„Orbán Viktor, a suttyó” címmel jelent meg egy videó a Jobbik hivatalos Youtube-csatornáján.

Farkas Krisztina a Jobbik szóvivője felidézi, hogy a miniszterelnök:

inasnak nevezte a rezidenseket
asszonyságnak Karikó Katalint
közjószágnak a gyerekeket.

Mit akar üzenni ezzel kérdezte meg Farkas, arra reflektálva, hogy Orbán azzal vádolta meg Jakabot, hogy:

eljátssza a szegénylegényt, miközben milliókat keres.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Gyurka80: szar ügy...szorul a hurok a nyakatok körül...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gyurka80
A jobbikos jobb lenne, ha qssba lenne, és azzal foglalkozna, hogy ők elárulták a szavazóikat, azzal hogy összeálltak gyurcsányival! Nevezzék át a pártot ballik-re!
Pálinkás Pál
@Gyurka80: szar ügy...szorul a hurok a nyakatok körül...
vacsi
Én suttyónak azt mondanám, aki pl. beleköp az elpusztított, Dunába belelőtt zsidók emlékére készített cipőkbe. És ez egy Jobbikos volt - vagy rosszul tudom?!
RonaGyuri
ez tény, sőt egy műveleten arrogáns paraszt-suttyó!! =))
jesz
a suttyó szó a népnyelvben kamaszfiút jelent.

Más szó nem volt kéznél?
csipetke
Jó ez a videó,bár nem mond el mindent a puhosról..
yazo64
@helenah: Már hiányoztál mint sz@r a zsebből...
namihami
""A százas körbe hogyha beletalálnék...""
A Jobbiknak most sikerült!
Gyurka80
@Pálinkás Pál: Moslékkoalíció a zsánered?
csak úgy....
@yazo64: helenah nem kap állami támogatást mert nem tud focizni...,ebböl kifolyólag szét köll tenni a lábát ha nem akar éhesen ágyba menni..
csak úgy....
szerintem is,-orbán maradt egy falusi suttyó ,aki fürkészeket és portyázókat küldözget szanába- szétbe...
RonaGyuri
@RonaGyuri: A felvetés erősen félrevezető

