Bár eddig is az I. kerület lakója volt, nemrég egy másik önkormányzati lakást is szerzett a budai Várnegyed szívében Bayer Zsolt kormánypárti publicista – tudta meg a 24.hu

Bayer Zsolt 32 ezer forintért bérel önkormányzati lakást a Várban – trágár választ küldött a leleplezőnek
Fotó: Youtube

Bayer elképesztően olcsón, havi 31 737 forintért bérli az Úri utcában található lakást, amely mindössze pár száz méterre van Orbán Viktor rezidenciájától. 

A Budavári Önkormányzattól kikért adatok alapján az újságíró tavaly szeptemberben lakáscserével jutott hozzá a 49 négyzetméteres ingatlanhoz. Miközben Bayer 32 ezret sem fizet havonta,

egy hasonló méretű lakás átlagos bérleti díja a legnagyobb ingatlanportál szerint ennek a tízszerese is lehet az Úri utcában.

Lakáscsere esetén egyébként az I. kerület lakásrendelete alapján valóban úgynevezett költségelvű lakbért fizet az új bérlő, ám a fideszes többségű önkormányzat egy új szerződéskötés esetén bármikor felülbírálhatná a bérleti díjat, és a lakásrendelet módosításával emelhetne azon, hogy a kerületet ne érje vagyonvesztés.

Bayer Zsolt válaszában azt írta a 24.nak, hogy egy 70 négyzetméteres családi házat adott cserébe, és tízmilliót költött a felújításra – ezzel is gyarapítva az önkormányzat vagyonát.

Majd megjegyezte:

Szokjanak le végre arról, hogy mindenkit baszogatnak, aki merészel a várban lakást szerezni magának ilyen módon.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Rohadt csicska. Remélem szofisztikált a megfogalmazás: elmész te a qrva anyádba, te mocskos szarház! Legalább a szlovák rendszámot leszerelte már a kocsijáról? Ez a nyomorult SZARJANKÓ bunkóz le másokat. Szégyen , annak idején Kádár seggét kezelte,most meg Viktor segge a soros. Bunkó PARASZT! Elnézést az igazi parasztoktól.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fzsurpubi.hu%2Fshared%2Fhirek%2Fbelpol%2FTyler%2Fm%25C3%25A1rcius%2FBayerPatkany.jpg&key=XgTyT_XiiZ4ernh7EYOv1w&w=600&h=340
Azért költöztél a várba, hogy közel lehess Orbán segglyukához? Te patkány!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@Shikari: Az idióták máshol vannak. Ott, ahol ezt elhiszik.
Aki Én
Nyilván nem ettől fog falnak menni a magyar gazdaság. De pontosan mutatja az orbáni nagypofájú, uram-bátyám, közt magánként kezelő, mindenre rátelepedő, lenyúló, hazudozó, fű alatt intéző, tolvaj rendszert. És ez a sokadik várbeli üzlet, lakás, iroda, palota...

