A miniszterelnök szavai szerint „álomgyilkosság” történt a budapesti olimpiai pályázat ügyében.

Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában úgy fogalmazott: azért kellett a pályázat visszavonását javasolni, hogy megmentsék Magyarországot a szégyentől.

Orbán: Orbán: a Momentum Mozgalom az új SZDSZ

Az olimpia elnyeréséhez ugyanis egység kellett volna, ezért is nem rendeznek népszavazást Párizsban és Los Angelesben, a másik két pályázó városban – mondta a kormányfő.

Szerinte a referendum után az olimpiarendezésről szóló szavazáson „ronggyá verték volna” a budapesti pályázatot, és ennek a veszélynek nem lehetett kitenni az országot.

Az olimpia elleni népszavazáshoz aláírást gyűjtő Momentum Mozgalmat egy új SZDSZ-nek minősítette, és szerinte számítani lehet egy „MSZP-SZDSZ-koalícióra”.

A Momentum Mozgalom reagált

Az MTI-hez küldött közleményben azt írták, nem ők kezdték „az SZDSZ ifitagozataként” politikai karrierjüket, hanem a Fidesz, és nekik nem voltak közös jelöltjeik az SZDSZ-szel. 

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Viktor szopkin te geci focibuzi!!!Ez az olimpia csak a te álmod volt!!!Az ország segge kilóg a rongyos gyatyából de te olimpiát akarsz rendezni!Elóőbb meg kellett volna kérdezni az embereket hogy akarják e???de te ahhoz is barom vagy!!!Vagy az bassza a csőrödet hogy nem tudtok lopni az olimpiára szánt pénzből???Rohadj meg te geci!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Orbán a kudarcot rendszeresen szétteríti az országra, a minimális, morzsányi sikert meg megtartja magának!
Aljas szöveg ez a "..azért kellett a pályázat visszavonását javasolni, hogy megmentsék Magyarországot a szégyentől."
A ti szégyenetek ez az egész, nem az országé!
Az országé max. annyiban, hogy ti vagytok már 7. éve a hatalomban!
elnyomott
No, már meg is van az ellenségkép! A főváros egy álomgyilkos népség és a kedves vezér megmentette az országot egy szégyentől.
Majd kapunk még a pofánkra, budapestiek! Jön itt még természetpusztítás és épületmonstrum a nyakunkba!
Meg még ki tudja mi minden álmot valósít meg a főváros terhére - ami nekünk rémálom lesz.

