Ha ránézünk Angela Merkelre, nem jöhet szóba, hogy szexszel zsarolják – ezt mondta Nógrádi György, a jobboldal kedvenc biztonságpolitikai megmondóembere egy XVIII. kerületi lakossági fórumon.

A 24.hu tudósítása szerint Nógrádi több száz fős hallgatóság előtt beszélt. A közönségből megkérdezték tőle, Angela Merkel német kancellár vajon megbolondult-e, hogy beengedte a menekülteket. Nógrádi erre azt válaszolta, szerinte nem, csak a lelkiismeretére hallgat, amit nem lenne szabad neki. Úgy fogalmazott:

„Nem hiszem, hogy zsarolják. Egy politikust pénzzel vagy szexszel lehet. Ő szerény körülmények között él, láttam a házát, és ha ránézünk, hát, a második lehetőség sem jöhet szóba.”

Nógrádi azt is kijelentette, csak a tűzparancs lehet az egyetlen európai megoldás a menekültválságra.

„Aki ezt először kimondja, azt a liberális média szétszedi, de a másodiknak már azt fogják mondani, igazad van.”

Nógrádi mindenkit megnyugtatott, az elmondottak nem csak egy szakértő gondolatai, sok emberrel jóban van a kormányból, aznap is egy órát beszélt egy kormánytaggal négyszemközt.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nekem a blobfish jutott rola azonnal az eszembe... Az a hal olyan ronda, hogy az mar gyonyoru... Es pont olyan kopasz, mint nogradi

iambored.pro/is-the-blobfish-really-the-worlds-ugliest-animal/
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hiú remény, biztosak lehetünk benne, hogy nála is van még ennél is lentebb! =))
Kovács Gizella
Hozta azt a szintet amit a Fidesz elvárt tőle.
Vajon mennyi zsozsót kapott ezért ?
karma1
Nekem a blobfish jutott rola azonnal az eszembe... Az a hal olyan ronda, hogy az mar gyonyoru... Es pont olyan kopasz, mint nogradi

iambored.pro/is-the-blobfish-really-the-worlds-ugliest-animal/
offside
Én azt már egy éve mondom. Nincs más, ami megállítaná ezt az áradatot.
bakegya
@karma1: ...és akkor még meg se szólalt!!!DDD
human
@offside: Van más megoldás, csak ahhoz lemondás, emberség és józan ész kell. Ez az ami hiányzik Orbánból.
silber13
Grazban ideje már új épületszárnyat építeni. Nagy a tülekedés!
ila51
Azt hittem O V maszkban ...na emiatt sem csapkodják az ajtót
bakegya
Nógrádi...1...2...3...és mindenki hülye,de Ő MEGMONDOGATTA A FRANKÓT!!!Tessék kérem ANGÉLÁT UTÁLNI MERT LELKIISMERETESEN DOLGOZNI HÜLYESÉG.
Perwool
Hát Gyuri bácsi annyi biztos, hogy te már nem tudnád szexel megzsarolni Merkelt, de mást sem!
A nyelved meg szaros!
I.raptor
@bakegya: A halak nem beszélnek hülyeséget!
Ő viszont ...
coni
Sose mozdult ki a mélypontjáról! Egy tengerfenéken sétáló E.T.
human
@offside: Az EU már tavaly felvetette, hogy az elmaradt országokban munkahelyet kell teremteni és el kell terjeszteni a hatékony élelmiszertermelést. Ehhez sok szakember kell és sok pénz. Az EU már döntött róla, hogy a tagállamoknak szánt támogatási keret egy részéből csoportosítanak át erre a célra.
Tehát végre meglépik azt amit már rég meg kellett volna. Hal helyett hálót adnak az éhezőknek.
bencemacska
"Nógrádi azt is kijelentette, csak a tűzparancs lehet az egyetlen európai megoldás a menekültválságra."
"„Aki ezt először kimondja, azt a liberális média szétszedi, de a másodiknak már azt fogják mondani, igazad van.”"
Én is vártam, ki mondja ki ezt először! Úgy látszik van az a pénz, amiért valaki előáll ezzel, hogy ORBÁN a második lehessen!!!
Szégyen!
Képes még azt is elmondani, hogy ő zsebbe kapja a fizetését?! Ez nem a számviteli fegyelem nyílt megsértése? Vagy kit akart ezzel tesztelni???
Ez nem biztonságpolitikai szakértő, hanem...Na nem mondom ki, mert a végén képes azt mondani, hogy megsértettem azt, amije nincs!!!
Peller Anikó
Ez most divatos nálatok a Nógrádit szívatni? Az értelmisegg képtelen felfogni miről beszél a Gyuri bácsi?

Milliók állnak készen arra, hogy az ingyensegély ingyenlakás ingyenautó ingyennyaralás paradicsomába betehessék a szaros lábukat.

