A jobbikos Gaudi-Nagy Tamás csütörtöki napirend utáni felszólalását követően ismét eltávolította a parlamenti ülésteremben található európai uniós zászlót. A képviselő, aki délelőtt kidobta a lobogót a Parlament ablakán, ezúttal a WC-be vitte azt.

A jobbikos politikus utolsó parlamenti felszólalásának végén tűrhetetlennek nevezte, hogy az EU-zászlót – amely szerinte a gyarmatosítás szimbóluma – visszahozták az ülésterembe. Ezért ismét eltávolította, majd kiment vele a folyosóra és levitte a félemeletre, ahol a sokszorosító melletti férfi WC-ben helyezte el.

WC-re is elment a jobbikos az EU-zászlóval

Gaudi-Nagy Tamás délelőtt már magához vette az egyik európai uniós zászlót, majd csatlakozott hozzá a korábban szintén jobbikos, jelenleg független Lenhardt Balázs, aki az ülésteremben lévő másik EU-zászlót távolította el. Ezután a Kossuth tér felőli folyosóra vitték, majd kidobták az ablakon a zászlókat.

Szilágyi Zoltán, az Országgyűlés sajtófőnöke akkor azt közölte az MTI-vel, hogy lesz következménye a tettüknek, de részleteket nem mondott. Az ülést vezető Jakab István néhány perccel később bejelentette: az uniós zászlók visszakerültek a helyükre. Egyúttal jelezte, mivel az események nem az ülésteremben történtek, az Országgyűlés külön eljárást indít és megteszi a szükséges intézkedéseket.

Napirend utáni felszólalása után Gaudi-Nagy Tamást az ülést vezető Latorcai János kizárta az ülés további részéből.

152 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
@leszúrt rittberger: Azért büdös az Eu pénz és az IMF hitel , a fidesznek és a jobbiknak , mert meg van szabva mire költhetik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Elővalentin-napi lamúr? Miért nem adtak neki egy zsepit, vagy egy használt zoknit, abba is elvégezhette volna...
gomez
KI EZ A MARHA! És jó pénzért felveszi a neki járó parlamenti fizetést a juttatásokkal együtt,
Valaki állítsa már meg! Megcsapta őket is a hatalom szele, és az istenért nem mondanának le egyetlen mandátumról sem! És még hol vannak a rokonok! Ezek még kezdők! Újabb banda is meg akar gazdagodni minden áron!!!
miazavalami
Úgy tudom a gyarmatosítók nem szoktak pénzt adni a gyarmatoknak. Hogy is van ez akkor ?
miazavalami
Ja! nehogy valami nagyokos azzal jöjjön nekem , hogy mi is fizetünk a közösbe! Mer' a csak aprúpíínz!
leszúrt rittberger
@miazavalami: :DDDDD Telitalálat. Sőt, vissza minden Jobbikost az EP-ből! A fizetésüket meg adják egy állatmenhelynek, hátha majd még örülnek egyszer ők is a száraz szalmának.
coni
Gondolom Kövér ezek után jól megbünteti az Együtt-PM képviselőket mert elengedtek három lufit..
palika
A Magyar parlamentben a jelenlegi Magyar és a Magyar történelmi zászlóknak van helye!!!
Felelősségre kell vonni azt, aki egyáltalán szóba hozta, nemhogy bevitte!!
Ha ezt engedjük, a következő majd az lesz, hogy a saját zászlónkról vitatkozunk, hogy bevihetjük -e!!!???
miazavalami
@leszúrt rittberger: Azért büdös az Eu pénz és az IMF hitel , a fidesznek és a jobbiknak , mert meg van szabva mire költhetik.
hetöndöe
@jeges58: De az Eu-tól fel tudja venni a milliókat,ez a legutolsó faluszéli tyúktolvajban is több becsület lakozik,mint ezekben a csótányokban.
mariaberta
Most mi van? Rezeg a léc? Mi lesz Morvai szemkilövetős nagysasszonnyal, ja nem indítják újra, mert hiszen az EU nem kívánatos a Jobbosok számára. Hiányozni fog a nagy gázsi igaz?
aborisz
@mariaberta: dik má! Morvai csuzlival járkált és kilőte az emberek szemét!?
aborisz
@DR Eric CARTMEN: És aki léggömböket ereget a parlamentben? Idióták! parlamenten kívül magasabbra szál
aborisz
@gomez: Igazad van! A pénzért meg kell dolgozni. de Simona Gabesz ülve is megkereste a párszáz millát! Gaudi, ha így politizál nem vessz lakást 80 milláért
bundi
@mariaberta: hát gondolom a fidesz (azaz a vezetője) nem merte megtenni, ezért kiadmiatt az egyik bábunak...
De mindenesetre felégetnek mindent, ha netán mégsem sikerül elcsalni a vállasztásokat, a következőknek ne legyen vâllasztása...
Mert ugye a vezér kicsit SEM aljas, és csak az ország érdekeit tartja szem előtt...
bundi
@palika: Kedden pulika és @jeges58: ...
Gondolom tisztában vagytok vele hogy ez színtiszta bunkóság, és csak provokációnak jó...
Mint az oviban.
Eztán bizonygathatja, hogy a diplomát nem disznóért kapta...
És még Valami... Nem tudom észrevettétek-e, hogy az ország van az unióban és nem fordítva... Valamint, hogyaz Eu. Támogatinket és nem fordítva.
Kis kim-ir szen fattyak...
hetöndöe
@aborisz: Nem hát,szerintem már rég van neki.
bundi
És még valami...
Gondolom a kövérkés bajuszkirály és díszes kompániája elhatárolódott egyből és elitélte...
Vagy mint 2006-ban, sunyin vigyorog, és adja alájuk a lovat...
mariaberta
@aborisz: El vagyok egy kicsit maradva, nem tudom mit jelent a "dik má"
Más sem arra specializálódott, hogy kilője az emberek szemét, de aki keresi a lehetőséget, azzal ilyen is megtörténhet.
A véleményem pedig marad.
dr. prédikátor
Mit vártok egy Jobbikostól???Mindegyik jobbikos ilyen barom!!!
Tekla
@hetöndöe: Tyúkot a cigányok lopnak , nem a jobbikosok , a mszpsek meg libát. Nagyon jól tette , hogy kidobta a sárga csillagosok zászlaját . Tiltakozott helyettünk is az ellen , hogy most már a földet is átengedjük a mi pénzünkből kárpótoltaknak. A Simon perszke beszéd után , az utolsó izraeleit is ki kellet volna toloncolni , nem itt pátyolgatni őket. Még ezek akarnak beleszólni milyen emlékművünk legyen. Nem a Jobbikosok vitték , be az eu vágóhídra a Magyarokat , nem a Jobbik adta el a gyárainkat , a földünket immár. Az a dolga a képviselőnek ,hogy felhívja a figyelmet a problémára, a kétharmad , csak akkor érti , ha ilyen botrányosan csinálják. Felőlem a fél parlamentet is kidobhatják , csak legyen már normális életünk , ne a politikusuk maradékán éljünk. A társaság a házban , nem ért a szóból , az eu diplomaták is iskolázatlanok , 8 osztályos metszetek.
feri57
A Jobbik feltétel nélkül teljesíti az Iráni Gárda parancsait.
Lázító sz@rkavaró söpredékek, nemkívánatos betolakodó csürhék.
feri57
@Tekla: Te is egy náci fasiszta rasszista söpredék vagy, tudatlan iskolázatlan bunkó.
A náci fasizmusi rendszer már rég a múlt homályába veszett, a magyarokat bele kényszerítette a Szálasi rendszer, de őket az anyagi háttér ígérete amit az SS ígért jobban érdekelte őket,mint a haza, ezért mondják rájuk, hogy hazaárulók.
lenhardtibolya
Úgy látom, itt sokan nem értik a lényeget: az EU sokkal több rosszat tett már Magyarországnak, mint ami kevés jót. Gaudi tudja ezt, ezért tekinti - jogosan - a gyarmatosítás jelképének az unió zászlaját.

Annak idején, amikor beléptünk az unióba, én is azt reméltem, hogy kb. olyan lesz ez, mint az USA, ahol jól élnek az emberek. Aztán jöttek az uniós kötelezettségek, hogy vágjuk ki a szőlőket, zárjuk be a gyárakat, ne termeljünk ezt-azt, csak amit megengednek. (Ha még emlékeznek, ezekben az időkben kellett levágni a tejelő teheneket, mert a tej-kvótát lecsökkentették...)

A Jobbik ezt kezdettől fogva ellenezte, és a jobbikos politikusok bizony évek óta próbálják felhívni a figyelmet rá, hogy az eu mennyire képes ártani nekünk, és milyen mértékben korlátozzák hazánk működését.