www.youtube.com/watch?v=528zREa0f8M&feature=youtu.be
dr. prédikátor
Viktor szopkin te geci focibuzi!!!Ez az olimpia csak a te álmod volt!!!Az ország segge kilóg a rongyos gyatyából de te olimpiát akarsz rendezni!Elóőbb meg kellett volna kérdezni az embereket hogy akarják e???de te ahhoz is barom vagy!!!Vagy az bassza a csőrödet hogy nem tudtok lopni az olimpiára szánt pénzből???Rohadj meg te geci!!!
Nessy
Ezek után Isten irgalmazzon a" bűnös városnak"! Minden fát és bokrot kiirtanak, mindenhova gagyi beton kolosszusokat építenek, az élhető helyekre lakóparkokat az uraknak, a Várat meg nézhetjük lentről.
Természetesen ennek a költségeit mi álljuk!
Közlekedés? Gyalogolni jó! Hármas metró? Katasztrófa turizmus!
Foxley
Akkor most velük is összeállnak mint azokkal?
papa.49
Hazugovics ennek az országnak a legnagyobb szégyene az, hogy TE VAGY A MINISZTERELNÖK, TE HIBBANT BALFASZ!!!
human
Egy népszavazás akár meg is erősíthette volna az olimpia támogatottságát és az esélyt a rendezésre. Ha pedig a lakosság többsége szerint helytelen olimpiát rendezni, akkor meg miért is akarnának rendezni?
cs.n.
Hallottam a rádióban. Fel is kaptam a fejem, hogy miafasz? Mert azt már hallottam fideszközeli szakértőktől, hogy ezek ballibek, így az szdsz-ezés se lepett most meg. De az álomgyilkos? A Momentum az új Freddy Krueger ( bh-s2.azureedge.net/bh-uploads/2016/06/freddy-krueger1-1.jpg ) , aki a pengés ujjaival szabdalja szét a népnemzeti nagy együttálmodást, vagy hogy kell ezt érteni? :)
magyarbakancs
SZDSZ, liberalizmus az szitokszó. és varázs kijelentés a Fideszes kommunistáknak.
Perwool
Álomvilágban élni jó, csak felébredni szívás!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/23/minden-penzt-meger-nekunk-a-miniszterelnok-ur-agybaja/
Tény, hogy miközben Európában a hasonló stadionok egyikét sem építették ezen az aranyáron, itt nincs holnap. A büdös lipsi meg hörögjön csak, ha azt hitte, hogy ha nem lesz olimpia, majd értelmes dolgokra és tisztességesen égetik a pénzt, és nem 100%­-os túlárazással dolgoznak. Ha így megy tovább – és vegyünk rá mérget, hogy a felcsúti géniusz gyerekkori frusztrációi és torz, sérült személyisége szükségszerűen termeli most újjá és újjá a bosszút – az olimpiarendezés költségeinek többszörösét fogja hazavágni az idő töredéke alatt. Milyen füstölgő metró, milyen rothadó kórházak, milyen oktatás?
Én csak azt remélem, nem jönnek megint valami hazaárulók, akik megbontják a nemzeti
egységet és nem engedik, hogy a miniszterelnök úr ellopja a Puskás Stadion árának
tetszőlegesen akárhányszorosát. Van még hova eladósítani az országot, jön még a mocskos
brüsszeliták pénze, a nemzeti magyar meg húzza az igát és adózik rendesen, úgyhogy nincs baj. Ha jövőre 500 milliárdra rúgnak a költségek, az is rendben lesz. Minden pénzt megér nekünk a miniszterelnök úr agybaja. Akkor is, ha kiderül, hogy olcsóbb lett volna olimpiát rendezni. Márpedig elég istenverése az nekünk, hogy korrupt gazemberek kezében van az
ország, igazán nincs égető szükségünk arra, hogy halmazati büntetésként még futóbolond is
legyen egyik­ másik. Bár sajnos a két dolog egyáltalán nem zárja ki egymást.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/11/nem-pedig-orban-viktor-szajbatekert-kegyelmebol-szeretnenk-vergodni/
