A júliusi hiány 328 milliárdra rúgott, a héthavi hiány pedig elérte a 2165 milliárd forintot, ami rekordnak számít – írja a Népszava a Pénzügyminisztérium tájékoztatása alapján.

Soha nem volt még ekkora államháztartási hiány Magyarországon, mint most
Varga Mihály pénzügyminiszter – fotó: MTI/Illyés Tibor

Az elmúlt 30 évben nem hogy júliusban, de még év végén sem volt soha ilyen magas a deficit. A

z eddigi legnagyobb éves hiányt 2006-ban sikerült összehoznia a Gyurcsány-kormánynak 2056 milliárd forinttal.

Most úgy látszik, ez a rekord megdől, hiszen a jelenlegi gazdasági környezetben esély sincs arra, hogy a deficit a következő hónapokban ne nőjön tovább.

A lap azt is megemlíti, a Pénzügyminisztérium közleménye szerint a hiány egyetlen oka a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos egészségügyi és gazdaságvédelmi kiadás. Ez az érv azonban csak részben áll meg. A féléves bevételi adatokból ugyanis látható, hogy a költségvetés bevételi oldalát meg sem legyintette a koronajárvány. (Az első héthavi bevételi adatokat most nem közölték, ezt csak két hét múlva, a részletes számok ismertetésekor teszik meg). Az első hat hónapban 10 684 milliárd forintos bevétele volt az államnak, amely 5,7 százalékkal magasabb az előző évinél. Júliustól ugyan újabb 2 százalékponttal csökkent szociális hozzájárulási adó mértéke, ennek hatása azonban első ízben az augusztusi bevételi számokban lesz érezhető.

(Népszava)

100 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bástya Béla Elvtárs
Na, azért legyünk tárgyilagosak! 2006-ban mi a túró okozta azt a hiányt?! Semmi említésre méltó nem történt, amire rá lehetne fogni!!! Most?! A járványhelyzet ellenére havonta rendesen kifizették a pedagógusokat, bírákat, ügyészeket, hivatalnokokat, stb. Pedig bevétel az jelentősen csökkent, mert kedvezményeket kaptak vállalkozók (KATA, társas, ...). Sőt mentességet kaptak! Leállították a kilakoltatásokat! Hitelfizetéseket elhalasztották... Úgyhogy álljon meg a menet, mielőtt bárki kritikát fogalmaz meg! A 7 ellenzéki párt együtt ezt jobban csinálta volna?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Kapanyél
"esély sincs arra, hogy a deficit a következő hónapokban ne nőjön tovább."

Oszt azon nem gondókoztak még, hogy visszategyík az, amit a saját zsebükbe töttek? Tán még plusz is löhetne!
Nessy
Ahhoz képest, hogy milliárdokat "védtek meg" ( MANYUP), hogy csökkenjen az államadósság, hogy mennyi pénzt vettek el az önkormányzatoktól, meg akitől lehetett, hogy a járvány veszteségeit csökkentsék. Aztán azzal a mozdulattal el is osztogatták a haveroknak!
Remélem nem az "emúttnyolcévvel" jönnek, miután azóta már emútttízév.
vitriol
Nem csoda, mert orbán év eleje óta két kézzel szórja a pénzt, biztos úgy gondolja, hogy ezt most rá lehet fogni a járvány elleni védekezésre. De a kormány nem kalkulál a gondolkodó polgárokkal, akik figyelemmel kisérhették, hogy a védekezés eszközei nagyon gyéren érkeztek, aztán pedig a gazdasági összeomlás megakadályozására
sem volt elég hajlandóság, mint más országokban, viszont továbbra is fontos volt kül, - és belföldi sportcentrumok építése, na meg a haveri kör jutalmazása.
vacsi
Én a hírekben inkább a pénzszórást látom.
tudode
Igy van ez akkor, ha a BUKsza minisztert egy piros pacsis pasi gondnoksága alá helyezteti, és játssza a felcsúti BÁR-ÓT, azaz, még un. békeidőben
.
----- Elfogadták Orbán álmát, a rendeleti költségvetést
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
""""Egyedül a (mindenkori) miniszterelnök kezébe került a költségvetési előirányzatok és a kötelezettségvállalások kérdése.""