@Shikari: Amikor ennél sokkalta pitibb, ráadásul egyetlen esettel hozták összefüggésbe a vásárhelyi polgármestert, akkor bűnözőnek nevezted, börtönt emlegettél. A fidesz feljelentette hűtlen kezelést emlegetve. Ugyanakkor a vár felét fideszes potentáltak tízed áron bérlik, néha milliókat keresve a párezerért bérelt üzletekben. Igaz, azok orbán és lánya barátai.
Az is érdekes, hogy vásárhellyel ellentétben, most a pesti srácok nem hozza a hírt főcímben.
Ez egy jó példa a hazudozásra, kettős mércére, hazaáruló gerinctelenségetekre.
Eladott Ország
Rohadt csicska. Remélem szofisztikált a megfogalmazás: elmész te a qrva anyádba, te mocskos szarház! Legalább a szlovák rendszámot leszerelte már a kocsijáról? Ez a nyomorult SZARJANKÓ bunkóz le másokat. Szégyen , annak idején Kádár seggét kezelte,most meg Viktor segge a soros. Bunkó PARASZT! Elnézést az igazi parasztoktól.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fzsurpubi.hu%2Fshared%2Fhirek%2Fbelpol%2FTyler%2Fm%25C3%25A1rcius%2FBayerPatkany.jpg&key=XgTyT_XiiZ4ernh7EYOv1w&w=600&h=340
Azért költöztél a várba, hogy közel lehess Orbán segglyukához? Te patkány!
kereső
"Törvényesnek törvényes, csak nem erkölcsös!"- hol halltottam már ezt?Rémlik valakinek, valami?
Aki Én
@Shikari: Tulajdonképpen hozhatnának egy olyan szabályt, hogy a várban csak fideszközeli emberek bérelhetnek lakást, irodát, üzletet 10%-os áron.
Innentől kezdve minden szabályos és korrekt lenne.
De akkor mi szükség lenne rád?
tudode
Zsótin nem ÜTKÖZIK KI, hogy értelmiségi szülők gyermekeként látta meg a napvilágot.
.
Előfordulhat, hogy hetedíziglen "volt" egy egyetemet végzett KOCSIS őse!
.
Elvtársai SEM KÜLÖNBEK nála, mindegyiknek van TASZITÓ szekszepillácsKÁJA!
.
Az ötösKÁNAK szereNÁD:
.
------ Bayer Zsolt vs Nagy Blanka - Homokóra Mini #1
.
www.youtube.com/watch?v=gMkUlcfOkSY
.
Sto eta Zsótii

.
Aki Én
@Shikari: A miattad összehívott orvosi konzílium nem ülés, és nem is téma az ilyesmi, te beteg fasz :)
SystemError
Kis köcsög szeretné megmondani, hogy ki mivel foglalkozzon. Látszat se számít már annyira menő a takony náci. Élvezd csak Zsóti, mert nemsokára mész az utcára..
SystemError
@Shikari: 12:32 Ti egy gépezet utolsó csicskái vagytok. Ha szopni kell szopsz, ha Habony ürülékét felnyalni, akkor azt, de ennél ne gondold tovább a szerepedet :) Következő ülésen...térdelésent akartál írni:)
Commenter
@kereső: mert nem erkölcsös, pontosan azért taníttathatnak ezek kötelezően etikát.
kereső
@Commenter: ez meg se nem törvényes!( mert lopott pénzből van!),se bnem erkölcsös:
blog.atlatszo.hu/2019/04/tiborcz-istvan-50-millios-nemet-rendszamos-mercedes-amg-g63-terepjaroval-kozlekedik/