És abból is halálosan elegünk van, hogy kivénhedt volt (és jelenlegi) pártkatonák, tehetségtelen focisták, huszadrangú senkiháziak, örök meg nem értett zsenik, önjelölt népnevelők rúgnak pofán lépten ­nyomon, miközben a mi keservesen megkeresett forintjainkból stafírozzák ki a pereputtyukat. Elegünk van abból, hogy hülyének néznek, eltaposnak, megfélemlítenek. Ha a kormány híveinek ez kell, ahhoz joguk van. Ha nekünk meg nem ez kell, ahhoz nekünk is jogunk van. Ha két választás között van elegünk, akkor akkor van elegünk. A mindenkori kormányt nem a jóisten jelölte ki, hanem mi választottuk. Ha akarjuk, mi le is válthatjuk. Ha akarjuk, kritizálhatjuk. Ha akarjuk, szidhatjuk. Mi éppen úgy fizetjük őket, mint a hívek. Sőt. Egyszóval be lehetne fejezni ezt a visszamutogatást, kommunistázást, hazaárulózást, jobboldalizást, baloldalizást, mert ebben az országban ezeknek a szavaknak ma már nincs értelmük. Nincs, amikor egy volt hithű kommunista ordítja egy huszonéves arcába, hogy rohadt komcsi. Nincs, amikor egy volt kommunistákból, KISZ­káderekből és munkásőrökből, besúgókból álló, saját múltját megtagadó, önmagával meghasonlott hazug tolvajokból álló bűnbanda lopja szét a jövőnket.
nem tibi
És milyen xar lesz 18 ban a szavazáson majd mikor tragikus hirtelenséggel "rogyá veri " a nép a Fidesz -kdnp kormányt és le fognak léptetni folytatólagosan elkövetett aljas gyűlöletpolitizálásért .
Perwool
@nem tibi: Lehet, hogy nem is ír ki választásokat, ettől a bonsai szarkától kitelik, hogy csinál egy mű terrort, és terror veszély miatt elmarad a választás.
Soha nem engedi át a hatalmat békésen. Egyrészt mert a pszichés állapota ezt nem engedi, másrészt meg előre menekül. Soha nem kockáztathatja meg, hogy valaki elszámoltassa akár csak az elmúlt 6 évvel is. Még Ráhelke unokája is ülhetné, amit kiszabnak rá.Orbán szerintem végelgyengülésben végzi, koronával a fején a várban.
Aki Én
@Perwool: amilyen hülye egy társadalom vagyunk...
Perwool
@Aki Én: „Az a nép, aki korrupt, semmirekellő, tolvaj árulót szavaz meg, az nem áldozat, hanem bűntárs”.
"Orwell/
Cefi
Anno 1990-94 között a fidesz nem hogy koalícióra akart lépni az szdsz-el, hanem egyesíteni akarták a két pártot. Orbán! Szerintem köpj fel a levegőbe, majd állj alá! Ennyire szánalmas, hazug, szardarabot nem nagyon hordoz a hátán az anyaföld. Ha lenne egy egérnyi gerinced, reggel, mikor a tükörbe nézel, ököllel belevágnál. De az igazság az, hogy hígfosásod van a momentum nevétől is. Tudod hogy a falhoz fognak baszni. Tudod hogy el fognak számoltatni. Tudod, mogyha politikai párttá válnak, el fog menni 2018- ban az a 60% választásra jogosult, aki 10-ben és 14-ben távol maradt. Reszkess is te féreg.
nem tibi
@Perwool: Nem hiszem, bár ... , viszont ha nem a te jóslásod jön be akkor
lehet majd választani
korház vagy stadion
orvos -ápoló vagy footballista , edző
műtét vagy várakozás ( élet vagy halál )
valódi munka vagy közmunka
kerek vagy kocka
szoc biztonság vagy vegetáció
barát vagy ellenség
nyugalom vagy őrület
megbecsülés vagy lenézés ,gyűlölet
osszefogás vagy széthúzás
remény vagy reménytelenség
lakhatás vagy hajléktalanság ,szálló
béke vagy háború
kávé cigi nélkül vagy kávé cigarettával :-) között
stb . Elég idő eltelt már hogy az emberek pontosan tudják mi történik .
Maradnak európa kisérleti alanyai vagy elkezdenek építeni egy új igazságos és barátságos Magyar köztársaságot .
RonaGyuri
Kot-kot-kot-kot-kotkodács,

