Puskás Imre, a kormánypárt szóvivője, országgyűlési képviselője szombaton, Budapesten tartott sajtótájékoztatón elmondta, az ellenzék újra és újra bebizonyítja, nem lehet rájuk számítani az ország megvédésében. 

“Ha ez ellenzéken múlna, akkor Magyarország pillanatok alatt bevándorlóországgá válna”

- jelentett ki Puskás Imre, aki szerint ezért is nagyon fontos, hogy december 1-ig minél többen töltsék ki és küldjék vissza a nemzeti konzultációs kérdőíveket.

A Fidesz szóvivője azt is elárulta, hogy a posta adatai alapján péntekig 1 millió 754 ezer 128 nemzeti konzultációs kérdőív érkezett vissza, az interneten pedig 155 330-an válaszoltak a kérdésekre, vagyis eddig összesen több mint 1,9 millióan vettek részt a konzultációban.

Hadházy nem mond igazat

Puskás azt is elmondta, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke nem mond igazat, amikor cáfolni próbálja ezeket az adatokat. Most az LMP-nél érhető tetten a szocialisták korábbi “werberi kampánya” – fogalmazott, hozzátéve, az LMP súlyosan megsérti a konzultációban részt vevőket, amikor “rosszindulatú és tényeket elferdítő” állításaival azt a látszatot kelti, hogy az emberek valójában nem fejezték ki az akaratukat.

A kormány közérdekű adatigénylések alapján hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket. Emellett azt is jelezték, hogy haladéktalanul megteszik a szükséges jogi lépéseket Hadházy Ákossal szemben. 

Számháború: Hadházy Ákost beperli a kormány

Fotó: Magyarország kormánya/Facebook

Csütörtökön Hadházy Ákos, az LMP társelnöke elérte, hogy betekinthessen a kormánynak visszaküldött nemzeti konzultációs ívekbe. Hadházy azt mondta, kilencvenkilenc százalékig biztos benne, hogy – a kormány állításával szemben -nincs 1,7 millió a visszaküldött ívek száma.

Ha a dobozok számát nézem, és tényleg valódi ívek voltak bennük, akkor lehet, hogy láttam 900 ezer ívet. Rendkívül zavarba ejtő volt, hogy az egyik helyszínen sem volt egyetlenegy kockás papír vagy valamilyen nyilvántartás

- mondta az LMP egyik vezetője. 

Mindezek után a HírTV péntek este lejátszott egy hangfelvételt, amin Hadházy az egyik ügyintézővel beszélget, aki azt mondta, hogy november 13-ig legfeljebb 400 ezer ív érkezett be, miközben a konzultációt szervező Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára november 14-én azt posztolta a Facebookra, hogy egészen pontosan 1.125.318 kérdőívet kaptak.

Szombaton a Kormányzati Tájékoztatási Központ közleményt adott ki, ebben azt írták, hogy péntekig 1 millió 754 ezer 128 kérdőív érkezett vissza a Magyar Posta adatai alapján. Az eddig beérkezett kérdőívek közül a NISZ Zrt. 599 ezer 500 darab küldeményt vizsgált át és bontott ki, míg a Kopint-Datorg Kft. 489 ezer 265 darab küldemény szkennelését és kiértékelését végezte el. Az internetes kitöltések száma 155 ezer 330.

A közleményben azt állították, hogy Hadházy Ákos szándékosan összekeveri a beérkezett kérdőívek számát a feldolgozott és kiértékelt ívek számával. Az eddig beérkezett íveknek még csak egy részét dolgozta fel az ezért a részfolyamatért felelős NISZ Zrt., és leányvállalata, a Kopint-Datorg Kft. A kormány közérdekű adatigénylések alapján hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket.

A közlemény kitért arra is, hogy botrányos, hogy az LMP hazugságokkal akarja megakadályozni, hogy a magyarok elmondják véleményüket a betelepítési tervekről.

(444.hu, MTI)

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Bruhahahahaha...hihihihih...ismét bukott a sunyi horda!

"Mindezek után a HírTV péntek este lejátszott egy hangfelvételt, amin Hadházy az egyik ügyintézővel beszélget, aki azt mondta, hogy november 13-ig legfeljebb 400 ezer ív érkezett be, miközben a konzultációt szervező Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára november 14-én azt posztolta a Facebookra, hogy egészen pontosan 1.125.318 kérdőívet kaptak."

