Az Országgyűlés elnöke szerint a mostani évfordulón a trianoni döntést követő egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni. Kövér László a Magyar Nemzetben szerdán megjelent interjúban arról is beszélt, hogy nem tartja őszintének a főpolgármester ezalkalomból tett kezdeményezését, s, hogy a magyar baloldal újra és újra rátámad a saját nemzetére.

Kiemelte: a trianoni országvesztés egyértelműen a magyar történelem egyik legnagyobb tragédiája. Rámutatott: először vérrel, utána az ország kétharmadával fizettünk amiatt, hogy komolyan vettük, miszerint mi vagyunk a keresztény Nyugat védőbástyája. A mostani évfordulón a trianoni döntést követő egy évszázad teljesítményére kell koncentrálni – hangsúlyozta. Arra, hogy egy halálraítélt ország és nemzet nemcsak él, hanem a szétszakított részek külön-külön és együttesen is olyan teljesítményt tettek le a világ és azon belül Európa asztalára, amely jogos büszkeséggel tölthet el bennünket. "A jövőt illetően pedig hinni kell az egy isteni örök igazságban" – fogalmazott.

Kövér László szerint a magyar baloldal tehet Trianonról, ők árulták el a nemzetet

Kövér László házelnök az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 18-án

Fotó, címlapi kép: MTI/Szigetváry Zsolt

A szomszédos országokkal összefüggésben rámutatott: a magyar nemzet az elmúlt száz évben keresztülment tanulási folyamaton ment keresztül. A magyar értelmiség már Trianont megelőzően is tisztában volt vele és hangot is adott annak a véleményének, hogy egy közös hazában élünk szűkebb értelemben a Kárpát-medencében, tágabban egész Közép-Európában. Ezt a sorsközösséget figyelmen kívül hagyva csak egymás tragédiáit idézhetjük elő, a másikkal szembeni káröröm pedig múlékony. Mi ezt beláttuk, és egy új korszakot akarunk nyitni a XXI. században, ami az "együtt sírunk, együtt nevetünk" életfelfogására épül fel. Egyre nyilvánvalóbb, hogy nem egymástól, hanem a mindannyiunk nemzeti önazonosságát és szuverenitását eltörölni akaró erőktől van félnivalónk – fejtette ki.

A területi autonómiára vonatkozó felvetésre elmondta: a nyugat-európai államok a történelem során mindig hol kevésbé, hol mélyebb lenézéssel tekintettek Közép-Európára. Ezért nem gondolják, hogy ami jár a baszkoknak, a Belgiumban élő németeknek vagy a Finnországhoz tartozó Aland-i svédeknek, az jár a határon túli magyaroknak – mutatott rá. Hozzátette: amikor az említett autonómiákat létrehozták, akkor még nem volt divat nyugaton a nemzeti lét tagadása. Kifejtette: az Európai Unió lakosságának tizede, 50 millió ember él őseinek szülőföldjén kisebbségben, de ennek ellenére Brüsszelben az ő problémáik, igényeik háttérbe szorulnak a "nemi eltévelyedés" immár megszámlálhatatlan változatának elfogadtatásáért egyszerre agresszív és alattomos kampányt folytató mozgalmak, vagy az illegális bevándorlók ügye mögött, akikkel szemben már kritikát sem lehet megfogalmazni. Értékelése szerint mindez érthető, ha figyelembe veszik, hogy – ellentétben a nemzeti közösségekkel – ezek az úgynevezett kisebbségek kiváló eszközök az európai kultúra lebontásában, amely előfeltétele a célzott birodalmi központosításnak.

A honosításról szóló törvény tíz évvel ezelőtti elfogadását úgy értékelte, hogy az óriási lökést adott a nemzet határokon felüli újraegyesítésének. Sikerült elfogadtatni az utódállamok egy részének politikai elitjével is a magyar döntést, amely elősegíti a Kárpát-medence és Közép-Európa egységes gazdasági és kulturális térségként történő újjászervezését – mondta. Hozzáfűzte: ráadásul nem igazolta azokat az aggodalmakat, hogy a kettős állampolgárság miatt kivándorlási hullám indulna meg a magyarlakta területekről. Ellenkezőleg, jelentősen megerősítette a határon túl élők identitását, erkölcsi erejét.