Egyébként a kérdéssel a Tocsik Márta ügyben hozott legfelsőbb birósági itéletre utaltam, a biró indoklásában szerepelt, az omniózus mondat- amikor felmentették Tocsikot végérvényesen.
Commenter
@kereső: a nemzet vejének ez jár, a "dinasztia" tagja nem? Pont úgy jár neki mint kósa anyjának a jutalék a csengeri ügyben.Mert ugye ő sem stróman. A Tocsik ügy "semmi" volt azokhoz az ügyekhez képest amit ezek itt 12 év alatt összehoztak...
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:30
Világosítsál már fel tényileg.
Ingyen vagy pénzért nyalod a fidesz seggét?
Macskaszem
@Shikari: Hazug, tolvaj geci, csak a fidesz.
namihami
Mindenki azzal a fizet, amije van. bayerunk szép szavakkal. Abból van neki a legtöbb, meg a másokkal szembeni emberség.
csipetke
@kereső: 12:12 Ne röhögtess! A fidesznél erkölcs?!Gondolod,ismerik a fogalom jelentését?
Macskaszem
@Shikari: És egyben a legaljasabb hazaáruló gecihorda.
qxy
egy 70 négyzetméteres családi házat adott cserébe, és tízmilliót költött a felújításra Na most őszintén. Ezt feladni egy lakásért? A nagy lófaszt. Közel kell lenni a segghez. Mert ha nyalni kell akkor lesz ott szar is. Büdös nyalonc. az ilyeneket falhoz kell csapni mint a taknyot
egyember
A fiam 300 000 (háromszázezer!) Ft-ér bérel egy 110 nm -es lakást. Igaz, nem a Várban. Óbuda végén. Egy átlagos lakópark MELLETT (nem benne!)
Borsodi
Lassan minden szemetet a várba,vagy közelébe fúj a szél.Elvégre ez őt megilleti,még az ebéd is járhatna neki a gundelból,mert" ócsó."
Sámannus
@Shikari: Az is bűnöző aki kiadja, az is aki elfogadja. Az egyik hűtlen kezeléssel, a másik befolyásával él vissza. Itt kölcsönösen szegtek törvény, Folt Petya is törvényt szeg ha hallgat. Láncon végzik remélem. A fittyfaszos csürhének ez nóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóórmális
Desischado
Úgy kell nekünk, mert hagyjuk, hogy ilyen mocskos paraziták szívják a vérünket! Hol a lámpavas?! Használatba kellene már venni!
verőce21
Aztán ki a fenét érdekel egy Várban lévő ócska dohos lakás? Állítom, hogy senkit, aki itt ellene felszólal.
Főleg egy Úri utcai. Tele van többszåzéves elavult, salétromos, egészségtelen levegőjű házakkal. Akik ott laktak, menekültek el onnan, egészségesebb, magasabb komfortfokozatú, új, vagy újabb lakásokba.
Nem ismerem, a 10 milliós ráfordítás mennyit segített az állagán, de örüljön az önkormányzat, hogy egy olyan balek bérlőre akadt, aki felújította, költött rá, és még bérleti díjat is fizet egy szűk, kényelmetlen, környezetében lehangoló, nehezen megközelíthető odúért.
Eladott Ország
@verőce21: Emlékeztetőül, nemcsak az I. kerület polgármestere, hanem a szülei is önkormányzati lakáshoz jutottak a Várban. Emellett számos, a fideszhez közeli fontos ember, köztük Lázár János vadásztársa Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, valamint a Semjén Zsoltot kitüntető Safari Club elnöke is bagóért bérel önkormányzati lakást a Várban. Mint ahogyan nemrég Palkovics László innovációs miniszter is alig több mint 30 ezer forintos bérleti díjat fizet önkormányzati lakásáért a Várban. Ezek az illusztris vendégek biztos nem költöztek volna be egy dohos odúba és a Bayer nevű szarfaszú csicska sem. A 49 m2-es lakás felújítása nem kerülhetett 10 millió forintba, legfeljebb ha arannyal vagy borostyánnal borították a falakat. Ez a túlszámlázott összeg arra volt jó ennek a mocskos aljas trógernek, hogy beszámítsák a bérleti díjba, hogy minél kevesebbet keljen fizetnie. A süket dumádat a fidesz szemináriumon hintsed el!
verőce21
@Eladott Ország: (06:38) Lázár János vadásztársának, Habsburg-Lotharingiai Mihály főhercegnek, valamint a Semjén Zsoltot kitüntető Safari Club elnökének nem egy dohos, patkányürülékes kapubejárón át megközelíthető, belső udvarról nyíló, kisméretű lakást utalt ki az Önkormányzat.
Sámannus