elsőre egy olyan képet alakítana ki, ami igencsak távol áll a tényektől

A derék Tanárúr-II legfrissebb postjában „Médianapló - Miniszterelnökökről a nyilvánosság fórumain” igencsak messzire ment – pontosabban a cikk részében – el a címben beigért témától. Elsőbb eldicsekedik azzal, hogy az a gügyüje, hogy gyűjti „közéleti szereplők megnyilvánulásait”, s számszerűen arról is, hogy az ME-két is. Erre azért van szüksége, hogy elmondhassa: „Orbán Viktor három évtized alatt mindössze 11-szer hozta szóba Gyurcsányt, Gyurcsány Ferenc viszont 169-szer Orbán Viktort.”. Amiről nem nyilatkozik, csak minősít (még jobban ráerősítve az igazodás nem túl üdítő voltára): „Orbán a ringben az a bokszoló, aki elhajol az ütések elől, Gyurcsány viszont az öklére hagyatkozik”!
Nos az az igazság, hogy ez nagyon nem így van. Ahogy a post szokásos idézet gyűjteményében idézi: „Orbán már tíz éve törleszt Gyurcsánynak, mert egy tévés vitában felmosta vele a padlót. (Somfai Péter újságíró, Népszava, 2016. augusztus 5.)”. Pontosabban törlesztett, mert kerüli a kontaktust, maga helyett a csűrhéjét aktivizálta!
Az idézetek között van egy igen jellemző: „Orbán tehetségesebb túlélő Gyurcsánynál. (Horn Gábor volt SZDSZ-politikus, ATV, 2015. március 24.”, persze Hornra!!! =))
A derék amnéziások miatt: mikor kiderült, hogy az ő vezérletével sikerült elveszítetni 300Ft-is népszavazást (kampányukban lényegében megígérték, hogy ha nem szavazzák meg visszakapják a kádári érát; s az emberek lelkesen mentek elutasítani), még boldogan ki is oktatta! =))
justhpeter
Orbán egy köztörvényes bűnöző ! Az, hogy tahó is, csak hab a tortán, hiszen ezzel teszi érthetővé, hogy felsőfokú végzettsée ellenére is tanulatlan maradt.
Pálinkás Pál
@Gyurka80: ne nekem magyarázz...nem szeretem a "moslék koalíciót "...de ha ez az ára hogy orbán eltűnjön, akkor rendben..
karma1
@vacsi: Az a "belekopos" mar a mihazank nevu gyulevesz nepseg tagja - a jobbikhoz (legalabbis annak a fobb alapertekeihez) semmi koze nem voit mar akkor sem)
Béla333
Kérdés, mit tehetünk hogy ne egy ilyen alja ember uralkodjon rajtunk, azon kívül, hogy ide leírjuk a lesújtó véleményünket?
Mert az elmúlt 11 év azt mutatja, hogy csak puffogni kevés!
Tenni kell, kinek-kinek a saját környezetében!
adrenalink
Hááát, azért krumplis Jakabbal ti sem büszkélkedhettek...
adrenalink
Bocsi, nagyon nem jön be a stílusa! Ennyi.
Még nem volt hatalmon, így látványosan kárt sem tud okozni...
tudode
A "suttyó" minősítés az lájtos ahhoz képest, hogy 2008-ban, a dideSS 20. évfordulóján rendezett bulin jót röhögtek az élvonalbeliek azon, hogy 2006-ban szétrámolták a belvárost, balhézva a 72 órás ultimátumtól:
.
------ Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
------------------------------------
.
Színház/tragikomédia az egész világ, szereplők vagyunk csupán, és eltürjük egy galeri vagánykodását!
Cicamama55
Az ember gyomra kifordul ettől a politikai adok kapok sorozattól! Nem képesek egymással leülni a felelős politikusaink, átbeszélni, megoldani az ország ügyeit, csak folyamatosan vagdalóznak! Undorító!! Hová vezet ez?! :(((
human
@Cicamama55: Mit csodálkozol? Ebben az országban Mónika meg Győzike showra van a legnagyobb igény. Valahol a politikai kommunikáció is ezért kényszerpályán mozog. Mi amolyan "Jól megasszondta neki!" nép vagyunk és nem az a vitatűrő fajta.
SÍva
Nem lehet rámondani, hogy suttyó! Inkább egy vén parazita!
ómió
Parizer Peti "üzeni" a krumpliföldről?
adrenalink
@sgl: 08:58-ra A ti dolgotok! Látom, hogy most minden jöttment nagy eséllyel pályázhat mininiszterelnöknek, akit nem Orbán Viktornak hívnak:-(
Nekem azért lennének más elvárásaim is a nagyfőnökkel kapcsolatban! Neki külföldön is képviselni kell hazánkat. Ott nem valószínű, hogy egy zsák krumplival, vagy egy szatyor száraztésztával szimpátiát kelthet, és főleg eredményesen tudna tárgyalni...
adrenalink
@sgl:Én tudom... !!!
Sajnos magyarországon:-(
Peller Anikó
@adrenalink: És az elvárásaidat tejesíti a zagyfőnök?

Az arcodból ítélve igen.
Cicamama55
@human: Nem csodálkozok, hanem ki vagyok most már teljesen akadva! Nem kicsit, nagyon! Elolvasom a híreket, de még reagálni sincs hosszú ideje kedvem. Én addig mindig harcolok, míg értelmét látom valaminek. Amikor már csak a hazudozás, káosz, egymás gyalázása, áztatása folyik, képtelen vagyok bármire...
adrenalink
@Peller Anikó: 10-50-re Picinyem! Én nem szoktam személyeskedni!!! De, ha már szóba hoztad, az én avatarom szerintem vicces, ellentétben a te bamba, kifejezéstelen, képeddel szemben:-)
Csak halkan jegyzem meg, hogy sem Orbán, sem az eddig miniszterelnöknek toszulók nem felelnek meg az elvárásaimnak...
NKF
Jakabka,jövőre mehet vissza kapálni!Legalább csinál valami hasznot is!
Ezek a segg újságírók sztárt csinálnak belőle!Ő a nagy vezír,Kúrcsányt is megelőzi!
Röhögnöm kell.
bence
@adrenalink: ! Bármelyik ellenzéki képes lenne tárgyalni külföldön bárkivel ! Úgy tudásban mint küllemben kenterbe vágnák orbánt ! Bárkinek is hívják azt , a lényeg , hogy ne o r b á n n a k ! Ez ! nem való másra , mint a lopásra ! Azt viszont magas fokon űzi ! Más országból már kiűzték volna !
Peller Anikó
@adrenalink: Ja, bocs, azt hittem te vagy.

Namármost a túlzott elvárásokkal elégedettségedet fejezed ki, mert még a kevesebb elvárások sem teljesülhetnek (könnyen), de még nehezen is alig. A cigny (cygny = hattyú) virtus annyira beleégett a választási rendszerbe, hogy csaknem képtelenség megbillenteni a hátsóba.