Mielőtt a jobbikosokra sértő jelzőket aggatnak, nézzenek magukba, hogy Önök mit tettek, mit tesznek azért, hogy könnyebb legyen élni Magyarországon...
lenhardtibolya
@feri57: Nagy tévedés, hogy a Jobbik iráni, vagy egyéb utasítást követ. Ők az eszüket és a szívüket használják. (Elhiszem, hogy ez a tőzsgyökeres balosoknál ismeretlen fogalom, hiszen azok csak a "felülről érkező" utasítást hajtják végre, lehetett az annak idején szovjet parancs, manapság pedig a "művelt nyugat" baromsága...)
mekkelek
@lenhardtibolya: Ja, az EU küldje vissza a többszázezer magyar munkavállalót és zárja el a pénzcsapot aztán nézzük meg kinek hogy fog állni a szája.
Régebben EU szkeptikus voltam, de ezek a vadmarhák megváltoztattak. A fidesz ámokfutásánál (a jobbikos csürhe asszisztálásával) minden jobb.
öcsi55
@lenhardtibolya: Eszüket nem ,mert az nincs ,a szívük meg tele gyűlölettel .Milyen ember az aki a másikat származás, bőrszíne , vallása vagy kultúrája miatt ítél meg. Jobbikos utolsó idióta , senki !!Az a baj ,hogy van sok idióta aki vevő a jobbik EU -ellenes uszításra. Nem tudják felfogni mit jelentene ha kilépnénk az EU-ból, gondoljunk csak bele,nem a pénzről beszélek , bár az sem elhanyagolható. Megszűnne a határok átjárhatósága újra útlevél kellene ,bevezetnék a vámokat a vámvizsgálatokat, megszűnne a szabad kereskedelem az összes külföldi érdekeltségű cég azonnal kivonulna az országból,óriásira nőne az amúgy sem kicsi munkanélküliség . A nagy függetlenségünkkel kitörölhetnénk a seggünk . Az EU-us zászló helyett inkább a húgy agyú Gaudi-Nagyot kellet volna kidobni a parlament ablakán.
bundi
@lenhardtibolya: ibolyka-ibolyka,,,,,,
miért tetszik belehajolni ilyen pofonokba...
ha újságírónak titulálja magát, miért nem olvas utána, mielőtt véleményt alkot...?
már párszor leírtam, egyébként mit tettem...építettem fürdőket, templomokat kalálában erdélyben, magyarországon, munkahelyet teremtettem, fiatalokat egyetemistákat utaztattunk erdélybe, felvidékre...stb
és ön?
bocs ez emiatt volt...
"Mielőtt a jobbikosokra sértő jelzőket aggatnak, nézzenek magukba, hogy Önök mit tettek, mit tesznek azért, hogy könnyebb legyen élni Magyarországon..."
egyébként utána tetszett olvasni, hogy jött létre a jobbik? ki és mikor tette ezt? és mi célból? netán azért, hogy a fidesztől jobbra álló, radikálisokat is a narancs fennhatóságába vonja?
ezt tetszett olvasni?
"az elmúlt tíz évben Magyarországon megvalósult fejlesztések 97 százalékát uniós társfinanszírozással fizettük. Lényegében nem volt állami beruházás EU-s pénz nélkül, és a magyar állam fejlesztéspolitikája teljes egészében az uniós pénzeken alapult."
tudom szeret jurtában aludni, hátrafelé nyilazni, de ha netán az unokát oviba viszi, nézze meg a környékén a táblát, hogy kinek a finanszírozásával épült, vagy lett felújítva, ha kilép az utcára, a még meglévő felújításokra, ez detto igaz...
ezt vesse össze, hogy hány olyat talál amin az áll, ezt az orosz nagytestvér finanszírozásával, vagy kínai testvéreink adományából épült, és gondolkozzon el azon, hogy kinek tapsikol...
ha buta, miért kell nagydobra vernie?
bundi
@lenhardtibolya: ibolyka... ha olyan nagy az az egetverő önérzete, cáfoljon...
"Uniós támogatással újítottak fel több mint 1300 kórházat és rendelőintézetet, valamint közel 3000 iskolát. Országszerte körülbelül negyedmillió lakóépület energetikai korszerűsítését finanszírozták uniós pénzből, köztük például az ország legnagyobb lakóépületének számító óbudai faluházét. Nincs olyan település Magyarországon, ahol valami ne épült vagy újult volna meg uniós pénzből az elmúlt 10 évben."
mondja el, ha valamit netán rosszul tudnék...
vagy legalább is sorolja, mi miatt olyan csúnya ez a fránya eu.
"A felzárkóztatáshoz a hivatalos magyar adatok szerint 2014 elejéig országszerte körülbelül 90 000 projekt kapott összesen 5600 milliárd forintnyi támogatást. Ezek között vannak állami irányítással megvalósult óriásberuházások, mint például a 2004 óta megépült 1000 kilométernyi autópálya, további 1600 kilométer közút, a Megyeri és két másik új Duna-híd, a négyes metró, a budapesti, debreceni, miskolci és a szegedi villamoshálózat bővítése, az új tiszai víztározók, vagy a csepeli szennyvíztisztító, amely Közép-Európa egyik legjelentősebb környezetvédelmi beruházása."
tehát olvasgasson, értelmezzen, és ne a süket politikai propagandának bedőlve hangoztassa, amit a szájába rágnak...
ja és ez vonatkozik @Tekla: @aborisz: @jeges58: @palika: nevezetű észlényre is...
tehát cáfoljanak, érveljenek győzzenek meg...
az orosz medve és a kínai tigris tényleg ennyivel jobb?
mit segítettek, mivel javítottak az ország életén?
magyarbakancs
@Tekla: Mi lenne ezzel az országgal ha az EU nem pénzelné?
Mi bajotok van az EU-val?
magyarbakancs
@lenhardtibolya: Drága hölgyem Gaudi úr kezelésre szorul.
bundi
@lenhardtibolya: tejkvótáról...
www.bruxinfo.hu/cikk/20090721-a-bizottsag-elzarkozik-a-tejkvota-csokkentesetol.html
valamint:
www.euvonal.hu/index.php?op=kerdesvalasz_reszletes&kerdes_valasz_id=230
tetszett olvasni?
"A 2000-es évek végén, illetve 2010-ben a tejtermelők helyzete sokat romlott: az alacsony felvásárlási árak (amelyek még az önköltséget sem fedezték) valamint a takarmányárak drasztikus emelkedése egyaránt súlyos kihívások elé állította a tejtermelőket."
vajon miért van, hogy a fidesz és a jobboldal országlása idején mindig beszarik minden, és ezt mindig a másikra fogják?
és az unió:
index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/
bundi
@lenhardtibolya: olvasson, az elmeállapota, nem pártfüggő, még gyógyítható olvasással, és ha nem nyel be mindent amit a szájába tesznek, hanem utánanéz...
ennyit tehetne...
és most jön a sírdogálás, és a sértődöttség?
mert ha jól látom... @jeges58: @palika: beverte a durcit, és @Tekla: sem valami aktív
Tekla
@feri57: A tudatlanságot nálad vélem felfedezni . Kellő körültekintés nélkül vagdalkozol.
Nem vagyok sem iskolázatlan ( felsőfokú végzettségem van), sem
" náci fasiszta rasszista söpredék"
A náci fasizmusi rendszer már rég a múlt homályába veszett, mint írod . A magyar bíróság pedig kimondta , hogy a Jobbik , törvényesen működő parlamenti párt . Nem rasszista , nem antiszemitázható , semmi köze a fasizmushoz. Így te rágalmazást követsz el , ami büntető kategória. Ebben az országban azok a hazaárulók, akik idegen kezekre játsszák át a hazánkat! Akik idegen (uniós érdekeket szolgálnak) a magyar emberek helyett. Azok a haza árulói akik május 1 től bárkinek az unióban eladják a földet atalponk alól. Ez ellen tiltakozott Gaudi N. Tamás , azt hiszem hálásak lehetünk érte , hogy ráirányítja a figyelmet erre a gyalázatos Fidesz gaz tettre..
Tekla
@feri57: Nem értem az iráni dumád és mi nem idegenek vagyunk itt ,hanem , mi képviseljük mindazt ebben az országban ami még magyar. Tehát mi vagyunk itthon hékás! Betolakodó te lehetsz, meg metszett a fajtársaid.
lenhardtibolya
@öcsi55: Maga beszél gyűlöletről?! Miféle stílus ez, amit alkalmaz? Micsoda dolog, hogy egy embert dobatna ki az ablakon? Ehhez képest a jobbikosok tárgyilagossága teljesen más, és bizony sokkal tisztességesebb, mint az Ön vérgőzös gyűlölködése.
hetöndöe
@Tekla: Mutass egy zsidó embert,aki földtulajdonos lett,mutass egy zsidó embert,aki bántott téged,mutass egy zsidó embert,aki kiárusította hazánkat.
Magyar magyarnak farkasa és erre nem kell oly büszkének lenni.Ezt a megélhetési bandát kell elzavarni a búsba,megszüntetni az adócsalást,korrupciót és valódi demokráciát csinálni,ahol a közterületrfelügyelő a polgármester autóját is meg meri büntetni,ha tilosban parkol.
Nem kell mindig másokra mutogatni,hanem magunkba nézni egy kicsit, hogy milyenek is vagyunk valójában.
lenhardtibolya
@mekkelek: A jobbikosokat csürhének nevezni elvakult gyűlölet. Az eut pedig jóságos nagybácsiként emlegetni eltorzult látásmód.
lenhardtibolya
@hetöndöe: Gondolom, maga a tyúktolvajok közé tartozik, azért ír ilyen ostobaságokat!
hetöndöe
@lenhardtibolya: Butasága nem ismer határokat Kedves Ibolyka,ekkora sületlen otrombaságra inkább nem is reagálnék bővebben.
lenhardtibolya
@bundi: Az eu-ról teljesen másként gondolkodunk, Ön rajong érte, én meg nem. A "társfinanszírozásokat" meglátja, de az eu által ránk erőltetett dolgokat nem veszi tudomásul.