A magyar baloldal újra és újra rátámad a nemzetre

Kitért arra is: magyar baloldal – immár több mint száz éve – újra és újra rátámad a saját nemzetére. Trianonban sem így szabták volna meg a határainkat, ha 1918-1919-ben a magyar baloldal nem árulja el a nemzetet – mondta. A mai balliberális politikusokban nincs meg a nemzet iráni elkötelezettség. Szili Katalin MSZP-ből való távozásával a nemzeti gondolat képviselete a baloldalon lezártnak tekinthető – tette hozzá.

Karácsony Gergely kezdeményezését, amelyben egyperces megállásra kérte a fővárost a diktátum aláírása időpontjában, nem tartja őszintének. Értékelése szerint a baloldal politikusainak egy kisebb része szégyelli, és nem szívesen hirdeti a nemzettel kapcsolatos álláspontját. Más részük politikai számításból próbálja bizonyos kérdésekben nemzetinek beállítani saját magát, de a döntő pillanatban mindig kilóg a" balliberális lóláb". Mint mondta, Karácsony Gergelyt is ebbe a csoportba sorolja. A harmadik részt a "megveszekedett nemzetgyűlölők", Gyurcsány Ferencék és a momentumos élcsapat alkotja, akik gyakorlatilag tőrőlmetszett utódai az 1919-es bolsevistáknak.

Arról, hogy van-e eredménye a szigorított házszabálynak, azt mondta: az elmúlt időszakban szoros és átvitt értelemben is csökkent a zaj, a patkóban ülők fegyelmezettebben hallgatják a másik oldal képviselőit. Reméli, ez egy jó tendencia kezdete. A házszabály szigorításán túl ebben talán benne van az is, hogy az előző ülésszak parlamenti rendbontásainak, a tévészékházban bemutatott vásári komédiának negatív volt a visszhangja. Az ellenzéki képviselők akcióira még a kormánnyal kritikus szavazók többsége sem volt vevő – húzta alá.

A járvány elleni védekezés során tanúsított ellenzéki magatartásról szólva párhuzamot vont azzal amit az 1919-es baloldal csinált a két világháború között a Trianonban megcsonkított, halálraítélt Magyarországgal. Szerinte ugyanaz a logika: az Orbán-kormány megbuktatásáért az ország tönkretétele, sárba tiprása, az uniós források elvétele sem drága a mai ellenzéknek és nemzetközi támogatóinak – mennél rosszabb a magyar embereknek, annál többen fordulhatnak szembe a kormánnyal.

(MTI)