minden napra egy oltári baromság

Nem mintha vetekedni tudna már hosszú idő óta közgyakorlatba átemelt baromságával, Közép-Európa a németek nélkül, versenyre tudna kelni, de próbálkozik.
A mai: „Az olimpia elleni népszavazáshoz aláírást gyűjtő Momentum Mozgalom szerinte egy új SZDSZ és számítani lehet egy újabb MSZP-SZDSZ-koalícióra is”!
nyanya001
Te több millió ember álmát gyilkoltad meg a gazember kormányoddal együtt !
Eladott Ország
@Cefi: kolozsvaros.com/2016/02/14/rendszeresen-vert-az-apam/
A fiú egy kis faluban született, valahol az Isten háta mögött. Szülei egyszerű emberek voltak, bár a családi életük távol állt az ideálistól. Vérmes természetű apja rendszeresen verte a feleségét és gyermekeit is. Ez a korai élmény már gyermek korában komoly lelki sérüléseket okozhatott, ami aztán az egész további életére kihatással volt. Már fiatal korában vonzotta a politika és a hatalom. Előbb a Kommunista Ifjúsági Szövetség titkára lett, majd lépésről lépésre haladva egyre magasabb pozíciót töltött be. Neve összekapcsolódik a szovjet csapatok kivonulásával az országból...
Mindez Romániában történt és a történet főhősét Nicolae Ceauşescunak hívták.
3dwhite
Ha megtaláljuk hozzá az új Mszp-t még akár le is lehet váltani.
Perwool
@Cefi: "csuhások térdre imára" s láss csodát letérdeltek, naponta kényeztetik a vezér valagát far...át.
Perwool
@nem tibi: Csak még azt lenne jó eldönteni, kire??? Mert szerintem, mocskos pohárba nem érdemes tiszta vizet önteni!
Yeromos
Orbán: Orbán: a Momentum Mozgalom az új SZDSZ ezen gondolkodtak egy hétig,
De ez helyesen így van A FIDESZ az új MSZMP.
Béla333
"...a Momentum Mozgalom az új SZDSZ"

Ez pontosan azért "jó" szöveg, mert ha nincs mivel támadni őket, akkor lehet őket is valamiféle skatulyába helyezni!
Mint annakidején az LMP-t! Rájuk is mondták már, hogy az új SZDSZ, aztán a Fidesszel hozták össze, stb.
Mindegy mit, mindegy, hogy mennyi a valóságtartalma, csak valamiért lehessen őket rugdalni...
finn szauna
"A demencia diagnosztikai kritériumai magukban foglalják az értelmi, érzelmi és a társas képességek hanyatlását, melyek korlátozzák a társas életet és a teljesítőképességet. Vezető tünete az emlékezetzavar. Kezdetben a rövid távú memória károsodik, mind a felidézés, mind a megjegyzés zavart szenved. Később a hosszú távú emlékezetből is eltűnnek emlékek, így a beteg egyre több készséget és képességet veszít el."
nem tibi
@Perwool: Majd idővel szépen kikristályosodik a felhozatal és mindenki eldönti szépen magának hogy mit akar . Megfelel é az új orbáni fals kisérleti modell ? Vagy mást szeretne .
Én nem vagyok mazohista úgyhogy nekem nem felel meg .Igazán Xar érzés ha belémrúgdosnak ,és xar nézni hogy másokat hogy taposnak szét . Elég volt a Kossúth téri évek óta tartó Nagycirkuszból !
:-((
Perwool
@nem tibi:27 éve várjuk a kikristályosodást!

Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?... Rettenetes, rettenetes történet ez...”
Nagyváradi Napló 1903. július 30.
Kutyuska
Ekkora köpönyegforgató miniszterelnök a világon nem volt még, mint Orbán.
www.thehungariantimes.hu/thetimeshirolvasas.php?id=3582&n=57326