Ki van taposva az útvonal, be vannak járatva az embercsempészek, nagyon jól jövedelmező foglalkozás.

Egy éve még mindenki fortyogott a kerítés miatt. Ma már alig, csak a leghülyébbek.

Egy éve még a mekhülyült boldogan szelfizetgetett a nyaktilókkal. Ma már nem teszi.

Egy éve még arcátlanul azt harsogta megoldjuk. Ezt megoldotta nekünk.

Egy éve még azon agyalt hogy hogyan lehetne szétosztani a saját meghívott vendégeit. Nekünk. Ma már visszaforgatná az idő kerekét a hülye fizikus, azt hiszi van neki kereke.

Nógrádi pontosan látja mi ez az invázió, minden szava pontos és értelmes.

Hogy ez itt egyeseknek nem tetszik és konkrét kérdések helyett személyeskedéssel próbáljátok lejáratni? Ez titeket minősít.

Kemény szörnyűséges világot szabadított a nyakunkra a mekhülyült az olaszokkal egyetemben. Az arabok meg röhögnek rajtunk, a mérhetetlen hülyeségünkön.
varrólány
@Peller Anikó: Mindegy mit mond Nógrádi semmi nem igaz még az elmúlt események sem. Meg sem történtek ha ő mondja. Ha szerinte 2x2 =4 az sem igaz mert néha öt!
nezelodo
Óh, milyen szép! Arról Orbánnak és a csahosainak is mesélhetne a haknizó szakértő, milyen polgári módon él Merkel, hátha ők is elkapják ezt a szerény polgári ragályt...
kissé felnőttem
Nem tudom, egy embert lehetne -e találni kis hazánkban ??? akit egy órán belül ne mocskolnának valamivel be.
Ha szőke azért ha fekete azért, na nem ragozom oly korban éltünk,
tul kéne már lépni dolgokon vagy 99 % megrekedt a 17 századnál. 1-2 meg idomitott majomnak gondolja a tőbbit? 2016- ot irunk és ?
csak a szitkozodás mocskolódás . Ez előbbre semmit sem fog vinni Nográdit sem de Nógrádot sem BAZ megyét se. A többi meg lassan Londoni lesz ? na akkor meg BAZ 5 tyúk vagy 6 tyúk akár hattyuk késő lesz ám@Peller Anikó:
offside
@human: Ez rendben is van. És ezzel mindjárt elismerted, hogy az idetóduló horda befogadása nem megoldás. Csak a javaslatodnak semmi köze sincs a migránsokat megállítani egyedül alkalmas, és várva várt tűzparancshoz.
Peller Anikó
@varrólány: nem értelek, kifejtenéd mire gondolsz?

Próbáljátok meg lefejteni az arab invázióról az orbánt mert ez mindkettő külön külön egy súlyos probléma. Mindkettő a saját hülyeségünk miatt van.

Az egyik azért mert megválasztottuk magyarok,
a másik azért mert az európai népek (lányok, gondolom) sikítva tapsikoltak hogy végre megérkeztek a szépséges barnabőrű fiatal szandokánok akik végre halomra dugják őket.

Csakhogy amíg az orbán a mi személyes problémánk (aki igyekszik kinőni magát) addig az arab invázió az egész európai életforma totális lerombolásával jár. Mindezt önként és dalolva.
laja70
De ha ránézünk Nógrádira, róla ugyanezt el lehet mondani! Csak fokozottabban!
Nessy
Ha jól értem, kötvényért bárki jöhet, a többire lövünk! isten áldásával, mert nagyon keresztények vagyunk!
Ami a szomorú, hogy egyre több olyan szövegeket hallani üzletben, villamoson, ami a szent inkvizició korára hajaz.
1magyar
Ha támadnak, igen. Országhatárokat nem lehet vízum és egyéb oltási papírok nélkül átlépni.
justhpeter
Tűzparancs a kereszténység nevében. Szép. Ez a magyar kormány szakértője.
Peller Anikó
@justhpeter: Peti, nem mindegy, hogy minek a nevében? És hogy szép -e? Egy háborúban semmi sem szép.

