A kormányszóvivő szerint a "Soros-szervezetek" újabb támadásra készülnek: egy újabb "Soros-jelentéssel" akarják zsarolni Magyarországot, hogy telepítse be a migránsokat.

Kovács Zoltán: évi tízezer migráns betelepítésével akarják zsarolni Magyarországot
Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Kovács Zoltán csütörtökön a közmédiának nyilatkozva azt mondta: az elmúlt hetekben és napokban többször beszéltek arról a szisztematikus megtörési kísérletről, amelyet Magyarországgal szemben Soros-szervezetek, különböző eszközökkel megpróbálnak elérni. Hozzátette: ennek egy újabb állomásához érkeztek szerdán, amikor kiszivárgott az Európai Parlamentben Magyarország ellen készülő jelentés, amelyet a jövő héten mutatnák be.

A kormányszóvivő felhívta a figyelmet arra: az Európai Unióban egy olyan munka zajlik, amelynek a végén, júniusban a dublini reform keretében egy olyan előterjesztés születik majd, amely teljesen egyértelműen egy kötelező szétosztási mechanizmust vezetne be Európában.

Ez alapján Magyarországnak évi tízezer migránst kellene betelepítenie, ráadásul a betelepítéseknek "soha nem lenne vége"

- jelentette ki.

Ezt a magyar kormány, amíg azt Orbán Viktor vezeti, soha nem fogja elfogadni – jelentette ki.

"Nyugaton romlott a helyzet"

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója azt mondta: a belbiztonsági helyzet Európa-szerte minden ellenkező híresztelés ellenére romlott, jól látható a különbség a bevándorló- és a nem bevándorló országok biztonsági helyzete között.

Mint elmondta, Nyugat-Európában a bevándorlóországok minden jellemzője látható, a terrorista cselekmények, a nők elleni erőszak és a köztörvényes bűncselekmények növekvő trendje is, de az ott élő emberek nem szavazhattak a betelepítésről, a magyarok viszont a nemzeti konzultáció során már véleményt nyilvánítottak erről.

Szerinte ha vasárnap

"Soros jelöltjei" győznek, ők végrehajtják a kvótát és bevándorlóországgá teszik Magyarországot, akkor pedig "egy olyan világ jön Magyarországra is, amit eddig a magyar emberek csak hírből ismertek".