---------------------------------------------
.
Egyik zsebből a másikba őfélesége szórta a lóvét, mint a penyvát a Hungary Help, és egyéb programokkal, egy kis kopasz simogatásért a keleti nyitás keretében, és egyebekben,
.
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk02rdxkA5lSuZaTikm6XlmgL9EQCeQ%3A1596825935941&ei=T6EtX7riONCrrgTqoL-4Bw&q=A+j%C3%A1rv%C3%A1nyra+a+GDP+0%2C5%25-%C3%A1t+k%C3%B6lt%C3%B6tte+a+korm%C3%A1ny+2020&oq=A+j%C3%A1rv%C3%A1nyra+a+GDP+0%2C5%25-%C3%A1t+k%C3%B6lt%C3%B6tte+a+korm%C3%A1ny+2020&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQDDoECCMQJzoECCEQFVDKpAFY8rsBYInSAWgAcAB4AIABjgGIAesEkgEDMy4zmAEAoAEBqgEHZ3dzLXdpesABAQ&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwj6xbeV4InrAhXQlYsKHWrQD3cQ4dUDCAw
-----------------------------------------------------
.
Reménykedve abban, hogy őfélesége un. nemzethy könyvelője majd elsimizza azt is, amelyek harancsköddé váltak a NER-lovagok feneketlen hokizsebében
.
www.google.com/search?q=ner-tagok+lop%C3%A1sai&oq=NER-tagok&aqs=chrome.1.69i57j35i39j0l2.316537j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------------------
.
Az enyveskezű családról nem is szólva:
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d&aqs=chrome.0.69i59j69i57j69i59l2j35i39j46j0l2.384113j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8.
------------------------------------------
.
Picike Misike késő bánat, az ország után a vízözön!
.
Még egy családi kasszával is úgy kell bánni AMEDDIG A TAKARÓ ÉR!
.
Nincs más megoldás, mint a magukról elfelejtkezőktől VISSZA VENNI a babaruhácsKÁKAT!
Gyütt Mönt
Van is erre orvosság: az egyházakat kell támogatni, továbbá segíteni kell a határon túliakat. Bocs a szarkazmusért, nem látok a pipától.
Kapanyél
@Szeparepa2: A tíz év a hab a tortán! Nyugodtan lehet számolni a 89-es nagy rendszörváltozástul, mert Antal kurvára eladta az egész országot, a többi meg a maradékot!
Gyütt Mönt
@durbincs: láthatólag örömmel tölt el téged ez a hír. Engem nem. Te csak dagonyázzál tovább a szarban, ha neked az tetszik.
namihami
Mert ""Magyarország jobban teljesít!"". és ""Merjünk nagyok lenni!""
Ismét igazolódott, hogy a jól megválasztott szlogeneket könnyű a gyakorlatba átültetni!
Bástya Béla Elvtárs
Na, azért legyünk tárgyilagosak! 2006-ban mi a túró okozta azt a hiányt?! Semmi említésre méltó nem történt, amire rá lehetne fogni!!! Most?! A járványhelyzet ellenére havonta rendesen kifizették a pedagógusokat, bírákat, ügyészeket, hivatalnokokat, stb. Pedig bevétel az jelentősen csökkent, mert kedvezményeket kaptak vállalkozók (KATA, társas, ...). Sőt mentességet kaptak! Leállították a kilakoltatásokat! Hitelfizetéseket elhalasztották... Úgyhogy álljon meg a menet, mielőtt bárki kritikát fogalmaz meg! A 7 ellenzéki párt együtt ezt jobban csinálta volna?!
Nessy
@namihami: Jobban teljesít negatív irányba, és nagyok vagyunk adósságokba, hitelekbe!
Rockxy
pénzt kell kibocsájtani, nem hitelt felvenni
Kapanyél
@Rockxy: Azír a pízre nem árt, ha van némi árány födezet, mer annélkű lehet égybű millforintot nyomni!
Borsodi
Ez várható volt,elvégre ezért vagytok.
Talán le kéne mondani valakinek? Mennyi most egy euró?