Miféle szemüveget hord? Ilyeneket azt hiszem a Jókai utcában osztogatnak...
Tekla
@hetöndöe: Üsd be a keresőbe Nyírtasst és szörnyülködj. Keres rá a simon persz beszédre , és szörnyülködj! A gyárainkat mind, nekik adták el. A háttérben mindenhol ők állnak , még a szocik kampányát is ők irányítják , biztos szeretetből,hamuért. Ezt a szeretettet láthatod a Palesztinoktól elrabolt területeken is!!! Beledumálnak az emlékműveinkbe, az én nagyapám emléke is van olyan fájó mint az övék. Még mindig a holokausztra hivatkozva szívják az adózott pénzünket, mért is kapnak kártérítést , engem ki kártértett a nagyapám halála miatt? Ben ülnek a parlamentben és hozzák azokat a törvényeket amelyek teljesen ellentétesek a mi érték rendünkkel. Mi az hogy nem segíthetek a szomszédnak, mert az adó köteles ha segítek leszedni a szőlőt , levágni a disznót , vagy megcsinálni a kerítést. Minden re törvényt hoznak , hogy mi rettegésben és megfélemlítve éljünk. Amikor felderítő gépeik érintették a ferihegyi leszállópályát , akkor miért nem lőtték le őket. Mit kerestek itt a katonáik 2006 -ban azonosító nélkül? Mért az ő szabályaik szerint kellet módosítani a rabszolgatartás munka törvénykönyvét? stb..???
Brother Louie
@lenhardtibolya: "az EU sokkal több rosszat tett már Magyarországnak, mint ami kevés jót"

- Akkor holnaptól legyen kedves a szoba sarkába kakálni és ne a csepeli szennyvíztisztítót használni, mert EU támogatással épült.

- Nyugger létére tessék holnaptól teljes árat fizetni a BKV-n való furikázásért, mert sajnos EU nélkül ugyan-azok a pisiszagú Ikarusok járnának mint 40 évvel ezelőtt.

- Ha már nyuggernek tetszik lenni, kötéllel a nyakán - Kövér Lacika a komcsi majd megmondja mit is jelent - tessék szíves lenni elfelejteni a 4-es metrón való ücsörgést mert az is az EU pénzéből van.

- És ha ne adja Isten, seggre-esik a járdán amit szintén EU-s támogatásból aszfaltoznak akkor mormoljon el egy imát, hogy Mercedes mentő jöjjön a ZUK helyett mert EU-s pénzből azt is vettek.

És a többi és a többi...
hetöndöe
@Tekla: Aki bedől minden kuruttyinfós agytalanításnak,az ilyen badarságokat írogat,persze a konkrétumok most is hiányoznak.
moiszikf
@hetöndöe: "mutass egy zsidó embert,aki kiárusította hazánkat."
Pl.: Az összes az - aki Mo.-on,1945 óta - döntéshozói pozícióban volt..., a mellettük ücsörgő magyarokkal, svábokkal, stb. együtt.
A hazaárulás nem faji, vagy vallási kérdés. Minden fajta bornak van seprője.
moiszikf
@lenhardtibolya: @hetöndöe: @Brother Louie: Jó lenne látni egy teljes és részletes mérleget az EU-s tagságunkról, sokkal könnyebb lenne vitázni. JA!? Hogy ilyen még nem készült? (Vajon miért nem?) Ó, a fenébe!
Yeromos
Az egész Jobbik egy gerinctelen hányadék. Az EU ellen ágál, játssza a maga kis gyerekes színjátékait és közben a képviselői ott ülnek az EU parlamentbe.
Ha egy szervezet ellen tiltakozok akkor nem küldök oda képviselőnek embereket.
leszúrt rittberger
@lenhardtibolya: A tényekre reagálj már, most már engem is úgy érdekel, mit erőszakolt ránk annyira az EU?

De előtte nézz körül az országban, mert bármit meglátsz, ami mostanában épült, újult fel, az 95%-ban EU-s pénzből lett. Bizony ám. Lehet siratni a tejelő teheneket egyenként, meg jönni a kiragadott populista baromságokkal, csak az a baj, hogy erős nagyságrendi tévedésekben vagy.
hetöndöe
@moiszikf: "A hazaárulás nem faji, vagy vallási kérdés. Minden fajta bornak van seprője."

Ezzel a mondattal már meg is adtad a választ a saját hülyeségedre.:-)))
Brother Louie
@leszúrt rittberger: van az 98% is! A maradék 2%-os magyar hányadra meg hiteleket, államkötvényeket kell felvenni mert azt sem képes az ország kifizetni saját zsebből.

Mert a teljesítményünk egy fing. Zéró.
bundi
@moiszikf: bocsi épp az előbb emeltem be az index linkjét...9
tt évre lebontva számszerint is megleled...
de ha pontosabb adatokra vagy kíváncsi, az Eu vonalon megleled...
Már beszélgettünk, igaz régebben (emlékszel a vörösiszapos tárolónál)és remélem emlékszel rá hogy csak akkor írok, ha alá is tudom támasztani adatokkal a dolgokat...
Egyébként szép napot...
Brother Louie
@leszúrt rittberger: hiába írod nekik. =((

"A több mint 2,5 milliárd forintos uniós fejlesztésnek köszönhetően a településen élők a szabványoknak megfelelő csatornázási rendszerre csatlakozhat. "

Enying: Indul szennyvízberuházás propeller.hu/itthon/2873716-enying-indul-szennyvizberuhazas

Az ilyen EU fikázókat ki kellene vinni Enyingre, hordják ők a pisit-kakit a szennyvíztisztító helyett!
Brother Louie
@Yeromos: azért vannak közöttük szorgos emberek is! Itt van például Kiss doktor. A hétmérföldes csizmájával amivel körbejárja naponta a birtokát:

Dr. Kiss Sándor (Jobbik)