"Ha mi nem akarunk ilyen országban élni, akkor vasárnap meg kell védenünk Magyarországot" – fogalmazott Bakondi György.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
B+, te meg ezzel riogatod a szavazókat! Ez sokkal ocsmányabb, mert te is tudod, hogy nem igaz. Te egy nagyon gonosz ANTI CEU REKLÁM VAGY!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
B+, te meg ezzel riogatod a szavazókat! Ez sokkal ocsmányabb, mert te is tudod, hogy nem igaz. Te egy nagyon gonosz ANTI CEU REKLÁM VAGY!
quadrocopter
Aztán hun van errül a papír, káb.szer-reklám?
Megcsapott a halál szele benneteket, gecik, Hmvásárhelyen!
RonaGyuri
nem nem zsarolni fenyegetni, mármint ti ezzel fenyegetőztök mert azt remélitek, hogy ezzel megzsarolhatjátok a buta embereket! =))
Perwool
Meg az anyád pi...val azzal zsarolnak! Ne is menjen egy rettegő sem el otthonról sehová, főleg vasárnap, mert a nem létező Soros ügynökök betelepítenek egy-egy migráns a házukba.
Ki engedett be 25 ezer letelepedési kötvényest, meg titokban 2000 menekültet te szerencsétlen
Nessy
Figyelj, Kovács! A huszonnégy ezer mellett már ez a tízezer is elférne, HA! Kötvényt akarnának ennyien venni, rögtön nem lenne vele semmi problémátok! Ezt a dajkamesét add be a legközelebbi demens otthon lakóinak!
cikicakk55
Érdekes,hogy a kinn élő Magyarok nem így látják. Lehet,hogy most több a bűnözés,de messze nem annyi mint a mi biztonságos Magyarországunkban. Itt a politikusok okozzák a bűnök felét, a másik felét meg a kényszer szülte,mert a nyomor miatt olyanok is bűnöznek akiknek 10 éve még eszükbe sem jutott volna és ugye ott van a mi 500 éve itt élő migránsaink,akik emelik a statisztikát. Ha tényleg olyan félelmetes lenne a nyugati országokban az élet,már jönne haza az a majdnem 1 millió akik főleg az utolsó 8 évben mentek el. Az én ismerőseim,Angliába, Ausztriában, Németországban, a Svédeknél is boldogan élnek,jól keresnek és eszük ágában sincs kimenni. No- go zónák itt is szinte minden nagyobb városban van,de ezeket megtanultuk elkerülni
Pálinkás Pál
Hiába hőbörögtök libsik...ti voltatok a hülyék a nagy migránsnyalogatásotokkal...telefújtátok orbán vbitorláját vele...tudomásul kéne vennetek hogy a magyar ember nem szereti a ti "szines" világotokat...és ezt orbán meg is lovagolja rendesen!!! mellesleg teljesen jogosan mert a cigányság is jó hatszáz éve keseríti a magyar életét...az utóbbi ötven -hatvanban jobban..hála a libsi gondolkodásnak!!!Ezek mentén hülye lenne nem kihasználni a dolgot a fidesz...Itt hőbörögtetek a cigókra tett kormányzati megnyilvánulásokra...pedig ahogy elnéztem a többség mélyen egyetértett vele!!!És bizony sem arab ,sem néger nem kell ide...egy erőszakban szocializálódott csürhe,bárhogy is nem tetszik nektek!!
csipetke
Ezzel csak az a gond,hogy Brüsszel erről se tud.Kovácsnak ezt mondta a gazdája,hogy újra ezt a rizsát kell nyomni,ennyi az egész.Ha belegondolok,hogy Brüsszelben milyen jót röhögnek ezen a csokor idiótán...
kisrigó
Sajnos, ez a mantra nagyon bejött nekik! Sok idős ember elhiszi, sőt tovább "fokozza" az ijesztgetést. Belegondolnak, hogy mennyi "szörnyűség" vár rájuk, beköltöznek a házukba, nem kapnak nyugdíjat stb. Az már eszükbe sem jut, hogy nem igaz, inkább akkor elmennek szavazni, mert meg kell védeni a drága viktort! Aljas, lélekromboló, amit művel velük a hatalom, visszaélnek azzal hogy finoman szólva olyan naivak, hogy mindent elhisznek, mert a Tv is bemondta!
papa.49
Szőrösszar kurva jó anyagod lehet amit tolsz, ilyen baromságokat mondani józanul nem lehet !!!
Nessy
Nekem egyre inkább úgy tünik, hogy pártunk és kormányunk zsarolja a királyi média által elszédített embereket!
Valamelyik Isten állatkája, már azt fejtegette, hogy a fehér, keresztény férfiakat kiherélik!
Ezen már tényleg nem tudod, hogy sírjál, vagy nevess!
Ha gonosz lennék, azt mondanám, hogy némelyek ősét nem ártott volna, kellő időben.
tudode
Kovi fizimiskája .. F É L E L M E T E S E B B., mint az országból "is" M E N E K Ü L Ő .. migránsok!
kokopelli
@papa.49: Mondja meg már ez a szellemi leszázalékolt,hogy kik azok az
"azt akarják,azt mondják,ők kényszerítik...stb...stb..! ..az orvosod is "aszongya" ?!
nyanya001
