogy mit érdemel az a bűnös, akinek a záloga a HVG-nél van? Olyan feljelentést tett, amiben olyasmivel vádol valakit alaptalanul, amit éppen ő követett el. Remélem, ezért dupla büntetés jár!
Ciber
Szóval, az úgy volt, hogy a maffiabaloldal vegzálta Teket Melindát, oszt rá akarják kenni a derék Fideszes aktivistákra, akik ott sem vótak. Nem ám! Azok éppen azon fáradoztak, hogy Baját védjék. A második Fidesz front harcosaiként álltak ki bátran az utcákon... izé, dehogy álltak, hiszen ott sem vótak, csak hát ottan vótak, ahol lenni kell nekik a védelemből kifolyólag na. Meg a videózás? Nincs is nekik videójuk, oszt venni kellett nekik a párt résziről..., izé, szóval nem vót nekik na. Fát nem is láttak életükben,még a nyakukra megy a rendőrség, hogy loptak. Aztat kapták fizetségül, mert..., izé, azok nem na. Ércsük? Gyurcsány meg a Bajnai, azok a hibásak na. Vegyék el tőlük a vedejójukat!
sport50
ezt megint hogy fogják kimagyarázni??mert zsigó kifogja...nem nagyon akarnak hinni a videón a közvetítőnek!!!már volt tapasztalatuk ezek szerint nem először megy ez!!nem kéne feljelenteni??elő kéne venni ezt az embert és megkérdezni ki a "főnöke"!!!
ila51
persze , mert a kutya is odaszarik , ahol nagyobb csomót lát :(
vadnai
bárki készíthet ilyen filmet, ez nem mérvadó...
Sede
ugyan, ez egy gyenge hamisítvány, az utóbbi 23 év oscar-díjas filmjeiből van összevagdalva :-)
egy ilyen ócska balos csalással nem lehet sarokba szorítani a talpig becsületes fideszeseket! :-)
dr. prédikátor
Fütyisz majmok !!! ez sem elég bizonyíték nektek???Nem látom a magasröptű hozzászólásaitokat!!!Persze most majd jöttök avval hogy az egész csak aljas provokáció a fütyisz ellen! Mert a fütyisz olyan becsületes!!!Kispofáim !! Hazudtok reggel délbe meg este,meg amikor csukva van a szátok!!!
JAJMÁR
Azért fura, hogy hagyják magukat kamerázni, ha én törvénysértést követnék el, nem hagynám. Mindegyik szereplő utolérhető... remélem, hogy a nyomozók kihallgatják őket. Eskü alatt tegyenek vallomást.
Sede
Zsigó Róbert:
"Valakik a Fidesz nevével rendszerűen visszaéltek. A videó alapján újabb büntetőfeljelentést teszünk. Rendkívül lesújtó, hogy a magyar baloldal még 2 választási vereség után sem képes elfogadni a bajaiak döntését, és a legaljasabb “technikákat” vetik be. A bajaiak már elmondták az ilyen hazug, aljas technikákról a véleményüket.”

Jobb, mint a rádiókabaré :-)))))
entero
@JAJMÁR: Már csak ezért is gyanús ez az egész, a Fidesz nem hülye, hogy filmet készíttessen ilyesmiről. Lassan már egy egész estés mozi is összejönne ezekből...:-)
entero
@dr. prédikátor: Ne majmozz, ez itt nem a vadaspark...
JAJMÁR
@entero: Persze, hogy nem hülye, de a másik oldal sem. Az ellenfelet lebecsülni nagy hiba :)
Bármit el tudok képzelni, lehet, hogy ez a videó csak humbug, de a megvehető emberek bárkinek megvehetők. Volt már ilyen a történelemben.
Mi van, ha ez a videó valódi, és olyan valaki készítette, akit a másik oldal fizetett meg, hogy szerezzen bizonyítékot. A felvétel pedig titokban készült. Ez is egy lehetséges változat :D
Gondolom, a nyomozók teszik a dolgukat.
adrenalink
@entero: 16:42-re Hajrá! Erősödik a fityf@sz tábor:))))
leszúrt rittberger
@entero: Szerinted a Fidesz készítene ilyen videót? Ne tettesd már a hülyét, nem mondom hogy nem áll jól, de vicces.

