A színész lakáskérelmét a volt fideszes polgármester idején nyújtotta be.

Reviczky Gábor csalódott a választókban és lakása miatt remeg

Reviczky Gábor színész, a Hiteles Hírek Facebook-oldalán adott hangot csalódottságának az önkormányzati választás eredményei kapcsán. Elmondta,

"nem meggondoltak az emberek, sajnos. Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország és a főváros? Az ellenzék pont ezen változások ellenében kampányolt. Karácsony Gergely is már korábban elmondta, hogy leállítaná az egyébként nemzetközi díjakat is elnyert ligetprojektet. Hogy lehet egy ígérgetős emberre bízni Budapestet?"

A ferencvárosi eredmény miatt is aggódik, mert az eddigi fideszes polgármestert, Bácskai Jánost legyőzte az ellenzéki Baranyi Krisztina. Reviczky önkormányzati lakáshoz jutott a IX. kerületben. Bácskai soron kívül javasolta a lakáskérelmet szeptember elején, és a színész egy 2,5 szobás, 82,27 m² alapterületű összkomfortos önkormányzati lakásba költözhetett a Ferenc téren.

Reviczky Gábort az aggasztja, hogy mivel Baranyi robbantotta ki a lakásügyet, most ki fogja rakatni majd a lakásból.

Ferencvárosban az önkormányzathoz 1500-nál is több család adott be lakhatással kapcsolatos kérelmet. Sokan közülük évek óta várnak arra, hogy önkormányzati lakáshoz jussanak. A polgármester minden évben tíz piaci alapú lakáspályázatról dönthet, ebből lett az egyik a Reviczkyé.

(Kép: Wikipédia)

Forrás: hvg.hu

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Ez is egy haszonleső, leeső falatokért mindenhol kampányolt az orbán rezsim mellett.
Közben hülye is, ha 9 év alatt ilyen hátszéllel nem tudott összelopni egy 2 szobás lakást! Bezzeg borkai...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Mondanám, hogy nagyot csalódtam a művész úrban? De hogy csalódhat az ember valakiben akit nem is ismer. Ismertem a karaktereket akiket jól alakított. Őt magát az ilyen nyilatkozatokból lehet megismerni.
Józsipapa
ez is fényesre nyalja a neki tetsző seggeket...
Mary
Sokan gyerekekkel várnak önkormanyzati.lakásra, jobban rászorulnának mint ő
Persze, hogy csalódott, talán vège a potyázásnak, el kell menni albèrletbe mint annyi más embernek
namihami
Remélem, hogy ezt a nyilatkozatát összeveti az új önkormányzati gárda a potyalakás kiutalásával.
Vajon ezek a jólkereső szinészek, zenészek miért élhetetlenek a dolgozók nagytöbbségénél? Azok valahogy összespórolják a lakás árát, emezek kénytelenek a hatalom kegyére bízni a lakhatásukat. Nyilván a munkával sokkal jobban lehet keresni...
papa.49
Sajnálnám ha épp ráérnék DE NEM ÉREK RÁ SAJNÁLNI BOHÓC !!!
F_Viktor
Ez is egy haszonleső, leeső falatokért mindenhol kampányolt az orbán rezsim mellett.
Közben hülye is, ha 9 év alatt ilyen hátszéllel nem tudott összelopni egy 2 szobás lakást! Bezzeg borkai...
Yoda69
En pedig Reviczky gaborban csalódtam, de nem kicsit.
moareka
A seggnyalasnak ilyen módon hangot adni szégyenteljes dolog... Tessék művész úrnak felkészülni, hogy ezután már így lesz... Vége az "ami jár az jár korszaknak"...
szaboria1
Nem értem mint színész mint reklám szereplő film szereplő keres annyit, hogy vegyen egy saját lakást. 70 éves mi a csudát tudott eddig csinálni, hogy nincs lakása? Vagy netán már a 4. felesége is lapátra tette. Vagy 4 gyermeke közül valamelyiknek akart lakást szerezni. Mert tudott dolog a fidesz vezette kerületekben kiutalnak olcsón lakásokat bérbe, amit egy két éven belül jóval ár alatt meg is veszik.
dr. prédikátor
RIPACS vagy reviczki!!!Csak remegjél és fossál!!!Amikor segget nyaltál nem féltél és remegtél???
erettpasi
nem meggondoltak az emberek, sajnos. Fel nem foghatom, hogy nem lehet észrevenni, milyen hatalmas változásokon ment át az ország, itt van pl a barátok rokonok kánaánországa. Egy hat évvel ezelőtti senki nemzeti gázszerelő ma európa leggazdagabbja, ezelőtt fogalma sem voilt a nagy üzletekről ma vagy 300 érdekeltsége van, a köz pénzén jól gazdagodott, aztán ott van a vej aki jól nősült s ma ingatlan és kasténymilliárdos. Még a századrangú senkik is 100 milliókat zsebelnek be. (Ezzel lehet kurválkodni,a a barátja meg 5 milliárdot keresett az általa átminősített audi telkekből) Ezek teljesen életszerű dolgok? Hát igen, fel se foghatom, hogy a sok vakegér birka ezt, hogy nem látja. Kedves Gábor benyaltál a lakás veszélyben, emberileg meg nulla vagy.
simmering73
Micsoda egy mocskos ember ez. Ha nem tisztességes úton kaptad azt a lakást, akkor legyen is miért rettegned, fideszbérenc.
furfang
Én is csalódtam. Gyanítottam mindig, hogy rengeteg ostoba ember van, de hogy ennyi, arról a választás és a propeller előttem beírói győztek meg igazán.
advocat
Havi 220.000.- normális ár. És egy évre kapta? Ha igaz. Egyébként miért szinász? Hát nem egy Latinovits.
jesz
Reviczky nagyon nagy nevettető...de hogy van pofája a veszélyben tudott lakáskérelmét a választókra fogni?