Ráadásul vagy nem tudja értelmezni már a magyar mondatokat, vagy/és hazudik éjjel, nappal, még akkor is, amikor nem beszél.
NEM ARRÓL GYŰJTÖTT A MOMENTUM, HOGY NE LEGYEN OLIMPIA, HANEM ARRÓL, HOGY NÉPSZAVAZÁS DÖNTSÖN RÓLA.
Biztos vagyok benne, hogy aláírták az ívet olyan emberek is, akik szeretnék, hogy legyen olimpia.
kissé felnőttem
Viki bá ! elveszik a fiatalok a játék- szert? oppá ==1989 is ezzel telt, érik a meccs vége
lassan de határozottan eljött a csere. Aki megöregszik meg urizál, várról ábrándozik
csak az álmait kergeti, a szorongását a reggeli ébredés határozza meg
. Az istenadta NÉP től elrugaszkodik.
Már a szitkozódások becsmérlések itt nem segitenek
Pár forintunkat nevetségesen sorrendileg felesleges témába zsuppolta tán ideje is eljőtt az unokázásra, Londontól Azerbajdzsántól Törökországig pihengetéssel tölthetné. Régi barátságokat ápolva.Meccsekre járogathatna foci EB re VB re . Repülők járnak azért továbbra is.
Pali- bá meg utikalauznak társulhat, ha nem szól bele más vagy a nej
dr. prédikátor
@Pegero: tehozzád nem szóltam kis majom! ha nem tetszik a hsz. NE olvasd!!!te meg a lószart köpd ki a szádból, vagy nyeld le!!!
moareka
@Pegero: Hát, bizony az érzelmeket nem egyformán szoktuk kifejezni, de míly csodás a magyar nyelv, nem csak változatos, az indulatok amplitudóját is kellőképpen tükrözi. Nekem bejött, - és gondolom sokunknak!...még azt is meg merem kockáztatni, hogy hasonló esetben egy -egy népnemzeti imaláncos cifrábban üzenné a másképp gondolkodóknak üzenetét...
Cefi
@Pegero: =pergető=bringás=pergető . Te szarházi tetves mocsok! Miért nem takarodsz vissza orbán valagába, te vérfertőző, ocsmány gyilkos, köztörvényes, díszköcsög!?!?
moareka
@Pegero: Ja, hogy te vagy a Bringás is?...az mindjárt más!
dr. prédikátor
@Pegero: te meg cifra szavak helyett is be tudsz nyalni csontig a viktor szopkinnak! sőt le is tudod pippantani!
Cicamama55
Idegességében már nem tudja mit mondjon! Elég rosszul áll a szénája. Elfelejtette már, milyenek is voltak ők amikor fiatalok voltak!
Cefi
@Pegero: Majd megbeszéljük buzeráns köcsög, személyesen. A többit todod, szarzsák, orbánvalaglakó. Floki, helyedre!
Cefi
@dr. prédikátor: Le is szokta. Nap-mint nap.
evacica
M.O akkor menekülne meg a szégyentől.ha ez a kormány eltakarodna!
Cefi
@Pegero: Ha nem takarodsz vissza orbán valagába, mindjárt fogom magam, kimegyek csepelre, elmagyarázom ki az a bringás. Olyat baszok a tetves pofádba, a múzeológusok nem tunak összerakni te rühes fideszállat komcsi gyilkos.
human
@evacica: Késő. Magyarországot már beárazták. A nyílt korrupció ellenére nincsenek tömegek az utcán (nem úgy mint Románia). Ebből arra tud következtetni bármelyik másik ország, hogy a többség még mindig hisz Orbánban.
feleselek
Azt mondta ov a saját tv csatornáján, hogy sok magyarnak volt régi álma a budapesti olimpia...És nagyon sok magyarnak volt reménye, hogy mivel egész életében fizette az sztk-t, tb-t, nyugdíjjárulékot, ha megbetegszik, megöregszik, lesz megfelelő ellátása, méltó öregkora, ehelyett a pofátlan, magukat fiatal demokratáknak nevező rablóbanda a hullarablókat is lepipálva szétlopják az országot és ünnepeltetik magukat, gyalázatos, undoritó, pénzsóvár seggnyalóikkal együtt!!!
feleselek
Azt is mondta továbbá: "Azért kellett a pályázat visszavonását javasolni, hogy megmentsék Magyarországot a szégyentől." Nos Magyarországot, főként az ilyen harácsoló rablóbandától kell megmenteni! A szégyen, nem Magyarországot illeti, hanem a vezetőit a miniszterelnököt, kormányát és rablóbandáját, együttvéve!!!
Eladott Ország
@feleselek: Sőt azon agyalnak, hogy a nyugdíjas is fizessen EHOT.
Profonn
Álomgyilkosság ?? Még véletlenül sem gyáva megfutamodás ?
Eladott Ország
Orbán: "a Momentum Mozgalom az új SZDSZ." Orbán meg a kaméleon.
hetöndöe
Ez a szarházi mindig szemközt köpi saját magát,tiszta csula a pofázmánya.Megijedtél egy kis népszavazástól hülye gyerek?Ellenzékben egészen más volt a véleményed büdös féreg.