Valszeg ők maguk vették fel, hogy ezzel tudják zsarolni utána a pénzes csókát, ha mégsem érkezne meg a fa.
444.hu/2013/10/18/ha-ez-szinjatszas-akkor-is-buncselekmeny/

Pardon, a drogos szombathelyivel mi van? Meg a földmutyis bandával, meg a Tibocz-tanya 11 napos átfutással elkészült útfelújításával, meg többivel, akik lebuktak eddig? (És akkor még csak az elmúlt pár hétig mentünk vissza...)
furfang
Nagyon alábecsülhetik a saját szavazótáborukat a hvg-sek, hogy egy ilyen videót hitelt érdemlőnek állítanak be! Jól tette a fidesz, hogy jogi útra terelte ezt a " produkciót"
A baj csak az, hogy várhatóan ilyesmivel fogják szórakoztatni a nagyérdeműt a jövő évi választások végéig.
bencemacska
@JAJMÁR: Még azt is letagadják - eskü alatt - , hogy megszülettek!@entero:
dr. prédikátor
@entero: Pedig van itt elég fütyesz majom!!! meg birka!!!
bencemacska
@entero: Nem lehet, hogy az készíttette a filmet, aki bizonyítani akarta, hogy nem nyelte le a küldeményt, hanem átadta!?

