SPECIÁLIS NARRATÍVA ELKÉPESZTŐ OLVASATA!! =)) Ahelyett, hogy belvárosi lakosokon segítene Nagypál Anikó DK-s önkormányzati képviselő, inkább saját holdudvarának játssza át az V. kerületi adófizetők pénzét. A koronavírus-járvány a belvárosiakat is sújtja, de a DK-s képviselő egy olyan magán hajléktalanszállót támogat a saját önkormányzati keretéből vásárolt koronavírus tesztekkel, ahol a Gyurcsány lánya is dolgozik.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ennek az ujságirónak álcázott libának/lotyónak az nem szúrja a szemét, hogy a kormány és a fideSS parlamenti képviselői közpénzből támogat magán sportegyesületeket?Az nem szúrja a szemét, hogy magán sportegyesületeknek épit a kormány stadionokat közpénzen- és az igy elköltött több száz milliárd forint magán vagyont gyarapit, és magánzsebekbe vándorol??? Bezzeg az a néhány PCR tesz, aminek az ára 4500 Ft körül van darabonként,anyaggal munkadijjal együtt( fideSS áron 19.500.-)az igen.Mert Gyurcsány...
Na elmész te is a jó büdös pichába zabot hegyezni, hülye liba.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria1
Nagy Orsolya téged meg az adónkból tartunk el. Igaz nektek az van kiadva, hogy szapuljátok azokat akik nem értenek egyet a fidesz holdudvarával.
RonaGyuri
Egy elképesztő narratíva igencsak elképesztő olvasata

a párt központi napilapja ma reggeli vezércikke szerint: „Közpénzből támogatja Iványit a Gyurcsány-párti képviselő”