@Shikari: Fuss neki még egyszer. Ki sért törvényt?
dr. prédikátor
@Shikari: Köcsög cerkóf anyádat megdugtad már hogy megint itt esz a radai rosseb???Bocskoros román megélhetési bozgor!!!Takarodj már a kurva anyádba te magyartalan szemét geci!!!
csak úgy....
@verőce21: a lázár és semlyén labancokkal vadászik ,és erre te büszke?
verőce21
@csak húgy...: A labancok a főúri családoknak sokszáz éve kedvenc vadásztársaik.
De én az önkormányzati lakásokról írtam, te "nürnbergi" Félnótás.
csak úgy....
@verőce21: értelek,ha egy bayer zsolt olcsón lakhat a várban,akkor egy habsburg miért ne...
a föuri családok alatt kiket értesz !?:) von orbán ,von semlyén,von lázár? ...ennyit a von ból ,ezeken egy keresztes pók sem ismerné ki magát!
te "ploiesti" félnótás?
verőce21
@csak húgy...: Azt nem írtam, hogy ma "egy habsburg" olcsón lakik a Várban. Ne erőlködj, szánalmas pöcs!
csak úgy....
@verőce21: tipikusan homoxeszuálisan válaszol mindenre ,tudod mit!? költözz össze a tibivel...
verőce21
@csak húgy...: Hontalan, szánalmas pöcs.
Eladott Ország
@verőce21: m.blog.hu/nf/nfnw/image/bayer_zsolt_fidesz_ujsagiro_parti_1.jpg
kuruc.info/galeriaN/egyeb/bayermellkasigfelhuzottnadragban.jpg
Van ez az erkölcsi véglény, akinek Bayer Zsolt névre állították ki a fidesz 5. számú párttagkönyvét. Az a feladata, hogy kimondja azt is, amit még Kövér László sem enged meg magának. Ha zsidózni kell, zsidózik, ha cigányozni kell, cigányozik, ha buzizni kell, buzizik. Korábban meg a Népszabadságban írta meg a liberális tutit. Egy legalja bértollnok, egy ócska provokátor, egy utolsó kis senki, akinek a legnagyobb teljesítménye az életben az Orbánhoz való feltétlen hűsége.
verőce21
@Eladott Ország: Erőszakos felvilágosító kampányod újabb rémülete látott napvilágot. :)
evacica
Bayer nem tud mást adni csak mi lényege! Ő méltó képviselője és jelképe a fidesznek és Orbánnak!
magyarbakancs
Szájba cseszett ,tetves,lónak a nemesibb szervét varrnám a moslék pofádba te szaralak.
Eladott Ország
@verőce21: Tudjuk, az EB demokráciadeficittel küzd, de majd a fidesz ,lánykori nevén Orbán Viktor megoldja ezt is.
dudasj.ath.cx/home/images/stories/newsh/11876_copy_o.jpg
Ez egy elmebeteg barom. Szégyen erre az országra nézve, hogy egy ilyen koszból kivakarózott iskolázott cigány tahó a miniszterelnökségig tudott jutni, ráadásul már negyedjére. A vérében van a hazudozás, az önmaga meghazudtolása és a lopás. Mi keresztény civilizáció vagyunk mert ő megvéd minket, de Európa többi része elesett. Valamint kivétel nélkül minden liberális bevándorláspárti. És az van, hogy Brazília demokratikusabb mint az uniós országok ,kivéve természetesen Magyarországot. uploads.disquscdn.com/images/92262b45bba3182cb6421469b7b66e68305b94bc431e7d890c7cbf1507c4f16a.jpg?w=600&h=426
RonaGyuri
@Eladott Ország: a második képgez; ugye tudod, hogy Rigánék szerint sok millióan konzultáltak velük! =))
verőce21
@Eladott Ország: (09:18) Köszönjük, Emese!
creativehun
@Shikari: "Nem kell őket szeretned. Elég csak tudomásul venned, hogy a legtámogatottabb magyar párt!" Ez ...ha igaz...akkor nagyon szomorú..mert a magyar társadalom silány szellemi értékeit jelzi!
advocat
Zsolti! Azért az uriemberség távol áll tőled! Csak erre van szókészleted?
tudode
Ez a módi a KIÖREGEDETT "fiatal demokratáknál"
.
Pedig kicsiben NEM KISPÁLYÁS az EGYETEMET VÉGZETT kocsis
.
----- Bayer Zsolték trükkje: visszaszerezték a vári önkormányzati lakásra cserélt ingatlant is
.
24.hu/belfold/2019/04/05/bayer-zsolt-budai-var-onkormanyzati-lakas/
.
Attól, hogy TRÁGÁRKODIK sötét ez a zsibizés!!!
Eladott Ország
@advocat: ma, 12:58; A számlát a fideszes vállalkozó haverok már kiállították (10 milla) csak úgy mint az Uniós számlákról.
Minél több annál jobb elv szerint, hogy Zsótika kevesebb bérleti díjat fizessen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.