Oszt jó nagyot! Hazug sunyi patkányok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mackoka46
Támad a geci galeri. Nem tűrik az igazat, mert bebuknak.
quadrocopter
Bruhahahahaha...hihihihih...ismét bukott a sunyi horda!

"Mindezek után a HírTV péntek este lejátszott egy hangfelvételt, amin Hadházy az egyik ügyintézővel beszélget, aki azt mondta, hogy november 13-ig legfeljebb 400 ezer ív érkezett be, miközben a konzultációt szervező Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára november 14-én azt posztolta a Facebookra, hogy egészen pontosan 1.125.318 kérdőívet kaptak."

Oszt jó nagyot! Hazug sunyi patkányok!
F_Viktor
Csak ket gondolat:
"...az erről szóló népszavazáson elsöprő többséggel utasították el a kvótát."

Az ervenytelen nepszavazasrol beszel?
Akkor ez mar tortenelemhamisitas!
De! Ha igaz is lenne az 1,9 millio visszaerkezett fenektorlo, akkor is az csak a szavazatra jogosultak 25 szazaleka lenne, ami nem nevezheto sem nepakaratnak, sem sikernek.

"...hétfőn nyilvánosságra hozza a postai összesítéseket."

A posta rendszerebe belelato ismerosom szerint a nelenleg a postanak nincs olyan rendszere amely hasonlo informaciokat gyujtene, feldolgozna, tarolna.
Vagyis hetfon kapunk majd egy ujabb kamu szamot.
lusta
Ettől a négybetűs fejtől csak azt kérdezném meg, honnan tudja a Posta, hogy mi volt a borítékokban? Igen, már értem. Levéltitok ide, levéltitok oda, a Posta felbontja kézbesítés előtt a levelelekt, így biztosan tudja, hogy a nemzethy inzultációs leveleket továbbítja sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunkna.
1bitang
Azért megnézném a visszaküldött íveket. Hány olyan lehet, ami vastagon át van húzva ... bocsi: két egymást keresztező vonal van rajta.
csipetke
Ők is tudják,mi is tudjuk hogy ez az egész konzultációsdi egy óriási f@szság volt,a számok már annyira szerintem nem is annyira lényegesek,miután értelmetlen volt a dolog.A dühítő csak az,hogy ennek az árán,a sokmilliárd forinton hány életmentő gépet tudtak volna venni,vagy bármi egyéb értelmes dolgot.Ami még röhej,hogy elsőbbségivel adták fel a leveleket,ami még drágította a feladást.Vajon mi a nyavalya volt ilyen sürgős a fidesznek?
Zeta
@quadrocopter: az a kormánymediában soha sem fog megjelenni. A hangfelvétel alapján a fidesz elfogja mismásolni, vagy hamisnak, tíltott felvetelnek fogják minősíteni . Tőlük mi nem telik ki?
mekkelek
Nagyon messze gurulhatott az a gyógyszer...
mackoka46
A fekáliával kitöltött konzultáció minek számít ? Jó tanács a kormánynak, hogy térjenek észre ?
staro2
Nagyon érdekelne, hogy mi lesz a per tárgya.
quadrocopter
@Zeta: Hiába erőlködnek, ha hangfelvétel készült és azt nem hozza nyilvánosságra az illető alkalmazott engedélye nélkül, akkor becuppanthatnak Hadházynak, ha hozzájárul az alkalmazott, akkor megint becupanthatnak, Az más kérdés, hogy a tetves rezsim milyen bosszút áll az alkalmazotton!
anka
Ez már megint a qrmány parasztvakítása'!
Akár mit mond az LMP vagy Hadházy Ákos nem ő rajtuk múlik, hogy hányan küldik vissza ezt a xarságot! - és nagyon sokan nem küldték és nem küldik vissza! - csak a hazugság megy ezerrel... scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/22228220_1569720723048063_1612524632271251988_n.jpg?oh=abec9428eafca8ef44bdf6420f547ad6&oe=5AD72CD1
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/23658369_1609478192405649_3372535194020575722_n.jpg?oh=94d93da3d65b6e7613173b6e31407154&oe=5A903BB5
tudode
Ha 4,1 millió szerelmes levél visszaküldéséről "lenne" szó, az hagyján, de különben "csak" ennyi