Tehát vagy akarsz változást (de úgy tűnik nem nagyon vagy semennyire sem) vagy nem akarsz. Az elvárásaidat meg beteheted a vitrinbe, néha meg is simogathatod. Vakít akarommondani vikít.
Sámannus
@Gyurka80: Azért mert szarbányai lejárató köcsögei Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat igyekeztek lejáratni, nem muszáj neked sem minden szart beszopni amit túl sokan hangoztatnak. Ha nem moslék van a fejedben ezen már elgondolkodhattál volna.
Ami alapján te moslék koaalícióról beszélsz pontosan a moslékképű kötél laca észjárása szrinti első moslékkoalició van hatalmon. Lévén hogy a fideszkdéenpékisgazdaemdéefvállalkozóklungodromsatöbbi koalíciónál moslékabbról nem is álmodhatsz. vedd vissza a nagy arcodat, és tessék szerényebbnek lenni.
Gyurka80
@Sámannus: "Gyurcsány Ferenc miniszterelnök urat igyekeztek lejáratni, " Te manus nem kell lejáratni a szemkilövetőt és országot csődbevivőt, lejáratta ő magát! Csak ilyen idióták mint te hisznek még neki!
Sámannus
@Gyurka80: Süket ruszki duma a másik oldalról Szeva bácsiék azóta többet raboltak mint orbánod. Vagy hülye vagy idegen, vagy áruló vagy.
Gyurka80
@Sámannus: Nálad nem kell találgatni, idióta vagy!
Peller Anikó
@Szeparepa2: Eltértünk a tárgytól, akkor most ovi suttyó?

"Műveletlen, kulturálatlan, tanulatlan, faragatlan, suttyó paraszt. Régebben mondták fiatal fiúkra is." (Gyík)
kissé felnőttem
orbán a suttyó a hazug suttyó ez szólja meg a jobbikosokat ? ez a senkiházi ? na menne már uzbegisztányba akkor se hiányozna már letarolt mindent babér sem terem 1000 Ft egy kiló paprika
adrenalink
@Peller Anikó: 12:41-re Nyugi Pofika! Nekem már nincs avitt vitrinem, csak normális elképzeléseim...:-) Tudom, ez a kis bugyborékodban felfoghatatlan, de hidd el nekem könnyebb az életem:-))
nezelodo
Nem tudom, honnal vette, vagy hogyan ötlötte ki pl a gyerekeinkre, unokáinkra a "közjószág" elnevezést? Nem tudok másra gondolni, mint az ötvenes hatvanas években a falukban tartott kandisznó, a falu bikája, vagy a fedezőmén lehetett esetleg közjószág, de nagyon meglepne, ha ebben a falusi munkás hierarchiában járatos lett volna ő, vagy a felmenői.
ómió
@Aki Én: Mintha a bolsevista-nyilas fajkreténségről lenne szó! Észre se vetted? Ja, hogy, ami nincs, arra nem vehetted!? Netán csak Böszmeseggből nézted, ahonnét nem látszik?
Aki Én
@ómió: ...mit hörögsz, te ánuszékszer?
Clavigo
@ómió: Ha a Zsírdisznó suttyó,,akkor te mi lehetsz ,,csicskagyász ? "Anuszékszer ," ,,( by @Aki Én: ) ,,a putris Suttyó valagában ? Nem rossz életpálya- életcél..! Seggarc vagy @ómió: .
mzper x
Nem kicsit, nagyon!

@jesz: március 27., 18:52

"közönséges, neveletlen kamasz"
"bárdolatlan, otromba legény, férfi"
"szemtelen, neveletlen fiatalember"
"műveletlen, faragatlan suhanc"

Csak pontosan, szépen, mert a hangsúly nem a "kamaszfiún" van.
mzper x
Amúgy meg a suttyó (sutyerák) szinonimái:

faragatlan
bárdolatlan
csiszolatlan
neveletlen
modortalan
műveletlen
kulturálatlan
civilizálatlan
barbár
nyers
darabos
közönséges
pallérozatlan
útszéli
alpári
parlagi
póri
pórias
udvariatlan
otromba
primitív
érdes
pimasz
durva
paraszt
prosztó
mucsai
bumburnyák
surmó
tahó
tapló
bugris
bunkó
tuskó