Nessy
@Bástya Béla Elvtárs: Ha emlékeim nem csalnak egy világválság volt akkoriban.
dr. prédikátor
@durbincs: hinnye de rusnya egy féreg vagy te bűzlő szarzsák !!! láttalak Siófokon, csoda hogy beengedtek Siófokra!!!
Pálinkás Pál
@Bástya Béla Elvtárs: No ,akkor vegyük sorra...milyen járványhelyzetről beszélsz??? a pénzosztásról,meg az elherdálásáról??? egy olyan tételt mondj ,ami valóban a járványhelyzetet segítette!!! mert a 18 ezer jórészt csak alvássegítő "lélegeztetőgép" nem az!!! ellentétben a segítő kormányokkal...orbán egy buznyákot nem adott a rászoruló ,állását vesztett embereknek! a fizetési moratóriummal megsegélyezte a bankokat...a "járványhelyzetre" felszabadított pénzzel meg a családját,hordáját...de cáfolhatsz tételesen...várom azokat a tételeket,ami valóban hasznos kiadás volt az elmúlt fél évben járványügyben!!!
Gazella
@Bástya Béla Elvtárs: hitelfizetés ??? Remélem te hiteles vagy,, jövő évtöl triplán törleszthetsz a bank fele.. A KATA most fognak igen nagyot szopni... Az egészségügyben nincs normális védőfelszerelés... katonai maffia állam következik.. mit gondolsz a golyó megállítja a vírust??? Te a golyó röhögve kikerüli a vírust..
Hopp hozzá teszem a vírus el se ment itt van közöttünk.
Hoppláré hoppsz béluska
Bástya Béla Elvtárs
@Nessy: Az 2008-ban volt, állítólag! De lehet, hogy csak kitalálták!
Bástya Béla Elvtárs
@Pálinkás Pál: Kérd ki tőlük a tételeket! neked kiadják!
Bástya Béla Elvtárs
@Gazella: A kérdésemre senki nem válaszolt! Te sem! A baloldal jobban kezelte volna a március 16 - május 4 helyzetet?! Ők heten, mint a gonoszok??? Most jobban teljesítenek?
Pálinkás Pál
@Bástya Béla Elvtárs: Ez nem válasz...várom a felsorolásodat a járványkezelésére fordított összegekről...! ja hogy olyan nem volt??? hát akkor én válaszolok a te kérdésedre...nemhogy az ellenzék...de bárki ,aki akár egy kis összeget a rászorultaknak adott, többet tett mint a duce meg a csapata!!!
dr. prédikátor
igen csak szépen gazdagodtak a n e r lovagok!!!
Eriksson
@Horizont: Tisztesség ne essék szólva, Orbán kormány zárszámadása még nem történt meg, a Gyurcsányé viszont igen. S azt tudjuk, milyen gyászosan végződött.
Eriksson
@Horizont: Gy. barátunkat még a világválság előtt elzavarták az övéi. Bajnait azért hozták képbe, hogy tegye rendbe azt a válságot, amit ő okozott.
Te nem így tudod?
SystemError
@Bástya Béla Elvtárs: Hát ezzel azért nem értek egyet, mert 2006-ban nem volt ilyen mértékű EU-s forrás és a mostani 2200 milliárdos hiány mellett nem voltak ilyen mértékű luxus beruházások, melyek önmagukban többet tesznek ki, mint ez a hiány. Visszavenni, abból lehet, ami van és most van azért bőven ilyen tétel.. Ettől függően természetes az alaphelyzet nyílván indokolja, hogy elszáll a hiány, nem ezt vitatom, de a mozgástér most szerintem teljesen más, mint akkor. Amúgy ebben sem igazán értek egyet, hogy ezt a két dolgot hasonlítjuk össze, mert a hiány szót leszámítva semmi közös nincs ebben. Almát kőrtével...
SystemError
A fidesznek nyilvánított "beruházások" és egyben lopások mögött 80-90%-ban EU-s források vannak. Ez egy alapvető különbség. Nyilván ezért is támadják az EU-t közben, hogy az emberek ne oda kössék a pénzt, de ez már egy másik kérdés...
