A magyar embereket csak azok képviselhetik igazán, akiket megválasztottak – mondta Szijjártó Péter egy, a Hír TV által felvett sajtótájékoztatón. A külügyminiszter szerint soha nem volt még olyan szavazás, ahol a civil szervezetek közül választhattak volna, ezért hazugság azt állítani, hogy ezek képviselik az embereket.

 Az embereket az emberek által megválasztott parlamenti képviselők és az ennek alapján létrejött kormányok képviselik. És minden ezzel szembeni beállítás, az hazugság. Mert vannak civil szervezetek, amik létrejönnek különböző kezdeményezések alapján, és bizonyos témákban elmondják a véleményüket, ami egy nagyon fontos és nagyon hasznos dolog. De úgy beállítani a dolgot, hogy innentől kezdve az NGO-k mondják meg, hogy mit akar a társadalom, ez azt hiszem, túl van minden határon.

- mondta el Szijjártó, aki szerint jogos elvárás, hogy a közügyekben megnyilvánuló civil szervezetek gazdálkodása átlátható legyen.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
A civilek segítik a sok magyar nincstelen, elesett embert is. A magyar emberektől gyűjtik össze azokat az adományokat, melyeket a rászorultakhoz eljuttatnak...Akkor a magyar társadalom CSAK a Fidesz?! Kemény szövegértési problémái vannak a miniszter úrnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
átfogalmazom: aki nem őket kedveli az nem is létezik! =))
namihami
Húúú, szegény CÖF. Most államilag lettél elküldve a p..-ba. Nincs többé állami szubvenció se?
Akkor ezentúl a Gyurcsány, a Bajnai vagy a Soros mellett fogtok felvonulni?
lópicigáspár
Az lehet, hogy a civilek nem a társadalmat képviselik, de az biztos, hogy ők határozottan a társadalom ellen ténykednek!
bencemacska
Az állatkertből szököttek figyelmébe!!!
A civilszervezetek zöme választott vezetőséggel rendelkezik, méghozzá demokratikus úton megválasztva.
Minek minősülnek a szakszervezetek, a különféle szakmai szervezetek?
Mi a pince az MLSZ, (hogy egy kicsit OV-nek is kedvezzek)???
Legalább 200 választott vezetőséggel rendelkező civil szervezetet tudok kapásból felsorolni, akiket ez a szemétdombon kapirgáló tarajos csak úgy lenullázott!!!
Én meg azt állítom, ő nem a társadalom tagja!!! Akkor mi van???
nemfideszes
Petike! A CÖF-ös disznókat ki a tököm választotta meg?! Mégis tele rakják az egész várost a lejárató és uszító plakátjaikkal, ráadásul mindezt a mi adóforintjainkból!!!
kisrigó
Igen, a képviselőket megválasztották, csak sajnos nem a választók érdekeit képviselik, hanem a saját és haveri kör zsebét tömik! Tisztelet a kivételnek! A civil szervezetek és az élősködő banda egymástól független csapat. Ez a "szemétdombon kapirgáló tarajos" nagyon találó!
Cicamama55
A civilek segítik a sok magyar nincstelen, elesett embert is. A magyar emberektől gyűjtik össze azokat az adományokat, melyeket a rászorultakhoz eljuttatnak...Akkor a magyar társadalom CSAK a Fidesz?! Kemény szövegértési problémái vannak a miniszter úrnak!
Lepényleső
Akkor pont olyanok mint a regnáló kormány,két dudás meg nem fér meg egy csárdában,tehát az
erősebb kutya teszi meg velünk,ami nem igazán esik jól nekünk?
justhpeter
Míg élek azon fogok csodálkozni, hogy egy ilyen primitíven alul művelt ember hogyan képviselhet bárkit. Jó, a kormányt képviseli azt értem, már amennyiben ez a szégyen nem hull vissza a normális civilekre. De hogy képviselhet valaki egy országot és a normális civil embereket egy ekkora ostoba tahó ?
glorianna
Alighanem túlzás azt várni Magyarország (egyébként soha sehol senki által meg nem választott) külügyminiszterétől, hogy két összefüggő, értelmes és hibátlan magyar mondatot képes legyen elmondani. Azért én még reménykedem...
quadrocopter
Azám, csökött agyu hülyegyerek, csakhogy a választók nem gengszterekre voksoltak, mert akkor akár a sittről is válszthattak volna Orbán- féléket!
Szar ügy, hogy a valódi civilek és jogvédők kiteregetik a mocskos szaros szennyest, mert a magyar "hatóságok" szarnak a polgári jogokra, mi?
namihami
@glorianna: Hát igen. A remény hal meg utoljára.
kissé felnőttem
Petike jár ... és ha már mellözőtt leszel ?