Ingatlanok: Nyíregyházán 46 négyzetméteres garázs tulajdonosa 50 százalékban, Apagyon 216 ezer négyzetméter erdő, szántó résztulajdonosa, Balsán egy 45 ezer négyzetméter vízállás résztulajdonosa, Baktalórántházán összesen 326 ezer négyzetméter területű szántó, erdő, legelő, udvar, szemétlerakó tulajdonosa részben vagy egészben, Kállósemjénben összesen 101 ezer négyzetméter erdő, szántó tulajdonosa részben vagy egészben, Bózsván 933 négyzetméter terület és 2200 négyzetméter lakóház, udvar tulajdonosa 50 százalékban, Bökönyben összesen 379 ezer négyzetméter rét, szántó, gyümölcsös résztulajdonosa, Ófehértón összesen 97 ezer négyzetméter szántó, gyep, mocsár tulajdonosa, Tiszaeszláron egy 13 ezer négyzetméter mocsár tulajdonosa, Ramocsaházán 29 ezer négyzetméter szántó, legelő, Petneházán egy1561 négyzetméteres zártkert, Teremen összesen 130 ezer négyzetméter szántó, rét, Nyírmihálydiban 175 ezer négyzetméter gyümölcsös tulajdonosa, Darnón 510 ezer négyzetméter legelő résztulajdonosa, Jánkmajtison 25 ezer négyzetméter szántó, erdő tulajdonosa, Rozsályban egy 97 ezer négyzetméteres gyep tulajdonosa, Encsencsen egy 20 ezer négyzetméter esszántó és egy 591 négyzetméterű területen található 200 négyzetméteres irodaház tulajdonosa, Györteleken 110 ezer négyzetméter szántó, Nyírgyulajon 156 ezer négyzetméter zártkert, Piricsén 80 négyzetméteres lakóház, Napkoron 25 négyzetméteres üzlet tulajdonosa, Laskodon 490 ezer négyzetméter szántó résztulajdonosa, Vámosújfaluban 25 ezer négyzetméter mocsár résztulajdonosa. Gépjármű: Simson 250 motorkerékpár 2002-es. Pénzintézeti számlakövetelés: 2,6 millió forint. Pénzintézettel szembeni tartozás: 26 millió forint. Egyéb adóköteles jövedelem: gyógyszerészként 132 ezer forint/hó, ingatlan bérbeadás: 80 ezer forint. Gazdasági érdekeltség: 95 százalékban beltagja egy...
Mobil123
@lenhardtibolya: "A "társfinanszírozásokat" meglátja, de az eu által ránk erőltetett dolgokat nem veszi tudomásul" - Kedves Ibolya! tesség már elmondani hogy most majd az orosz, kínai , stb akikkel olyan szuper szerződéseket kötött a jelen hatalom a fejünk felett Maga szerint milyen trágyát fognak ezek az országok ránk erőltetni?? Ha jól láttam a képen Önnek egy nagyon szép unokája van. Tessék elmondani miből fog a gyermek megélni majd amikor nagyobb lesz ?? Mennyi hitelt vett fel a jelen kormány ? Mert ezt a hitelt fogja fizetni az utódaink! Csak azt ne mondja hogy ezt is az EU kényszerítette ránk!! Had kérdezzem Öntől hányszor volt Eu-s országban amióta tagállamok vagyunk pl. Persze semmi közöm hozzá hogy volt e vagy sem, de előbb vagy utóbb ennek a nagy elleneségnek csak az lesza vége hogy újra kerítés lesz országunk köré húzva.
lenhardtibolya
@leszúrt rittberger: Ha nem viselné a balos-szemüveget, talán meglátná, hogy mit erőszakolt ránk az eu.
lenhardtibolya
@bundi: Az autópályákat nem emlegetném, mert valami rejtélyes okból éppen nálunk épültek a legdrágábban ezek az objektumok. Miért? Ön bizonyára tudja a választ...
lenhardtibolya
@magyarbakancs: Mondja ezt egy eu-szakértő orvos? Nana! Lehet, hogy a diplomája nem érvényes, de Gaudié igen!
bundi
@lenhardtibolya: Igen máshogy láttuk..
De nem rajongok, csak tárgyilagos vagyok...
Támassza alá tényekkel amiket ír. Ne csak szövegeljen...
Mik azok a csúnya dolgok, amik nem tetszenek az unióban?
Én most edgware-ben élek, jöjjön ki, és meglátja, a fideszes, jobbikos mese baromság.
És ne a tejkvótával jöjjön. Azt ha beírja a keresőbe, Kb 1 perc cáfolni amit írt...
Tehát ne legyen Büsche a butaságára, olvasson után a dolognak...
Ideje van nem?
lenhardtibolya
@hetöndöe: Bocsánat, a tetszik - amit megnyomtam - nem azt jelenti, hogy egyetértek az Ön soraival, de van benne néhány gondolat, amivel mégis: tényleg nem törekednek a termőföld megszerzésére a zsidó emberek, hiszen én pl. még nem láttam ebből a népcsoportból származó gazdálkodót. Az viszont tény, hogy Simon Perez kimondta a lényeget: pénzért vásárolnak akár országokat is. Na, ez pl. nagyon nem tetszik nekem.
lenhardtibolya
@Brother Louie: "Nyugger" az Ön kedves családtagja, ne merészeljen ilyen udvariatlan jelzőket aggatni rám, aki becsülettel végigdolgoztam az életemet, és végig fizettem a nyugdíjjáradékot, tehát ha kapok bármit, akkor az valóban jogosan jár nekem. Az viszont, hogy a jövőben a szoba sarkában végezzem a dolgomat, igazán ocsmány gondolat, de elhiszem, hogy az Ön köreiben ez a megszokott megoldás. Mellesleg a szennyvíztisztító nem szeretetből működik, hanem igencsak megfizetjük a szolgáltatásukat.
Gyűlölet nélkül képtelen vitatkozni? Akkor hagyjuk egymást, mert én csak az észérveket tudom elfogadni, ezt a parlagi stílust nem szeretném!
lenhardtibolya
@Mobil123: Köszönöm szépen, de nem egy, hanem három szép unokám van, akiknek a jövője nagyon is érdekel. Az orosz és a kínai kapcsolatokat - bevallom - magam is kritikusan figyelem, nem vagyok nyugodt ezeket látva.
lenhardtibolya
@hetöndöe: Nem értem, hogy mire céloz, mert csak a jelzőket aggatja rám, de indok nélkül.
Tekla
Aki változást akar annak részt kell venni az eu parlamenti munkában. Morvai képviselő asszony , vagy Gaudi Nagy Tamás igazán nagyszerűen képviselnek bennünket , ők látják igazán micsoda disznóság folyik ott ellenünk . A többi magyarországi képviselő meg, nem dolgozik , mert róluk sosem hajuk milyen eszközökkel harcol értünk. A gerinctelen hányadékot meg ,az édes anyára értette?
Mobil123
@lenhardtibolya: Gratulálok az gyerekekhez (a képen egy van:-) ) Na azokért lehet is nagyon nyugtalan és Én is az vagyok amikor a lányomra nézek!! Számomra inkább az Eu ezerszer mint egytizednyi a másik oldalból.
Brother Louie
@lenhardtibolya: nyugger, panelproli meg a kötél a nyakán - ezek a Kétharmadék prominens képviselőinek a szavajárása: Kubatov Gábor, Kövér Lacika, Kósa Lajos és a többi. Náluk kell panaszkodni, hogy beemelték ezeket a köztudatba.

A következő rezsifórumon kérdezd meg: pontosan mit jelentenek.

Tobábbra is fenntartom: ha nem kell az EU-s csepeli szennyvíztisztító használj valamit ami kéznél van és csak el kell mosni.
Tekla
@hetöndöe: ha a kuruc infós dolog annyira érdektelen "hazudozás" akkor mért nem hangyák békén őket? Mért kell félvilágon át üldözni , A népesség fele értő olvasásra nem képes , hát nem mindegy mi van ott,amikor főműsorban veszekedést , vitát és kurv@ képzést kapnak ,gyözikét néznek a birkák,ott tanulják ,hogyan kell szavazni az atom erőművekről?
hetöndöe
@lenhardtibolya: Ibolyka Ön felháborodik azon,hogy nyuggernek hívják de lazán tyúktolvajnak nevez másokat,közlöm Önnel,hogy én is immár 35 éve dolgozom és fizetem becsülettel a járulékokat.Ráadásul jelen állás szerint még vagy 11 évet kell dolgoznom,tehát kicsit vegyen vissza a lendületből a mások kritizálását illetően,mert egyszer nagyon pofára fog esni,vagy véletlenül nekiszalad valaki tenyerének.
hetöndöe
@Tekla: Kedves Tekla!Az csak kabaré szinten értékelhető,hogy a médiában felplankolják azt,hogy egy maréknyi zsidó költözött egy Isten háta mögötti faluba és önök rettegni kezdenek és megszállással riogatják a népet.
ÓÓÓÓ...mecsoda szörnyűség!!!:-)))
gomez
@aborisz: nem szoktam vitába keveredni, de szerintem már régen nem arról szól a jobbik
politikája amiért elindultak! Rá kellene jönniük hogy a politika az más műfaj mint az igazság keresése! Röpke 4 év alatt hiába kiáltoztak semmit nem értek el! Most még több embernek vizsgálják a vagyoni helyzetét, aztán lassan az övékét is elkezdik! Vagy ha nem jön össze a kétharmad koalicióra lépnek a fidesszel?
hetöndöe
@gomez: Arra a koalícióra van egy láda söröm.:-)))
Yeromos
@Tekla: Először is ha nemzeti érzelműnek tartod magad akkor legalább tanulj meg helyesen írni. Szerintem gerinctelenek, az is azt bizonyítja, hogy megszavazták a paksi szerződést, Ezzel hozzájárultak az oroszoktól való függés erősítéséhez, az biztosan jobb mint az EU.
songoku
Húgyagyú belterjes nácik!
Az egész világ minden emberé lehetne a sokszínűségével, a kultúrájával, az ízeivel, az emberségével, a szeretetével mindenki örömére, de vannak a húgyagyú belterjes nácik, és oda világ...
Utállak benneteket, minden jónak elrontói, magatoknak is hazudó idióták ("hazudtam egy világot magamnak, ott állok a kapui előtt"! - egykor volt pataki "normális" atillától kicsit másképp)
öcsi55
@lenhardtibolya: Ön beszél nekem vérgőzös gyűlöletről ? Nem tudom kinek a bandája masírozik talpig feketében kopaszra nyírva és kik gyilkoltak meg csak úgy embereket ,lövöldöztek gyerekekre ? Ha nem tudná a zászló jelkép , az EU -zászlaja azért van a parlamentben mert a magyarok nagy többsége megszavazta ,hogy EU tagok legyünk. Nem pedig azért hogy egy jobbikos hülye gyerek azt kidobja .
összefogás
@lenhardtibolya: Az egész JOBBIKOS rohadt,szemét, fasiszta, náci banda, a magyarok szégyene!!!
El mehetnek a p...-ba!!!
ÖSSZEFOGÁST!!!
lenhardtibolya
@hetöndöe: Most nagyon megijedtem, tehát Ön képes lenne megverni egy idős hölgyet, hogyha annak más a véleménye dolgokról, mint magának. Gratulálok a neveltetéséhez!
lenhardtibolya
@bundi: Igaza van, nem jövök a "tejkvótával", de itt van mindjárt a cukorkvóta, amit a balfék szocik ajánlottak fel az eu-nak, ezzel a cukorgyáraink be is zárhattak. Tárgyilagosan erről mit gondol Ön?
Yoda69
Mocsok naci hazaarulo. Bortonbe vele.
Nagypofaju kover miert nem avatkozott kozbe?
lenhardtibolya
@Brother Louie: A panelprolit pl. a szocik kezdték el használni, a többit nem tudom, mert nálam nem ment át a köztudatba ez a szennyező zsargon.

Ahogy már említettem, a szennyvízért rengeteget fizetünk, úgyhogy nem fogadom meg a "kedves" ajánlatát, mert mindenképpen levesznek a víz-csatorna díjjal...
lenhardtibolya
@Mobil123: Az ember persze, hogy szép jövőt szeretne a gyermekeinek, unokáinak, és ez így van jól, akár balos, akár jobbos a szülő, nagyszülő. Ebben mindenkor egyet tudunk érteni.
Brother Louie
@lenhardtibolya: "A panelprolit pl. a szocik kezdték el használni"

nem "szocik", hanem a magyarszocialistamunkáspárti Kövér László. A 2002-es választáskor.