Nem gondolkodom tovább, mert rasszista leszek!!!
gabrella
Ilyenek szavazzák meg hogy milyen kormány kell nekünk és persze a külföldiek!
human
@entero: írod: " a Fidesz nem hülye, hogy filmet készíttessen ilyesmiről".
Akkor a kubatov-videó mi volt? Nem mintha bánnám, hogy megcsinálták. Legalább tudni, hogy írják össze azokat, akik "még" nem szimpatizánsok.
vimeo.com/55694118
human
A videót illetően itt szerintem mindenkinek az az érdeke, hogy kiderüljön kinek az érdekében járt el a "toborzó". Szerintem erre egy héten belül ki fog derülni, hogy itt keményen fideszes bűncselekményt láthatunk vagy egy nagyon elcseszett amatőr színjátszócsoportot. Ha én kiszivárogtatnám ezt a videót csak akkor tenném, ha tutira biztos vagyok a dolgomban.
nemkati
@human: Nyugi. A HVG adta közre, és ők nem adnak ki egy olyan anyagot, ami nem tuti biztos. A felvétel nagyon amatőr, telefonnal vehették fel. Aki felvette, nem akart leülni, talán pont azért, hogy a lényget, a pénzes palit totálba vehesse. Nagyon úgy néz ki, hogy a pénzes az biztos nem tudta, hogy felvétel készül. Amit nem értek, hogy tudta egyszer-kétszer közel hozni úgy, hogy nem vették észre? Szerintem csak a romáknak volt érdeke felvenni, hogy később hivatkozhassanak rá, milyen ígéretet kaptak és minek a fejében. Utaltak is rá, hogy korábban is volt ígéret, de nem kaptak annyit.
tűzróka0919
Egy telefonnal készítették a felvételt . Foghatom én a kezembe miközben megy a videófelvevő . Ember legyen a talpán , aki megállapítja , hogy béééé é van kapcsolva vagy nincs a videó felvétel funkció !@entero: 16:42 .
nemkati
@tűzróka0919: Én is próbálom elképzelni, hogy hogy tarthatta a kezében úgy, hogy pont azt vegye, amit akar? Nekem biztos nem sikerülne.
human
@nemkati: És még közben tudott zoomolni is. Profi a fickó :) Egyébként szerintem egyszerűen úgy tett mintha csak facebookozna vagy sms-t írna a telón. A futár meg nem is merte feltételezni, hogy bárki kamerázná, hiszen azt hitte tárt karokkal várják a lóvét és az ígéreteket.
moiszikf
"valószínűleg október 12-én készült videofelvétel" - Valószínűleg??? Bizonyíték esetén ilyet nem mondunk.
tűzróka0919
@nemkati: Próbáld karba tett kézzel . Mintha az látszana rajtad , hogy vagánykodsz a telóval .Tudod olyan , nézd nekem mim van ? Rád néznek és "na vergődik a tahó" gondolattal elintézik az ügyet . Fantázia kérdése az egész . ui. A tahó nem vonatkozik rád :) példabeszéd mint a bibliában :)
outsider
Abban kételkedem hogy valódi a videó (túl megjátszottnak tűnik:), de a valóság hű illusztrálásának tökéletes:)
nemkati
@moiszikf: Mivel többször elhangzott, hogy "holnap a választáson", meg "holnap, vasárnap", meg "az előző szavazáskor is átvertek" (nem szó szerint idéztem), így biztos, hogy az október 13-i vasárnap előtti szombat volt. Na az a 12-e.
moiszikf
@nemkati: Ez term. nekem is feltűnt és nyilván a cikk szerzőjének is. Mégsem merte azt írni,hogy tuti akkor készült a felvétel,ezért tuti bizonyíték. Miért nem? A kérdés költői. Azért nem,mert ezek csak utalások,nem hangzik el "direktben" a dátum.
nemkati
@moiszikf: Igaz, de a dátum akkor se lehet más. Viszont a felvétel akkor igazán hiteles, ha a készítője nyilatkozik, hogy ekkor és ekkor, itt és itt készítette, és az azon szereplők is hajlandók ezt elismerni.
entero
@dr. prédikátor: A másik oldalról már nem is beszélve...
entero
@nemkati: "Nyugi. A HVG adta közre, és ők nem adnak ki egy olyan anyagot, ami nem tuti biztos."
Köszönöm szépen, ma nem volt túl jó napom, de végre nevethettem egy jóízűt...:-))
entero
@adrenalink: Igen, és csak még erősebb lesz.
nusika
@nemkati: Szerintem, ahogy a kisfilmen is hallható, az előző szavazatókért kapták a pénzt.A másodikért nem kaphattak, biztósan átverhették őket, így hát a HVG megkaphatta a felvételt. Jobb volt a fizetség!