.
---- Fideszes fagyi
www.youtube.com/watch?v=c7d437Mppag
.
Fárasztó ez a szekta a BAROMSÁGAIVAL!
quadrocopter
Júliustól októberig 4,9 milliárd forintot költött propagandára a kormány. Nyilván "társadalmi érdekből"!
atlatszo.hu/2017/11/23/juliustol-oktoberig-49-milliard-forintot-koltott-propagandara-a-kormany/
csipetke
Jobb lenne,ha a kormány nem perelne,hanem odaengedné az ellenzéket papírt számolni...
anka
@quadrocopter: - jaaaaaaaaaa! - csak a társadalom érdeke az egészségügy és az oktatás!
- amit a qrmányunk magasról lexar!
juttka
@F_Viktor: Én nem látok bele a posta adminisztációjába, de sztem sem számolják, hogy mennyi konzultációs levél megy vissza. Hiszen még az ajánlott levelekről sincs nyilvántartás, nem tudják visszakeresni, a konzultációs levél meg síma levélként kerül kézbesítésre.
JAJMÁR
A posta "nyilvántartása" az összes adu?
anka
@JAJMÁR: - igen..., csak hogy tök üti a pirosat...:D
F_Viktor
@JAJMÁR: Mivel Hadhazynak nem tudtak eloteremteni 1,9 millio levelet, nem tudtak neki "meg egy kockas lapot" sem felmutatni szamokkal, igy kenytelenek voltak ujra hazudni, s a postara hivatkozni.
A perrel fenyegetozessel pedig probaljak megfelelmiteni az erdeklodoket.
quadrocopter
@anka: Nem véletlenül van idézőjelek között!
peterkelemen
Mond ki az igazságot és beverik a fejed. Ez történt most is. Orbánék már most CSALNAK nemhogy a választásokon. Csaltak egyébként 2010-ben és 20140-ben is. A néperejével kellene eltaposni őket, mint egy férget vagy egy arra alkalmas embernek venni végre a bátorságot és likvidáltatni a vezérüket. Azután úgy omlanának össze, mint a kártyavár. Hosszú kínkeserves éveket elpazarolni BŰN lenne.
karma1
@csipetke: Asszem orokeletu leszel, ha arra varsz, hogy a futyi$$ barki ellenzekit is odaengedne megszamolni a papirokat...:o))))
karma1
Azert nagyon erdekes a kormany hivatkozasa: eloszor is nem tudom elkepzelni, hogy egy hivatalos osszesitest tudjanak csinalni hetfoig, es hat a futyisz sem a "feldolgozott" valaszokat mutatta meg, hanem allitolag az "osszeset" Es akkor megint hazugsag, mert ha mar feldolgoztak 1.7 milliot, es Hadhazy szerint meg kb. 900 ezer lehetett a postan, akkor a futyisz miert nem harsogta mar tele a sajat mediajat azzal, hogy 2.6 millio valasza van, 1.7 millio feldolgozva, 900 meg feldolgozasra var? Mert ez gyonyoruen megemelte volna - az amugy teljesen hiteltelen - adatait...
Igy is, ugyis hazudnak...
namihami
Volna egy roppant egyszerű megoldás. Oda kell engedni a Hadházyt (persze megfelelő számú számlálóval) és nem perceket adni nekik.És a számolás eredményeként kiderül, hogy széna vagy szalma.
Így Puskás maximum csak Fakardos lehet.
lusta
Egyébként nagyon jó jönne most egy per. A védelem ugyanis a bíróság elő kéretné az összes visszaérkező levelet. Ez a sorosbérenc föld-trafik tolvaj ártunknak és qurmányunknak nem jelenthet semmilyen gondot. A beérkező válaszok nem csak darabra, de válasz szerintire is szortírozva vannak. A támogatók külön és az osszerondítottak szintén külön.
Na ez egy feltételezés, mert így kellene lennie.
karma1
@namihami: Aranyom, ugye ezt Te sem gondoltad komolyan??? Me'g hogy a futyi$$ papirral-ceruzaval meg egy okosteloval, esetleg egy masik emberrel egyutt megszamolhatna barmennyi valaszt is???
Nem nezel Te tul sok sci-fi-t mostanaban? ...
karma1
@lusta: Mar kezdtem ketelkedni Benned,... Lehet, hogy Te megiscsak orbancnak drukkolsz??? ...:o)) Aztan eljutottam az utolso mondatodig, hihihi...