Vannak mindenféle természetes hatóanyagú memóriazavarok elleni készítmények. Tessék használni!
lenhardtibolya
@öcsi55: Igen, az eu zászlaja is jelkép, mégpedig a bennünket folyamatosan korlátozó, fenyegető társaság zászlaja, amelyet pl. én sem tartok semmire.
kukac50
Csak vigyázott rá ne,hogy valaki elvigye.
Brother Louie
@lenhardtibolya: "végigdolgoztam az életemet, és végig fizettem a nyugdíjjáradékot, tehát ha kapok bármit, akkor az valóban jogosan jár nekem. "

Csak, hogy lássál is ne csak nézz: amit te nyugdíjjárulékot fizettél azt elvitte a cica. Lévén, hogy a mindenkori aktív munkavállalók fizetik a jelenkori nyugdíjasok járadóságát.

Nagyon örvendetes, hogy végig dolgoztál a nyugdíjkorhatárig. Építve az országot Kádár alatt.

Ellentétben veled, én nem tudom mikor megyek nyugdíjba lévén: folyamatosan emelkedik a korhatár. Valamit az éveken át fizetett nyugdíjpénztári tagdíjamat elbszata stadionokra, aranyfüstre meg macskaköves díszburkolatra Orbán miniszterelnök úr.

Szóval továbbra is fenntartom: ha neked rühes az EU, akkor ne használd a vadiúj Volvó buszokat. Sőt, fizess teljes árat nyugger létedre.
hetöndöe
@hetöndöe: Nem szoktam senkit megverni,pláne nem idős hölgyeket de a bunkóságnak is van határa és nem kéne a védtelenség mögé bújva sértegetni másokat,mert rendkívüli gerinctelenségre vall.A véleménykülönbség egy egészen más történet,amire Ön hivatkozik.
Más elbattyogni a pofonfa mellett,megint más egy-két "gyümölcsöt" leszakítani róla de Ön már rázza rendesen a tahó modorával.
hetöndöe
@lenhardtibolya: Nem szoktam senkit megverni,pláne nem idős hölgyeket de a bunkóságnak is van határa és nem kéne a védtelenség mögé bújva sértegetni másokat,mert rendkívüli gerinctelenségre vall.A véleménykülönbség egy egészen más történet,amire Ön hivatkozik.
Más elbattyogni a pofonfa mellett,megint más egy-két "gyümölcsöt" leszakítani róla de Ön már rázza rendesen a tahó modorával.

Bocsi,Önnek volt szánva!:-))
hetöndöe
@lenhardtibolya: A panelproli kifejezést a fitymasz honosította meg,tehát legyen szíves nem hazudozni és etetni másokat.
Tekla
Egy hivatalos pártról akiről már a bíróság is megállapított , hogy jól működik , nem rasszista , nem fasiszta , nem ölt meg senkit , ennyi baromságot összehordani?
Honnan veszik ezt a sok sületlenséget?
Mért nem néznek utána ezek az emberek , hogy mit is akar a jobbik , nem a hitgyülis oldalról kell ám tájékozódni! Muszáj nekünk is minden hibát elkövetni ? Multi kultúrával kapcsolatban ,látjuk hogy mi történt a Francia , Angol népek színesre keveredésekor. Svájc sem véletlenül zárná a határait.Van aki a fekete ruhától irtózik , én a fekete bőrtől jobban iszonyodnék.
moiszikf
@bundi: Viszont, a szép napot! Az adatokról egyel lejebb,@Brother Louie-nál.

@Brother Louie: Igen, becél kicit magyal. Szép kimutatás, csak hiányos. Kieső vámok? Ténylegesen lehívott, vagy csak lehívható támogatások szerepelnek benne? Ki(k)hez kerültek a támogatások? (A Mo.-i gazdaság túlnyomó része külföldi kézben van,ugyebár.)

@hetöndöe: ???
moiszikf
@Yoda69: @összefogás: Mi a gáz? Oda@szott a melegfront? :-))))
bundi
@moiszikf: ténylegesen lehívott, de ha akarod olvasd el az index cikkét...
Link beemelve...
Annan benne van, hogy jórészt mire ment el. De ha gondolkodsz is mielőtt írsz Akkor nem kérdezel ilyet. Mint írják az Eu azért is rázta a lábát, mert az elszámolásik nem vontak jók, azösszegek túlzóak voltak, és a külföldi cégek még csak nem is pályázhattak...
Tudod a közgép mindent visz...
bundi
ibolyka most ez komoly, hogy ennyire sötét, vagy csak minket akar átberni ...@lenhardtibolya:
lenhardtibolya
@bundi: A jelzőket meg lehet tartani a közvetlen cimborák részére, én nem verek át senkit, sőt nem is akarok "átberni" senkit, de egy sort legalább hibátlanul le tudok írni, ellentétben Önnel.
moiszikf
@bundi:
Gondolkodom, azért teszem fel a "hülye" kérdéseimet.
Íme a következő: Mi számít - Az EU-s pályázatok elbírálása szempontjából - "magyar" cégnek? (Valami nem OK, a linkjeid nem jelennek meg.)
szjupermen
@Tekla: "A népesség fele értő olvasásra nem képes"
Pontosan ezért.
szjupermen
@lenhardtibolya: Akkor nem értem, mit keresel a Fidesz oldalán? Hacsak nem vagy éppoly hibbant mint Matolcsi, Orbán, Kósa, meg a többiek.
szjupermen
@lenhardtibolya: Értem én. Csak azt nem, hogy miért nem lobbizol az EU-s pénzekből létrehozott beruházások ellen, amik a beruházások több mint 90%-át teszik ki. A pénz, az nem büdös? Csak az EU.
Desischado
Nem tudom, mi lenne az országgal az Eus pénzek nélkül! A jobbik meg egy mocsok, fasiszta párt, és gerinctelenek is! Ők is megszavazták Paksot! Szégyen, hogy ott ülnek a parlamnetben! egyébként gaudi, egy salak féreg, mert egy zászlót, és amit jelképez, TISZTELNIE KÉNE! JA PERSZE EGY JOBBIKOSTÓL MIT VÁRJUNK! LACA MENNYIRE FOGJA BÜNTETNI?
szjupermen
@Tekla: Mesélj már valamit a "Hitgyüliről"., ha már így szóba hoztad. Nekem, ateistának vajmi kevés a tudományom róluk, de valahogy teljes idiotizmusra vall az új nyilasokat összehasonlítani velük.
Tudod, Bajnairól is kimondta több mint tíz bírósági ítélet, hogy nem követett el semmi törvénytelent "libaügyileg" (pedig sem Polt, sem Dr Handó Tünde nem hajlik balra, sőt,).de a jobboldaliak mégis folyamatosan libáznak vele kapcsolatban.
szjupermen
Kíváncsi leszek a köcsög Kövér mekkora sarcot szab ki rájuk.
Tekla
@szjupermen: Szent ég , de összekevertél dolgokat. A hitgyüliről nekem sincs a tapasztalatom , de amit hallok róluk az is sok. Úgy kerültek képbe , hogy ők találták ki , az antiszemita, rasszista , meg kitudja milyen jelzőket , amit a tájékozatlan , tudatlanok aztán át vettek a kis mocskos kampányuk támogatására.
Mert egyszerűbb mást ócsárolni , mint programot készíteni. Mind két tábornak. Pontosabban egy a tábor , de mindkét kiszolgáló műszaknak az az érdeke,hogy olyan akinek tiszta a lapja , ne kerülhessen kormányközelbe , mert elszámoltatna!
lenhardtibolya
@szjupermen: Semmi közöm a fideszhez, sőt! Mellesleg egyik pártnak sem vagyok a tagja, de évek óta jobbik szimpatizánsként létezem. Ahogy figyelem a javaslataikat és működésüket, még ők látszanak hiteles társaságnak a többiekkel szemben...Sokat közülük személyesen ismerek és valóban kiváló embernek tartok.
magyarbakancs
@lenhardtibolya: Az az ember ki minden alkalmat megtalál arra,hogy más politikai ellenfeléről állandó jelleggel agresszíven beszél,vagy gondolat világát átszövi a gyűlölet az nem normális.
Mind kettő kóros.
Mert sajnos a lenező pökhendi ,nagyképű stílust a jobb oldal gyakorolja.
Mint valami uber mench úgy viselkednek önök.
Én öntsem és egyetlen egy jobb oldali érzelmű embert nem fasizáltam le.
Az ön politikai világához tartozó emberek mindig le zsidóznak le komcsiznak.

Maga szerint helyén való ez a viselkedés?
lenhardtibolya
@magyarbakancs: Az én világomat maga nem ismerheti, de mégis kijelenti, hogy mi mindenkit lenézünk, leszólunk. Ez távolról sincs így. Ismerek jó néhány olyan embert, aki éppen az ellenkező oldalon áll ideológiailag, de emberként kedves és tiszteletre méltó, ezért kedvelem. Olyanok is vannak, akikkel - szintén az eltérő nézet kapcsán - vitatkozunk, de soha nem bántjuk meg egymást, hiszen nem az emberek ütköznek, csak a vélemények. Úgy gondolom, ez a viselkedés igencsak helyén való.
bencemacska
@palika: A TÖBBSÉG n - tudod - az EU-ra szavazott!!!
bencemacska
@lenhardtibolya: Talán nem az európai adófizetők pénzén kellene egyeseknek gazdagodni! Milyen alapon pofázik az, aki hatalmas havi jövedelmet vesz fel az Európai Parlamentben?!

