Mindenki vállalkozó a miniszterelnök családjában, s az Orbán-família becsült vagyona, cégeinek értéke 6,9 milliárd forintra rúg – mondta Zsiborás Gergő, a leggazdagabb magyarokról íro Forbes munkatársa a Story TV 7/24 című műsorában.

A lap "Felcsúti kör" címmel külön cikket írt azokról a "vállalkozókról" is, akik az államnak köszönhetik a vagyonukat. Ebbe a körbe tartozik Mészáros Lőrinc is, aki idén bekerült a legazdagabb 33 magyar közé.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Viktor a rabbihoz:
- Rabbi ! Hiányzik az állami kasszából
6,9 milliárd Forint ... mit tegyek ??
- Tedd vissza fiam !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
Viktor a rabbihoz:
- Rabbi ! Hiányzik az állami kasszából
6,9 milliárd Forint ... mit tegyek ??
- Tedd vissza fiam !!!
IEN
Nevetséges összeg! Biztos sokkal több van neki! Nem hiszem,hogy csupán barátságból csinált jópár emberből milliárdost! Mészáros,Garancsi stb.
TASzSz
Csak?! Akkor őt nem fogják LE-GYURCSÁNYOZNI!
solidedge
A Fidesz családbarát politikájának ékes bizonyítéka.
Bercifiu
Szerencsétlen csóró Orsós, nem tud adni a vajdának.
Strong
Szerintem ennyi még az első kormányzása alatt is összejött...

De gondoljuk csak el, hogy ez már a túlcsorduló része a vagyonnak, amit képtelen elrejteni...

..én minimum 100-ra becsülném..
papa.49
@Strong: Vélhetően igazad van máshol is kb. 500 milliárdra becsülték a vagyonát!!!
nyanya001
Egy koszlott farmerba ment be a parlamentbe ..
papa.49
@nyanya001: Kölcsönből fizette ki az első lakásának a díját, aztán megvette 670 ezer forintért majd eladta a Kékesi Dezsőnek 62 millióért, aki később párizsi nagykövet lett, fejlődik a pacák))))))))
eugen4402
Már semmi sem lepne meg. Ahogy Csányinak is hirtelen "felbukkant" 64,5 milliárdja Singapore-ban, a Sertorius Alapban, másnak is lehet ilyen rejtett aranytartaléka... Elvégre egy munkaalapú társadalomban a keményen dolgozó kisemberek munkája meghozza a gyümölcsét...
Yoda69
Na ja, A tobbi stromanoknal (meszaros 30 milliard) meg svajci es singapori bankszamlakon pihen. Ide a rozsdast, ha nincs neki 100 milliardja. A 3 ezer milliard manyup vagyonbol eshetett neki is jocskan.
KERKA
Ez még "csak" a becsült érték. Mennyi lehet a valóságban?
Kérdés, hogy ők kinek a lábán állnak ilyen jól:))
wagabund
..."Már 6,9 milliárdra becsülik az Orbán-család vagyonát"...
csak? nemááá...

azt elfogadom, ez az otthoni kosztpénze Orbánnénak, de akkor ne nevezze a Forbes családi vagyonnak...az picínykét több kell hogy legyen...