Hat igen,... Egy normalis orszagban ez tortenne,... Nade Abszirdisztanban?
Desischado
Az kiabál a legjobban, akinek a háza ég. Szerintem nem véletlenül perelik be Hadházyt, véleményem szerint arra számítanak, hogy a bíróság nekik fog kedvezni, és tudnak trükközni a számokkal. A Postának nincs ilyen adat a kezében, ez már eleve csalásra hajaz.
csipetke
@karma1: Nem jól tudod a nevet.Mintha Orbániát emlegetett volna valaki...Reméljük,nem sokáig..
nezelodo
Ha miden jól megy a mi demokratikus kormánypártunknak, hamarosan láthatunk egy Rajk per II-t, és megtudhatjuk, hogy a brüsszeli grémium a láncos kutya.
simmering73
Számáborúban a fideszhorda. Egyik oldalról Soros, a másik oldalról az ellenzék támadta meg, akik váltig állítják, hogy egy millió kérdőívet se küldtek vissza. Ezeknek tényleg elmentek otthonról.
Nessy
Érdekes kérdés: Az e-mailban küldött, a program által többszörözhető leveleket milyen formában számolják, és dolgozzák fel?
Hogy tudnak pontos számot mondani, ha nincs semmilyen összesítés?
Egyébként is tök mindegy mennyi az annyi, úgyis annyit mondanak,amennyit akarnak, és olyan eredményt hoznak ki, amit Orbán óhajt!
Sámannus
Rohad a renddszar má fótozni sem van mit..
magyarbakancs
Baromi jó ez a bíróságon keresi az igazát a kormány.
Ha igazak lennének a számok amit a kormány kommunikál akkor nem adtak volna olyan rövid időt a betekintéshez az LMP képviselőknek.
Ja ,és nem hosszabbították volna meg December 1 -ig határidőt ,hogy ezt a szemét manipulatív szart vissza küldjék.
Eladott Ország
Ilyenkor lenne jó az az ún. átláthatóság, amit annyit emlegetnek: fogná magát a kormány, meghívna egy tucat tévést, újságírót, rádióst és az arcukba dörgölné az íveket, hadd lássa mindenki, mennyi az annyi. De nem b*zdmeg, perelnek, sárdobálnak, az igazság felett meg mindenki elsiklik közben. Bűzlik ez az egész, úgy, ahogy van.
uploads.disquscdn.com/images/065d311037b4f46ef571b72a2d8c376467f5fb72b251189ca917ca9937ea39a8.gif?w=600&h=226
youtu.be/xeHPdgGCpX4
kukac50
Nagyon helyes,hogy beperlik Hadházit,de előbb engedjenek meg 10 ellenzéki politikusnak,hogy átnézzék,hogy hány a nem szavazat hány az igen,és hányan küldték el a kurva...a a Fideszt!
Ha igaz a Fidesz duma akkor nem magyarázkodnak hanem engedik megszámolni,ha nem engedik józan paraszti ésszel is csak hazudoznak!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/11/piggy-476804_960_720.jpg
Hadházy Ákos akkorát hazudott, hogy a hívek elfelejtették ijedtükben az ábécét.
Haladjunk sorban. A Magyar Posta tartja nyilván az interneten visszaküldött kérdőíveket is?
Mert akkor érteni vélem, hogy az alig 20 kilométerre lévő címre miért is nem érkezett még meg a kolléga csomagja, miközben az ugyanakkor – igaz, nem a Magyar Posta igénybevételével –
Angliába és Spanyolországba feladott meg már igen. Pedig esküszöm, nem ugyanaz a távolság. Sőt, ha már panasznapot tartok: 1000 kilométerre kilónként 1000 forint a csomagküldés, a nagyszerű Magyar Posta viszont egy fél kilós csomagért 1800 forintot kért el. És ők még házhoz sem mentek érte. Panasz vége.
human
Akkor Hadházy is perelhetne, hogy mint képviselő megtévesztették, hamis adatokat szolgáltattak neki. A kis muki aki meg a számokat mondta majd őrlődhet, hogy az igazságot mondja vagy a főnökének feleljen meg.
nusika
...kedves Ellenzéki Politikusok!
Kérdezzék meg a fideszeseket, hogy ha nem engednek be senkit, kell 3-4 külsős személy, hogy átszámolva bizonyítsák igazukat, hogy lehet perelni??? Szavazó bizottság példájára kell kialakítani a számlálást!!
nezelodo
@1bitang: sokan még az áthúzást is megspórolják, mert kurmányunknak az is a támogatottak közé sorolandó. Nem szeretném felpakolni egy teherautóra, azokat, amelyek a kukába landoltak.
relatív
Elvileg, Mo. - on miért lehet beperelni valakit ?!