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A jobboldal hiába robbantotta ki az I. világháborút az osztrákokkal, hiába bánt úgy a nemzetiségiekkel mint a kutyával a baloldal az oka. Kövér baloldal gyűlölete beteges, gyógyíthatatlan. Kövérnek annyi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Tahó Laci,,büszke lehetsz a nagyfaterodra...Agyatlan faszkalap.
solidedge
A jobboldal hiába robbantotta ki az I. világháborút az osztrákokkal, hiába bánt úgy a nemzetiségiekkel mint a kutyával a baloldal az oka. Kövér baloldal gyűlölete beteges, gyógyíthatatlan. Kövérnek annyi.
kokopelli
"Atörténelem az,amiben a Fidesz megegyezik!
Giovanni Alba
Egy párhuzamos valóság hagymázas látomása a nép egyszerű gyermekének szavaival. Nem mellesleg egy "közjogi méltóság" éppen nagy nyilvánosság előtt nevezi őszintétlennek (hazugnak, képmutatónak) Budapest főpolgármesterét akkor, amikor még él az emlék a fideszisták kivonulásáról a Parlamentből a trianoni megemlékezés miatt, az Antall-kormány idején.
"1918-ban az első világháborút elvesztő Osztrák–Magyar Monarchia összeomlott. 1918. október 31-én az őszirózsás forradalom az antant-barát, függetlenségi párti Károlyi Mihály grófot juttatta a miniszterelnöki székbe. Károlyi Woodrow Wilson pacifizmusának engedve elrendelte a magyar hadsereg teljes leszerelését. Magyarország nemzeti véderő nélkül maradt. Károlyi kikiáltotta az első magyar köztársaságot, melynek ő lett az elnöke. 1919 februárjára a kormány teljesen elvesztette a nép támogatását, miután mind belügyi, mind katonai téren kudarcot vallott. Március 21-én, miután az antant katonai megbízottja még több területi engedményt követelt, Károlyi lemondott. A Kommunisták Magyarországi Pártja Kun Béla vezetésével átvette a hatalmat és kikiáltotta a Magyar Tanácsköztársaságot. A kommunisták egyenlőséget és társadalmi igazságosságot ígértek. A kommunisták nagyrészt annak köszönhetően nyerték el a hatalmat, hogy csak nekik voltak az országban szervezett harcoló alakulataik, emellett azt ígérték, hogy megvédik Magyarország területét újoncok behívása nélkül is"
Az idézetből én azt olvasom ki, hogy (lacával ellentétben) a baloldal nem hogy "rárontott nemzetére", hanem éppen hogy Erdélyért harcolt.
SystemError
A vén anyját is eladó kommunista-náci házmester patkány nem igazán tudja, hogy a csicska jopbboldaliak fogadták el egy szó nélkül trianont.
Sziszifusz
@Shikari: 08:06
Mielőtt elkezded a hülyeségek fröcsögését tájékozódj ! Nézz utána Kövér László 1990 előtt életének, apja és nagyapja pártállásának és viselt dolgainak.
Ha ezt megteszed, rájöhetsz, hogy Kövér Lászlónak, nincs erkölcsi alapja arra, hogy ebben az ügyben megszólaljon.
Ha egy csöppnyi tisztesség lenne benne, akkor szégyenkezne és lapítana, mint kutyaszar a fűben.
Nessy
@Giovanni Alba: Szelektív amnéziában szenved pártunk és kormányunk! Amikor ők vonultak ki az űlésteremből, amikor remekül tudták az ellenzék jogait, amikor a "térdre csuhások" volt a válaszuk, azt mára mind feledték, és van képük hiteltelennek nevezni azoknak a megemlékezését, aki nem fidesz hívő!
Aki Én
@Shikari: Bizony, hogy így van. Ezek a volt komcsik, ifjú kommunisták és felmenőik mind az átkost szolgálták. Ma is tagadhatatlan a bolsi tempójuk.
legott
Kövér "köteles" László, hülye (és nem mellesleg latens kommunista, és gyűlöli magát ezért - ez valamilyen pszichés shit)