évekkel ezelőtt nagy arccal dicsekedett, hogy ő a legjobban fizetett színész...akkor most mijalófaszt siránkozik?

hazug disznó.
sokanvagyunk
Mindenki viszi - és hozza magával - a saját pereputtyát.
Nessy
Szóljon a művész úr, hogy melyik híd alá fog majd menni, van egy felesleges hálózsákom, felajánlom szegénynek!
Eriksson
Éljenek a putrisok, meg akik 2010 előtt szereztek önki lakást, mert csak azok az emberek!
jesz
kedves, nagyon szeretett, és tisztelt Reviczky úr! Tessen már elárulni, hogy most mijalófaszban lakik?
rokker33
A jó K..a anyját hogy van bőr a pofáján követelőzni!Az önkormányzati lakásokat RÁSZORULÓ embereknek kellene odaadni nem egy olyan embernek aki valójában nincs is rászorulva!Igen valószínűleg több 100 család várakozik, hogy kapjon lakást! Van albérlet menjen Viktor hoz kap 70 ezerért egy 80- 90 m2-es lakást akciósan a budai vár környékén!
nemkati
www.borsonline.hu/celeb/elkepeszto-ennyit-visz-haza-havonta-reviczky-gabor/114183

Annak az 1500 családnak, amelyiknek lakáskérelme van az önkormányzatnál, van ennyi jövedelme? És nincsenek kiskorú gyerekei, eltartottjai? Mert igen, akkor értem, miért Reviczky kapta a lakást.