Petike pártkönyvek is mulandóak érdemek is olvadtak de mennyi?
nem civil leszel? ajaj JA ? ( lesz kadétiskola ? de kinőttem én is) gondolkodni kéne nem mára csak mert az máris elmúlt. Holnapra mert voltak ám lesznek is osztályidegennek megbizhatatlanok nem a demokratikus rend hivei stb volt választék, bár ezekre nem emlékezhet hiszen még tervezni sem kezdték. 946-50-53 kezdeti béke évek katonatisztek söpörték a város utcáit ,csak azért, mert veszitettek,
nevemnick
Egy ilyen ember hogy lehet politikus. Sőt továbbmegyek: az ilyen emberek akik a fideszben ülnek? Egy magát valamire tartó országban az ilyen képviselőket (mert ti képviselitek az ország népét, de ti ellenségként kezelitek!) már rég elzavarták volna a büdös 3.14csába. Egyszerűen Magyarország polgárainak lenézése, semmibe vétele, a ,,kedves vezető" seggnyalása, és a háta mögé bújással megsérteni majd kilenc millió embert, a társadalmat, nos ehhez nem bátorság, hanem botorság kell. Innentől kezdve nagyon sokunk szemében egy utolsó, aljas senkik vagytok.
Cefi
Szijjártó: a civilek nem a magyar társadalmat képviselik.
Elírás. Helyesen:
Szíjjártó nem a magyar társadalmat képviseli.
hetöndöe
Szopásra kész majd mindjárt iderittyenti,hogy a civil szervezetek Sorost képviselik.Az ostobaság elvégre nem változik.:-)
nevemnick
Ja, és még egyet: volt önkormányzati szavazás, ahol a tizenegyezer lakosú városomban öt évre a következő felállású a képviselő testület: független polgármester, kilenc fő egy civil szervezetből, egy fő maszopos és egy fő fideszes.
Akkor ők most illegitimek?
Na ugye.
hetöndöe
@nevemnick: Legalább ott volt eszük az embereknek.:-)
vadnarancs
Ha ez a tarajos köcsög megszólal, szem nem marad szárazon...
nevemnick
@hetöndöe: de kapjuk is az ,,áldást és a segítséget" érte...
Villon
Egyébként ez esetben ennek a Szijjártó gyereknek igaza van. A civilek, valóban nem az alapján ténykednek, hogy ténykedésükkel milyen nemzetű, nemzetiségű, vallású, politikai felfogású emberért tesznek valamit. Én még nem hallottam egyetlen civil szervezet képviselőjétől, hogy "Mi magyarok úgy gondoljuk", vagy olyant, hogy "üzenjük Brüsszelnek", esetleg olyant, hogy ki az "igazi" magyar.
bakegya
SEGÍTETTEK EZEK,DE CSAKKK MAGUKON.A segítők és őrzők kiirtása öngyilkosság!
Első kézből kapja ez a nyálgép is a szövegét egyenesen a szájába...löki az antihumánus dumát ami bőven a pofájára fér-AZ ORBÁN BUNKÓSÁGA HATÁRTALAN és KORLÁTLAN.
SOK BAJT VÍZIONÁL AZ ILYEN POLITIKA.
Desischado
@kisrigó: Teitalálat, épp ezt akartam én is írni. Az a baj a civilekkel, hogy nem átallanak a a rablóbanda után szaglászni, ez piszkálja a büdöös csúrüket, hogy fordulnának fel! És ők kiket képviselnek?! Mert nem minket, az hétszentség! A saját tolvaj, harácsoló bandájukat, azt képviselik!
human
A TASZ védte már korábban Orbán és Vona érdekeit is az aktuális kormánnyal szemben. A fidesz ezzel szemben a haveroknak osztotta a trafikokat, az állami megrendeléseket és Polt által a jogi sérthetetlenséget.
kemeati
szíjjártó úr(csupa kis betűvel) maga cigány,rühes azt nem írom hogy paraszt mert azzal sok jó embert bántanék meg bassza cigány otvaros anyját közben hallgasson Molnár F, Árpádot mert szavai magára is vonatkoznak!
bakegya
CIVIL A PÁLYÁRÓL!-és ezt a magyar társadalom megint csakkk benyeli,mert elég ha SELMECZI GAIKA KIÁLL ÉRTÜNK és ELMAGYARÁZZA miért???MERT MÁR KETTEN VANNAK A FUTSÁROSSAL +A MÉSZÁROS!!