Kövér "köteles" Lászlónak már régóta nem kell bizonyítania, hogy hülye, mert már régóta tudja ezt mindenki.
De úgy tűnik, Kövér László, kötelességének érzi, hogy újra és újra bizonyítson.
namihami
Az ember azt hihetné, hogy Kövér ügyben már nincs és nem is lehet lejjebb. És akkor jön egy újabb villanása és kiderül, hogy mégis.
Néha olyan érzésem van, hogy a Mi Lacink látens meleg, aki állandó szerelmi bizonyítási kényszert érez az Orbánja iránt. És ez a vakszerelem képes ezekre a kijelentésekre ragadtatni.
tudode
A házmester átment történészbe, a saját szemszögéből, belekeverve furcsa eszmecseréjébe a főpolgármestert is!
.
Magam részéről június 10.-én fogok emlékezni nagyapámra, aki Magyarország első csatahajóján akkor vesztette életét!
.
Nem kell messzire tekinteni, csak 2012. január 1-jére, amikor életbe léptette a rezsim a KÖZJOGILAG ÉRVÉNYTELEN alaptörvényét, megfosztva a társadalmat a vérrel áztatott jogaitól, kukába dobva a III. köztársaságot!
nezelodo
Szegény Laca nem tud megbékélni a felmenőivel, a Kövér család volt Veszprém megyében Isten után, (a hírhedt Papp János), az első, az ő kommunista karrierjüket pedig a 19-es vöröskatona nagypapa alapozta meg, még Leninnel is találkozott anno, legalábbis ezzel etették az őt csodáló úttörőket.
kokopelli
Igaza van a Kövérnek! Már a honfoglalásnál és később a tatárjárásnál,na meg a török megszállásnál is a baloldal
volt a hunyó!Azután illegalitásba "mentek" a Gül-baba krumplival kéz a kézben,és a trianoni ügynél kimásztak az
illegalitásból!Nincs baj mert a Kövér Laci et. ma reggeltől már szilárd élelmet is tud magához venni! Hurrá!
Sziszifusz
@Shikari: 08:57
" Fekély a nemzet testén " Kicsoda ? Csak neeeeem Kövérre gondoltál, aki egyébként nemzeti megbékélés legfőbb harcosa ? (hahaha )
Gyütt Mönt
A gazember utolsó mentsvára a hazafiság (Samuel Johnson)
Eladott Ország
Nem az a szörnyű ebben, hogy ez a meggyőződéses liberálisból frusztrált illiberálissá züllött figura tíz év teljhatalom után is boldogtalan és nyomorult, ezért állandóan a másokkal foglalkozás beteges kényszere könyököl ki a száján, hanem az, hogy feljogosítva érzi magát arra, hogy mások identitásáról ítéletet mondjon. Mert itt az az igazi magyar, egyáltalán az a magyar, akire a Kövér nevű rámutat. Ennyit tudnak, ehhez értenek: hazaárulózni, gyurcsányistázni, vérben forgó szemekkel, szűkölve, csaholva ítéletet hirdetni életről, halálról, nemzethez tartozásról. Azt hiszem, nem különösebben üdítő egy olyan nemzethez tartozni, amelynek tagja ez a szellemileg-lelkileg eltorzult alak, aki tíz éve megszakítás nélkül ilyen őrült gondolatokkal manipulálja a rajongótábort. Az is mekkora ötlet volt, amikor tavaly október 13-án azzal buzdították szavazásra a híveiket, hogy a kommunisták mind szavaznak, legyünk ott mi is. Az is nagyon bejött, remélem, az is be fog jönni, hogy az ellenzéki pártokat és politikusaikat – akiket nem mellesleg magyar (?) polgárok szavaztak meg azért, hogy képviseljék őket – kirekesztik a nemzetből. Ha tavaly október 13-án lazán lekommunistáztak egy fél országot, igazán nem ügy kitagadni őket a nemzetből is, nem? De. Nálunk idiótább népet nem nagyon lehet nagyítóval sem fellelni.
Ezek a senkik busásan megfizetik magukat a nevünkben, -nincs hozzátennivalónk-, még annyi sem, hogy kikérjük magunknak azt, amit a fősenkik naponta a pofánkba ugatnak. Eltűrjük és megfizetjük azt, hogy ilyen erkölcsi hulladékok minősítgessék azokat, akiknek a bokájáig nem érnek fel. Megérdemeljük a sorsunkat!