A zászlókkal való "hadakozás" mindig a műveletlenség jele!
nehogymá
talpas paraszt mind a 2.mért nem az uniós parlamentben szedegette a magyar zászlót? ott igazán lett volna visszhangja. ja,hogy kieshetett volna a cs cs a szájából?az is furcsa milyen nagy hévvel szokták fikázni az LMP t ha "megzavarja" a parlament fantasztikus munkáját. de eeez,ez igen,dagad is az igaz,nemzetiek kebele.
Tekla
@bencemacska: Az unió nehezen férne ki az ablakon és ezért a szimbólumát b@szta ki , nagyon helyesen , az ok amiért kidobta ,nagyon hazafias. A többi is felveszi a pénzt a parlamenti munkáért az eu-ban , csak sz@rt sem csinálnak ,Krisztinát és Tamást kivéve ,nincs hír a sok megalkuvóról. Illetve akiről van , az hazaárulás : a gönc lány!
bencemacska
@Tekla: A műveltségről: Dr Göncz Kinga. Az írásmódoddal nem róla, hanem magadról állítottál ki bizonyítványt!
Én a "szemkilövető" nagyasszonyra gondoltam, aki bőszen hirdeti EU ellenességét, de felveszi nem kevés EU-s fizetését. Bőszen hirdeti antiszemitizmusát, az - általa megbélyegzett származású - férjétől elvált, de a saját gyerekeit is megbélyegezte a szövegével! Kitenné rájuk a sárga csillagot is?!?!?!
nehogymá
@bencemacska: jó pénzért bármit.egyetlen pártban nem lehetne sehol a kvalitását tekintve,de talált magának egy helyet,ahol hisztizhet mint egy klimaxos.
szjupermen
@Tekla: Nos én is hallottam valahol, hogy osztogatnak. Aztán kiderült, hogy fosztogattak. Tehát kövesd egy kicsit a Hitgyülit, aztán említsd őket. Semmi közöm hozzájuk, de tudod valakik a jobboldalon kitalálták, hogy rájuk kell fogni dolgokat, és ezt a tájékozatlanok, tudatlanok átvették. Persze adtak is rá okot, mert sokat emlegeti Németh Sándor beszédeiben Izraelt, ami ugye nálunk, azon belül is a jobb oldalon halálos bűn.
Én, ha hétvégén szörfözök a tv csatornáin, van, hogy egy félórát hallgatom a prédikációját, mert a beszédkészsége, valamint a szentírásbeli tájékozottsága lenyűgöz.
szjupermen
@lenhardtibolya: Ez még szomorúbb. Mint nemrég említette valaki, aki nem képes a jövőbe nézni, az a múltba mereng. A 3,60-as kenyérig még csak érthető, de a kakastollas, csendőrös Horthysta révedezések már az elmebetegség közeli dolgok. Miért nem mindjárt Mátyás korába kívánnak visszamenni.
Bedobtak szórólapot hozzám is. Jobbikost. Olvastam a programpontjaikat. Semmi konkrétum, csupán általános, eladható ígéretek, amikre a jobban jobbra húzók rá tudnak cuppanni. Mellesleg a bányák újra nyitása engem is elgondolkoztatott, de aztán eszembe jutott Tatabánya hatalmas, elhagyott, kietlen romba dőlt része, ami a bánya miatt vált lakhatatlanná.
szjupermen
@Tekla: Igazad van. Tamás és Krisztina valóban csinál dolgokat. Teljesen megalázza hazánkat és mindent megtesz, hogy országunkat Észak koreával egy szinten emlegessék. Egyébként kötve hiszem, hogy teljesen ép elméjüek lennének. Na és ha nálad a zavart elme a hazafiasság jele, én így nem kívánnék hazafi lenni.
Az persze egyiküket sem zavarja, hogy a hazai beruházások több mint 90%-a Uniós forrásból valósult meg.
És valóban a többiek is felveszik a pénzt, csak ők nem szarnak abba a tányérba, amiből esznek.
Tekla
@szjupermen: Unió ellenes vagyok. Minek nekünk ez a gyarmatosító (uniós sárga csillagos) banda , nem elég a pereszke féle csapat a nyakunkon? Lásd hogyan bánnak az őslakosokkal Palesztinában. Ezt akarod? Sajnálatos dolog , hogy megkaparintották a beruházásokat , hiszen annak a hasznát nem itt fektetik be , hanem kitalicskázzák a lóvét. Mindenünk volt és ma is újra megteremthető . Van vizünk , kaja termelő területünk , még exportra is jut. Van közlekedési eszköz gyártásunk , cukorgyáraink, gépgyártásunk , bányáink, olajunk,gyógyszerünk. Mindenünk meg van amire szükségünk kell , ne jöjjön be a német szemét , a mű kaja a Monsató génmanipulált sz@ra, a zsidó törvények mi szerint nem segíthetsz az embertársadnak ,mert az adó csalás. A szent adóra tekintettel minden gram szart lemérnek utánad lassan , hogy vajon csaltál-e,ezt adó rendszernek hívják , éhező gyerekek és fedél nélküliek vannak egy ilyen gazdag országban , a nyomorékok az utcán élnek , na ezért vagyunk Bangladesszel egy szinten. stb.
magyarbakancs
@lenhardtibolya: Tisztelt Hölgyem én még soha nem láttam olyan jobb oldali érzelmű embert ki nem lenézően pökhendiden ne beszélt volna baloldali érzelmű emberöl.
lenhardtibolya
@magyarbakancs: Sajnálom, hogy még nem beszélgettünk, mert én bizony nem szoktam sem lenézően, sem pökhendi módon beszélni azokkal sem, akik másként gondolkodnak.
palika
@bundi: Köszönöm a szép szavakat!!! Ha jól érzékelem ebből a rendszerből élsz, mert ha nem akkor, egy nagy birka vagy! /vagy bundi kutya/ Európai földrészen élünk és nem akarunk az európai unióban lenni!!! Azért mert ránk erőszakolták és átvertek minket mint 90-ben, még egyszer nem hagyhatjuk!!! Szóval legyél vállalkozó és éljél meg a saját erődből, vagy legyél egy alkalmazott egy olyan multinál aki kizsákmányol, vagy legyél munkanélküli és menj be az önkormányzathoz, hogy állj be az útszéli kaszálók közé és várd, hogy mikor sodor el az autó! Legyen devizahiteled, élj segélyből, vagy kérjél kölcsön uzsorára, élj a nyugdijas szüleidből...lehetne folytatni a sort, ne csak magatokra gondoljatok...orbánistaseggnyalók, remélem amikor már nem tud kit üldözni ez a viktátor ti is sorra jöttök!!
Brother Louie
@lenhardtibolya: te simán le-"balosozol", "Biszku"-zol, "Horn Gyulá"-zol minden átmenet nélkül bárkit aki eltérő véleményen van.