Eriksson
@Horizont: Nem válaszoltam, mert azt hittem evidens. A zárszámadás mindig egy adott korszak végelszámolása. Orbáné még nem ért véget.
ómió
A munkahely- és munkaerőmegtartási támogatások bizony nagyon nincsenek ingyen!
Eriksson
@Horizont: Legyen tiéd az utolsó szó.:)))
SystemError
@ómió: Szeretnék gratulálni az első emberi nyelven írt mondatodhoz. Sőt még igazat is adok ebben, hogy lásd milyen felemelő érzés az objektivitás.
Gyütt Mönt
@Bástya Béla Elvtárs: egy dologban biztos vagyok. Az ellenzék nem lapátolta volna a pénzt az egyházakba, vagy a határon túliaknak. Még a luxus beruházásokat is e körbe sorolom (lówellness, vadászati világkiállítás).
ómió
@SystemError: Nem valaki másnak szántad ezt? Figyelj, ám!
SystemError
@ómió: Te teljesen ilyen értetlen retardált vagy. Igen!
Béla333
@ómió: 10.04
Semmi esélye nem volt/nincs egy kis/közepes vállalkozásnak, hogy hozzájusson a maffia által belengetett munkaerő megtartási pénzekhez.
Ez csak amolyan mese-mese meskete, a Fideszes, gondolkodásra és az igazság látására képtelen embereknek.
Nyilván ezeket a meghirdetett pénzeket a Fidesz közeli Récsöl félék kapták, csak alibiből lett ez meghirdetve...
namihami
@Bástya Béla Elvtárs: És ehhez a nagy ""támogatási hullámnak"" a megvalósításához semmi más nem kellett, mint a stadion- és egyéb beruházási hullám leállítása mellett a család bevételének időszaki csökkentése. Lett is sivalkodás és az első lehetséges időben a baráti kör szálloda és egyéb Balaton-parti fejlesztéseinek azonnal történő pénzügyi támogatással való ellátása.
Mert egyrészt mégiscsak volt a köz általi befizetés és amellett az Unio se zárta el a pénzcsapot. Inkább nyitott rajta, amiból Szijjártó pajtás (persze az ""alkotmányos költség"" levonása mellett) behordta a rengeteg kínai cuccot. Aminek zöméről ma sem tudjuk, hogy mennyibe került, mekkora mennyiség volt és hol van most.
Szóval, azért a kassza nem volt üres, csak a kifizetések iránya módosult egy időre.
Bástya Béla Elvtárs
@SystemError: Mondasz valamit, nem csak a szád jár! Te vagy az egyedüli itt a Propelleren aki érti a dolgokat... (Mások inkább megválaszolják demagóg kéréseiket. Aztán mégis tőled várják a választ!)
Egy dolog biztos: 7 ellenzéki párttitkár csak a markát tarja, hátha a jó isten belepottyant valamit, közben csak fröcsög, acsarkodik a fajtájára is... Na, rájuk nem bízom az országot 2022-ben ! Ha ez az ellenzéki összefogás, akkor zabálják fel addig egymást!!!
SystemError
@Bástya Béla Elvtárs: Köszönöm, nehéz műfaj az objektív vélemény nyilvánítás, ahogy nehezebb egyáltalán objektív újságcikkeket találni, amivel kapcsolatban ezt megtehetjük egyáltalán. A 7 ellenzéki pártos dologban pedig teljesen egyetértek, főleg az utóbbi napok eseményei véget. Az sem biztos, hogy ebben a kényszerű közegben kellene őket értékelni, hiszen egy egészséges politikai közben lehetne mindenki mindenki ellen(talán kicsit). Az viszont, hogy a saját és a "cél" jól felfogott érdekében sem tudják legalább a szívfalak mögött játszani az idétlen óvodás játékaikat 1,5 évig és túllépni ezeken, ez elbizonytalanító.
tudode
Ide államadósság oda, a mai hihetetlenhír
.
--- Külföldi cégek felvásárlására alapít vállalatot a külügyminisztérium
.
444.hu/2020/08/08/kulfoldi-cegek-felvasarlasara-alapit-vallalatot-a-kulugyminiszterium
.
A Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg az a kormányhatározat, ami azzal bízza meg a a külgazdasági és külügyminisztert, hogy alapítson egy olyan céget, amelynek a feladata részesedés vásárlása külföldi társaságokban, írja a Napi.hu. A cégalapításra 120 milliót szántak, amiből 5 millió tőke, 115 millió az alaptőkén felüli vagyonba történő tőkejuttatás.
.
A kormányhatározat semmiféle indoklást nem tartalmaz, így nem derül ki, hogy milyen külföldi cégekben, és miért szeretne a magyar állam közvetlen tulajdonhoz jutni.
--------------------------------
.
Ni nincs határa az ötletelgetésnek!
csak úgy....
szerintük,-nem köll pénz a boldogsághoz és ennek ellenére lopnak ,csalnak hazudoznak és mindent titkosítanak! ezek,már egy ló hosszal szarrabbak a volt komcsiknál...
ómió
@SystemError: De miért kell önmagadat mindig másra kenned? Már ab ovo ilyen "efftársiasan" születtél?
ómió
@Béla333: Ezt már kötelező így hazudnotok, vagy ez még a tradicionális efftársi fittyet hányás a valóságra?
szaboria1
@Bástya Béla Elvtárs: Csak egyet kell megnézni 2010-tól mennyivel emelkedett minden évben a vikin megtekinthető. 1991-től lelehet követni.
SystemError
@ómió: Lobika, majd Durbincs rád keni, az úgy is meleg
SystemError
@fideszes gyökér: Durbincsnál csak a témaválasztásai őszinték. Ez alapján pedig, hát egy igazi forró prosti srác a vadpajtásoktól..:) Bedeveribele.com
Sámannus
A maffia nem érzékelheti, ha válság van Igaz-e bumburnyák, tejelsz neki, mert eladtad nekik az országot geci áruló.
Sámannus
@durbincs: halcafat menni Habarovszkba éltetni putyint, mert igen megreccsent neki ott a talaj a lába alatt. 28% kemény bukta ám. Olthat tajgában is tüzet van belőle bűven. A muszka mindenhol kavar de már Szibériában a tél sem azzigazi.
SystemError
@fideszes gyökér: Én lobotómiára tippelnék...
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Előbújtál a pártközpontból, végre?
sokanvagyunk
Nem is értem, sok szegény magyar család miért is nem a tengerparton töltik nyári hónapjaikat - és verik el gondtalanul deficitjüket...
SharonUY92
Нi mi а helуzet?
Vоlt tegnаp а bаrátоmmal.
Szeretne szеxеt elkötelezettség nélкül.
---
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: augusztus 07., 22:03 ♦ Hiányozni fogsz a fidesznek...
uploads.disquscdn.com/images/45089dd6fb3484453d906d96eb2e9255c3116a24d91699f358b1b1cac2f2a22f.jpg?w=600&h=401
A polgárokat takarékosságra és puritán életvitelre kell nevelni, ez serkenti föl bennük a 'körösztyéni' hazaszeretetet.
Az államadósság év végére tervezett összege 32.579,6 milliárd forint, ez a GDP 65,5 %-át jelentené. És mindez 320,9 forintos árfolyamon. No de! Az idei költségvetés tervezése körülbelül egy évvel ezelőtt zajlott, akkor mozgott az euró árfolyama 320 forint körül, míg 2019 december végére már 330 körül járt. Most hol is tart? És mennyi lesz év végére a GDP a várható 48.800 milliárd Ft helyett? Naná, hogy újra kell tervezni a költségvetést!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67528037_193467681644300_7698011369433464832_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=eCi5XQ1O0gEAX-tVlLm&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=94947baf32a32f849dc11ab7979ba9e0&oe=5F4B3396
Gyütt Mönt
@SharonUY92: tartsd oda neki, ne légy irigy.