A retkek még meg sem érkeztek és már (nekik) szent háborút hirdettek ellened, mire gondolsz?

www.hirado.hu/2016/09/20/keresztenyek-elleni-szent-haborut-hirdettek-a-migransok-leszboszon/

Jól van, jöjjenek és öjjenek meg? Szépen?
Captain Blood
@justhpeter: Igen ez a magyar kormány hivatalos szakértője!!!
A keresztény szeretet nevében a tűzparancs a megoldás! Értem én hogy ők muzulmánok, de kérdezem: Jézus vajon különbséget tett-e a vallások között???
Jézus vajon különbséget tett-e emberek között???
Kérdezem ezt azért - nem hívőként - mert itt mindenki a keresztény értékekre hivatkozik Jézus nevében, holott Jézus életében a kereszténység is csak egy szekta volt!!!
Ebben a mai világban valami nagyon fordítva van bekötve!
wagabund
@Peller Anikó: tettem egy tetszik jelet...pedig marhára nincs ínyemre ezek fenyegetése...ha elindulnak, akkor a- "sok lúd disznót győz"- közismert mondás fog bekövetkezni...

akkor tűzparancs sem fog segíteni, mert nics lőszerük a határt védőknek...az éles lőszert tiltja a jó ízlés, a kereszténység eszméje, az ensz, a genfi egyezmény...meg mit szólna a finnyás nyugat ?
pláne az ellenzék...ajaj...
justhpeter
@Peller Anikó: Bizony minden megtörténhet. Ami nem mindegy, mit kommunikálunk mikor és milyen szinten. Arról, hogy hogyan, már nem beszélünk. Ordenáré módon kilóg a lóláb.
Orbán a múlt század végén még "térdre csuhások"-at kiabált a parlamentben megrögzött liberálisként, aztán rájött, hogy ő is keresztény és nyomban kiadta a kereszténygyilkos muszlimot Azerbajdzsánnak. Ma megrögzött szélkakasként már a kereszténységet védi szégyenletes kommunikációval és ocsmány manipulációval. Vagyis hitelességének annyi. Átlagos polgárként kitől várjam a hiteles felvilágosítást ? Aki ma hazudik nekem - akármilyen érdekből - az holnap igazat fog mondani ? Ugyan. É akkor még nem beszéltem azokról a primitív seggnyalókról, akik a megfelelési kényszerükből kifolyólag papagájként fújják ugyanazt a gyalázatos szennyhalmazt, amit Orbán a szájukba adott.
JAJMÁR
Undorító! Szerintem ezt a bácsit jól fizetik. (Mert a második szóba se jöhet: Lelkiismeret se!)
vonotok
Gyuri bácsi ! Szeretnék önnek javasolni egy koponya MR-i vizsgálatot, biztos a gép is kiakadna. De sose féljen fegyverrel fogja önt védeni a Fidesz.
karma1
@justhpeter: 19.41-re: Majd talalnak hozza olyan papot is, aki megaldja a fegyvereket Isten neveben, mielott elsutnek azt a menekultek ellen.
(Mondjuk, az nem Ferenc papa lesz, de mondjuk erdo peter, tokes laszlo tutira kaphatok erre, meg az a pap is, aki a szoszekrol papol a menekultek ellen, es mellesleg orban baratja...:o(((
Peller Anikó
@peter: Nagyon fontos lenne orbánt leszakítani erről a drámai problémáról (aki mellesleg ezen kérdéshez való hozzáállása miatt nyeri a következő választást, nem ezt a szart másodikán, hanem 18-ban. Bátran megengedheti, hogy legyen választás. Mert enélkül az sem lenne).

Nincs itt semmi jelentősége keresztény vagy nem egészen keresztény hozzáállásnak, itt vagy képesek vagyunk idejében feleszmélni vagy eltaposnak bennünket a ludak.

És akkor az 50 millió dolgos bentlakó is ellenünk fordul, mert az iszlám neveltetést nem tudod kitakarítani belőlük, az ott szunyókál bennük mint a parázs.

Ez a kétmillió ugyanis már nyíltan az életünkre tör.

Nem várom el a hülyébbektől, hogy ezt megértse.
kiscsillag66
Na most én elnézem Gyuri bácsit, hát ő sem az a tipikus szexszimbólum!
F_Viktor
Ket eszrevetel a cikkhez:

1) Megsem mondott hulyeseget a luxemburgi kulugyminiszter a tuzparancsos mondataval?

2) Nogradinak csak egy igaz felmonmondota volt:
"...sok emberrel jóban van a kormányból..."
evacica
Gusztustalan és bunkó volt a megnyilvánulása, de ennek a kormánynak már csak ilyen a stílusa!De az sem volt semmi, mikor azt mondta, hogy lövetni kéne a menekültekre! Ez az ember magát minősíti!
Szókrakész
@Szeparepa2: A Gyurcsányra gondolsz?

Mert akkor tökéletesen egyetértek.
Szókrakész
"„Aki ezt először kimondja, azt a liberális média szétszedi, de a másodiknak már azt fogják mondani, igazad van.”"

Az mit jelent?!?!?!

Hogy idióták, fáziskésésben élő emberek a libsibolsik!!!
És tökéletesen jellemezte ezzel a libsiket.
Csak a szarkeverés, való világtól messze távol gondolkodás.
Oké.
Van egy való világuk.
Nyomja is a tévé.
Na ilyenek ők!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.