CSAK,CSAKK-és CSAKKK FEL-és ALCSUTKAY orsos vicctoriánus oligarhái dönthetik el ki ÉLHET A MAGYAR KERÍTÉSÜKÖN BELÜL LETELEPEDÉSI KÖTVÉNNYEL.
AKI FIZET ANNAK MÉG ÚJLENYOMAT SE KELL,HA NEMZETKÖZI ELFOGATÓPARANCS VAN ELLENE AZ KIMONDOTTAN ELŐNY,HA IDŐ ELŐTT HAL AZ PEDIG TISZTA HASZON,MINT A TIBORCZ URASÁG GAL ÜZLETELŐ JÓ ARAB PHARANON IS TETTE VETTE AZ ÁLOM POLGÁRI KASTÉLYOKAT AZ ORBÁN ÚJ MAGYARORSZÁGÁN
HAJRÁ FELCSUT,HAJRÁ PANCSOLÓ UTÁNPÓTLÁS VÁLOGATOTT!!!
CIVIL A PÁLYÁRÓL! .
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/01/19/nem-sul-le-a-bor-arrol-a-szegyentelen-pofadrol/
"Demokratikus jogállamokban, ahol még egy kontraszelektált Szijjártó is lehet külügyminiszter,
mindenki beleszólhat mindenbe, a társasház költségvetésétől a polgárok bőrére rendezett
olimpiáig. Civil szervezetek, mezei polgárok, barátok, ellenségek. Sőt, még a patás ördög Soros György is. Aki ezt a jogot elvitatja, az kibaszott diktatúrát épít. Ahol persze nem lőnek főbe, de ettől még önkény van és autokrácia. Aki ezt az alapvető véleménynyilvánítási jogot támadja, az valójában az embereket is szívesen leváltaná, ha tehetné.
Ide figyelj, Szijjártó! Elmondom, mi van túl minden határon. Amikor néhány tucat
köztörvényesnek kinéző, demokratikusan megválasztott maffiózó, 2 millió szavazó segítségével, a választási törvény önkényes módosításával, a fékek és egyensúlyok felszámolásával foglyul ejt egy több mint 9 milliós lélekszámú országot. Kizsigereli, szétlopja és közben csaholva, vicsorogva, nyüszítve kéri ki magának, hogy őt támadják, ő az áldozat."
Cefi
"Ide figyelj, Szijjártó! Elmondom, mi van túl minden határon. Amikor néhány tucat köztörvényesnek kinéző, demokratikusan megválasztott maffiózó, 2 millió szavazó segítségével, a választási törvény önkényes módosításával, a fékek és egyensúlyok felszámolásával foglyul ejt egy több mint 9 milliós lélekszámú országot. Kizsigereli, szétlopja és közben csaholva, vicsorogva, nyüszítve kéri ki magának, hogy őt támadják, ő az áldozat."
dr. prédikátor
Te nyomoronc zselés geci! helyettetek a civilek gondoskodnak az elesett szegény sorsú embereken, ami a ti feladatotok lenne!!! Zselés geci!!!Rohadjon le a bőr a hátadról élve!!!
cs.n.
Az is túl van minden határon, hogy ti mondjátok meg, mit akar a társadalom. Menjél inkább kereskedőházat nyitni Üzbegisztánba, meg desznyót árulni Vietnámba, ahhoz értesz, te elfuserált torgyánjóska-utánérzés.
papa.49
Te szerencsétlen pipaszárlábúgarincsa te mit képviselsz a NÉPET BIZTOS NEM!!!
desiro
Hát mi az anyád 3.14csáját te köcsög.Lejáratjátok a magyarokat az egész világ előtt.
herczeg0210
Azt ne hidd te szajkó szijjazó, hogy ti képviselitek a magyar társadalmat! sajnos olyan faragatlan vagy, hogy már a fél Világ rajtad röhög. ( meg rajtunk is, hogy ilyent hagytunk elöl...)
JAJMÁR
Hát ilyen nincs! Ez egy mini.szter. A civilek a lleghitelesebbek, ők maga a nép, az "emberek" . Akiket képviselned kellene!
De nem a "farok csóválja a kutyát".
A civilek semmibevétele az érdekeik semmibevétele.
Nem azér'vagy ott, hogy rajtuk gazdagodj!
papa.49
Szargyártó TÉGED KI VÁLASZTOTT MEG SENKI, rád esett a miniszterség, a hazugovics által, TE A NÉPET NEM IS KÉPVISELHETED!!!
kukac50
Tudta?
A Magyar egyszerű embereket nem képviseli senki!
Hiába vannak a képviselők azok csak Orbán seggét nyalják fényesre, értünk egy kurva szót sem szólnak a parlamentbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.