JAJMÁR
@nusika: Már én is gondoltam erre, vagy átverték őket, vagy valaki már előre gondolkodott, hogy lehetne még többet kihozni ebből? Az ilyesmi hosszú távon nem működhet ( egyrészt aki így kap valamit, annak mindig több kell, aztán a hallgatásért is) de ilyen hamar?
Még az is lehet, hogy "kész átverés" :)
kkalman
Hogy a videó valós eseményeket rögzített, vagy csak meg rendezték az egészet, ennek eldöntése legyen egy igazán tökös bíróság feladata. Ami tény, látható, hallható, mire készülhetünk a jövő évi országos választások alkalmával. Itt csak egy helyi választókörzet egyik szavazóköréről szólt a tudósítás, és már itt is nagyobbnál nagyobb sunyiságok derültek ki, olyanok, amelyek a hatályos törvényeknek ellentmondanak.
yazo64
A szombathelyi lényről kiderült már hogy ő van-e a szipus felvételen?
Azóta is pisil heti rendszerességgel rendületlenül, vagy már a feledés homályába került az ügy?
miazavalami
@yazo64: Sztem már nem tud pisilni. :-) A mintákat vizsgáló kórház fődokija az apuci...
yazo64
@miazavalami: Kórház & Patyolat RT:)))
miazavalami
@yazo64: Kinek mi kell. :-) Monnyuk pisamosást másnak nemigen vállalnának. De ki tudja, Pénzért ...
yazo64
@miazavalami: A fia szennyesét tisztára mosta:)
miazavalami
@yazo64: Na hallod? Ki hallott már olyat hogy apró csemetéjét odaveti az igazságszolgáltatásnak?
Teszem el magam holnapra. Sztem már csak ketten vagyunk.Jó éjt.:-)
Jó horrort néztem, hogy fogok én aludni???
yazo64
@miazavalami: Miért néz horrort az aki nem bírja?:)))
Nézted volna meg inkább kósalali beszédét:)))
Jóéjt, szép álmokat:)
miazavalami
@yazo64: Még hogy én nem bírom???
Nekem az lenne emberkínzás ha sorozatot , vagy depi szerelmetes filmeket kellene néznem.:-)
Monnyuk azok közt is van csemege , de azt már mind láttam. :-)
yazo64
Jóvannnna:) Aszittem nem mersz a horrorfilm nézés után elaludni:)
Én tuti félnék:) Ezért kerülöm... a romantikus meg sosem érdekelt... amit nem éltem meg, nem is létezik:\
coyote3
Lehet elméleteket habonyozni, miszerint a bukott baloldal lejárató kampánya folyik, ők hamisították ezt a videót , de az biztos, hogy a hvg.hu nem szokott árnyékra vetődni... Persze ettől védheti a többszörösen bukott fideSS a választási csalását. Gyerünk fiúk előre a még több ember eltántorításától!
Nedland
A becsületes emberek miért nem mennek politikusnak, a szomorú az egészben ,hogy nincs kire szavazni, csavargó ,hazug,tolvaj banda ,mind egy ,hogy milyen párt a Kim Orb Vik vezette Orbanisztáni Munka Párt( minél messzebb a munkától) már rég nem a demokráciáról szól,Mesterházy ,Bajnai, Gyurcsány saját magukkal szúrnak ki az örökös marakodással, nem meg egyezéssel, Mo.-on csat ott van bal oldal ahol a szívünk Ők a lenyúlásra hajtanak Gyurcsánynak pchihologiai kezelésre kellene járnia rosszabb mint a Torgyanescu.Ilyen emberekből még az egy is sok.
Zsuga
Akinek a szavazatait meg lehet vásárolni, az kicsivel többért hajlandó a másik félnek is "dolgozni". A videotechnikához ugyan nem sokat értek, de ma már vannak egészen jól rejtett kamerák is, amit ilyen esetben alkalmazhatnak. A módszereket pedig volt kiktől átvenni, lást az öszödi gyűlést. Bár ott még csak hangfelvételt adtak el, ráadásul az még közel sem volt ennyire becstelen, mint ami ezen a felvételen történik.
rugacs
Senkinek sem tűnt fel?: az asztalnál ülők - bal oldali fickó és a szövegelő többször is a kamerába nézett! Ha az 5. sms-ezett, akkor rá néztek volna, nem a telefonra. De a buktató a végén van, amikor a szövegelő elköszönt a többitől: az asztalnál ülő 3 fickóval kezet fogott, de a kamerát tartót semmibe sem vette, úgy tett, mintha ott sem lett volna!! Azzal miért nem fogott kezet?