Hazudsz mocskos tetű már csak ezzel próbálkoztok
de remélem 8-án mentek retkesbe !
papa.49
@kokopelli: Nem tudom még elképzelni se magamról, hogy ennyire korlátolt legyek mint ezek a fütyiszes ,,SZÓFOSÓK,, ez már elmeorvosi eset
ibn Said
@Pálinkás Pál: ma, 14:27
Üdv Néked! Allah növesszen neked eszet!
Tenni neked fel kérdés de Te nem tudni választ rá! Mi az "libsi"?
A többire, mi baj színes emberrel? Fehér ember nem lop, nem öl embert, nem gyaláz nőket, nem bánt ártatlant? Válaszolni ha merni! ha én vagyok sötét színű neked attól mi lesz rosszabb? Te vagy egy igazi mocskos fajgyűlölő? Ember az ember nem színe számít, hanem ami benne lakik!
human
Nem elég Zolíííííííí! Monnyá száz ezret. Arra talán felfigyelnek.
peterkelemen
Ja igen hírből ismertek? Már eleve mennyire lenéző ez a mondat. Az ne zavarja ezt a faszkalapot, hogy a magyarok tömegei menekülnek az általa említett migránsbefogadó országokba. Bárki megnézheti a véleményüket akár a youtubeon is. Boldogok és örülnek, hogy végre normális életet élhetnek.
peterkelemen
A migránsbefogadó nyugati országokban élő magyarok köszönik szépen, de jól vannak. Orbán illiberális Magyarországán a gyűlölet és a korrupció uralkodik minden szinten. Megy a népbutítás és a parasztvakítás ezerrel.
Sámannus
A szarháziék azzal nem dicsekednek, hogy már az etnikai összetételt is megváltoztatták a keleti megyékben.Egyes helyeken a korábbinak háromszorosára nőttek a kistelepülések létszámai.
Ezek a ganyéjok már két pofára zabálják a szart mégsem akarják beismerni, hogy gyalázatos hazaárulók. Már talán több megyében vagyunk kisebbségben miattuk. Szégyen mindenkire aki erről tudott mégis tűrték szótlanul.
volvós
@ibn Said: :15:55
mi van durbincs , változtattak a nickeden a központban ?
Kár erre a 3 napra...aztán vissza a kórterembe !!
evacica
Te nem csak undorító vagy, de idióta is! Pénzért mindent, további jó Orbán s... nyalást!
kokopelli
@papa.49: A filozófia tanárunk mondta,hogy először magunkkal szemben
tegyük a mércét egy bizonyos magasságba,és a követelményeinket másokkal
szemben ahhoz viszonyítsuk! Ez a "mezitlábfejű",már rég elvesztette a lécet,
de a feje még meg van neki,hogy ne essen be az eső a nyakába!! ;-)
Commenter
@papa.49: ez förtelem ez a golyófejű. Amilyen a kormány olyan a szóvivője akarom mondani szófosó szajkója is!
Commenter
@kokopelli: jól mondta a filozófia tanárod. Az enyém is ezt mondta. Őt Boros Gábornak hívják, örülök, hogy tanulhattam tőle!
kissé felnőttem
ebbe a fazonba 1000% a rosszindulat de hogy ezt a vadf dumát ki veszi be hát ?? gerinc meg nulla
creativehun
Pusztán jelzem,hogy a " STOP Soros,migránsok,gaz EU,harcban állunk az ENSZ-el" szavak mantrázása...továbbra sem minősük kormány programnak.Így aztán még mindíg kíváncsian várnám a Fidesz ...kormány programját különösképp a munkaügy,oktatás ügy,egészségügyi részeket! Továbbá azt is megjegyezném,hogy a közpénzek rendszerszintű korrumpálása sem minősül programnak még ha ezt a kormány elismerésre méltó profizmussal űzi..akkor sem!
csipetke
@Sámannus: 16:31 A riporternek nyilatkozott egy nő,valahol az ukrán határszélen lakik,hogy a polgármesterasszony beígérte a nőnek,és a férjének,hogy mindig lesz közmunkájuk,ameddig ő polgármester lesz,ha belemennek abba,hogy ukránokat jelensenek be a házukba.Nem aprózták el,kereken 200 ukránt jelentettek be hozzájuk.A riporter ezzel kapcsolatban meg akarta kérdezni a polgármestert is,de ő nem volt hajlandó nyilatkozni.Mondja valaki,hogy a fidesz részéről ez egy tiszta választás lesz.Rögtön elásom a kert végében...
csipetke
@creativehun: 19:27 Nekik most az a programjuk,hogy mindenáron hatalmon maradjanak, és ezért mindenféle aljasságra is képesek,mert ha nem futnak be,az egész banda megy a sittre...
Sámannus
@csipetke: Ezek, már a saját hazai demegógjaikra sem számítanak, és ha lebuknak akkor már a legsúlyosabb büntetésekkel néznek szembe. Ezekért a bűnökért már a hágai bíróság elé.
Ha még az is bebizonyosodna, hogy orbánék a maffiával kivásárolták az egész médiát, az is bebizonyosodna, hogy évek óta orosz befolyás is van a médiában.
