A Fidesz frakcióvezetője szerint a miniszterelnök az évértékelő beszédében az ország jövőjéért aggódó magyarokhoz szólt, ugyanakkor Európa-szerte üzente az embereknek, hogy az unió meg tudja állítani a migránsáradatot, ha erre van akarat.

Kósa Lajos az M1 aktuális csatornán vasárnap este, Orbán Viktor évértékelő beszédét követően kijelentette: jelenleg a magyar kormányfő minden beszédét figyelik Európában. Orbán Viktort európai érvényű politikusnak tartják, és nemcsak a migráció miatt – fűzte hozzá, emlékeztetve: amikor az EU az IMF "receptjét" ajánlotta a válságba jutott országoknak, Magyarország egy másik utat választva sokkal előrébb jutott.

A nagyobbik kormánypárt frakcióvezetője "európai csodának" nevezte, amit a miniszterelnök a magyarokkal összefogva tett, kiemelve ezek közül, hogy a migrációt érintően Magyarország egyre fontosabb vonatkoztatási pont. Emlékeztetett: mostanra már mindenki ráébredt, hogy a migránsáradat Európa létét, biztonságát, fejlődését, kultúráját, jövőjét veszélyezteti.

Tömegével jönnek katonaviselt férfiak Európába olyan országokból, amelyekkel az Európai Unió is háborúban áll – mutatott rá, hangsúlyozva: meg kell állítani Brüsszel "ámokfutását", mert szerinte az EU és benne a magyarok véleménye nem hagyható figyelmen kívül.

Kósa Lajos az ellenzéki politikusok Orbán Viktor évértékelő beszédét bíráló kijelentéseire válaszuk azt mondta: reakcióikhoz nem is szükséges a miniszterelnöknek beszélnie, hiszen kizárólag a saját maguk világával foglalkoznak. Azt gondolják, hogy jó a bevándorlás – folytatta –, mivel ezt mondják nekik a baloldali, liberális barátaik Európában. Ha most a baloldal kormányozna, áradnának be a migránsok – fogalmazott.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libellle
Absolut nem érdekel már nyugaton senkit a hülye dumája, ugyanis a meggyözödés az, hogy meg örült viktor
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
libellle
Absolut nem érdekel már nyugaton senkit a hülye dumája, ugyanis a meggyözödés az, hogy meg örült viktor
RonaGyuri
hát hogy európai lenne azt erősen kétlem, legfeljebb Európai szinten hírhedt az, amit Őfenesége művelt! =))
Hofipisti
Kósa Lalinak figyelmébe! Ebben a beszédben töb az igazság, mint Lali "20%" teljes politikai (?) munkásságában: propeller.hu/itthon/3196248-egy-egyetemista-lany-durvan-elkuldte-orbanekat-melegebb-eghajlatra?all#comments
volvós
Müsorvezetö - Frakcióvezetö Úr, mit szól a beszédhez ??
Kósalala - Ööööööö...izé...vagyis...a kupakok, ...migránsok ...!
Müsorvezetö - Kósa Úr barna a szája széle meg a nyelve ...
Kósalal - Le van sz@rva !!
Müsorvezetö - Jaaaa, én meg azt hittem csokis...
bencemacska
"Ha most a baloldal kormányozna, áradnának be a migránsok" - mondta kupaklala!!!