Ez az egész meg volt rendezve!

A négy fickó - amatőr szinész - úgy tett, mintha az 5. ott sem lett volna. Amatőrként néha belenéztek a kamerába.

Mellesleg a Bajnai ígérte nem rég, hogy visszaállítaná az alanyi jogon való segélyt, ami leginkább ismét a romákat támogatná.

Hatalomra jutása esetén ismét eltarthatnánk az egész roma gyülekezetet!

Pár napja olvastam, hogy egy baloldali politikus nyilatkozta, hogy "Bármit" bevetnének, hogy lejárassák a Fideszt.

Ez a bármibe simán belefér!

Ez a "lejárató videó" meg úgy tiszta baromság, ahogy van!

Csak az nem veszi észre a trükköt, aki nem akarja!!
Zsuga
Hogy ez lejárató videó volt-e vagy sem, remélhetőleg a bíróság eldönti majd. Sajnos azonban nem nehéz elhinni azt sem, hogy valóban így történik minden a politikában, ahogy az ott látható és hallható. Akkor viszont mit várhatunk a jövő évi választásoknál, ha már egy ilyen kis kerületi választáson is ekkora pénzek úsznak el? Mibe fog még kerülni az eddigieken túl is a határon túliak szavazata? Az emberek töke tele van már a politikával és főleg a politikusokkal, csak sajnos ezek elkerülhetetlen részei életünknek. Még a nincstelenek sem kerülhetik ki törvénykezéseiket.
mátmar
Ugyan kérem ! A szocik voltak! Senki ne higgyen a szemének! Ezek a szarháziak akkor is hazudnak, ha teljesen nyilvánvaló a dolog. Mindig a másik a hibás! Szemetek!
dömdödöm
Aki tud valamit az mondja el most majd halgasson az Őrökre ! :-)
valakiaki
Teljesen mindegy hogy a felvétel hiteles vagy sem, szerintem simán hiteles lehet. Ez akkor is így működik és ezt csinálja a fidesz! Ezt is fogja csinálni 2014-ben is mindenhol. Megzsarolja azokat akik megzsarolhatók, közmunkával, segéllyel, bármivel, továbbá megkeni azokat akik nem zsarolhatók de megkenhetők. Le kell őket leplezni, mert a hatalmon maradásért mindenre képesek!
bretagne
A Fidesz már nagyon cáfolja, hogy eredeti lenne. Állítólag - mondják ők - egy helyi lakos a saját lakásán készíttette, hogy legyen meg a csalás. Kíváncsi vagyok, mi derül ki.
bakegya
@bretagne: cigánykodás,egyértelmű bűncselekmény ami elhangzik..A felvétel szereplőinek vallani kell!
szablyafűrész
@bretagne: A naponta hugyozós szombathelyi kokainbáró is hivatkozott arra, hogy nem ő van a felvételen, aztán valamiért nem cáfolja tovább...
bretagne
@bakegya: Állítólag a HVG már kereste őket.
sport50
@entero: .10.18.-16.42:ugye nem gondolod,hogy nyíltan vette fel valaki??az a valaki már nem hisz bennük,azért is csinálta!!/szerintem/
szablyafűrész
Milyen rejtett kameráról beszélnek itt egyesek és hogy nem néznek a kamerába ?

A hvg.hu is mobilfelvételt tételez !
szablyafűrész
@rugacs: "Pár napja olvastam, hogy egy baloldali politikus nyilatkozta, hogy "Bármit" bevetnének, hogy lejárassák a Fideszt. "

Nosza,akkor keresd meg, hol olvastad - és tedd ide ! Addig fidesznyik üres magyarázkodós mese !
rugacs
@szablyafűrész: Keresse a fene..., ha nem hiszed, a Te bajod! Ha én nem mondtam volna, ezt akkor is mindenki tudja, kivéve talán a párt-fanokat, szemellenzőseket!

A videóról pedig:

Amikor elköszön a jobb oldali kopasz, a három, asztalnál ülővel kezet fog!

De az álló és videózóval nem!

Mintha ott sem lenne!

Tisztára úgy viselkednek, mintha csak 4-en lennének összesen, mintha az ötödik ember ott sem lenne köztük!

Ha valóban csak azt hitték, hogy sms-ezik, miért tettek úgy, mintha ott sem lenne?

Amatőr színjátszó csoport!

Megfigyelhető a videón az is, hogy néhányszor a bal oldali fickó és a beszélő is a kamera felé néz...

Na most, ha én ülök egy társaságban és valaki áll, kezében telefon, és azt hiszem, csak sms-ezik, akkor ha időnként oda nézek, az emberre nézek (arcába)...

De ha tudom, hogy éppen engem vesz, akkor nem az arcába, hanem a telóba (kamerába) nézek!

Ez így működik...

A videón az emberek a telóba néztek, nem a fölé, ez jól látszik!

Tehát megrendezett jelenet volt!

Tudták, hogy veszi őket a kamera, nyilván azt is, hogy mi okból!

Ennyire egyszerű...

Lehet magyarázkodni, de minek...:-)
rugacs
Arról nem is beszélve, én egy romának hinnék legutoljára!

Az sem igaz, amire gondol, hát még az, amit mond!!!
hetöndöe
@rugacs: Teljesen mindegy,hogy megrendezett,avagy nem a videó,egy normális országban már rég előzetesben csücsülnének választási csalás miatt,a rendőrség és a bíróság meg ráérne szépen kideríteni az igazságot.
Vajon miért nem hallgatták még ki őket?
Egy cseppet sem gyanús ugyi.
Ha szocik lettek volna,már a híradásokban látnád éjjel és nappal.
rugacs
@hetöndöe: kétlem, hogy a rendőrség ilyen gyors lenne bármely esetben:-)) Hétvége van. És mióta normális ország Magyarország? Mondj egy országot, ahol 2 nap alatt kinyomoznak egy ilyen esetet (hétvégén) úgy, hogy a második napra már "rég" megoldódott az ügy!