Ez megint egy hülye vicc... IS !

A mentelmi jogot ki kell kérni, majd - sűrű röhögések közepette - tisztázni kell, hogy miről IS van szó... lesz dolga a munkanélküli jogászoknak... vagy csak a szokásos regnálói hülyeségről van nagybaszó ismételten...
cikicakk55
A múlt héten még a tévében nagy pofával azt mondták,hogy azért kérik a meghosszabbítást,mert még mindig naponta több mint 200.000 konzultációs válasz érkezik be.Akkor azt mondták,hogy már akkor 1,7 millió volt.Naponta 200.000+ az internetes vissza küldés akkor már valahol 3,5 4 milliónál járhatnak. Na én visszaküldtem a konzultációs levelet,de nem ixelgettem,hanem szöveges üzenettel a fiamét, a férjemét és az enyémet is.Az interneten is kaptam emailben és a férjem is.Kipróbáltam,hogy milyen és hányszor lehet szavazni. Visszaküldtem,csupa "igen" x jelzéssel. Másnap reggel már megint ott volt mind a kettőnknek a következő email.Kipróbáltam,azt is kitöltöttem X igenekkel. A harmadik email már kuka lett,de csak azért nem a spam szűrőbe tettem,hogy hát ha jó lesz még dokumentumnak,hogy milyen csalási módszereket is tudnak kidolgozni.
vadnarancs
@quadrocopter: Szerintem ők is 4 felé tépték, akkor meg kijön az általuk közölt szám! :D
havasigyopár
Nem küldtem vissza a kérdőivet, mert nem értek vele egyet. Az a 1-2 ezer migráns, akit be kellene fognunk az Eu döntése alapján, az annyira kevés, hogy meg sem érezné az ország és még keményen fizetnének is érte.
Ha egyszer valami katasztrófa történne országunkban, pl. sugárzás, robbanás,járvány, természeti katasztrófa, vagy egyéb és menekülni kellene Magyarországról több millió embernek, milyen jó lenne, ha valamelyik ország befogadna bennünket.A kormánytagoknak könnyű lenne, mert ők a jövőjüket már biztonságba tették a külföldi ingatlanokkal. De mivelünk mi lenne? Ha úgy állunk hozzá, hogy elzárkózunk a menekülőktől, meg érdemeljük, hogy valaki egyszer netán befogadjon bennünket? Ezen érdemes elgondolkodni!
quadrocopter
Figyeld a horda ügyeletes ostobáját:

"Puskás azt is elmondta, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke nem mond igazat, amikor cáfolni próbálja ezeket az adatokat. "

Aha! És mi van a hangfelvétellel - debilek gyöngye?
kisrigó
Egyetértve az eddigi véleményekkel, amelyek kétségbe vonják a kormány adatait a visszaküldésről, azért arról kussolnak a hazugovicsok, hogy mi is van a nyolcmillióból be nem küldött papírokkal?! Mi ez a duma a rendkívül nagy sikerről? Még hazudni sem tudnak! Szánalmas és rendkívül szomorú, hogy ezzel etetik az embereket, már aki beveszi! A fidesz hívőknek ez tetszik? Nem hallottam véleményt!
namihami
@karma1: Drágám, nem figyelsz. Azt (bátorkodtam) írni, hogy a Hadházyt (nem fideszes potentát) és a megfelelő számú emberrel és a szükséges idővel kell odaengedni.
Legalább ez a kamu derülhetne ki teljes valójában.
karma1
@namihami: Bocsikaaaa...:o))))) De asszem, ez sosenem fog bekovetkezni...:o(((( Azonnal kiderulne a csalas,...:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.