Orbán focimániája tulajdonképpen annak az álcázása, hogy teljesen ki van szorítva a valódi hatalomból. ha ide jön egy másodrendű diktátor, máris hasra vágja magát előttük.
Ahová megyen, mindenhol ott van egy maffiózó aki moderálja a megjelenéseit.
papa.49
@Commenter: Ha nekem ilyen lenne a fejem NEM MENNÉK KI NAPPAL AZ UTCÁRA ez förtelmes egy ápolatlan, lezüllött pacák, ha a rajta levő öltöny helyett adnák rá hajléktalan göncöt be se engednék még a boltba se !!!
papa.49
@kokopelli: Ennek a pacáknak a mércéje a metró alagútban van jó mélyen, a tanárodnak tök igaza volt !!!
Pálinkás Pál
@ibn Said: Szánalmas ahogy előadod magad...és cseppet sem vicces...ez a "törni magyart" csak a gyagyásoknak tetszik...és a tények makacs dolgok...becsomagolhatod akármilyen zacskóba...a világ kritikus pontjai valahogy mindig a nem fehérek lakta helyeken alakul ki!!!Bár most erősen dolgoznak rajta hogy Európa is ilyenné váljon...
De Európa ébredezni kezd! Insallah!!
Commenter
@papa.49: Így. De neki nincs önkritikája minimum topmodellnek gondolja magát, ahelyett hogy zacskót húzna a fejére. De élvezze a dolgot amíg lehet úgysem sokáig viheti a szót már remélem. Hihetetlenül arrogáns, pofátlan és nagyképű is. Visszataszító alak!
Commenter
@creativehun: hello kreatív hun: jó a nicked, igaz amit írsz az is!
ibn Said
@Pálinkás Pál: Szegény effendi, biztos nem tud, hogy háború mindig csinál fehér ember, mert kell neki mi van kincse nem fehéreknek!
Nagy tisztelettel Allah növesszen neked eszet effendi!
Pálinkás Pál
@ibn Said: Aha ...no akkor regéld el nekem,mi az a hatalmas kincs mondjuk Szomáliában amiért népirtást kellett csinálni...vagy Afganisztán...ahol a hegyeken kívül semmi nincs!!!Ja,,,és egyxmást gyilkolják...én nem szólnék bele...de Európa határait hermetikusan lezárni!!!Ész ügyében talán neked kéne elbeszélgetni Allahhal!!!
ibn Said
Sorol neked:
Amerika: teljes földrész venni el őslakosoktól, zárni őket rezervátum, vinni oda feketék rabszolga most meg verik magukat hogy "nigger takarodj haza".
A déli őslakosokat kiírtani fehérek, a maradék "megtéríteni" tűzzel vassal kereszténynek.
Afrika: Délen apartheid idején feketék lenni elnyomás alatt kevés fehértől, ott lenni arany, gyémánt. Kongó fehérek elfoglalni ásvány kincsek miatt. Északon fehérek elfoglalni nyomorban tartani arabok.
Közel-kelet: rengeteg olaj fehér ember próbál elfoglal mindet, így is marad fehér ember befolyása térségben. Térség felosztás csinál vonalzó, nem valódi határok mentén.
Ázsia: India, Kína elfoglal fehérek, minden kincsét lopni el országoknak Európába. Orosz birodalom elfoglal csomó terület, üldöz örményt, azerit, csecsent, tatárt, kik ott élni.
Európa: Fehér ember robbant ki WW1. fehér ember robbant ki WW2.
Fehér ember hiszi hogy lenni felsőbbrendű de van igazából minden nép alatt, mert rombol, acsarkod, nem tisztel mások. Még vallásában sem igazi, hisz vallása szerint keresztény nem üldözi, gyűlöli elesetteket, hanem segít neki. Keresztény tekint minden ember egyenlő fehér gondol miden felett. Te és hozzád hasonló fehérek lenni ostoba ember aki se nem keresztény se nem ember! Ember lenni az ki tud empátia, ki tud szeretni embertársát!
Nagyon sajnálni hogy ezt nem tudni Te s társaid...
Könyörgöm Allah növessz neki eszet, és nyisd fel szemét, hogy lássa valóság, lágyítsd meg szíve, hogy tudjon érezni, és szeretni!
Jozefina
Ezek mindegyike már elmebeteg!
Mást sem tudnak, mint Soros, migráns, kerítés!!! Ezzel hülyítik a szerencsétlen magyarokat.
Ugyanakkor programjuk továbbra sincs, csupán feltételezhetően a további lopás, csalás, hazugság!!!
kokopelli
@Commenter: ..és ha még hozzáveszed,hogy azt az un. "Munkalélektan" bevezetése
címén kezdte úgy! Igaz,hogy halkszavú ,régivágású, finom úriember volt.És ez is az át-
kosban volt?!Nekem utána kellene néznem az indexemben a nevét,mivel nem volt vizs-
gaanyag,de finom dolog volt,és élveztük!! ;-)
Commenter
@kokopelli: az áldósban már nem volt ilyesmi. Az én tanárom akkor csak tanársegéd volt, halk szavú, nagyon kedves és lelkes. Az egész csoportja jelesre szigorlatozott és imádtuk a sokak által utált filozófiát. Ennyit tesz egy jó tanár, egy kiváló ember. A rosszakról inkább most nem szólnék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.