Legfeljebb a Cobra11-ben:-))
aremy
@rugacs: akkor a szeretett vezérnek miért is hiszel vagy isteníted de nagyom???
rugacs
@aremy: valakivel összekeversz! Se vezérem, se felettesem, se főnököm. Nem vagyok tagja semmilyen gyülekezetnek, se csürhének. De van véleményem, amit gúnyolódás és átkozódás nélkül meg tudok fogalmazni, helyesen magyarul! Te híján vagy ezeknek. Más?
szablyafűrész
@rugacs: A fogalomzavarodat nem kezelteted:

- milyen "videóról" beszélsz ?

- Ki, mikor és hogyan állapította meg, hogy videokamerás a felvétel ?

- hol van "rejtett kamera" ?

Szakértői vizsgálat és a szereplők meghallgatásának hiányában fidesznyik hasmese !
szablyafűrész
@rugacs: ja és erre elfelejtettél közölni valamit:

"Pár napja olvastam, hogy egy baloldali politikus nyilatkozta, hogy "Bármit" bevetnének, hogy lejárassák a Fideszt. "

Ugyanaz a kérdés: - hol a cikk vagy annak a linkje ?
hetöndöe
@szablyafűrész: A fidióták szeretnek fantáziálgatni,melyet tényként közölnek mindig.
szablyafűrész
@hetöndöe: Tiszta Zsigó-szindróma ! Zsigót gyermekkorában azért ütötték, ha igazat mondott ! Tanult belőle, azóta akkor sem tud igazat mondani,ha eltéveszti !
almalibre
@rugacs: Már az első másodpercben látszik, hogy a rejtett kamera mozog, ami ha nem a BigBrother-ben vagyunk, mégis csak fura...
bakegya
@bretagne: tök mindegy ki kit köpköd,mert ezen a cigányok kínjukban is röhögnek!
Ezt a békétlen retardált létformát egyetlen palinak köszönhetjük,és sajnos nem először a magyarság történetében.Minden ellenzéki pártocskát ki foggyengíteni okkal,de ok nélkül is a már se nem Fiatal és sohasem volt Demokrata önkényhuszáros vitézkedő.
Orbánnak kell a saját párt,a saját vagyon,a saját határait akarja tologatni a mi és szomszédaink határain túl is,a saját hatalom kiteljesítésén túl is...csak és csak is erről van szó,ezt kell kiszolgálni?...öngyilkos mánia és kényszerképzet áldozatai leszünk ha ez a játszma folytatódhat.
bretagne
@bakegya: Remélem, sikerül valahogy megállítani ezt az őrültséget (őrültet). Fél év van még tavaszig. Hogy mire elég? Reméljük, az ellenzék összekapja magát, ha nem, ebből újra bukta lesz.
bakegya
@bretagne: sajnos roszabb.A szüleinktől gyakran hallottuk:csak háború ne legyen!-az édesanyám egyetlen pár cipőt sem dobott ki,egyetlen falatot sem hagyott a tányérján,és a túlélés minden eszközét,amit ők megpróbáltak igyekezett átadni nekünk.
Amikor már egy kicsit jobb életük lehetett,elmentek!
Hát most a gyerekeink törik a fejüket azon hogy ki kell menni- egy részük már kint él-és normálisan.SAJNÁLOM,DE IGAZUK VAN.
bretagne
@szablyafűrész: Mindent cáfolnak azután beismerik!
bretagne
@bakegya: Ne sajnáld. Én sem akadályoznám meg, ha a gyerekem külföldre akarna menni. Legalább neki sikerül. Ha nincsenek messze, oda tudsz utazni vagy az internet segítségével ezek ma már megoldhatók. Tudom, a távolság rossz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.