Keresd vissza az irományaidat, ha képtelen vagy visszaemlékezni saját magadra. Ott felül van a kereső!
bundi
@palika: bocsika, de most miről is beszélsz?
lenhardtibolya
@Brother Louie: Igen, én valóban nem rajontok a "balosokért", kimondottan utálom biszkut és nem kedvelem horn gyulát sem. Mindezek ellenére szeretem a vitát, de csak érvekkel és nem sértő jelzőkkel.
valentin641
Kedves levelezőtársaim! Írjatok már erről a Stolbandiról is valamit,mert nem tudom,hogy ki az aki ennyire védi a műívészurat, de már annyi disznóságot csinált,hogy egy közönséges halandót már felnégyeltek volna.Még azt olvasom valahol,hogy ez a csótány a legnépszerűbb színész,ha ez így van akkor éljenek boldogan egymással!!!
szjupermen
@Tekla: Na és ha kilépnénk az Unióból, akkor Észak Koreával kerülnénk egy szintre.
Aki meg így zsidózik, mint te, az egy agyilag beteg ember.
magyarbakancs
@lenhardtibolya: Köszönöm a megtisztelő válaszát.
Tekla
@szjupermen: Most sehol sem vagyunk , észak Korea lekörözött minket.
Gyarmat vagyunk , akik még egy fenyőt sem állithatak a parlamentjük elé , hogy a gazda vallását ne sértse!
Ide hordják a szemetüket ,az ócska kajájukat , miközben nekünk mindent meg tiltanak. Észak Koreában azt adok a disznómnak enni amit akarok , és akkor vágom le amikor akarom! Ha akarom bekötöm a biztonsági övem és nem egy kezem rajta hogy mikor kell kikapcsolni,rettegek . Ott látom szabadon lobog a hajuk a kis motoron. Vannak olyan fürdő helyei amit nem tesz használhatatlanná az ÁNTSz , meg a klór sem. Nem vau- vau bele senki, hogy hova milyen emlékművet , turult stb teszünk. A többségnek itt sincs se lakás , se munka , se étel , se orvosi ellátás , se fütés.
.
szjupermen
"Észak Koreában azt adok a disznómnak enni amit akarok , és akkor vágom le amikor akarom! " Észak koreában nincs disznó. ott éhinség van. Disznaja csak K D U-nak van és a sleppjének.
Mi a bajod a pizzával, a hamburgerrel, a croasonnal, a dürümmel, csevappal, kebabbal? Én imádom mind. Szar lenne csak nyereg alatt puhított húst enni.
Úgy látom, még nem ütköztél, mert akkor a biztonsági öv kérdése fel sem merülne benned. Én kb 10-15 km/h-val mentem egy csatornafedélnek és hetekig iszonyúan fájt a vállam, csuklóm, könyököm. A tehetetlenségi erőt aki figyelmen kívül veszi, az egyszerűen hülye.
Még vezetékes vizük sem nagyon van, nemhogy fürdőjük.
Nem vau vau? Csakis a vezér szobrai lehetnek mindenütt. Ha nem úgy viselkedsz ahogy ők akarják, kivégeznek. Ha csak útban vagy, kivégeznek. Tudod te egyáltalán mit írtál le? A tökéletes tudatlanságról vallottál szint a témával kapcsolatban. Így már értem, miért is tudott megmételyezni a jobbikos baromság. És ezért vagytok félelmetesek. A tudatlanság melletti elszántság miatt.
szjupermen
@Tekla: Miközben válaszoltam neked, a TV-ben éppen beolvastak egy hírt: éhezés, kínzás, földi pokol Észak Koreában az ENSZ legfrissebb jelentése szerint.
Tekla
@szjupermen: Én falun élek , és itt bizony ugyan ezek vannak, amit leírtál Koreáról. A helyi földesúr-polgármester, az élet halál ura.
A pizzával, a hamburgerrel, a croasonnal, a dürümmel, csevappal, kebabbal , az a bajom , hogy számomra megvásárolhatatlan ételek, ennyi pénz talán nincs is. Nálunk már tönkre ment a bolt a kocsma is,miközben az állami tv-ben azt mondják , hogy a szegények elisszák , mind az 50 ezrüket. Munka közmunka 36 ezerért 6 óra , de csak pár hónapra. Aztán ezt lehet beosztani két főre.
Talán nem is ugyan abban az országban élünk?
szjupermen
@Tekla: Úgy tűnik, valóban nem is egy országban élünk. Bár tudom, hogy igaz amit írsz, nehéz nekem ezt elhinni, mert felénk hála Istennek nincsenek ekkora gondok. De azért itt sem kicsik.
De hidd el, nem a Jobbik fogja a megoldást hozni. Ha közel kerülnek a húsosfazékhoz, ők sem lesznek szerények. Most az elkeseredett embereket könnyen meg tudják győzni és ezt ki is használják a politikájukban.
Sajnos annak idején Németországban is így kezdődtek a dolgok.
Ameddig a Jobbik kirekesztő, rasszista, fizikai erővel akarja másokra erőltetni az akaratát, addig nem hiteles a szememben. Ezek a leggyarlóbb emberi tulajdonságok.
szjupermen
@Tekla: Azért ezt nézd meg, hogy értsd mire gondoltam, mikor É Koreát emlegettem.

hvg.hu/vilag/20140217_A_Nemzetkozi_Buntetobirosag_ele_citalna_K

Ha csak tizede is igaz, az is sok. Márpedig ezek a hírek nem most kezdtek megjelenni, régebben is sokszor lehetett hasonlókról hallani.
bukfenc
@bundi: február 16., 15:30

Ezt én sem értem??