büntiből tessék újraszámolni!
KERKA
@papa.49: Jó lenne, ha leszállnának rólunk:))
papa.49
@KERKA: Már igazán tennünk kellene érte valamit))))))))))
Január
@eugen4402: ..."a keményen dolgozó kisemberek munkája meghozza a gyümölcsét..." - másnak, ... mert aki dolgozik az nem ér rá pénztkeresni.
Érdemes nem dolgozni és inkább valami improduktív dologgal foglalkozni, mint a politikusság, nem véletlenűl harcolnak... a hatalomért és annak megtartásáért a többi csak duma, maszlag beetetik vele a szavazóikat.
Megmondta Horn Gábor anno, s ez máig érvényes, hogy "első a párt érdek", azon belül pedig a vezérkar érdeke, hát ezért kell a "demokratikus" választás, s azonbelül is a listás szavazat.
Megcsinálták a mindenkori regnálók maguknak a demokráciát, a plejbsz meg maradjon plejbsz biztosítsák a regnálók jólétét.
nemkati
Attól tartok, Mészáros nem az egyetlen strómanja, van neki még jópár. És biztos, hogy Simicska is az volt. Azért van ez a nagy balhé köztük, mert hogy megromlott a viszony, gondolom, Simicska nem akarja odaadni 0rbánnak a neki gyűjtögetett milliárdokat. Az a 6.9, és amiről még nem tudunk, az meg nem elég 0rbánnak és a mindenféle lábakon álló családtagjainak.
Toby
Valahol, talán 1 éve olvastam a neten egy becslést, mely szerint bőven 10 mrd. fölött van a vagyonka !
Persze, ez mind-mind "saját lábon állásból" !
Hogy a kriptafedél szakadjon rájuk !
eugen4402
@Január: Remélem, érezted a szavaimban rejlő iróniát...
Bizony, nem alaptalanul ostorozzuk itt a képviseleti demokráciát, de sajnos nálunk az is ilyenre sikerült. Ráadásul még egy Churchill-ünk sincs, aki azt kérné, hogy mondjunk helyette jobbat. Lehet, hogy a régi mondást is módosítani kell: "Kés, villa, olló és parlamenti demokrácia gyerek kezébe nem való."
dömdödöm
Kedvenc kutyafajtája a csau -csau . Úgyhallottam .
Mézike
Becsülik.
Tehát akkor lenyomozhatatlan. És jóval több.
bw
Meg kell ölni go-t, nincs más esélyünk. Egy egész ország szenved miatta.
Ha valaki a közelébe juttat én megölöm a vérgecit!
bakegya
A felcsutkai tsz elnök,párttitkár és mszmp titkárnéni pereputtyostól a fideSS NÉPPÁRTOLÁS ÉRDEKÉBEN A RENDSZERVÁLTÁS KÉNYSZERE MIATT LOPOTT CSALT ÉS HAZUDOTT ÖSSZE VISSZA-de nem csakkk ennyit,ennél sokkal többet s mindent a keresztény anya-szent egyház nevében tette-vette TEREMTETTE A FELCSUTKAI TEKNŐS FAMILIA!!!
Lepényleső
Eddig úgy tudtam kőbányáik vannak,most meg kiderül,hogy aranybánya tulajdonosok.
Fradigege
Több is van az. Csányit is alul licitálták.
Desischado
Januárnak igaza van. Szerintem is egy morzsa a valódi harácshoz képest. De én azt mondom, igaza van, mert egy normális országban már rég a lámpavason himbálózna, vagy életfogytiglan ülne a börtönben. Itt meg, vígan ül a hatalomban! Hülye a magyar, tisztelet a kivételnek!
glorianna
Csak? Elég béna, ha csak ennyije van abból a temérdekből, amit a közösből eltüntetett.
kutyahűség
"Tudod, mi a különbség a kis tolvaj és a nagy tolvaj között?
A kicsinek kötél lóg a nyakában, a nagynak aranylánc."
nemjoezigy
@Január: @eugen4402: ..."a keményen dolgozó kisemberek munkája meghozza a gyümölcsét..." - másnak, ... mert aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni.
Érdemes nem dolgozni és inkább valami improduktív dologgal foglalkozni, mint a politikusság, nem véletlenül harcolnak... a hatalomért és annak megtartásáért a többi csak duma, maszlag beetetik vele a szavazóikat.
Megmondta Horn Gábor anno, s ez máig érvényes, hogy "első a párt érdek", azon belül pedig a vezérkar érdeke, hát ezért kell a "demokratikus" választás, s azonbelül is a listás szavazat.
Megcsinálták a mindenkori regnálók maguknak a demokráciát, a plejbsz meg maradjon plejbsz biztosítsák a regnálók jólétét."