nezelodo
@Gyütt Mönt: ma, 09:22. Mostanság már hozzácsapták a magukban felfedezett hazafisághoz a a tudatalattijukból előásott kereszténységet is, (mert sokszor hangoztatták hogy az isten b...a meg, és megragadt bennük a hit), úgyhogy megérhetjük, hogy Kövér Orbánnal karöltve, kezükben a Bibliával ostorozza az istenhittől elszakadt gyarló alattvalókat. Kezd muris lenni a túltolt propaganda.
kokopelli
Ez a volt komcsi nem képes arra,hogy a k.u.k Monarchia után nézzen!?
Sziszifusz
@Shikari: 09:27
Az aberrált szó jelentése: rendellenes, ferde hajlamú .
A degenerált szó jelentése: elkorcsosult, elfajult, gyenge szellemi képességű .
Meg kell állapítani, hogy te nem tagadod meg önmagadat. Stílusod pont olyan min eddig is volt.
Minden hozzászólásod megmutatja azt az embert aki vagy.
Egy vakhitű Orbán fan vagy, aki beteges kényszer hatására megalázó stílusban, szidod a tőled eltérő véleményt hangoztatókat. Az általad másokra felhasznált jelzők, sajátos módon önmagadra jellemzőek.
Gyütt Mönt
@Eladott Ország: a történelmet jól ismerők emlékeznek Göring mondására "Én mondom meg, hogy ki zsidó!". Kövér pedig megmondja, hogy ki az igazi magyar. Mintha párhuzam lenne a kettő között.
Maria26
getmeets.com - nagyszerű projekt felnőttek számára, akik szexpartnert keresnek
Sziszifusz
@Shikari: 10:14
Hát akkor, így most már, minden a helyére került.
Számotokra az ellenzék, ellenség . Ebből a felfogásból eredően, nehogy polgárháború legyen a vége. Vagy erre megy ki a "játék".
Inkább öljék egymást a magyarok, mintsem hogy nemzeti egyetértés legyen. Ja az nem lehet, mert akkor vége a szabad rablásnak amit a fajtátok művel.
silber13
@Shikari: Úy látszik, kapsz majd valami alamizsnát mindennapi kardinális hülyeségeid hangoztatásáért, jóllehet fingod nincs ,miről is ugatsz, sak ugatsz! Neked meg nins saját véleményed, azt saholod, amit megparancsolnak a fityisznél. Bunkó vagy, ennyi!!!-))))t
Gyütt Mönt
.A Wikipédia szerint Kövér László1986. február-szeptember között az Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) Központi Bizottsága Társadalomtudományi Intézete ifjúságkutató csoportjának segédmunkatársa volt.[2] 1987 és 1988 között Soros-ösztöndíjasként a közép-európai társadalmi mozgalmak kutatásával foglalkozott. Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár.
Sziszifusz
@Shikari: 10:41
Mi van ???
Az agresszió rátok jellemző. Az erőszakos cselekményeket, most mégy csak, a ti feketeruhás, fasisztoid megjelenésű, és ilyen jelszavakat hangoztató, embereitek követik el.
Nagy magyarkodás közepette, a magyarság ellensége ti vagytok. Ripacskodással kívánjátok eltakarni azokat a nemzet ellenes tetteket, amelyekkel a kisembereket nyomorítjátok meg.
Álszent, rablómunkát végeztek.d
silber13
@Sziszifusz: Mit i vársz ey ilyen magyarűlölő intrudertől, mint ez a szenilis sikattyú Nem az eslső eset, oy neki az ittei baloldal ellenség! sak tudnám, mi büdös rancot kujtorog itt ebben az országban ez a náci ivadék!
silber13
@kokopelli: Attól hülyéb, semhogy valaminek utána járjon!
silber13
@Shikari: Tö persze nem is sodálom, mert műveletlen tahó vay!rténelembő tök buta és hülye tecc lenni!
relatív
Ez a bajszos fószer sem a történelmi -, sem a baloldaliság fogalmának ismeretével nem rendelkezik. Csak a regnálók hülye szószátyárkodásában jeleskedik, mintha az valamiféle igazságot hordana.