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: A FIDESZNEK te fogsz hiányozni! Úgy mint április 16 után néhány hétig... Emlékszel?!
kereső
Bástya elvtársnak rövid a memóriája, vagy csak szelektiv. 2006- ra érett be a 2x100 napos program,(Medgyesy kormány) akkorra futott fel a lakásvásárlás állami támogatása,( első orbán kormány) megvolt a manyup-és a hozzá kapcsolódó állami kiegészités, ekkor kezdődtek az autópálya épitések, volt szociális háló -még ha imitt-amott likas is, a nyugdijak svájci indekszálással nőttek(nem a TERVEZETT!!! inflációval). És nem érkezett be napi 2,2 milliárd eu-s támogatás, mint 2010 után. Lehetne még sorolni- de minek.
Namely
@Horizont: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Tehát ha nem a te oldalad nyert, az csalás... :DDDDDDDDDDDDDDD
Szegény Horizont! Nincs elég like-od? Irigykedsz arra a 30+ like-ra?
Adjak egyet, hogy jól aludjál?
:D
Namely
Csak én nem emlékszem a Népszavában megjelent cikkekre, amikor rekordalacsony volt?

Ja, pártatlanság és objektivitás: a portfolio.hu kivételével hiába is várnánk el.
Gazella
Ha jól emlékszem Gyurcsány tőletek vette át az államkasszát... szerintem mutogass magadra...
Gazella
Egy seggnyalóc van 10 nicknévvel.
A többiek ellenzékiek... enny a likevadászatokról.
Pálinkafőző Rézüst
@Horizont: mily mélyen igazad van... csalás itt minden...
ómió
@durbincs: Eredeti!! De, fő, hogy igaz!
csak úgy....
@ómió: tik kettesben cca. egy értelmi színvonalon lebegtek a 1/2 hallal..
Namely
@Horizont: "Ismerem a Propi látogatottságának az összetételét, nagyjából."
Nagyjából, teszed hozzá te magad is, jól érezvén, hogy nem tényt állapítottál meg, hanem a szubjektív véleményedet írtad le. Tény akkor lenne, ha pontos listád lenne az oldal látogatóiról.
Eladott Ország
@durbincs: Az Echó tv megszűnt. A forradalom felfalta gyermekeit. Ne aggódj Gajdics Ottó KISZ-esből lett obersturmbannführer hetente legalább kétszer műsoron lesz, és a demokrata munkásőr Bencsik, különben elvonási tüneteid lesznek, a nyalógép Dobos Marianne tolmácsolásában. Mészárosné Kelemen Beatrix strómanné a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöklését veszi át, csak előbb leteszi az érettségit "BITOLÓGIÁBÓl." Ő lesz a román Elena ( Ceaușescu) a kémiai tudományok doktora a "cokettő" magyar kiadásban.
Üzenjük Brüsszelnek: i.imgflip.com/3b8meq.jpg
tudode
A PPP = a oiros pacsis pasi a fúrójával, puccsról vizionált őfélesége, és láss csodát
.
------ Orbán Viktor szerint a kormány puccsot hajt végre
.
www.youtube.com/watch?v=AyRPvM4-19k&t=65s
-----------------------------------
.
Amit összehányt,az nem puccs, hanm p@cs, aki azt hiszi, hogy övé az ország, a klánjának építgeti, rombolgatya!
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Foglald össze a lényeget! Ezért fizet a párt! Ez nem munka!
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: tegnap, 20:09 ♦ Nem tehetek róla ha szellemileg és agyilag alultáplált vagy! De a lényeg, hogy a
két utolsó orosz katona is elhagyta az országot. Visszament a "gyökerekhez."
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/107621060_182748366601132_7341864744392276275_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=7VPw30FS7pUAX-Y6qQn&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=8c2a14e1304fa7dc2427cdcbe534c4cf&oe=5F391A14
Éljen az állampárt!
uploads.disquscdn.com/images/343fd5f7830735017a0d1f0e3c63c82a3681b7744466e49681cfbc45c774a490.jpg?w=800&h=540
Éljen a mi féltett legdrágább kincsünk!
uploads.disquscdn.com/images/49d75f6b4a02c3f240d3545d60c9a0a41df475d47cd050e7d6e60f31edf3da50.jpg?w=600&h=544
Bástya elvtárs azt üzente Virág elvtárson keresztül Pelikán elvtársnak, hogy holnaptól az Úszószövetség Elnöke lesz! Punktum!