Lehet válogatni ízlés szerint.
ómió
@Aki Én: A Böszmeánuszból "ítélethírdető" tetübolsi mivoltodat is másokra kell már hazudnod, bolsiék elmebetege!? Töröld le inkább a böszmeszart a mocsokbolsi pofádról!
ómió
@Clavigo: Latrinabúvár bolsi szarkupacként megint a fortyogás tört rád? Vedd vissza a "lendületet", fekáliagombóc, mert még így neten át is undormány a bűzöd!
Aki Én
@ómió: Nem akarsz már véget vetni a szenvedésednek, te isten barma, te?
Tényleg takarodj már a sajátjaid közé, te szarzabáló elmebeteg féreg!!!
Clavigo
@ómió: Mossál fogat,,néha . Azt 3- 4 darabot sem árt . Legalább nem érzel bűzt a monitorod vagy a telód előtt,,te kis Ánuszékszer..:):):):)
kokopelli
Elhiszem amit mondott ill az utolsó szavát! Azt mondták a kis Viktornak a rokonok,a haját simogatva:
-Tanulj tinó,ökör lesz belőled!...és ő "közjószágból" egy marha lett! (;-))
Gyurka80
@tudode: Nem is volt kormány csak bénáztak.gyurcsányinak le kellett volna mondania, amikor rászánta magát az a casting nevetséges volt (ezért maradt a libatolvajra), csak sajnos a mi bőrünkre ment!
balos
Hát a tömeggyilkos is meg áll a gecire,meg a támogatóira!
Istenakinincsen
Elmeséli valaki hogy miért kell ilyen baromságokon veszekedni(összeveszni)?
Egyforma emberek vagyunk,ebben az országban élünk.Két lábunk van két kezünk,és egy fejünk amiben van az agyunk...Mire használjuk?Veszekedésre?Vagy talán valamit meg kellene értenünk?
Látni illene,hogy az országok vezető(megbízott,megválasztott) politikusai inkább a saját érdekeiket képviselik,mint azt hogy a "népének" jó legyen.Nekik szükségük van ránk,viszont nekünk már nincs szükségünk rajtunk élősködő vérszívó adószedő milliárdos luxusban élő oligarchákra.
Tisztán látszik hogy minket magasról leszarnak.(tisztelet a kivételnek,de ilyen már csak a múltban és a jövőre vonatkozó ígéreteikben van).
Viktorka egyfolytában mellébeszél...nincs nyoma.Aki emlékszik rá csak az tudja.
Pl:Ha háromszáz forint fölé emelkedik az euro akkor annak a kormánynak le kell mondania:)))
Nyilván megmagyarázza ha rákérdezhet valaki.
Nem kellenek ezek a hazudozó politikusok.Kinek van erre szüksége?
Hozzáértő vezetők nyilván kellenek,de nem ilyen élősködők.Túl sok a párt már,túl sok a megosztott ember akik valójában mind ugyanazt akarják.Akkor mire jó ez a nagy ellentét?
Nekünk kell dönteni hogy mit akarunk és mit nem!
Tényleg ilyen faszságon múlik,hogy Gyurcsány vagy Orbán?.
Gyurcsány is egy faszkalap,de még mindíg jobb mint ez a gyökér futballidióta. Nem értem hogy miért nem magyarázta el az öszödi beszédét??
Én úgy értettem,hogy akkor jött rá hogy átbasszák és őszintén elmondta a véleményét.
...én ezt egy őszinte beszédnek láttam.
Peller Anikó
@mzper x: "faragatlan
bárdolatlan
csiszolatlan
neveletlen
modortalan
műveletlen
kulturálatlan
civilizálatlan
barbár
nyers
darabos
közönséges
pallérozatlan
útszéli
alpári
parlagi
póri
pórias
udvariatlan
otromba
primitív
érdes
pimasz
durva
paraszt
prosztó
mucsai
bumburnyák
surmó
tahó
tapló
bugris
bunkó
tuskó"

Ez mind?
ómió
@Clavigo:Nocsak! Benneteket - Aki kretÉn efftársaddal együtt - Böszme vezéretek ánuszékszernek használ? Hát, ha már úgyis az ánuszából osztjátok a bolsi hazudozást! De az se semmi, hogy ezt, a bolsibűzötökkel együtt, még másra is próbáljátok hazudni!
ómió
@Aki Én: Böszmeseggben böszmeszart zabálóként te nevezel másokat annak, bolsi fajgörény!? Ennyire nem bírod már a saját bűzödet? De legalább a pofádról töröld már le a böszmeszart! Azon görcsölj, bolsi elmebeteg, ne a hazudozáson!
SÍva
A suttyó emlékeim szerint inkább növendéket, fiatalt jelent. Inkább egy vén telhetetlen vérszívó!
mzper x
@SÍva: Ez a Síva AZ a Síva?

március 29., 09:50
SÍva
@mzper x: Ez nem Az a Síva. Bár nem tudom, hogy érted. Nem az indiai istennő ha arra gondoltál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.