Elképzelem, hogy tanárai - ha egyáltalán voltak - mennyire égnek megnyilvánulásai során...

Nyilatkozatainak nincs releváns-, értékelhető értelme, így azokkal foglalkoznunk sem érdemes !
Pálinkafőző Rézüst
"Kövér László szerint a magyar baloldal tehet Trianonról, ők árulták el a nemzetet"
Vagyis a családod, lacika, vagyis a családod!!!
levarosbukta
@Shikari: ha nem vetted volna észre az összes retkes komcsi gyilkos erőszakos terrorista, Soros által taníttatott és azóta is pénzelt maffiozó mind a fidesz soraiban ül.
Gyütt Mönt
@levarosbukta: hagyd, reménytelen eset. Nem hiszem, hogy Graz-ban tudnának rajta segíteni.
Sziszifusz
@Shikari: 11:18
Mi a f...sz közünk van Trump idiótaságaihoz ? Csak nem ő az ideálod ?
Igen ő az ideálod !
silber13
@Shikari: Mi a baj buzika??:-)))))) Nem állnak kötélnek a kicsi fiúk, azért vagy idegbolond?:-)))) Fordul bizalommal a párttársaidhoz, ott akad biztosan belevaló buzeráns, olyanneked való!
kereső
A Nagyapád- ha még él mit szól ehhez kövér elvtárs?
kereső
Milyen "ember" az aki megtagadja a családját, az őseit, és nap-mint nap gyalázza őket?
Clavigo
@Shikari: Inkább " békemeneteljél " te agyalagyult román,,,,fel és alá a munkás szallódon..Itt meg lenne egy kis nyugalom ,végre.
ómió
A prímet ebben azért a Habsburg szatír viszi, még, ha kusika van is róla!
csak úgy....
@ómió: ki a szar tiltotta meg a magyaroknak,hogy maguk közül válasszanak királyt?
miért nem magyar uralkodók ültek sok száz évig a magyar trónon? ...faxa,most a habsburg a bünös és a paprika jancsi ...,biztosan ök is bolsi libsik!
bünbak keresésböl te is jeles.
CsipkeRózsa
Hiszen Horthy két diplomatája írta alá a Trianoni szerződést, miért kell a baloldalt szidni?
Joker
Ez a konklúzió egy rohadt nagy faxság . Konkrétan ! Ez történelemhamisítás a bajxos fax szövege . Konkrétan ! :-(((((((((((
csak úgy....
@Shikari: orbán,kövér ...stb. már születésileg is a baloldalról származnak,ezek tények!
buta vagy te tibi,mint a segg.
Joker
@Shikari: + a nagy lófaxt ,ez a g@ci bajszos fax politokai előnyszerzésre , szavazatszerzésre használja fel trianont .
Xemét egy aljas húzás .,de nem is számítottunk másra . A történeszeknek lesz dolga hogy hogyan itélik meg ezt a korszakot .
Sötét oldalak lesznek tanulságul ,xemét hazaáruló banda ,ha nem lennétek itt haladnánk ,igy 1helyben járunk tíz éve .
ezt mindenki tudja és érzi a saját bőrén .amit előadtok sorozatosan az 1 xűen nem igaz .Szemben áll a valósággal .
Néphülyítés ! Öszznépi hülyítés ,semmi más .Ez folyik itt :-) Már tudja mindenki ! Bukni Fogtok ! Game Over lesz !
silber13
Hehe! Halljátok feleim, a shikattyú nevű görény illatról ugat!-))))))))
csak úgy....
kövér a vereskatona öseivel és az mszmp. múltjával,jobb vóna ha kussolna!
hihetetlen,hogy egy volt bolsi,majd hirtelen libsi a magyar parlament elnöke!
csak úgy....
a kövér elvtárs ,ezennel szembe köpte az öseit a múltját és saját magát...
Gyütt Mönt
Lehet, hogy most nagyot mondok: Shikarit inkább tartom gerincesnek, mint Kövért :)))
csak úgy....
@Gyütt Mönt: verd ki a fejedböl! :) ezek ugyan azok...
Joker
Elég ebből, jöjjenek a fiatalok ,vége a dalnak ezzel betelt a pohár ,ilyen mocskos módon megosztani ezt a nemzetet még a világ nem látott soha . :-((((((((((((((((((((((
Nem lesz jóvátétel OV .Soha nem lesz hiába pattogsz b..meg idióta . Nézzed meg mi volt a balkánon . Az lesz a határon túl
