Nagy szükség van a nemzeti egységre a koronavírus elleni harcban Kásler Miklós szerint – írja a Bors.

Kásler Miklós szerint a magyar kormány megelőzte a legtöbb országot
Fotó:Kovács Tamás/MTI/MTVA

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere március 15-höz közeledve kijelentette:

az akkori rendkívül nehéz helyzetben a magyar nemzet fel tudta mutatni a nemzeti egységet, fel tudta mutatni azt a képességet, hogy a nehézségekre egységesen válaszol. Jelen pillanatban is szükség van a helytállásra, és szükség van a nemzeti egységre a covid elleni harcban

– mondta Kásler.

A tárcavezető a vakcinabeszerzésről kijelentette:

A magyar kormány gondolkodásban és cselekvésben megelőzte a legtöbb európai országot.

Hiszen az időben megrendelte a vakcinákat, és miután a világ egyik részéről érkező vakcinák mennyisége és tervezhetősége nem váltotta be a várakozásokat, ezért a kellő mennyiséget máshonnan szerezték be.

Forrás:Bors
Címlapkép:MTI

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a halottak számában arányaiban biztosan, s tartok tőle, hogy az ellopott pénzekben is, de ott akár volumenében is! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
a halottak számában arányaiban biztosan, s tartok tőle, hogy az ellopott pénzekben is, de ott akár volumenében is! =))
kereső
"A magyar kormány gondolkodásban és cselekvésben megelőzte a legtöbb európai országot.'- igen, úgy hogy kétes eredetű vakcinát vett , rossz hirű cégtől, csilliárd áron. Erre vagytok olyan büszkék, koszos körmű sarlatán?
gina
Komolyan ezek OV val tiszta elmebetegek, undoritó ami itt folyik. ebben a csodaországban,, el is hiszik amit hazudnak? Gyurcsány egy ovodás volt hozzájuk képest , hányinger ezeket olvasni, hallgatni, kényszerzubbony kellene rájuk /////
Clavigo
Asszem,,ennél kreténebb minisztere még nem volt Orbánmak. Pedig nagyon erős a mezőny.Mondjuk kegyes Urunk is ott van az élvonalban...
tudode
Na itt van a baj gyökere!
-
A tintanyalóknak semmi keresnivalója nem lenne a járványkezelésben!
.
A járványkezelés a népegészségügyi menedzsment dolga lenne ha az átszervezett ÁNTSZ helyett létrehoztak volna egy életre vlaó járványügyi menedzsment, mivel átlagos üzemmódban is
.
----- Komoly gondok forrása az ÁNTSZ szervezeti átalakítása
medicalonline.hu/eu_gazdasag/cikk/komoly_gondok_forrasa_az_antsz_szervezeti_atalakitasa
-----------------------------------
.
Ki tudja még lakosságarányosan hány áldozatot követelve!
simmering73
@fideszes gyökér: Valóban elég opálos és akkor a körmeit még nem is láttuk
justhpeter
Ez a Kásler egyre eszetlenebb és aljasabb.
namihami
A vírusra kidobott közpénz magánpénzzé való ""átkonvertálása"" ügyében.
Magyarul:: az Orbánék lopták a legtöbbet.
kissé felnőttem
mibe te setét lelkületű Mondj egyet mondanál ? európát sporttámogatásokkal kistafirozta az egészségügy meg dögrováson van hajrá de ti sem éltek 333 évet trotty nővér nincs orvos nincs olvasd mi van a Jahn Ferenc kórházról irtak ma tőbben is aztán rangsorolj utolsok közt vagyunk
Nessy
@fideszes gyökér: Viszont a politikai tisztánlátása pont ezért tökéletes. Nem zavarják holmi tények, napi valós problémák.
pécsi
@namihami: BAROM, REMÉLEM NEM JUTSZ A VAKCINÁHOZ! A sok ballib naponta sivákol, de az ATV hazúg tudósitói, ill a DK.s hazaárulók is boldogan felvették a " kínai vakcinát+. Mért kell vészhelyzetben is hazudozni:? Nem az élet a legfontosabb? Ha nem tetszik itt , " el lehet menni " Vezéretek mondta, és 300 000 ember elment! Most arról ajvékol, hogy kevés az egészségügben dolgozó! Kórházakat zárt be, elüldözött rengeteg dolgozót! Bevezette a vizit díjat, a napidíjat, megalázta az eü-ben dolgozókat. Mit pofázik ez a görény? Gondoljátok meg proletárok! Ja, őkelme 4 milliárdos kommonista disznó!