Máskülönben nem. Azaz értem. Azt nem értem, mit csodálkozik, hogy mostantól másképp lesz.
Macskaszem
Igenis gondolkodtunk, azért nem szavaztunk fideszesre. Elegünk van a magáéhoz hasonló lakás és egyéb mutyikból. Magának kéne elgondolkozni, nem nekünk.
vitriol
Ha minden fidesz-segg-nyaló ilyen pofátlan, mint reviczky, akkor mind megérdemli a vagyon-elkobzást!
Borsodi
Ez a Revicki is ahogy öregszik úgy hülyül meg,nem értem az embereket én azt vallom ha több mint 50 éve kimondom ahogy érzem erre a pár évre amit még élhetek mért változzak meg.legyek seggnyaló gerinctelen csak azért,hogy szeressenek a narancsosok.( Nagy Feró,Pataki Attila stb
Fantomasz
@nemkati: Az lesz xar ügy neki ha kiderül van köze magánlakás tulajdonjogához és úgy kapott önkormányzatit fű alatt .
kokopelli
...hány ilyen csalódott potyaleső remeghet még teli gatyával?
advocat
Reviczkyt, mint színészt nem sokra becsülöm. Magánügy. Mennyi a bérleti díj? Könyvelés, ellenőrizhető. Mennyi a közmű. Ha tényleg havi 220.000.-, az azért üzleti ár lehet. Mennyi azon a környéken egy hasonló lakás bérleti díja. Erről valami érdemi nyilatkozat?
papa.49
Mindenesetre kap egy 82.5 m2 lakást, miközben van saját lakása, vagy háza, hogy ne kelljen hazautaznia esténként !!!
Azt megkérdezném a gázsiból nem futná egy maszek albérlet művészkém ???
karma1
Vajon mitol gondolta azt reviczky ur, hogy neki tobb jar, mint egy masik szinesznek, aki nem futyisz-hivo??? Jo, o valoban jo szinesz, de rajta kivul vannak meg tobb szazan is a palyan, es mindegyik megveszi maganak a lakasat, vagy a csaladja dobja ossze neki, de vannak olyan fiatal humoristak is, akik 3 gyerekkel frankhitelbol epitenek maguknak lakast, es az o fejuk fejett is log a damoklesz kardja - NEKIK miert nem jar egy olcso beru lakas?
CsipkeRózsa
Az igazság az, hogy a választás napján sem gondoltam át, hogy mi lesz Reviczky lakásügyével.
papa.49
@CsipkeRózsa: A pódiumon még meg van neki a helye, mint biodíszlet !!!
Eriksson
Azt olvastam valahol, hogy 220m/hó a lakás bérleti díja. Ez sok, vagy kevés?
Pálinkafőző Rézüst
Gabikám, nézzé körül,hátha van a környéken zimmer frei... :))
@Eriksson: 220m/hó??? :O Ez meg mi??? :)))
Pálinkafőző Rézüst
m=e Értem! :)) Nos, annál jóval kevesebbet fizet Gabóca. Ennyi lenne kb. a piaci ára egy 120 nm. körüli lakhandinak.
karma1
@Eriksson: 220m = 220 millioval. Kicsit mellbevago lenne/ Egyebkent 32 000 forintert berelheti, 85 nm-es lakas eleg jo meretunek szamit meg a IX. keruletben is. A Ferenc ter gyonyoru, parkos, csendes, vetekedhet akarmelyik budai kerulet atgondolatlanul agyontelepitett lakokornyekevel.
nezelodo
Kedves művész úr, van ebben az országban pár millió ember aki meg azért csalódott, mert nem kapott sem lakást, és más juttatást sem, hanem elvettek tőlük egyet és mást, viszont megőrizték nekik az egészségügyet, a MANYUP-ot, a rokkant nyugellátást, az oktatást, stb, sőt még azt is eldöntik lehet-e magyar, mert nem a határon túlról szalasztották, nyugdíjért szavazni.
36
Én is csalódtam a jobboldali választókban, mert lusták voltak és nem mentek el elegen szavazni. Szomorú, de ellustultak abban a tudatban, hogy Tarlós a biztos befutó...
36
Az elveszett kerületek és települések ugyanez...
Eriksson
@karma1: Egész életemben tévhitben éltem...
karma1
@Eriksson: Meg van idod megtudni az igazat,...:o))
karma1
@sokanvagyunk: Teves lajk. ugrott a gepem,... De ha mar megszolitottalak, csak megkerdezem: miert KELL a legjobban megfizetett szinesznek - akinek egyebkent VAN sajat rezidenciaja - egy kommunalis lakast juttatni a koz terhere? Mert ezt a lakast megkaphatta volna ennyiert mondjuk egy 3 gyerekes csalad is.
Ne legyen mar a bacskai a masok zsebere ilyen nagyvonalu!