NEM LENNÉNK A BÁNYÁSZ BÉKA SEGGE ALATT 2KILOMÉTERREL!!! -mondom én!!!
Dr. Felipe
Ez a kupak lali sem lesz már ennél hülyébb. Bár.., ki tudja.
nevemnick
Ez a megnevezhetetlen f@sz még azt sem tudja normálisan elmondani, ami egy hétig sulykolnak abba a mogyorónyi valamibe. Nem csodálkoznék, ha az ébresztőórája (a vezérkar többi tagjával együtt) a csörgés helyett ,,migránsok, migránsok, migránsok!" szó ismétlésével ébresztené őket.
zöldszem
"Ha most a baloldal kormányozna, áradnának be a migránsok – fogalmazott."(ti kormányoztok nem jönnek)
"Tömegével jönnek katonaviselt férfiak Európába olyan országokból, amelyekkel az Európai Unió is háborúban áll"
Wazze akkor most jönnek vagy nem jönnek??
Grafix69
A baloldal,mert ,ha a baloldal kormányozna akkor a migráncsok megerőszakolnák a magyar asszonyokat,lányainkat, a baloldal lenne akkor itt káosz lenne meg elvennék a néptől a 13. havi fizetést ,a baloldal , ja meg Gyurcsány és akkor aztán nem lenne ilyen bazi jó élete a magyarnak Magyarországon igaz Lalám? Rohadjatok meg a jobb oldalon ,mocskos képmutató semmirekellő hiénák . Baloldal nem lopott annyit mint ti a Nemzet szó mögé bújva,mocskos haza áruló ,népnyúzó kormány, ti tettétek a magyarokat a saját hazájukban emigráns-á .
JAJMÁR
@libellle: Bocsi, de javítok, mert szerintem így akartad írni "megőrült a Viktor" :)
eugen4402
Nem az a csoda Kósa úr, hanem az, hogy a magyarok hagyták...
Grafix69
Most komolyan egy ilyen ember mint ez a Kósa Lajos ,mikor beszél állandóan ideges leszek ,aztán meg röhögök ,olykor-olykor be is fosok azokon a baromságokon amiket tud mondani a saját 1 bites gondolataiból. Azt nem értem egy ilyen primitív ember mint ez a Hutiktuszikhotik ,hogy a csába tudott ilyen magaslatokat elérni mikor az ég világon nem ért semmit a világból és ha haza megy minden bizonnyal ostorral kapcsolja be a televíziót . Mi a jó Isten kell ahhoz ,hogy ilyen magaslatokba jusson valaki aki teljesen alkalmatlan mindenre ami emberré tenné ezt a véglényt. Mikor hallgatom a beszédét , csak figyeld meg, amikor állításokat tesz persze nem gyakran akkor olyan hangfekvésben teszi mintha kérdezne és akkor néz csak a riporter szemébe , mintha egy pillanatra vissza igazolást várna az újságírótól ,hogy nem mondott-e hatalmas baromságokat. Figyeld meg mikor beszél , és általában a beszédeiben nulla a mondani való ,olyan nesze semmi fogd meg jól.
hetöndöe
Lalának a nyelvét már külön teherautó fuvarozza utána?:-)
Toby
Ejnye lajoska ! Te is visszafejlődsz, mint a gazdád ? Persze, hogy figyelik a szavait, ezekből mérhető le, hogy hol tart nála a dili !
emerencia
@Grafix69: 1992 munkanélküliek küldöttgyűlése. Kósa úr beszédett tartott nekünk. Kb. minden második szava az attitűd volt. Egy ideig húztam a stigulákat és megpróbáltam valami értelmet keresni a mondanivalójában. Nem sikerült. Azóta, ha meghallom, mindig ugyanez az érzés kap el.
vonotok
Lajos ! Nagyon fényes lehet már a nyelved. De tudod az a baj, egyszer minden véget ér. És akkor merre veszed az irányt???
Toby
Bizony, európai csoda, lásd Salgótarján !
nezelodo
Vigyázz Lala, mert belefulladtok a tömjénfüstbe. Nem illene, ez a Kicsirigótoknak előjoga, nektek a kukafüst is megfelel.
szép új világ
Lüke Lala foglalj magadnak szobát a csuti csodacsatár mellett Grátzban! Rád férne egy alapos nagy generál. Még az is elképzelhető, hogy ki tudják operálni a nyelvedet a nagyvezír seggéből.
Pestilence
Azért azt ki hiszi el, hogy épelméjű ember egy ilyen Lalát megtesz frakcióvezetőnek?

Egyébként nekem legjobban a "Milyen minőségében adot Önnek tanácsot Habony Árpád?" kérdésre adott válasza tetszett legjobban. Az egyszerűen már most klasszikus.

("Jó minőségben. Kerek mondatokban." Azok kedvéért, akik erről lemaradtak.)
preparátor
Azok a liberálmajmok Brüsszelben csak lesnek! Amíg nem tudják többségi szintre emelni primitívéket, addig Orbán a követendő példa! Hajrá Európa, hajrá Orbán Viktor!
mariaberta
@nyanya001: Kösz, hogy láthattam egy igazi tuszi-huszit, nem is tudtam, hogy ez egy beszédhibás huszi-tuszi vagy fordítva. Mindegy, így is hülye, meg úgy is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.