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116396759_2620416384878104_5211446731753643176_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Q9DpS1byZIoAX-Jighe&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=8abb42f9407fa58af78797ea01562e16&oe=5F52BF9A
És befejezésül, a "párttal a néppel egy az utunkat" énekeljük el. Az éneklés szabad térben 500 fő alatt történjen. Akinek nincs hangja az szájmaszkkal énekeljen! Vezényel Bástya elvtárs!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
ómió
@csak úgy...: Az viszont, a te "mélyföldedhez" képest, a Mount Everest!
ómió
@Eladott Ország:Már azt is a Fideszen keresed, amit az "emúttnyócévben" szétloptatok? És még "Athina-alátéted" is van hozzá? "Ögyes"!
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Kunta Kinte! Menj a postára, vedd át a rózsaszín csekket! Pirossal írd alá!
kokopelli
@Eladott Ország: "...asz asz emút tísz év" hozott rendebe mindent !? Vagy mégsem?? Bejött a hibapont nekik?
ez lett az "emút nyóc év" állandó szajkózása után? ... csak hibapontok tömege? ..csak igazi szájkarate ment ?!
Aki Én
Feltűnően sok lett itt a háttér troll, akik csak lájkolni járnak ide. Ennyire veszélyes hely lett ez a Propeller, hogy ide kellett vezényelni a bolsevik típusú trollsereget?
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: :-) Ennél lejjebb már nincsen!
kokopelli
@Eladott Ország: Azt hittem,hogy a 1/2eszű "durbincs" után küldenek egy kicsit normálisabb bugyutát,de "EZ" még
annál is hülyébb! Megpróbálja folytatni a lejjebb már nem menő szintet,de hát a szürkeállománya határokat szab! Nem
érdemes vele próbálkozni,mert röviddel az agyhalál előtt leledzik! (;-))
ómió
@Eladott Ország: Képtelenség? Ne búsulj! Majd az Athina Művek "megfejti", te meg linkelheted! Ha meg "az a kurva sok pénz megvolna"? Akkor lenne megint mit ellopnotok! Tuti ide fut ki a "nosztalgiád"!
Eladott Ország
@kokopelli: Én csak azon csodálkozok, hogy az internetes honlapokon hol van a 2/3-os többség. Mert a hozzászólásokból ez egyáltalán nem derül ki. A fidesz által szerkesztett honlapokról meg egyszerűen letiltják a nekik nem tetszőket, vagy egyszerűen nem is kommentelhetők. Én személy szerint a 444.hu hozzászólásait hiányolom, valószínűleg azt is a rohadt tróger fidesz banda tiltotta be. Most meg már a fészbúkkal' is baszakodnak. Varga Judit ( borsodi ősbolsevik sarj) már igen veri a nyálát a korlátozás ügyében, remélem minél hamarabb megy a süllyesztőbe/szemétdombra, a többi haverjaival együtt. scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117122698_3353308931399462_3818157745783088201_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=825194&_nc_ohc=yUN2SEl74-sAX8IeU7H&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=89de0aee3bcfc2f02a53f335ed386c1a&oe=5F4D7AF7
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: tegnap, 21:55 ♦ Írod: "20.07 pontosan!" És ott mi volt?
giphy.com/gifs/memecandy-J4IHqB2Mi3CXE4SdSl/fullscreen
Bástya Béla Elvtárs
@Eladott Ország: Álmodik a nyomor! Amíg te élsz, változás nem lesz!
Aki Én
@Bástya Béla Elvtárs: Miféle választ vársz? Összehasonlítasz két hazaárulást, és azon tanakodsz, melyik durvább?
Már azt sem értem, miért mész vissza évtizedeket az időben.
Az úgynevezett baloldalt leváltottuk egy bolsibb pártra, majd rájöttünk, hogy ezek még gátlástalanabbak, még nagyobb suttyók, még többet lopnak. És tessék, itt az egyik eredmény.
Hogy lehet erre bármiféle magyarázatot vagy felmentést keresni, meg összehasonlítgatni, de főleg minek?
Nem kéne lassan előre tekinteni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.