Ismét Kövér Lászlót javasolja az Országgyűlés elnökének a Fidesz és a KDNP - jelentette be Rogán Antal a két frakció hétfői alakuló ülése után Budapesten. Továbbra is Rogán Antal vezeti a Fidesz országgyűlési...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
De érdekes, ezt nem hittem volna! Akkor fogok még jobban csodálkozni, ha kormányfőnek 0rbán Viktort választják meg. Az lenne csak a nagy meglepetés!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@nemkati: Majd ha a paraszt nem kap nyugdíjat vagy egészségügyi ellátás mert nem "jár" neki akkor talán kinyílik a szemük...majd ha nagyon borul a bili akkor esetleg...de akkor már késő lesz.
kkalman
Hogy ezen a híren mennyire meglepődtem... :-(((
Desischado
Egyetértek Nemkatival. Egyszer majd kinyílik a sok hülyének a szeme! Egyébként ehhez a kormányhoz a házelnök tökéletes választás. Bunkó, aljas, a többit hadd ne soroljam. Olyan, mint az egész kormány. Zsák meg a foltja!
coyote3
B@szki dobtam egy hátast a meglepetéstől!!! és ezek vartyognak arról, hogy a szociknál a régi garnitúra van :)))))
nemkati
@Desischado: és ehhez jön még az is, hogy nem akarnak vitázni a jövőről, a tervekről, se a belpolitikában, se az EU képviseletben, merthogy semmi programjuk nincs, csak ez a nagy nulla, hogy "folytatjuk". Hogy hogy folytatják, ahhoz meg semmi közünk, majd úgyis meglátjuk. Oltári nagy szemétségek mennek ebben az országban már 4 éve, de ezek miatt az emberek nem ragadnak utcakövet, bontott téglát, vasrudat, molotov koktélt, ez rendben van. Jöjjenek ezek még 4, 8, 100 évre, hurrá!
Desischado
@nemkati: Én is ettől félek! Azon gondolkodom, mi kellene ahhoz, hogy az egész nép felkeljen, és azt mondja, elég volt! Bár, ha majd fizetni kell egy műtétért, és rengetegen fognak meghalni, mert nem lesz rá pénzük, és csökkentik a nyugdíjakat, talán esetleg felébred a nép! Mert én még ilyen birka nemzetet nem láttam, tisztelet a kivételeknek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.