- valóban ez az aránytalan bérezés, javadalmazás mindamellett, hogy igazságtalan és erkölcstelen, a következő generációknak is morális károkat okoz. Hitelteleníti a demokráciát, köszönhetően az itteninek, ami szerintem parlamenti diktatúra! Senki nem hatalmazta fel a parlamentben ülő férgeket a kivételező tevékenységükre.
@eugen4402: @Január: Bizony, nem alaptalanul ostorozzuk itt a képviseleti demokráciát, de sajnos nálunk az is ilyenre sikerült."
-Miért nem működhet nálunk is úgy a parlament mint általában Skandináviában? A képviselőknek nincsenek előjogaik, kivételezéseik. Ha nem is szolgák, de nem érintethetetlenek.
@Desischado: Januárnak igaza van. Szerintem is egy morzsa a valódi harácshoz képest. De én azt mondom, igaza van, mert egy normális országban már rég a lámpavason himbálózna, vagy életfogytiglan ülne a börtönben. Itt meg, vígan ül a hatalomban! Hülye a magyar, tisztelet a kivételnek!"
-Egyetlen új pártkezdeménynél és mostani ellenzéknél nem tapasztaltam az igazságosságra, az életszínvonal-jövedelmek közti különbségek csökkentésére törekvést, a jogi háttér biztosítását!
Minimum a parlamenti képviselők és a gyorsan/aránytalanul meggazdagodók kivételezettségét, sérthetetlenségét kellene megszüntetni, teljesítmény arányú bérezést adni nekik.
egyvandor
nemjoezigy Az elvtársak ezekért az előjogok megtartása miatt mentek bele e rendszerváltásba. Ezen előjogok megtartása miatt nincs aktív ellenzék. Emiatt vannak kiátkozott politikusok, akik ezt akár csak szőr mentén is kritizálni merték.(Ánygyán, Gurcsány az öszödi beszédével és vannak még egy páran)
evacica
Van az több is! Ha Mészáros Lőrinc Orbán segítségével 24 milliárdot harácsolt össze uszkve 6 év alatt, akkor nyilván Orbán családnak nagyobb vagyona. Persze nem tudjuk, hogy a strómanoknál mennyi van.
bence
Rohadjon rájuk a vagyonuk ! Ne legyen örömük benne !!! Ha a föld alá kerülnek , márpedig ők is odajutnak egyszer , akkor nekik is az lesz a sorsuk mint a többi halottnak , hogy megeszik őket a kukacok ! De addig is annyit lopnak , amennyit ez a böszme nép megenged nekik ! Magunknak köszönhetjük mindezt !
pbalage
@bence: te is minek ugrasz rá ilyen régi vagyonra? Azóta már valószínűleg 76745674736458364563847568347652238456 milliárd lett az összeg.
Bercifiu
@evacica: Dobjunk be még neki fejenként egy százast, ne égjen Csányi mellett.
bence
@pbalage: ! Akkor még undorítóbb az egész !
bence
@Bercifiu: ! Ne Csányi mellet , Csányival égjen !
vukkocska
Hát ha erre a hírre a Fidesz fanok sem kapják fel a fejüket, akkor tényleg nincs mit tenni velük. Sűrű sötét felhő van a fejükben. Ekkorát hazudni, amikor a fél - vagy az egész Tokaj - az ő birtokukban van, a házakról, a kastélyokról nem is beszélve. Tényleg már ráférne egy tisztító kúra Grázban.
dr. prédikátor
Az az érzésem hogy egy két nullát lehagytak az összegből!!!
vukkocska
@nyanya001: nem kellene inkább egy finom gőzölgő kávéval kezdeni a napot, mint ezzel a tolvaj tetves bagázzsal?
nyanya001
@vukkocska: Azzal kezdetem, de ezt sem tudom kihagyni mert mg mindig van birka
aki ezekkel ért egyet !
vadnarancs
Na fideszes seggnyalók jöhet a magyarázkodás, mibűűűű???
bence
@bw: ! Sajnos ennek a féregnek még a közelébe sem mehetsz !
bence
@nyanya001: ! Úgy is kellene kijönnie ! Vajon lesz e valaki , aki ezt megteszi vele ?!
Szívből kívánom , hogy egyszer jöjjön el az a nap !
namihami
6:9 milliárd?
Ne röhögtess, ennyiért már a házai körüli cselédeket utasítja, hogy egyáltalán lehajoljanak.
Elvégre ő a Viktor, nem valami kispályás focista.
percsi
Ok, már tudjuk, de mi lesz ezután? Engem ez érdekelne!
Szókrakész
@dr. prédikátor: Nem az összeget írták el, hanem a pénznemet..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.