Nos, a dolog – mármint amit ez szerencsétlen összehordott ebben az irkodmányban - úgy ahogy van az emberi pofátlan arrogancia még fityesznyik körökben is elképesztő tobzódás. A teljesség igénye nélkül csak a legdurvábbak:
„Közpénz” és annak felhasználása különösen pikáns az utóbbi időben történtek mentén,
„saját holdudvarának játssza át az V. kerületi adófizetők pénzét”, ami külön pikáns a kormányzati sarcok mellett,
„A koronavírus-járvány a belvárosiakat is sújtja, de a DK-s képviselő egy magán hajléktalanszállót támogat”, ami már attól is pikáns, hogy a belváros egyike a hűségeseknek: Szentgyörgyvölgyi Péter a polgármester és 10 : 4 arányban fideszes a közgyűlés, ők miért is nem gondoskodnak a kerületeikről???
Külön említést érdemel a „magán” minősítés, lévén Orbán egyik legocsmányabb tette, hogy ezt az egyházat tűzzel vassal írtja!
A másik gyönyszem, hogy bévül már a hajléktalanok támogatásával vádolja a képviselőt, még a címben még magát Iványit támogatja!
A csúcs azonban „ahol a Gyurcsány lánya is dolgozik” kitétel. Nem csak azért mert a hosszú évekig önkéntesként ott dolgozó Anna a közelmúltban főállásban is munkatárs lett, de azért is mert ezt kell tudni Iványiról. Az valahogy kimaradt, hogy „a vajda” nagyszámú pudréja közül számost (legalább kettőt) Iványi keresztelt meg! Mindet biztos nem, mert vannak közülük katolikusok is!!! =))
Sámannus
@RonaGyuri:... és muszlim is ha jól tévedek.
kereső
Ennek az ujságirónak álcázott libának/lotyónak az nem szúrja a szemét, hogy a kormány és a fideSS parlamenti képviselői közpénzből támogat magán sportegyesületeket?Az nem szúrja a szemét, hogy magán sportegyesületeknek épit a kormány stadionokat közpénzen- és az igy elköltött több száz milliárd forint magán vagyont gyarapit, és magánzsebekbe vándorol??? Bezzeg az a néhány PCR tesz, aminek az ára 4500 Ft körül van darabonként,anyaggal munkadijjal együtt( fideSS áron 19.500.-)az igen.Mert Gyurcsány...
Na elmész te is a jó büdös pichába zabot hegyezni, hülye liba.
kereső
És ennek a libának az sem szúrja ki a szemét, nem éri el az ingerküszöbét, hogy a kormány közpnzből tá,mogat magántulajdonú divatügynökséget 10 milliós nagyságrendben.
Macskaszem
Szörnyű ez a Nagypál Anikó, elvégzi saját keretéből azt a munkát, amit az államnak kellett volna elvégezni. Borzadály!!!
csipetke
Minden elsmerésem,és tiszteletem Iványi Gáboré,aki olyan embereken segít az iskoláival,vagy épp a hajléktalan-szállójával,amiről az állam szívesen feledkezik meg,sőt,Iványi neve orbánnak piros posztó. Hogy az önkormányzat közpénzből támogatja a hajléktalan-szállót,szerintem kötelessége is.Mi ezzel a gond? A gond az az,hogy az ilyen,és ehhez hasonló feladatokhoz az állam nem,vagy csak igen kevés támogatást ad, de támogatja havi többszázezerrel a focistákat, sok-sok milliárddal a köz-tévét, szíjjártót havi 1 millióért fotózzák/videózzák, évi 500 millióért védi a TEK,és oldalakon keresztül lehetne sorolni,hogy mekkora baromságokra költ a kormány az adóforintokból.
RonaGyuri
@durbincs: értelmes magyar mondat??? =))
Peller Anikó
@SystemError;
@hírhamistóbaszadék: Hogy lettél ilyen sunnyogó fos? Hiába csak szerep, attól még ez a foglalkozásod te szar:) Gyerek tudja már, hogy miből élsz? Apa egy köcsög:)
kereső
@sgl: Az összeg 450-500 milliárd között van. Na meg a festmények és egyéb csecse-becsék.
Csizmás Kond
@Horizont: ...rágerjednek ?...akár te az ellenkezőkre...
Amúgy bár szerinted nem igaz bizonyított tény, tehát most akkor mire vagy kiakadva hogy a zellenzék is lop vagy hogy kitudódott ?
Nessy
Januártól már ez sem lesz közpénz! Vagy csak a kormány konvertálhatja át a közpénzt ellenőrízhetetlenné?
SystemError
@hírhamistítóputrisproli: Hol fogsz ezután dógózni, ha Mr. Orbánt a Csillag zuhanyzójában gyógyszer nélkül szárazon használja a köz, de minimum a Lakatos family?
Csizmás Kond
@Horizont: úgy az értelmet mint a helyzetrevaló kifejezést tőled, tőletek koppintottam...nektek mindenki tolvaj aki bármilyen támogatást vagy akármit kap...natehát ha tolvaj akkor az lopás...most értöd ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...az értelmetlenség nálad dicsőség kezdett lenni...:(
Csizmás Kond
@Horizont: ..mindenkinek van hibája, talán nekem is... de nem illik kérkedni vele...:)
csak úgy....
@Horizont: ez a herélt kandúr szeret téged bosszantani,miért nem rúgod valagba? már a tetöre sem bír fölmászni nyávogni,bezzeg itt löki a süketet ..
Csizmás Kond
@Horizont: ..na most másolj ide bizonyítékot Borcsika...kiváncsivá tettél de nagyon.
Eladott Ország
A magyar nemzet a többi közpénzből fenntartott kormánypárti szennylappal, még seggtörlésre is használhatatlan!
Mi mindenre telik a gyesből, a közönséges bűnöző és politikai prostituált lánya...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117293461_916904048789503_8003981886671690541_o.jpg?_nc_cat=100&ccb=2&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=INPLe_bnBO8AX-BBqNX&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=be2d4cec9343665a46e69a302474f112&oe=5FD9E8EC
I.Ráhel
m.blog.hu/ha/hacsaknem/image/rahel.jpg
Csizmás Kond
@Horizont: ..akkor rosszul világosítottak fel...elnézést :)
..na de miről is vitáztunk ?
csak úgy....
@Horizont: ha te impotens kandúrtól fölfrissülsz ...:) ...,persze engem is szórakoztat néha a zsákba sicc, néha lemegy proliba mikor elfogytak az érvei meg a fideszesztápszer..
csak úgy....
@Horizont: látom,te szereted a kóbor macskákat, jó ember vagy!
kereső
Erről irjál liba! Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegyéhez kerülhet az esztergomi vár. A javaslatot kiegészítésként nyújtották be ahhoz a törvényjavaslathoz, amellyel a szabadkígyósi kastélyt a mezőhegyesi Ménesbirtokhoz csatolnák.

Az esztergomi Bazilika melletti egykori királyi székhelyet, az alapító István király születési helyét testálja a módosító javaslat a Főegyházmegyére, Völner Pál kiegészítő módosító javaslata szerint az egyházmegye kérésére. A vár a Magyar Nemzeti Múzeumhoz tartozik, a javaslattal a tulajdon és a kezelés is az Esztergom-Budapesti Egyházmegyére szállna. „A tulajdonba adást a Főegyházmegye arra hivatkozással kezdeményezte, hogy az érintett terület korábban is egyházi tulajdon volt és mivel az érintett területtel szomszédos az esztergomi Bazilika – mint az ország egyik kiemelkedő szakrális és turisztikai központja –, indokolt a fizikailag és rendeltetésüket tekintve is szorosan kapcsolódó területek egyházi tulajdonba adásával elősegíteni, hogy a fejlesztések és a működtetés megvalósításánál egységes szempontrendszer érvényesüljön.” – áll a javaslat indoklásában.