Klubtag
Kedves Reviczky Úr!
ad.1. Tudomásom szerint a ligetprojekt semmiféle nemzetközi díjat nem nyert, csak mint középület a Néprajzi Múzeum kapott nemzetközi elismerést.
ad.2. Úgy lehet Budapestet Karácsony Gergelyre bízni, ahogyan 2010-ben az országot lehetett egy hazug (saját definíciója szerint is: ne azt nézzék mit mondok, hanem azt, hogy kit teszek) kalandorra bízni. Remélem az előbbi legjobb tudása szerint fog a bizalomnak megfelelni, ellentétben a kormány fejével, aki regnálásának kezdete óta számtalanszor leszerepelt a tisztesség, a megbízhatóság ill. az ígéretek betartása tárgykörében.
CsipkeRózsa
Reviczky nem ingyen kapta meg azt a lakást, ő megdolgozott a lakásért és az alacsony bérleti díjért, rajta volt Bácskai kampány-plakátjain és szórólapjain.
szegfue
Igazán nem értem a félelmét! Ha tisztességes uton jutott hozzá, akkor teljesen mindegy ki a polgármester, hiszen korrekt "irás" van róla... nem?! Ha pedig valami sunda-bunda van benne, bizony akkor kellett volna félnie, amikor aláirta, vagyis nem kellett volna elfogadnia.
karma1
@Fantomasz: Van neki sajat ingatlana, csak ez kozelebb van a belvaroshoz, az agglomeratumbol szar bejarni minden nap a szinhazba...:) Azert mas vallalja ezt a bejarast : valamit valamiert - vagy zold ovezet, vagy gyors eljutas a celallomasra . A ketto egyutt nem megy!
Fantomasz
@karma1: Értem akkor lekvárosbukta lesz ,mert cserélje el a vidékit belvárosira ,az önkormányzatit pedig adja le .Ennyi !
Azért ez a fickó jó szinész ugyan de nem egy DeNiro valljuk be .
karma1
@Fantomasz: Nezd, igy gondolom, ahogy leirtad. Ma mar nem akkora gond bejonni Nagykovacsibol, Budakeszirol, Telkirol Solymarrol, Budaorsrol, mert nem a tavolsagokkal volt eddig sem gond. En 20 perc alatt beertem mindig Velencefurdorol a Novotelig, es a Novoteltol 40-50 perc alatt ertem be a Pannonia utcaba, ami a Margithid pesti hidfojenel van. Valoszinu, hogy a muvesz urnak ezzel volt tele a toke. De akkor ennek a megoldasa NEM egy allami berlakas jogtalan megszerzese, hanem az, hogy korulnez a belvarosban, es VESZ maganak egy belvarosi lakast, tisztesseges aron. En a IX. keruletben szulettem, es mielott a hollandok elkezdtek felujitani a keruletet, felajanlottak nekunk, hogy kikoltoztetnek egy szukseglakasba VAGY befizethetunk egy ALLAMI berlakasra, amire ugyan jogosultak vagyunk, de meg a szocializmusban sem adtak ingyen. Ha a szukseglakast valasztottuk volna, onnan egeszen biztosan nem kerulhettu nk volna vissza a keruletbe, arra a kornyekre, ahonnan kitelepitettek, mert a tanacs (akkor meg tanacs volt) erre nem adott garanciat. 46 evvel ezelott fizettek a Mamamek 32 000 forintot, "igenybeveteli dijkent" es utana sem volt filleres a lakber a 2 szobas lakasra. Szoval a melos szuleimnek 46 evvel ezelott egy vagyont kellett kifizetni azert, hogy jogosultsaggal bekoltozhessenek egy lakotelepi betonvalamibe, mig a muvesz urnak "csak ugy" adtak oda a lakast, holott nem is volt raszorulva. Bar valoban nagyon jo muvesz, de tenyleg nem egy Robert de Niro...:o)))) Vagyis dontse el, hogy vesz legalisan egy lakast, vagy csak a sajatjaban fog lakni valami festoi pestkornyeki tajon. Ilyen ecceru. De ezert egy egesz kerulet OSSZES lakosat lecikizni? Hat azert elmegy am o a sunnyogosba...!
karma1
@Fantomasz: Ja es gondold vegig, hogy Te mit ereznel, hogyha mondjuk Te mar 20 eve varsz egy allami berlakasra, mert jogosult vagy ra, mikozben igy viszik el az orrod elol - ezt a lakast IS - !
Hat nem hiszem, hogy rohogogorcsot kapnal - teljesen erthetoen!
Fantomasz
@karma1: Hát nem örülnék ha 20 éve várok közben meg párthűbéres alapon fű alatt kiosszák :-(((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.