Jó a vaker bundi! Csak így tovább! :))
valentin641
@szjupermen: Már megbocsáss,de amint olvasom nagyon tisztában vagy az ottani körülményekkel,mármint Észak- Korea helyzetével esetleg nem fordulhat elő,hogy ez csak propaganda?
Én nem tudom ezért nem is tudok igazán állást foglalni,mert hogy én még nem voltam ott,de te bizonyára kéthetente ingázol É-Korea és kicsiny hazánk között és ezért vagy ennyire tisztában az ottani körülményekkel,tisztán látod a két ország közötti különbséget.
Tekla
Egy dologról beszélünk .
" amikor egy asszonynak saját kisbabáját kellett megfojtania, arról is, hogy gyerekeket születésüktől fogva tartanak és éheztetnek, valamint hogy egész családokat kínoztak meg azért, mert külföldi sorozatot néztek –"
Nálunk is vannak anyák akik azért ölik meg a gyerekeiket , hogy ne szenvedjenek, napi hír . Ne mond , hogy még nem olvastál ilyet , hogy az egész családot kiirtotta mert nem tudja eltartani és így kímélte meg az éhezéstől ,megfagyástól. Szerinted aki ma 22.900 ft ból él ,betegen az milyen kínzásnak van kitéve az utcán? Mert ugye ebből nem telik még egy albérletre sem, az utcán , meg az úri gyerek- állatok kedvükre bántják ezeket a többnyire nyomorék embereket?
Nagyon sok gyereket kínoznak a körülmények, az osztálytársak,a lakhatás a biztonság hiánya, a mikor dobnak az utcára , ahol szabad préda vagyok érzés az öngyilkosságba van csak menekvésük.
A gyerekek majd fele a statisztikák szerint éhezik. Láttad micsoda sorok állnak hidegben órákig egy tál bab levesért?
:) Nálunk is egész családot kínoznak szappan opera, gyözike , valóság sokkal a tv előtt.
Értelmes embernek , nem készül műsor , csak az igénytelen aljadéknak. Gagyi amerikai krimi , sehol egy szomszéd ország filmje . Mikor láttál Szlovén , Ukrán, Román , Szerb filmet, még híreket sem. Többet tudunk Bangladesről , mint Albániáról.? Tudományos ismeret terjesztés nincs, természet film nincs. Életvezetésről meg olyan műsorokból tájékozódhatunk mint hal a tortán. Ahol a következő nemzedéknek az a sikk , hogy felnőtt ivar érett nő- szerű , nem tudja melyik oldalra kell tenni a villát , milyen a tepsi, stb.
Ja és a gyerekeket rendeletileg lenyúlja az állam 3 éves korában , hogy fentiekre nevelhesse.
Akkor még a helyi kiskirályok jó kis kínzási szokását nem is említettem , hogy visszér műtét után gyalogoljon hegyre föl , hegyről le a tegnapi műtőt , mert a falubuszt nem kapja meg , "csak" indoklással még pénzért sem. Miközben aki csontig benyal, azt a szomszéd faluban is...
nehogymá
@Tekla: azért utálni valamit mert nem telik rá az simán irigység.nagyon nem kéne az észak koreai állapotokat idesirni,összehasonlitani. az én anyám 3 szor kapott agyvérzést (a 3 nál halt meg)de a körzetink nem is látta.tudom vidékiként millyen a rendszer.itt se jobb.a 4o km re levö városba könnnyebb eljutni és hazajönni mint a 6 km re levö faluba. életemben nem láttam még ukrán filmet,románt se nagyon.asszem nem is hiányzik.sok tv csatorna van de ha 2 napig kéne néznem akármelyik discoveryt a falnak mennék.amig gyerek voltam és egy csatorna volt,az se egész nap mindnent megnéztünk .azóta is utálom az óriás mülesiklást meg a többit. azok a müsorok amikket akkor néztem ,most látva háát ölég szarok.de akkor nem volt más,hozzászoktam tetszett.most csak nyomom a távkapcsolót tovább tovább és a végén betolok valami filmet mert"nincs semmi a tévébe".olvasva téged sokszor nem tudom mit akarsz csak azt látom ,hogy dühös vagy de piszkosul és értelmetlenül gyülölködsz.
szjupermen
@valentin641: Tudod, a Déli Sark közelében sem voltam, de tudom, hogy elakadt nem is olyan régen egy kínai jégtörő, ami ki akart menteni egy tudósokat szállító hajót. Aztán azt is tudom, hogy Egerben győztek a vár védői a törökök ellen. Pedig ott sem voltam. Elég szegény információ forrásod van, ha csak azt hiszed igaznak, amit saját szemeddel látsz. Egyébként a nokiás dobozt elhitted?
szjupermen
@Tekla: Tényleg egyről beszélünk, csak a megoldásban nem értünk egyet.Te ezt a helyzetet sok évre vezeted vissza. Én 3 és félre.
Tekla
@nehogymá: Kedves , hogy figyelsz rám . Valóban piszok dühös vagyok. Mert így kell élnünk ,miközben egy életünk van.
Olyan emberek vesznek körül , mint a most vásárolt ketreces tyúkok , hogy hiába van nekik , minden bújó-játszó helyekkel , fákkal , bokrokkal , fürdőgödörrel , trágya dombbal , kis kutya házakkal, itatókkal berendezett hatalmas udvaruk.A parányi belső udvarban gubbasztanak a nyúlház alatt és , hiába dobálunk nekik reszelt répát , 3 féle takarmányt , csak ott gubbasztanak , mint akik el sem tudják képzelni , hogy van élet a ketrecen kívül.
A pszichológiai majom kísérleteket látom körülöttem , hogy már rég nem jár büntetés a banán elvételéért , de Mert megszokták , hogy nem szabad . Na azért ilyen az életünk , mert egy kis politikus réteg ránk kényszerít minden hülyeséget , mi meg vissza rángatjuk azt aki azt mondja , na nem , hát ez nem így van, "hé papuskám könyörgöm...!"
itt is arról megy a vita , hogy az étlapról sz@rt , rendeljünk , vagy fost. Van itt ugyan egy magyaros íz amit még sosem próbáltunk , na de mi lesz ha nem olyan jó mint a szar , vagy a fos? És el ment az életemből 24 év falusi nyomorba , utazási lehetőség és így munka nélkül (mozgás korlátozott vagyok) , csodára várva, értelmetlenül , rettegve a Maszlovi piramis legalján, vagyis hogy holnap is lesz e még mivel fűteni egy kicsit , lesz e kajára (bolt már nincs a faluban , kocsma sem). Amíg ezek itt dilemmáznak a rendelésükkel 24 éve , hogy mit kapjon a csoport ebédre?
valentin641
Remélem tudod értékelni amit küldtem!
bundi
@palika: szóval miről is beszéltél?
bundi
@lenhardtibolya: ejnye bejnye ibolyka...
te miért is fújsz a balosokra?
ha jól sejtem a diplomád nem önköltségin, nekik köszönheted, a derűs fiatalkorod dettó... nyugdíjad szintén...
akkor mi is a bibi?
bocs a megkésett reakcióért, de ma lett vége a második half term-nek, és a vakáció alatt max olvasgattam, de inkább a gyerekekkel voltam...
na szóval, mit is vétettek a balosok neked?
ja és mint említettem, sokszor írok tabletről, telefonról, amin nincs magyar nyelv... ezért mindent angolra, vagy más általa ismert nyelvre javít... ha nem figyelek oda, néha becsúszik egy pár értelmetlen szó, vagy hiba... ennyi aranyoskám...
lenhardtibolya
@bundi: Sajnos nem mindegyik diplomámat szereztem térítésmentes oktatásban. "Derűs" fiatalkoromban nem mehettem nyugatra, mert a testvérem disszidált. Pl. ez is a balosok butasága volt, hiszen én semmiképpen nem élnék másutt, csak Magyarországon. Hogyha külföldön vagyok, szinte azonnal elkezdődik a honvágyam, alig várom a hazaérkezést. A nyugdíjamért évtizedeken át fizettem a tb-t, gondolom, ezek után nem tekinthető ajándéknak az a pár forint, amiből éhen halni nem lehet, de megélni sem.
Az olvasás és a gyerekekkel való foglalkozás dicsérendő, örülök, ha ilyesmiről hallok, mert valahogy mindkét dolog háttérbe kerül manapság.
Nem irigylem a tabletet vagy az okos telefont, de én nem használok ilyesmit, egy öreg számítógépem van és olyan telefonom, amivel szinte csak telefonálni lehet, nekem ez is elég.
aborisz
Utólag kiderült . Azért ment wc-re a zászlóval nehogy ellopják!
bundi
@bundi: nekem most is működnek a linkek, majd két hét távlatából...
valamint:
@lenhardtibolya: sajna már jó ideje kint vagyok, gyerekek ide járnak suliba, stb...
honvágy olyan luxus amit nem engedhetek meg... építőipar a padlón és még tovább zuhan, és mivel sokszor este 9-10 ig bent vagyok, ezért csak az után tudok kommentelgetni ide, (otthoni idő 10-11)
mert a metrón, buszon, még vagy 1 óra mire hazaérek...
de nem panaszkodom... hallva mi megy otthon, szerencsésnek érzem magam...
és tudom, hogy amit az eu-ad az országnak, felzárkóztatásra, azt az itteni adókból adja, emiatt az itt adózóknak áll félre a szája...
valamint ha esetleg mondana valamit arról a sok rosszról amit az eu tett az országgal megköszönném... mondjuk tényeknek jobban örülnék, mint demagóg süket propagandaszövegnek... és ha lehet hagyja ki azt a részt, ami arról szól, hogy becsületes hazai politikusok eladták a közös vagyont a gonosz harácsoló eu-nek. mert ez nem az eu sara... hanem a politikusoké, és azoké, akik őket beszavazták a bársonyszékbe...
cukorkvóta:
úgy tudom mi lobbizunk azért, hogy ne szűnjön meg...
www.kormany.hu/hu/videkfejlesztesi-miniszterium/agrargazdasagert-felelos-allamtitkarsag/hirek/az-unios-cukorkvota-rendszer-meghosszabbitasat-kezdemenyezi-magyarorszag
vagy most hogy is van?
ha rosszul tudnám kérem világosítson fel...
és autópályaügyben:
"Az autópályákat nem emlegetném, mert valami rejtélyes okból éppen nálunk épültek a legdrágábban ezek az objektumok. Miért? Ön bizonyára tudja a választ..."
sajna nem mélyépítő voltam, de tudom, miért ilyen drágák.
egy példa rá (olvassa a kommentet)
www.fizettem.hu/bejelentesek/fizettek/mi%C3%A9rt-dr%C3%A1ga-az-aut%C3%B3p%C3%A1lya%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9s
és a másik, ezt miért az eu- nak rója fel?
ha maga adakozik az utcán egy kéregetőnek, miért a maga bűne, ha a kéregető később a tesco-ban nem adja alább az ötputtonyos tokajinál, és a lazacnál, mikor a magától kunyerált pénzt költi?
bundi
@palika: mégegyszer az elnézésed kérem, de a tabletem sokszor felülírja a szavakat:
kedden pulika-eredetilek kedves palika...
egyébként dolgoztam multinál pécsen az elcoteq-nél...voltam vállalkozó is jó ideig, majd munkanélküli, (ezt mondjuk hamar meguntam, és léptem )...
tehát miről beszélsz?
lenhardtibolya
@bundi: Köszönöm az ajánlott linkeket, megnéztem. Kérdésem nincs, de az tény, hogy az IMF és tettestársai elképesztő dolgokra képesek akár a nemzeti valuták ellen is. Emlékszem, amikor Soros majdnem tönkre tette az otp-t. Miért? Mert annyira "nemzeti" érzelmű... Kár, hogy nem magyar. A világbank nagyon nem kedveli, hogyha bármelyik ország nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnének. Nem kellett az IMF hitel, mert akkor ők dirigáltak volna mindenben, ezt egyetlen normális kormány sem akarhatja. Most lehet szidni a Fidesz-kormányt, amiért igyekeztek megszabadulni az IMF-től.. Véleményem szerint ezt jól tették. Most nem a diktált megszorításoktól szenvedünk, hanem az egyéb dolgoktól. Sajnos jól nem jöhetünk ki egyik esetben sem...
bundi
@lenhardtibolya: oké rendben ibolyka... de továbbra is áll a kérdés:
"de az tény, hogy az IMF és tettestársai elképesztő dolgokra képesek akár a nemzeti valuták ellen is. "
mik ezek az elképesztő dolgok amiket a világ ellen teszünk?
mert ugye azt azért tetszik tudni, hogy az imf az nem egy nagy gonosz nemzetközi manó, ami ott gonoszkodik ahol tud, hanem egy összefogás a világ országai között, ami a befizetett tagdíjakat a rászorulók részére tovább hitelezi (a mi tudtunkkal is a mi tagdíjunkat is, ) és ezeket vissza is kell fizetni... az orosz kölcsönt is, csak annak sokkal nagyobb a kamata... és míg az imf hitel 100 százalékát az itteni cégeknek lehet továbbhitelezni, vagy használni, addig az oroszokénak csak 40 százaléka kerül magyar cégekhez...
de gondolom ezt tudta...nem?
egyébként nem értem, miért mossa össze soros urat az imf-el (aminek magyarország is tagja):
"Emlékszem, amikor Soros majdnem tönkre tette az otp-t. Miért? Mert annyira "nemzeti" érzelmű... Kár, hogy nem magyar. "
vagy a világbank..?
az miért került ide...?
hu.wikipedia.org/wiki/Vil%C3%A1gbank
szerintem keveri az imf-el
hu.wikipedia.org/wiki/Nemzetk%C3%B6zi_Valutaalap
olvasgasson...higgye el nem árt...
ezeket a dolgokat csak a békemenetelő együgyűek nyelik be... ön is közéjük tartozik?
egyébként ha elolvasta vola amit linkeltem...
privatbankar.hu/kotveny/ennyit-buktunk-az-imf-elzavarasan-a-szakertok-sze
akkor nem írna ilyet:
"Véleményem szerint ezt jól tették. Most nem a diktált megszorításoktól szenvedünk, hanem az egyéb dolgoktól. "
ugyanis mint írta most nem az imf miatt szívunk, hanem azért mert a piaci hitelnek sokkal magasabb a kamata... már ha sikerül szerezni, ugyanis az araboktól kezdve a kínaiakig, már mindenhol kalapozott a vezetőség sikertelenül...
tehát mégegyszer... miért is olyan rossz az az imf aminek az ország is tagja?
lenhardtibolya
Idézet Öntől: "mik ezek az elképesztő dolgok amiket a világ ellen teszünk?" Ha Ön azonosulni képes az IMF-fel, akkor csak egyetlen kérdésem van: miért nem egymás vérét szívják, miért kell újabb és újabb gyanútlan áldozat, akinek képesek bemesélni, hogy segíteni szeretnének, miközben rabszolgává teszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.