Kedd délután "a romokban levő egészségügy" miatt két felvonulást is tartottak Budapesten. A Clark Ádám tértől és a Hősök terétől is tüntetők indultak el a városon át követeléseiket hangoztatva.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
És Cser Ágnes máris tiltakozik. Persze aki semmi munkáért nagy pénzt vesz fel, az fél, hogy a tiltakozók őt is elsöprik, mint valami szemetet. Szerinte minden rendben van.
Igazán?
Dr plágium
@mariaberta: Persze, hiszen neki nem kell hónapokat várni egy vizsgálatra, nem neki kell túlórázni - amit csak félév múlva fizetnek ki, nem neki kell emelgetni, nem őt alázzák meg a betegek, hozzátartozók, nem őt verik meg a részeg vagy pszichiátriai betegek, nem neki kell viselni azt a lelki terhet amikor nem tud segíteni, vagy meghal egy beteg a kezei közt!
Az ilyen gerinctelentől meg kell vonni a bizalmat, mert magától nem jut eszébe hogy fel kellene állni és lemondani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.