ha többet akartok mint ami lehetséges . Kiirtod a kirekedt ahogy ti modjátok mocsok szóval "szórvány "Magyart te főBarom !:-(((((((((((((((((((
csak úgy....
mindenki tévedhet az életében ! 1 X-max. 2.X ,ezt kövér elvtárs már eljátszotta, mikor elvtársból hirtelen libsi lett ...
kerekkocka
Hány oldalas lehet az ügynökakta bajúszról?!
Joker
Szórványmagyar ? Nyájimmúnítás ? Anyátok 1 állat az !!! Mit találtok még ki g@ci fehérvári buta degenerált banda ? :-((((((((((((((((
DR Eric CARTMEN
A püffedt pávatáncos Orbán és a Fidesz csürhe kivonult a Parlamentből 1990. június 4-én, amikor az országgyűlés egyperces néma csenddel adózott a trianoni békekötés emlékének. Most meg játsszák a nagy nemzetféltőket. GUSZTUSTALAN KÖPÖNYEGFORGATÓK.
Sámannus
Megártott az agyának a sok kumisz azóta is félrebeszél. Egyre beszámíthatatlanabb.
Joker
@DR Eric CARTMEN: De jó a memóriád bakker :) Jó hogy vannak ilyen emberek mint te .
Én 90 ből arra emléxem ,leszereltem februárban aztán vagy korházban voltam aztán toltam vadul 1 ápolócsajt ,a Bp Vasasban fociztam ,
fogalmam nem volt mit mondott az Ovi :-) Lexartam konkrétan és most is fals 1 manus az egész bandájával !
csak úgy....
@Joker: szóval nincs jogod szidni a "mai fiatalokat" .
Joker
@Joker: Ja igen és bíztam a Magyarokban 90 ben , a honfitársaimban a kortársaimban hogy csinálunk egy új jó Magyarországot .
Nem vált be, volt a versenyszférának 1-2 millió vesztese akik nem tudták felvenni a ritmust az új világ kihívásaival ,na azok vannak most 6almon ,azokat tartjátok el , azokat pénzelitek .Szomorú . A fogalmatlanoké lett a világ itt .olyan is !:-(((((((((((((
Jól elvannak pénztolvajlásból ,ingyenélésből . Ennyi !!! De lassan Game Over megfordul a világ és oda kerül a pénz ahol virítanak is valamit :-(((((((((((((((((((
nezelodo
@csak úgy...: Ma 17:28. Vajon milyen lehet a rokonságával egy közös vasárnapi ebéd, ha hazalátogat Pápára? Vagy egy érettségi találkozóján hogyan ölelik keblűkre az egykori barátai, osztálytársai? Egyáltalán haza mer-e menni és szóba állnak-e vele?
Joker
Nem véletlenül válaszoltam magamnak ,egy hozzászólás folytatása volt az előző .
Joker
Ha valaki nem értené akkor elmondom még 1 x .A tudatlanok a fogalmatlanok az új világ megtagadói a digitál analfabéták
az álnemzetiek végleg kiszorulnak a versenyből mert ez a jövő ,az idióta Ovi bármit is mond ! Ez lesz az Orbán korszak után. Nyugat ,nyugati szinvonal ,
nyugati életszinvonal .Ez a cél ! Más út nincs ! + kell érteni . Verseny nélküli gazdaság az halálra van itélve europában .
vitriol
@Joker: már nagyon várjuk azt a "fordulatot"!
Borsodi
Egyáltalán tudatában van még,hogy miket beszél? A gyűlölet eluralkodott az elméjén Lássuk be Hoffinak igaza volt amikor azt állította ez egy barom!.
Joker
@vitriol: + lesz ,Idő kell hozzá ezt a rombolást visszafordítani ! Go West !
youtu.be/LNBjMRvOB5M
Sámannus
Arról is ők tehetnek hogy te hülye gyereknek születtél, és a fejünkre nőttél
kishonda
Ennek a sztálinistának nagyobb a baj a fejében, mint a főnökében.
csak úgy....
@nezelodo: én nem ártanám bele magam a kövérék pereputtyába,ha ez a rözse bajszú vót komcsi nem birizgálná stendig az ingerküszöbömet! különben érdekes ,hogy ha pápán érettségizett akkor annak valami nyoma köne lenni,persze akkor még nem vót a bajusz ...
ómió
@csak úgy...: Ki tiltotta meg? Az orosz cár! Amikor 1849-ben eltiporta a szabadságharcunkat! Minden tetü bolsinak ekkora a "tájékozottsága"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.