pécsi
@kissé felnőttem: van orvos és nővér. Ne félj, mert különben te is a kukába kerülsz! Ne uszíts barom, az egészségügyben dolgozók a hAZAárulókat is ellátják, akkor is, ha nem emberek!!!
Clavigo
@pécsi: Megjöttél te is,,te félkegyelmű ? Kicsit szaros maradt a szád széle a fitymasz székház után,,te gyagyás. Szedd össze magad,,és disztingváljál normális emberek között. Bűzlesz.
Nessy
@pécsi: Próbálj meg gondolkozni, ha nehéz is! Az intenzíven egy nővérre a tisztességesen ellátható betegek duplája jut esetenként. És hónapok óta egyre nagyobb terhelésnek vannak kitéve. Miközben kormányunknak most jutott eszébe nem éppen korrekt módon, új szerződést köttetni az egészségügyi dolgozókkal.Ami további többezres kiesést okozott. Hiába van papíron 10 nővér, meg orvos, ha abból 3 intenzíves, a többi más területen dolgozik. Mindegyik szakterület más és más. Lehet "átvezényelni", de más környezetben,más elvárásoknak megfelelni, más területet ellátni nem megy két nap alatt.
csipetke
@pécsi: 20:14 20:17 Te miről beszélsz?Aki vészhelyzetben is hazudozik,az a gazdád,és körülötte a bólogatójancsik,akiknek naponta ki van adva,hogy aznap éppen kit szidjanak.Csak egy agyatlan idióta hajtogatja,hogy az ellenzék oltásellenes,a vírusnak drukkolnak,és azt akarják,hogy minél több ember haljon meg,stb,stb. Gyurcsány olyan amilyen,de nem akkor mentek az emberek világgá,(és nemcsak az orvosok) hanem az orbáni garázdálkodás 11 éve alatt. Kb 600-700 ezer ember menekült el az orbán rezsim miatt. A vizitdíjat meg visszasírjuk,mert akkor még voltak orvosok,és szakdolgozók,viszont nem volt várólista. Te hol élsz?Vagy háttal ülsz a mozinak?Azt mondod van orvos,és van nővér?Akik még kitartanak,azok belegebednek a melóba,hogy a több mint 25 ezer hiányzó egészségügyist pótolják.
ómió
De csak aszerint, amit a számok mondanak! Nem úgy, amit a bolsik!
teuton57
@sgl: Atmentel bayerzsotiba? De vele most igazad van...
teuton57
@ómió: A szamok NEKED mit mondanak? A hivatalos statisztikak szerint MO a 2. helyen van a halalozasokban... Analfabeta fajkreten naciknak a betük es szamok persze semmit nem mondanak...
kereső
@namihami: Ez igaz. A magyar Nemzethy oligarchák vagyona példátlan módon nőtt a járvány ideje alatt is.
kereső
"A biztos ugyanakkor bizakodásának adott hangot az európai oltási programmal kapcsolatban, amely szerinte hónapról hónapra gyorsul fel. Emlékeztetett arra, hogy míg januárban 14 millió dózist biztosítottak a tagállamoknak, februárban már 28 millióra, márciusban pedig 60 millióra emelkedett ez a szám.

Ígérete szerint a második negyedévben havonta 100 millió, nyártól pedig havonta 200 millió adag várható. Thierry Breton "példátlannak" nevezte a gyártási ritmust, amelynek megfelelően egyre több oltóanyag érkezik az Európai Unióba, és megerősítette, továbbra is a az a cél, hogy az Európai Bizottság minden tagállamnak annyi adagot tudjon biztosítani, amennyivel nyár végére mindenhol elérhető a közösségi immunitás."
ómió
@teuton57: Ne "szerénykedj"! Számos efftársad "halálozási éllovasnak" hazudja! Oltást meg még senki nem kapott! Ne légy ilyen "visszafogott"! Hogy lesz így belőled bolsevik "munka hőse"!?
solidedge
A Fidesz legfontosabb feladata a valóság elfedése. Ettől még a valóság nem szűnik meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.