A javaslat elfogadásával az ingatlan kikerülne a kiemelt jelentőségű nemzeti vagyon köréből, és bár a nemzeti vagyonról szóló törvény az ingyenesen átadott vagyonnal kapcsolatban előírja, hogy évente beszámolni köteles az új tulajdonos az átadónak, illetve 15 évig azt nem idegenítheti el, ez esetben kivételt tesz a javaslatot benyújtó igazságügyi államtitkár. A Főegyházmegyének átadott esztergomi vár határozatlan ideig terhelt az eladási tilalommal, és évente nem köteles beszámolót sem készíteni az átadónak, az eset speciális voltára hivatkozva, sarkalatosnak minősíti azt, vagyis csak kétharmados többséggel lehet módosítani a rendelkezést."
nemkati
@Csizmás Kond: 11:05 "magán hajléktalanszállót támogat a saját önkormányzati keretéből vásárolt koronavírus tesztekkel"
Megértetted ezt a mondatot?
"magán hajléktalanszálló" - az állam feladata már az is, hogy megakadályozza állampolgárai hajléktalanná válását, és a hajléktalanokról való gondoskodás!
"koronavírus tesztekkel" - az állam feladata minden állampolgár védelme a járvány alatt, így a tesztelés is!

És ezt nevezed te lopásnak? A Nagypállal kórusban? Eszednél vagy?
kereső
Meg arról, hogy a Szeged-Csanádi rigó püspöke miért kap adománykánt milliárdos árbevételű séget?

Egyébként meg arról- hogy ,ilyen jogon "adományoz" a kormány=orbán nemzeti vagyont az egyháznak, vagy egyáltalán bárkinek. ??? Ki és mi hatalmazta fel rá?
Ha valamikor "egyházi tulajdon volt"...és ami a mi tulajdonun k volt? az iskolák, a műemlék épületek, és a sok gyár, a tsz-ek... etc az mikor lesz kárpótolva? Mi mikor kapjuk vissza? És a3000 milliárd MANYUP pénzt???
Csizmás Kond
@nemkati: ...megértettem... azt hiszem...vagyis magán dolgot támogat önkormányzati pénzből...
...és hajléktalanság...hát ne jusson senki oda, viszont én úgy ötöt hatot ismerek de mindegyiküket az ital, a munkakerülés, a családi cirkusz vezette oda...nem az állam...és az államnak nem feladata senki fölötti gyámkodás, az államnak csak az a feladata hogy lehetőséget adjon a többi az egyén dolga.
...és teszt...nem tudom miért ragaszkodik valaki annyira a teszthez amikor az nem is tökéletes és nem is időtálló, magyarán pénzkidobás ha csak úgy tesztelgetnek semmi gyanús ok nélkül...tehát nem hiszem hogy azzal sokat segített volna a hajléktalanokon.
Amúgy igazából nem érdekel, hogy ki hol mit csinál de ha már cikk és itt a kocka hogy hozzászólás hát időtöltésből kihasználom, írok egy véleményt, vagy észrevételt vagy ismerve sokak szokását bedobok egy kacsát és láss csodát lőnek rá cefetül...:)
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmi,te hülyén és harcosan fogsz meghóni, de nem kard álltal...,téged elvisz a guta ! nekem te olyan tökés lászlós vagy,aki unalmában,mert már nem köll senkinek itt hadakozik és erkölcsileg oktat !
namihami
Mert ugyebár Viktorunk a saját 800.000 forintját osztja szét a hazai és kinti csuhásai között. Az nekikszórt százmilliárdokból (ugye, hogy milyen ügyesen be tudja osztani a keveset is!?!?) egyetlen forint se közpénz?!?! Mindet ő és a Mészi (ja, az ugyanaz) adja.
csak úgy....
@namihami: orbán nem vagyonos ember,ezt ö maga mondta a parlametbe!
a. hülyének nézi az atyafiakat!
b, még hülyébbnek nézi az atyafiakat?
c. orbán valóban hülye és mészáros az ész?
verőce21
@csak úgy...: Te nagyon szeretnél olyan ismert, vagy híres lenni, mint Arisztid, esetleg Tasziló, hogy Mórickáról ne is beszéljünk... :)
Csizmás Kond
@Horizont: Jó, többé nem szólítalak úgy...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...na de Ádámbordájának ?...:)
csak úgy....
@verőce21: arra picinyem,csak te meg az orbán képes! ti rázzátok a rongyot na meg a bolod csizmás és a sikari! :) szar lehet neked egyre hülyébbnek és szánalmasabbnak lenni de ha jól fizetnek akkor megéri!
látványos bohócot faragtok magatokból ...
verőce21
@csak úgy...: (18:41) Itt a kényszeres bohóc te vagy, Móricka...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.