A hajdúbagosi polgármesternek, Szabó Lukács Imrének a töke teli van a csaknem 200 éves török hódoltsággal, aminek következtében elnéptelenedett az Alföld, nem beszélve az asszonyainkat most, fél évezreddel később veszélyeztető migránsokról.

A parádés, baromságokkal indító szórólapokat a 444.hu találta, hála nekik, hogy megosztották a néppel. Jó látni, hogy általános iskolai szint alatti történelemtudással is lehet valaki polgármester!

Kipusztult Alfölddel és 200 éves török hódoltsággal riogat a polgármester

Van még:

Kipusztult Alfölddel és 200 éves török hódoltsággal riogat a polgármester

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rózsika Hatházi
Akkor, mi a tosznak csinálják Szigetváron a Szulejmán "fesztivált"? A 4. pont olvastán viszont felnyerítettem. Hogyaszondja: hazánk egy békés ország. Hogy nem szakadt a búrájára a plafon. Ez békés? Ezzel a mérhetetlen gyűlölködéssel, utálkozással, szarkeveréssel?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Te jó ég! Lassan már csak a levágott lófej hiányzik az ágyunkból... már csak azzal nem riogatják az embereket! :(
Box Hill
A történelmi tapasztalat nem smafu. Meg kell kérdezni például a zsidókat. (Ha a miénk nem elég)
dr. prédikátor
@eszegfu: Ilyenkor derül ki hogy mennyi agyhalott geci él közöttünk.és még csak nem is szégyenlik a hülyeségeiket, sőt büszkék rá!!!
Jozefina
Ha választóiban lenne egy kis értelem, akkor ezt a szemét, tájékozatlan, műveletlen bunkót elzavarnák világgá!!! Szégyen az országra, de kedves orbánnak az ennyire hülye polgármester.!!!???
cs.n.
A kipusztult Alfölddel más is riogatott már. Náray-Szabó Gábor a rádióban. Előtte meg a tévében kampányolt, annak kapcsán rittyentette ezt Tóta w.:
hvg.hu/itthon/20160825_Professzorok_Batthyany_Kore_kvota_naray
eszegfu
@dr. prédikátor: Hát "basszamári"!!! A végén még összejön a 4 millión feletti szavazó! Pár napja itt volt fent egy videó a nógrádiakról, melyben a migránsokról kérdezték a helyieket.
"Érdekessége" volt, hogy még nem láttak, nem találkoztak velük, mégis félnek a megerőszakolástól, a kirablástól, stb., mert "hallottak" róla az M1 hiradójában! Ennyi fosorgó, gondolkodni képtelen embert! Tudod most már azt is értem, hogy annak idején miért gyüjtöttek Isaura "felszabaditására"!
dr. prédikátor
@eszegfu: Láttam a riportot, hát mit mondjak egyikük se kapna Nobel dijat, legfeljebb lóbél dijat!!!
Itsuka Nakimaga
@Jozefina: Sajnos a választói sem különbek! Vakok közt félszemű a király...
Rózsika Hatházi
Akkor, mi a tosznak csinálják Szigetváron a Szulejmán "fesztivált"? A 4. pont olvastán viszont felnyerítettem. Hogyaszondja: hazánk egy békés ország. Hogy nem szakadt a búrájára a plafon. Ez békés? Ezzel a mérhetetlen gyűlölködéssel, utálkozással, szarkeveréssel?
Hellcat
Az ilyen undorító és egyértelmű hazug mocskos propaganda eredménye lesz az eredményes szavazás...na meg a fenyegetés. Ilyen tetves aljas módszerekhze kell folyamodniuk, hogy egyáltalán elmenjenek szavazni az emberek.
Kovács Gizella
A polgármester urat cseppet sem zavarja, hogy Budapesten
szisztematikusan kivágják a fákat és nem keveset ?
Veleda
Ennél lejjebb már csak a vakond, ha érdeklődik!!!
tothjani
Pedig akkor állítólag a törökök csak annyit kértek hogy engedjük át őket az országon, de a politikusaink akkor is megvédték Europát.
Megérte???
solidedge
Szabó Lukács erején felül teljesít. Hülyének lenni nem könnyű.
kissé felnőttem
145 évig volt az a félhold nem kétszáz matekból 1-es, Trianonról is kissé hiányosak az ismeretek. Pontosan a kor hatalmi elitje állt rosszul a kissebségekhez,Minősít majd az utókor.
namihami
Hát polgikám, téged se az agyad fog lehúzni a víz alá. Bízvást mehetsz a strandra.
kukac50
Nem azért pusztul ki az alföld mert letelepedést kérők akarnak hazánkon át menni,hanem azért mert magyarországi közmunka bérből, bérekből a Magyarok nem tudnak megélni, ezért elhagyják az országot jobb élet reményében ami aki dolgozni akar annak be is jön.
Box Hill
@kissé felnőttem: Nem biztos.
"1718: pozsareváci béke: a török lemond a Temesközről és a Szerémségről:
Magyarország teljes területe felszabadul a törökök elnyomása alól."
Ha ez volt a vége, hova teszed az elejét, hogy matematikailag kerek legyél?
szaboria1
Polgármester úr csináltatott e már olyan DNS vizsgálatot ami megállapítja nincs e török leszármazottja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.