444.hu/2017/02/23/soha-senki-nem-beszelt-olyan-kemenyen-a-nep-akaratat-kifejezo-nepszavazasrol-mint-orban-viktor-2008-ban
nyanya001
Azért szeretem Virányi András, vagyis BANDITA blogját olvasni, mert ő nem azért ír, hogy okosakat mondjon másoknak, hanem mert ő az, aki az Orbán-kormány ötven, sőt száz árnyalatát is megtapasztalta a saját -és családja bőrén. Minden sorából az őszinte felháborodás sugárzik, vegyülve a valódi tettrekészséggel, a fotelforradalom helyetti tenni akarással. Ajánlom most figyelmetekbe legújabb bejegyzését, ahol csúnyán beolvas Orbán Viktornak.

“Volt egy álmom. Szerettem volna idős koromban a megtakarításomból megélni, ezt akkor abban a nyóc évben meg úgy hívták: magánnyugdíj. Jött egy marék fülkeforradalmár, és ellopta az egészet.
Volt egy álmom. Szerettem volna a lakáshitelem rendesen fizetni, nem családi összefogásból rendezni. Jött pár barom a hülye nyilatkozatával, és bedőlt a forint. Kösz, Kósa, kösz, Szijjártó, anyátokba szorult volna a fejetek!

Volt egy álmom. Szerettem volna a munkámból megélni, főleg az érte kapott bérből és fizetésből kijönni legalább elsejéig. Jött a kormány az új munkatörvénnyel, és egyből csökkent a fizum, már csak két napig volt elég. Nesze neked, egykulcsos adó, meg a többi f@szság.

Volt egy álmom. Ha elvesztem a munkámat, nem szerettem volna megtanulni megélni havi negyvenhétezerből. Jött a kecske Pintérrel, meg a kis Zsiga Marcell, és azt mondták, ebből meg lehet élni, (nekik naponta) én is meg fogom tanulni ezt egy egész hónapban.

Volt egy álmom. Szerettem volna a gyermekem elküldeni a nagy magyar ingyenes felsőoktatásba, de nem tudtam megfizetni az ezért járó tandíjat. Pár okoskodó pártfarok szépen elmagyarázta, mi miatt lett elzárva a szegény ember gyermeke a tudástól, és csak véletlenül nem mondták ki: Orbán Viktor nem akarja, hogy az én gyerekem okos legyen.

ellenszel.hu/2017/02/24/durvan-beolvasott-orban-viktornak-nepszeru-blogger/
Borsodi
@herczeg0210: Inkább Caucescu mert ha Adolf tovább él most nincs ez a problémánk.
Borsodi
@nyanya001: @dr. prédikátor: Parlamenti beszédnek be illő amit írtatok Kövér felolvashatná a híveinek.
Eladott Ország
@Perwool: Találó a "bonsai szarka" jelző. Bővült a felcsúti Disneylandes , balkáni kiskirály, gumicsizmás Cézár, csúti csüngőhasú előszavak halmaza.
eugen4402
Elárulok egy titkot, miniszterelnök úr. Ötven éven át elviseltem az "álomgyilkos vekkerórák" uralmát, igaz, némelyiket hirtelen felindulásomban örökre elnémítottam. Már nem haragszom rájuk, nekik köszönhetem, hogy beértem iskolába, munkahelyre, meg ahova mennem kellett... Hálás vagyok az álomgyilkosaimnak, egyszer MINDENKINEK fel kell ébrednie...
kukac50
Viktor a momentumot ne bántsd Ti is így kezdtétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.